Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno
Blagovne znamke
Garmin
Spol
Ženski
Moški
Športne ure
Forerunner
Fenix
Garmin dodatki
Zemljevidi
Senzor srčnega utripa
Na zapestju - WHR
Pas za merjenje utripa - HRM-Run™
Pas za merjenje utripa - HRM Tri
Pas za merjenje utripa - HRM4 Run
Kolekcija
Jesen/zime 2015/16
Pomlad/poletje 2016
Jesen/zima 2016/17
Pomlad/poletje 2017
NOVA KOLEKCIJA
Cena:

 

Garmin je športna ura in osebni trener

 

Garmin je za potrebe tekačev razvil dva sklopa tekaških ur Forerunner in Fenix, le ta pa je vse od osebnega trenerja od navigacije in še mnogo več. S pravo tekaško uro Garmin lahko napredujte hitreje in učinkoviteje.

 

Garminove novosti:

Težko pričakovan Fenix 5 je športno elegantna ura z merilnikom srčnega utripa na zapestju. Na voljo je  v treh velikostih (tudi ženska različica Fenix S) in enostavno zamenljivih barvnih paščkih. Vrhunski model Fenix X se ponaša z barvnimi topo zemljevidi. Celotna družina 5 prejema pametna E-poštna ter besedilna obvestila. 

Izjemno lahka multišportna ura Forerunner 935 Vam sledi pri vseh športih. S sprejemanjem signalov GPS in GLONASS spremlja vaš položaj tudi v zahtevnejših razmerah. S težo 49 g in udobnimi paščki je primerna za celodnevno uporabo.

V ponudbi je nova tekaška ura Garmin Forerunner 35, ki je za uporabo preprosta GPS ura, s katero lahko spremljate kako daleč, kako hitro in kako dolgo tečete. Aktivnost Vam samodejno beleži v Garmin Connect, omogoča povezanost s pametnim telefonom ter opravljanje z glasbo.

 

 

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

Tek

-5%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5S SAPPHIRE
fēnix 5S Sapphire je tudi ženska ura s premerom 42mm in GPS-om, ki je pripravljena na vse izzive na prostem ali v telovadnici. Nudi številne športne funkcije, kot so merjenje srčnega utripa na zapestju in vgrajeni profili dejavnosti za več športov z naprednimi parametri zmogljivosti in navigacijskimi funkcijami. Poleg tega lahko uri fēnix 5S enostavno zamenjate pašček zaradi sistema QuickFit™ in jo prilagajate po svojih željah.
Stara cena z DDV:
711,99 €
Akcijska cena z DDV:
676,39 €
-10%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5S
fēnix 5S je tudi ženska ura s premerom 42 mm in GPS-om, ki je pripravljena na vse izzive na prostem ali v telovadnici. Nudi številne športne funkcije, kot so merjenje srčnega utripa na zapestju in vgrajeni profili dejavnosti za več športov z naprednimi parametri zmogljivosti in navigacijskimi funkcijami. Poleg tega lahko uri fēnix 5S enostavno zamenjate pašček zaradi sistema QuickFit™ in jo prilagajate po svojih željah.
Stara cena z DDV:
609,99 €
Akcijska cena z DDV:
548,99 €
-10%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5 WHR
Dolgo pričakovana novost iz Garmina je športna ura fēnix 5, ki je kompaktna ura za več športov s premerom 47 mm, katero zaznamujejo robustna elegantna zasnova in občutek vrhunske kakovosti. Izdelana je iz okvirja z anteno EXO iz nerjavnega jekla in hrbtišča iz kovanega jekla, ki zagotavljata zmogljivost v najzahtevnejših okoljih in vodotesnostjo do 100 metrov. Ura fēnix 5 ustreza vašim estetskim pogledom in športnim ambicijam z novimi treningi ter zmogljivostnimi funkcijami.
Stara cena z DDV:
609,99 €
Akcijska cena z DDV:
548,99 €
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5 SAPPHIRE
Dolgo pričakovana novost iz Garmina je ura fēnix 5 Sapphire. Kompaktna multišportna ura s premerom 47 mm in Sapphirnim steklom zaznamuje robustna elegantna zasnova in vrhunska kakovost. Izdelana je iz okvirja z anteno EXO iz nerjavnega jekla in hrbtišča iz kovanega jekla, ki zagotavljata zmogljivost v najzahtevnejših okoljih in z vodotesnostjo do 100 metrov. Ura fēnix 5 Sapphite ustreza vašim estetskim pogledom in športnim ambicijam z novimi treningi ter zmogljivostnimi funkcijami.
Stara cena z DDV:
od 711,99 €
Akcijska cena z DDV:
od 647,91 €
-8%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5 WHR HRM-Tri
Športna ura fēnix 5 v kompletu s pasom HRM-Tri je kompaktna ura za več športov s premerom 47 mm, katero zaznamujejo robustna elegantna zasnova in občutek vrhunske kakovosti.
Stara cena z DDV:
681,99 €
Akcijska cena z DDV:
627,43 €
-11%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5X SAPPHIRE WHR
Športna ura Garmin Fenix 5X je vrhunska ura z GPS-om za več športov z zemljevidi TOPO v polnih barvah in s funkcijami za navigacijo na prostem.
Stara cena z DDV:
762,99 €
Akcijska cena z DDV:
674,48 €
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče