Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno

 

 

ELAN SMUČI GSX ELX 12.0 2018

Jesen/zima 2017/18
Smuči Elan GSX 2018 z vezmi ELX 12.0 izžarevajo hitrost in moč. Za izjemne dosežke na urejenih smučarskih progah.
Izberite opcijo za nakup
Smuči Elan GSX ELX 12.0 2018.
3838855639116GREEN170 cmZaloga je
799,95 €
503,97 €
 DODAJ V KOŠARICO

Smuči Elan GSX ELX 12.0 2018

 

Smuči Elan GSX so pravi izbor za tiste, ki uživate v hitrosti in dolgih zavojih na urejenih smučarskih stezah. Smuči se s svojim tekmovalnim poreklom odlično obnesejo tako na hitrem smučanju s prijatelji, kot tudi na smučarskem krosu. Nova Arrow tehnologija združuje prednapeto karbonsko ploščo, ki prenaša energijo v konice smuči ter v puščico oblikovano plast titanala, ki energijo usmeri na robnike. Tehnologija Arrow tako smučem Elan GSX zagotavlja izjemno odzivnost in kontrolo. Odziven in zanesljiv vstop v zavoj omogoča uporaba profila Rocker, ki dopolnjuje prevladujoč profil Camber. Kombinacija profilov zagotavlja popolno kontrolo med zavojem. Jedro smuči Elan GSX ELX 12.0 sestavlja lesena sredica Response Frame Woodcore z dvojno plastjo titanala, ki poskrbi za neposreden prenos energije s smučarja na smuči. Stranski rob imenovan RST smučem Elan GSX zagotavlja brezkompromisno natančnost. Kombinacija vseh dovršenih inovativnosti, združenih v smučeh Elan GSX bo navdušila tudi najzahtevnejše smučarje.

 

  • Vezi: ELX: 12.0

 

Elanove inovativne tehnologije:

 

Arrow

Tehnologija Arrow združuje inovativno uporabo strateško oblikovane karbonske plošče in strukturnih plasti titanala, ki v harmoniji omogočajo bliskovito odzivnost ter brezkompromisno natančnost smuči Elan GSX. Za prenos energije v konice smuči Elan skrbi pritrjena karbonska plošča s profilom Camber, ki deluje kot pospeševalec energije. V puščico oblikovana plast titanala dodatno energijo prenaša v robnike in skrbi za odličen oprijem.

 

 

Profil:

 

Early Rise Rocker

Poimenovanje Early Rise Rocker opisuje zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke Elan GSX ELX 12.0. Rezultat se kaže v igrivosti smuči in popolnih zavojih z manj vloženega napora.

 

 

Sistem:

 

Fusion

Elanov inovativni sistem Fusion je prvi pravi integriran sistem smučke in vezi na svetu. Sistem notranjega drsenja omogoča, da vez postane del smučke, kar izboljša vstopanje v zavoj in prenos moči. Pozitivne lastnosti sistema Fusion se kažejo tudi v enostavnem nastavljanju vezi na smučeh Elan GSX ELX 12.0.

 

 

Konstrukcija:

 

RST konstrukcija

Stranski rob RST optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik ter zagotavlja brezkompromisen oprijem robnikov po celotni dolžni smuči Elan GSX.

 

 

 

Sredica:

 

Lesena sredica Response Frame

Za optimalno torzijsko stabilnost in neposreden prenos moči skrbi dovršena lesena sredica Response Frame. Notranjost smuči Elan GSX je konstruirana iz tršega lesa v okvirju ter mehkejšega v samem jedru.

 

 

 

Ojačitve:

 

Dual TI/TI2

Večslojna konstrukcija Dual združuje leseno sredico z dvema plastema titanala. Konstrukcija smuči Elan GSX ELX 12.0 je razvita za najbolj zahtevne smučarje, saj skrbi za brezkompromisen oprijem ter progresivni upogib smuči.

 

 

 

 

Smuči Elan GSX ELX 12.0 so dobitnik nagrade Pug Ski.

 

Ob nakupu smuči vam pripada brezplačna montaža vezi.

Sorodni izdelki
-37%
ELAN SMUČI SLX ELX 12.0 2018
Nove smuči Elan SLX z vezmi ELX 12.0 so prava izbira za tiste, ki jim kratki in eksplozivni zavoji predstavljajo pravo strast.
Stara cena z DDV:
799,95 €
Akcijska cena z DDV:
503,97 €
-45%
ELAN TESTNE SMUČI AMPHIBIO 16 TI2 ELX 12.0
Smuči Elan Amphibio 16 TI2 z vezmi ELX 12.0 so sinonim za močno konstrukcijo in agresivno geometrijo.
Stara cena z DDV:
699,95 €
Akcijska cena z DDV:
384,97 €
-30%
ELAN OTROŠKE SMUČI JETT QT EL 4.5 (100-120)
Otroške smuči Elan Jett QT z vezmi EL 4.5 2017 so primerne za prve smučarske zavoje vaših nadebudnežev.
Stara cena z DDV:
149,95 €
Akcijska cena z DDV:
104,97 €
-35%
DYNASTAR SMUČI SPEED ZONE 7 XPRESS
Za pravo mero odzivnosti in udobja bodo poskrbele smuči Dynastar Speed Zone 7, ki se bodo najbolje znašle na urejenih smučiščih.
Stara cena z DDV:
449,99 €
Akcijska cena z DDV:
292,49 €