Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno
Cena:

 

 

SUPi so postali pravi hit poletja

 

SUP je kratica za Stand Up Paddle in supanje pomeni, da na posebnem surfu stojimo in se poganjamo z veslom. Gre za novo zanimivo vadbo na mirnih vodnih površinah (jezerih, rekah in morju), po katerih potujemo in se tako tudi razmigamo. Navoljo vam je napihljiv SUP najbolj prodajne in svetovno znane znamke Starboard za odrasle in otroke. Napihljivo deska ima veliko prednost pred trdo desko predvsem pri hrambi in transportu, saj je veliko manjša ter shranjena v torbi, ki jo lahko nesete ali peljete kamor želite, pred uporabo pa enostavno le odvijete, napihnjete s priloženo tlačilko, namestite smernike in preprosto začnete uporabljati, za kar potrebujete 5 minut.  

 

Za vse, ki se pred nakupom želite spoznati z različnimi tipi napihljivih desk Starboard je na voljo test center na Trbojskem jezeru (Drustvo Amfibija), kjer si lahko kateri koli dan ob predhodni najavi (vsaj 1 dan prej na telefon 041961600) izposodite vse razpoložljive deske Starbord.  Na voljo imajo tudi različne programe in urnike supanja (supanje za najmaljše - sup(er) mulci, naprednejše veslanje - fit sup, izleti po Savi in vikend izleti po Sloveniji), le ti pa bodo znani  v prihodnih dneh.

Novost Sup center ob Zbiljskem jezeru je odprt vsak delovnik med 17.00 in 19.00 uro. Za vikende pa med 11.00 in 18.00 uro.V centru lahko testirate različne supe, tako napihljive kot trde, različnih proizvajalcev in tipov. Deske si lahko tudi izposodite in se ob prikazu zadostnega sup znanja samostojno odpravite raziskovat okolico.