navrh

 

 

-18%
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin Enduro 2.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-02754-01

GARMIN ENDURO 2

Redna cena z DDV:
1.118,99 €
Popust:
18 %
Cena s popustom:
917,57 €
Najnižja cena v 30 dneh
1.118,99 €
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 322,63 €
polog0,00 €
6 × 162,97 €
polog0,00 €
12 × 83,16 €
polog0,00 €
24 × 43,29 €
polog0,00 €
36 × 30,03 €
polog0,00 €
48 × 23,42 €

DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
3 - 4 dni (predvidoma)

Opozorilo:

V primeru nakupa ure prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga ur lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

Garmin Enduro 2

 

Garmin Enduro 2 vam s polnjenjem na sončno energijo zagotavlja izjemno dolgo avtonomijo baterije v načinu GPS. Enduro 2 vam omogoča do 150 ur avtonomije baterije v načinu GPS s polnjenjem s sončno energijo1. Garmin tehnologija SatIQ™ podaljša avtonomijo baterije brez kompromisov glede potrebne natančnosti določanja položaja. Z zemljevidi TopoActive in usmerjanjem na zemljevidih NextFork™ boste z Garmin športno uro vedno poznali pravo smer. Izjemno svetla svetilka LED, ki je vgrajena v Garmin Enduro 2 napravo vam bo pomagala ohraniti pregled nad okolico. Številni parametri zmogljivosti, prilagojeni vaši zahtevnostni stopnji, vam bodo pomagali doseči višjo raven vadbe.

 

Ena glavnih prednosti Garmin Enduro 2 športne ure je izredno dobra avtonomija baterije. Baterija zagotavlja do 34 dni napajanja v načinu pametne ure – z dodatnimi 12 dnevi pri polnjenju s sončno energijo2 – za neprekinjeno sliko o vašem zdravju in kondiciji in do 150 ur v načinu GPS pri polnjenju s sončno energijo1 za sledenje zmogljivosti pri vadbi in na tekmah.

 

Trpežna, dovršena in lahka zasnova Garmin ure vključuje velik zaslon velikosti 1,4″ za napajanje s sončno energijo in 51 mm okvir s safirnim steklom. Pašček UltraFit zagotavlja udobje tudi na dolgih razdaljah – celo v skrajno zahtevnih pogojih. Fizični gumbi za upravljanje, ki delujejo v vseh okoljih, se dopolnjujejo z odzivnim novim vmesnikom zaslona na dotik, ki omogoča hiter dostop do možnosti in funkcij.

 

 

Z pametno vadbo do novih rekordov

 

Z Garmin Enduro 2 izmerite najvišji VO2 za gorski tek. Garmin vam oceni raven kardiovaskularne pripravljenosti s prilagajanjem na podlagi spreminjajočih se razmer na stezi in terenu, ki lahko vplivajo na zmogljivost med tekom.

 

Uporabite dejavnost ultra teka s časovnikom počitka in beležite čas, ko se zadržujete na okrepčevalnih postajah.

 

Profil dejavnosti za pustolovska tekmovanja vam omogoča prikaz srčnega utripa, nadmorske višine, časov odsekov in drugih parametrov. V tem načinu se sicer beleži položaj GPS, vendar v skladu s pravili pustolovskih tekmovanj ni prikazan. Na zaslonu Garmin ure s povzetkom pa lahko celo preverite, ali se vaš končni čas ujema s podatki tekmovalnega odbora.

 

Z načrtovalnikom vzponov ClimbPro si na prenesenih progah v realnem času oglejte informacije o trenutnem vzponu in prihodnjih vzponih, vključno z naklonom, razdaljo in višinsko razliko ter spusti in ravninami.

 

Edinstvena funkcija PacePro vam pomaga ohranjati tempo z vodenjem, ki se prilagaja naklonu med tekom po progi.

 

Na športni Garmin uri Enduro 2 si oglejte, kako prilagoditi svoj tempo na razgibanem terenu za načrtovano uspešnost.

 

Funkcija vizualno napredovanje tekmovanj na podlagi vaše zgodovine teka in splošne telesne pripravljenosti prikaže oceno, kakšen bi lahko bil vaš tempo za razdaljo, ki jo želite preteči. Podatki o trendih prikazujejo, kako vadba postopno vpliva na vas.

 

Pripravite se na kakršno koli okolje. Ko je Garmin ura seznanjena z združljivim telefonom, si lahko ogledate, kako se vaše telo odziva na različna okolja z aklimatizacije na vročino in nadmorsko višino.

 

Oglejte si napredne meritve vadbe, ki vključujejo dinamiko teka, najvišji VO2, prilagojen vročini in nadmorski višini, prilagoditev za tek po brezpotjih, svetovalec za regeneracijo in številne druge možnosti.

 

Med dejavnostjo ultra teka Garmin ura samodejno beleži čas, porabljen na okrepčevalni postaji ali na kontrolni točki – zato vam ni treba skrbeti za vklop premora teka na uri.

 

 

Številni športni programi

 

Uporabljajte predhodno naložene profile dejavnosti na Garmin športni uri za gorski tek in tek na atletski stezi, plavanje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, veslanje, smučanje, golf, deskanje na vodi, plezanje v zaprtih prostorih in številne druge dejavnosti.

 

Po vsaki vadbi vas Čas regeneracije obvesti, kdaj boste pripravljeni na naslednjo zahtevno vadbo. Upoštevajo se celo intenzivnost vadbe in dejavniki, kot so stres, dnevna aktivnost in spanje.

 

Pri vodenju vadbe, pri katerem se upoštevajo vaše potrebe in raven vaše telesne pripravljenosti, prejemate dnevna priporočila za tek in kolesarjenje na podlagi trenutne obremenitve pri vadbi in stanja vadbe.

 

Bodite oskrbljeni z informacijami, ko ste na snegu. Predhodno naloženi profil Turna smuka pomaga razlikovati med smučanjem in vzpenjanjem. Za vzpenjanje in spuščanje prikaže ločene parametre.

 

Po združitvi z merilnikom na prsnem traku HRM-Pro™ Plus (na prodaj ločeno) vam parameter moči smučanja pomaga meriti dejansko obremenitev med tekom na smučeh.

 

Pripravite se na uživanje v valovih. Garmin ura podpira funkcijo Surfline Sessions™, ki ustvari videoposnetek vsakega vala, ki ga odpeljete pred kamero Surfline®3. Z naročnino na storitev Surfline Sessions si lahko videoposnetke pozneje ogledate in analizirate, kako ste se odrezali.

 

Spremljajte podrobne parametre vsake vožnje z gorskim kolesom ter posebna merjenja napornosti in lahkotnosti, s katerimi se ocenjujeta zahtevnost proge in zveznost vožnje med spustom. S tem dobite rezultat, ki ga lahko naslednjič še izboljšate.

 

 

Ostanite na pravi poti

 

Za varno pot pri šibki svetlobi je v Garmin uri vgrajena izjemno svetla LED-svetilka (ki je dvakrat svetlejša od svetilke pri Garmin uri za več športov fēnix® 7X GPS), ki omogoča hiter vklop svetlega in enakomernega žarka rdeče ali bele svetlobe.

Način Samodejna izbira na podlagi tehnologije SatIQ dinamično določa, kateri način GPS je potreben za podaljšanje napajanja z baterijo, ne da bi se zmanjšala natančnost določanja položaja.

 

Uporabljajte več globalnih satelitskih navigacijskih sistemov (GPS, GLONASS, Galileo). Za izboljšano točnost določanja položaja v območjih, kamor signali GNSS običajno ne prodrejo, se odbijajo ali so le šibki, dostopajte do več frekvenc, ki jih pošiljajo navigacijski sateliti.

 

Usmerjanje na zamljevidu NextforkTM. Oglejte si razdaljo do naslednjega križišča stez ter ime naslednje steze.

 

Izbrane destinacije na vaši poti so pregledno prikazane. Oglejte si parametre zmogljivost, vmesne čase ter razdaljo/nadmorsko višino, pa še ključne točke sledenja na poti.

 

Odpravite se na novo pot s senzorji VBK, ki vključujejo višinomer za podatke o nadmorski višini, barometer za spremljanje vremenskih razmer in 3-osni elektronski kompas.

 

Podajte se v strmine s prednaloženimi zemljevidi SkiView ter si oglejte imena in težavnosti prog v več kot 2000 smučarskih središčih po vsem svetu po vsem svetu.

 

Prednaloženi zemljevidi Zemljevidi TopoActive Europe in dodatni zemljevidi z vsega sveta zagotavljajo, da ste pri raziskovanju sveta vedno na pravi poti. Z vgrajeno povezljivostjo Wi-Fi® zlahka posodabljate zemljevide in programsko opremo brez računalnika.

 

 

Bodite v vrhunski pripravljenosti

 

Tehnologija optičnega4 merjenja srčnega utripa meri intenzivnost vadbenih dejavnosti in spremenljivost srčnega utripa za izračun stopnje obremenitve. Meri tudi pod vodo, zato ne potrebujete merilnika srčnega utripa na pasu.

 

Senzor pulznega oksimetra5 za aklimatizacijo na nadmorsko višino ali spremljanje spanja s svetlobnimi žarki na zapestju meri, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

 

Izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom, spremenljivostjo srčnega utripa, podatki pulznega oksimetra, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo, ki ga lahko delite prek programa Garmin Connect™ v združljivem pametnem telefonu.

 

Merilinik energije Body BatteryTM. Optimizirajte zaloge telesne energije na podlagi spremenljivosti srčnega utripa, stresa, spanja in drugih podatkov, s katerimi lahko ugotovite, kdaj ste pripravljeni na dejavnost in kdaj potrebujete počitek.

 

Oglejte si popolno razčlenitev na faze plitvega in globokega spanja in spanja REM. Vse te podatke si oglejte v namenskem pripomočku, ki vključuje tudi rezultat spanja in vpogled v podatke.

 

Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo.

 

Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Ko je omogočen samodejni cilj, si po dejavnosti lahko ogledate tudi, koliko tekočine ste predvidoma izgubili s potenjem, cilj pa se ustrezno prilagodi.

 

 

Ostanite povezani

 

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v Garmin uro, če je ta združena z združljivo napravo.

 

Prenesite skladbe in sezname predvajanja iz računov Spotify, Deezer ali Amazon Music (morda bo potrebna naročnina). Uporabite brezžične slušalke (niso priložene) za poslušanje brez telefona.

 

Šinite mimo blagajn z rešitvijo brezstičnega plačevanja Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

 

Po združitvi ure in telefona lahko stikom ročno pošljete sporočilo s svojo trenutno lokacijo, med izbranimi dejavnostmi na prostem pa ga lahko vdelana funkcija zaznavanja dogodkov6 pošlje tudi samodejno.

 

Prenesite brezplačne videze ure, dodajte podatkovna polja in si zagotovite programe ter pripomočke iz trgovine Connect IQ v združljivem pametnem telefonu.

 

 

1 Ob neprekinjeni uporabi v celotnem obdobju pri osvetljenosti 50.000 luksov.

2 Ob celodnevnem nošenju s 3 h/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000 luksov

3 Pri združitvi s programoma za pametne naprave Garmin Connect in Surfline

Natančnost merjenja aktivnosti in parametrov telesne pripravljenosti.

5 Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.

6 Pri združitvi z združljivim telefonom. Zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje si oglejte na spletnem naslovu Garmin.com/safety.

Wi-Fi je registrirana blagovna znamka družbe Wi-Fi Alliance. SPOTIFY in logotip Spotify sta registrirani blagovni znamki družbe Spotify AB. Amazon Music in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih povezanih družb.

 

 

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

 

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Splošno

MATERIAL STEKLA Power Sapphire™
MATERIAL OKVIRA Titan
MATERIAL OHIŠJA Z vlakni ojačan polimer s pokrovčkom spodnje strani iz titana
ZDRUŽLJIVOST S PAŠČKI ZA URO QUICKFIT Priložen (26 mm)
MATERIAL PAŠČKA Izjemno lahek elastični najlon s sprijemalnim trakom
VELIKOST OHIŠJA, Š × D × V 51 x 51 x 15.6 (mm)
Prilega se zapestjem z naslednjim obsegom:
Športna zanka: 110–220 mm
Silikonski pašček: 127–210 mm
ZASLON NA DOTIK
BARVNI ZASLON
SVETILKA LED
VELIKOST ZASLONA, Š X V Premer 35,56 mm (1,4 palca)
LOČLJIVOST ZASLONA, Š X V 280 × 280 slikovnih pik
VRSTA ZASLONA Na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
TEŽA 70 g (samo ohišje: 64 g)
TRAJANJE BATERIJE Pametna ura: do 34 dni/46 dni s polnjenjem s sončno energijo*
Način ure za varčevanje z baterijo: do 111 dni/550 dni s polnjenjem s sončno energijo*
GPS: do 110 ur/150 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Vsi satelitski sistemi: do 78 ur/96 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Vsi satelitski sistemi in večpasovna tehnologija: do 68 ur/81 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Vsi satelitski sistemi in glasba: do 20 ur
Najdaljše napajanje z baterijo v načinu GPS: do 264 ur/714 ur s polnjenjem s sončno energijo**
GPS za odpravo: do 77 dni/172 dni s polnjenjem s sončno energijo*
*Polnjenje s sončno energijo, ob celodnevnem nošenju s 3 h/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000 luksov
**Polnjenje s sončno energijo, ob uporabi pri osvetljenosti 50.000 luksov
NAZIVNA VODOTESNOST 10 ATM
VGRAJEN POMNILNIK 32 GB

 

Funkcije ure

FUNKCIJE URE da
SINHRONIZACIJA ČASA Z GPS
SAMODEJNI PREKLOP NA POLETNI ČAS
BUDILKA
ČASOVNIK
ŠTOPARICA
ČASI SONČNEGA VZHODA/ZAHODA

 

Spremljanje zdravja

MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU (NEPREKINJENO, VES ČAS)
DNEVNI SRČNI UTRIP V MIROVANJU
OPOZORILA O NENORMALNEM SRČNEM UTRIPU Da (visoko in nizko)
STOPNJA DIHANJA (24X7)
NASIČENOST KRVI S KISIKOM S PULZNIM OKSIMETROM Da (preverjanje na kraju samem in neobvezna celodnevna aklimatizacija in v spanju)
STAROST TELESA Da (v programu)
MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™
CELODNEVNO STRESNO SLEDENJE
ČASOVNIK ZA SPROŠČANJE Z DIHALNIMI VAJAMI
SPANJA Da (napredno)
SPREMLJANJE SPANJA (REZULTAT SPANJA IN VPOGLEDI)
HIDRACIJA Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
SPREMLJANJE ZDRAVJA ŽENSK Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
HEALTH SNAPSHOT

 

Senzorji

GPS
GLONASS
GALILEO
VEČFREKVENČNO DOLOČANJE POLOŽAJA
SATIQ™ TECHNOLOGY
MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU GARMIN ELEVATE
BAROMETRIČNI VIŠINOMER
ELEKTRONSKI KOMPAS
GIROSKOP
MERILNIK POSPEŠKA (IZRAČUNAVA RAZDALJO VADB V ZAPRTIH PROSTORIH, NE DA BI ZA TO RABILI SENZOR KORAKOV)
TERMOMETER
AKLIMATIZACIJA S PULZNIM OKSIMETROM

 

Vsakodnevne pametne funkcije

POVEZLJIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ (VIDEZI URE, PODATKOVNA POLJA, PRIPOMOČKI IN PROGRAMI, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI)
TRGOVINA CONNECT IQ™ V NAPRAVI
PAMETNA OBVESTILA
ODGOVARJANJE Z BESEDILNIMI SPOROČILI/ZAVRNITEV TELEFONSKEGA KLICA Z BESEDILNIM SPOROČILOM (SAMO ZA NAPRAVE ANDROID™)
PAMETNI KOLEDAR
PAMETNE VREMENSKE INFORMACIJE
SPROTNA SINHRONIZACIJA NASTAVITEV S PROGRAMOM ZA MOBILNE NAPRAVE GARMIN CONNECT™
VARČEVANJE Z BATERIJO – PRILAGODLJIVA VARČNA URA
UPRAVLJANJE GLASBE
PREDVAJA GLASBO
PROSTOR ZA SHRANJEVANJE GLASBE Do 2000 skladb
POIŠČI MOJ TELEFON
FUNKCIJA POIŠČI MOJO URO
UPRAVLJANJE KAMERE VIRB®
ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™
MOŽNOST ZDRUŽITVE S PROGRAMOM GARMIN GOLF
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMOM GARMIN CONNECT MOBILE
GARMIN PAY™

 

Funkcije za varnost in sledenje

LIVETRACK
GROUP LIVETRACK
DELJENJE DOGODKA V ŽIVO
ZAZNAVANJA DOGODKOV MED IZBRANIMI DEJAVNOSTMI
POMOČ

 

Funkcije za taktične dejavnosti

KOORDINATE DVEH MREŽ

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

ŠTEVEC KORAKOV
VRSTICA GIBANJA (V NAPRAVI SE PRIKAŽE PO OBDOBJU NEAKTIVNOSTI. ČE JO ŽELITE PONASTAVITI, POJDITE NA NEKAJMINUTNI SPREHOD)
SAMODEJNI CILJ (SPOZNA VAŠO RAVEN DEJAVNOSTI IN VAM DODELI DNEVNI CILJ KORAKOV)
IZRAČUNAVA PORABLJENE KALORIJE
ŠTEVILO NADSTROPIJ, V KATERA SE POVZPNETE
OPRAVLJENA RAZDALJA
MINUTE INTENZIVNOSTI
TRUEUP™
MOVE IQ™
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (izbirni program Connect IQ)

 

Kardio vadbe

SAMODEJNO ŠTETJE PONOVITEV
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TELOVADNIH DEJAVNOSTI Vadba za moč, vadba HIIT, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, vadba na veslaški napravi, dihalne vaje, pilates, joga
VADBE ZA MOČ
HIIT VADBE
JOGA VADBE
PILATES VADBE
ANIMACIJE ZA VADBO NA ZASLONU

 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

OBMOČJA SRČNEGA UTRIPA
OPOZORILA O SRČNEM UTRIPU
KALORIJE NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPA
% NAJVIŠJEGA SRČNEGA UTRIPA
% REZERVE SRČNEGA UTRIPA
ČAS REGENERACIJE
SAMODEJNI NAJVIŠJI SRČNI UTRIP
TEST UČINKA SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA (MERI SPREMENLJIVOST SRČNEGA UTRIPA, MEDTEM KO 3 MINUTE STOJITE PRI MIRU, NA PODLAGI ČESAR OCENI RAVEN STRESA; LESTVICA ZA TO VREDNOST JE OD 1 DO 100, PRI ČEMER NIŽJE VREDNOSTI POMENIJO NIŽJE RAVNI STRESA) da (z združljivo dodatno opremo)
HR BROADCAST (ODDAJANJE PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PREK TEHNOLOGIJE ANT+ V ZDRUŽENE NAPRAVE)
HITROST DIHANJA (MED VADBO) da (z združljivo dodatno opremo)
HITROST IN RAZDALJA GPS
PRILAGODLJIVI ZASLONI
PRILAGODLJIVI PROFILI DEJAVNOSTI
AUTO PAUSE® (ZAČASNO USTAVI IN NADALJUJE MERJENJE S ČASOVNIKOM GLEDE NA HITROST)
INTERVALNA VADBA (NASTAVI INTERVALE VADBE IN POČITKA)
NAPREDNE VADBE
NAČRTI VADB, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI
NAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE NASTAVITVE BATERIJE MED DEJAVNOSTJO
AUTO LAP® (SAMODEJNO ZAČNE NOV KROG)
ROČNO OZNAČEVANJE KROGOV
ČASOVNIKI POSTANKOV
PRILAGODLJIVA OPOZORILA O KROGU
AKLIMATIZACIJA NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINO
VO2 MAX (ZAGON)
NAJVIŠJI VO2 (GORSKI TEK)
SPROTNI PODATKI O VZDRŽLJIVOSTI
STANJE VADBE
OBREMENITEV PRI VADBI
OSREDOTOČENOST OBREMENITVE PRI VADBI
TRAINING EFFECT (AEROBNI)
TRAINING EFFECT (ANAEROBNI)
GLAVNA PREDNOST (OZNAKE UČINKA VADBE)
IZBOLJŠANO SPREMLJANJE ČASA REGENERACIJE
DNEVNE PREDLAGANE VADBE
PRILAGODLJIVA OPOZORILA
ZVOČNI POZIVI
KONČNI ČAS
VIRTUAL PARTNER® (TEKMOVANJE Z DIGITALNO OSEBO)
VIRTUAL RACER™
SAMODEJNO PREHAJANJE MED ŠPORTI (MENJAVA NAČINA ŠPORTA S PRITISKOM ENEGA GUMBA)
VEČ ŠPORTOV
VODENJE PO PROGI
ODSEKI (V ŽIVO, GARMIN)
FUNKCIJE STORITVE STRAVA (BEACON, ODSEKI V ŽIVO)
PROGRAM ZA USTVARJANJE KROŽNIH PROG (TEK/KOLESARJENJE)
NAČRTOVANJE POTI PO PRILJUBLJENOSTI TRENDLINE™
ZAKLEPANJE ZASLONA IN/ALI GUMBOV
BLIŽNJIČNE TIPKE
SAMODEJNO POMIKANJE
ZGODOVINA DEJAVNOSTI V URI
PHYSIO TRUEUP

 

Funkcije za tek

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TEKA Tek, tek na tekalni stezi, tek na v zaprtem prostoru, tek na prostem, gorski tek, virtualni tek, tek na izjemno dolge razdalje
RAZDALJA, ČAS IN TEMPO NA PODLAGI GPS
DINAMIKA TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
NAVPIČNO NIHANJE IN RAZMERJE da (z združljivo dodatno opremo)
ČAS STIKA S TLEMI IN NJEGOVA URAVNOTEŽENOST da (z združljivo dodatno opremo)
DOLŽINA KORAKA (V REALNEM ČASU) da (z združljivo dodatno opremo)
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU)
MOČ TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
GRADE-ADJUSTED PACE
STANJE ZMOGLJIVOSTI
LAKTATNI PRAG da (z združljivo dodatno opremo)
STRATEGIJE ZA DOLOČANJE TEMPA PACEPRO™
VAJE ZA TEK
SAMODEJNO BELEŽENJE VZPONA MED GORSKIM TEKOM
PREDVIDEVANJE TEKEM
SENZOR ZA HITROST KOLESA/KADENCO
RUN/WALK/STAND DETECTION

 

Funkcije za golf

PREDHODNO NALOŽENIH 42.000 IGRIŠČ PO VSEM SVETU
DOLOČANJE ODDALJENOST OD F/M/B (SPREDNJEGA DELA, SREDINE IN ZADNJEGA DELA ZELENICE)
RAZDALJA DO KRIVULJ/ZAVOJEV
MERJENJE DOLŽINE UDARCA (IZRAČUNA NATANČNO DOLŽINO UDARCEV OD KJER KOLI NA IGRIŠČU) Samodejno
DIGITALNA KARTICA Z REZULTATI da
CILJI PO MERI
SLEDENJE STATISTIKI (UDARCI NA KROG, UDARCI NA ZELENICE IN ČISTINE)
GARMIN AUTOSHOT™
POPOLNOMA VEKTORSKI ZEMLJEVID
SAMODEJNO POSODABLJANJE FUNKCIJE COURSEVIEW
ROČNO DOLOČANJE POLOŽAJA ZASTAVICE
OVIRE IN CILJI IGRIŠČA
SMER PROTI ZASTAVICI
IGRAJ DEJANSKO ODALJENOST
MERJENJE NA DOTIK (DOTAKNITE SE CILJA NA ZASLONU, ČE SI ŽELITE OGLEDATI RAZDALJO DO KATERE KOLI TOČKE)
TOČKOVANJE HENDIKEPA
ČASOVNIK ZA KROG/MERILNIK OPRAVLJENE POTI
ZDRUŽLJIVOST S SAMODEJNIM BELEŽENJEM PALIC (POTREBNA JE DODATNA OPREMA)
DOVOLJENO NA TEKMOVANJIH
GREEN CONTOURS (WITH GARMIN GOLF MEMBERSHIP)

 

Funkcije rekreacije na prostem

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI ZA REKREACIJO NA PROSTEM Pohodništvo, dvoransko plezanje, balvansko plezanje, plezanje, gorsko kolesarjenje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh v klasični tehniki, veslanje na deski, veslanje, veslanje v kajaku, deskanje na valovih, kajtanje, jadranje na deski, krpljanje, pustolovska tekmovanja, jahanje, lov, padalstvo s funkcijo Jumpmaster, taktične dejavnosti
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE
PIKČASTA SLED V REALNEM ČASU
NAZAJ NA ZAČETEK
TRACBACK®
NAČIN ULTRATRAC
NAČIN BLIŽNJE OKOLICE
PRED VAMI
NEXTFORK™ NAVIGATION
VIŠINSKI PREREZ
RAZDALJA DO CILJA
INDIKATOR TRENDA BAROMETRSKEGA TLAKA
NAČRTOVALNIK VZPONOV CLIMBPRO™
NAVPIČNA HITROST
SKUPNI VZPON/SPUST
REST TIMER (ULTRA RUN ONLY)
IZRIS VIŠINE NA NADALJNJI POTI
PREDNALOŽENI TOPOGRAFSKI ZEMLJEVIDI
PREDHODNO NALOŽENI ZEMLJEVIDI CEST IN STEZ
PREDHODNO NALOŽENI ZEMLJEVIDI SMUČARSKIH SREDIŠČ
PODPORA ZA KARTOGRAFIJO, KI JO JE MOGOČE PRENESTI
KOORDINATE GPS
POGLEJ IN POJDI
IZRAČUN OBMOČJA da (v trgovini Connect IQ™)
KOLEDAR ZA LOV/RIBOLOV da (v trgovini Connect IQ™)
PROJICIRANA TOČKA POTI
INFORMACIJE O SONCU IN LUNI da (v trgovini Connect IQ™)
LOKACIJE XERO
DEJAVNOST GPS EKSPEDICIJE
PLIMOVANJE da (v trgovini Connect IQ™)

 

Funkcije za kolesarjenje

KOLESARSKI ZEMLJEVID GARMIN (KOLESARSKI ZEMLJEVID ULIC, KI OMOGOČA NAČRTOVANJE POTI)
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI KOLESARJENJA Kolesarjenje, cestno kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, kolesarjenje po makadamu, kolesarjenje na delo, kolesarska potovanja, kolesarjenj z električnim kolesom, gorsko kolesarjenje z električnim kolesom, kolesarjenje v zaprtih prostorih, ciklokros, triatlon
OPOZORILO O ČASU/RAZDALJI (SPROŽI ALARM, KO DOSEŽETE CILJ)
PROGE
NAPORNOST IN LAHKOTNOST ZA GORSKO KOLESARJENJE
KROG PRI KOLESARJENJU IN NAJVEČJA MOČ V KROGU (S SENZORJEM MOČI)
TEKMA Z DEJAVNOSTJO
FUNKCIONALNI PRAG MOČI (FTP) da (z združljivo dodatno opremo)
ZDRUŽLJIVO S SENZORJI VECTOR™
ZDRUŽLJIVOST Z MERILNIKOM MOČI (PRIKAZUJE PODATKE O MOČI IZ ZDRUŽLJIVIH MERILNIKOV MOČI DRUGIH PROIZVAJALCEV, KI PODPIRAJO TEHNOLOGIJO ANT+™)
NAPREDNA DINAMIKA KOLESARJENJA
ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVO VARIA VISION™ (ZASLON ZA NAMESTITEV NA GLAVO)
ZDRUŽLJIVOST Z RADARJEM VARIA™ (NAZAJ USMERJENI RADAR)
ZDRUŽLJIVOST Z LUČMI VARIA™
PODPORA SENZORJU HITROSTI IN KADENCE (S SENZORJEM)

 

Funkcije za plavanje

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI PLAVANJA Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah, plavanje/tek
MERITVE PLAVANJA V ODPRTIH VODAH (RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)
MERITVE PLAVANJA V BAZENU (DOLŽINE, RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLJAJEV (NA PRIMER PROSTI SLOG)
BELEŽENJE VADBE
OSNOVNI ČASOVNIK POČITKA (OD 0 NAVZGOR)
ČASOVNIK POČITKA Z VKLOPLJENIM PONAVLJANJEM
SAMODEJNI POČITEK
OPOZORILA O ČASU IN RAZDALJI
OPOZORILA O DOLOČANJU TEMPA (SAMO ZA PLAVANJE V BAZENU)
ODŠTEVANJE DO ZAČETKA
PLAVALNE VADBE
KRITIČNA HITROST PLAVANJA
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU POD VODO
SRČNI UTRIP (V REALNEM ČASU MED POČITKI, STATISTIČNI PODATKI O INTERVALIH IN SEJAH MED POČITKI TER SAMODEJNI PRENOS PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PO PLAVANJU) Da (s HRM-Tri, HRM-Swim, HRM-Pro ali HRM-Pro Plus)

 

Funkcije spremljanja otrok

PROGRAM ZA IZZIVE TOE-TO-TOE™ Da (izbirni program za izzive Toe-to-Toe™ iz trgovine Connect IQ)

 

Povezljivost

UPRAVLJANJE PAMETNEGA TRENAŽERJA
 • Ura Enduro 2 s črnim najlonskim paščkom UltraFit
 • Črn silikonski pašček za uro
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Dokumentacija

Sorodni izdelki

  -20%
  GARMIN FENIX 7S SAPPHIRE SOLAR
  Garmin Fenix 7 je pametna ura, ki združuje najboljše lastnosti iz sveta športnih ur Garmin.
  Redna cena z DDV:
  843,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  675,19 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  843,99 €
  -20%
  GARMIN FENIX 7X SAPPHIRE SOLAR
  Garmin Fenix 7 je pametna ura, ki združuje najboljše lastnosti iz sveta športnih ur Garmin.
  Redna cena z DDV:
  945,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  756,79 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  945,99 €
  -5%
  GARMIN MERILNIK SRČNEGA UTRIPA HRM-PRO PLUS
  Garmin senzor srčnega utripa HRM-Pro plus za natančno spremljanje utripa, dinamike teka in drugih pomembnih parametrov med vašimi aktivnostmi, zdaj tudi s preprostim načinom menjave baterije.
  Redna cena z DDV:
  132,19 €
  Akcijska cena z DDV:
  125,58 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  132,19 €
  -5%
  GARMIN KOLESARSKI CEVNI NOSILEC ZA URE
  Enostavni kolesarski cevni nosilec za vse ure Garmin.
  Redna cena z DDV:
  13,29 €
  Akcijska cena z DDV:
  12,63 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  13,29 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih