navrh

Uporabi kodo POLETJE za 20% popust na novo kolekcijo POLETNIH OBLAČIL! / Popusti se ne seštevajo! Velja ob nakupu kratkih hlač, kratkih majic, majic brez rokavov, oblek, srajc, kril, kopalnih hlač in kopalk!  /

 

 

-20%
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin Forerunner 255 Music.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-02641-30

GARMIN FORERUNNER 255 MUSIC

Redna cena z DDV:
406,99 €
Popust:
20 %
Cena s popustom:
325,59 €
Najnižja cena v 30 dneh
309,31 €
Pri posameznem nakupu je možno uporabiti samo 1 kodo
Lean Pay
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 118,02 €
polog0,00 €
6 × 59,67 €
polog0,00 €
12 × 30,50 €
polog0,00 €
24 × 15,94 €
polog0,00 €
36 × 11,09 €
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
3 - 4 dni (predvidoma)

Opozorilo:

V primeru nakupa Garmin artikla prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

Tekaška ura Garmin Forerunner 255 Music

 

Dosegajte nove osebne rekorde z športno uro Garmin Forerunner 255. Nova športna ura Garmin Forerunner 255 vam omogoča trajanje baterije kar do 14 dni v načinu pametne ure in do 30 ur v načinu GPS. Ura Forerunner vam z jutranjim poročilom poda pregled spanja, stanje spremeljivosti srčnega utripa in dnevne vadbe. Da gre za odlično Garmin športno uro nam pove vgrajena funkcija za triatlon in več kot 30 profilov dejavnosti. Pripravite se za tekmovanja in načrtujte svojo strategijo z dnevno predlaganimi vadbami in pripomočki za tekmovanja. Garmin ura vam omogoča brezstično plačevanje s funkcijo Garmin PayTM. Forerunner 255 športna ura ima tanko zasnovo in izredno lahko konstrukcijo 49g, da je med športom izredno nemoteča. Uro Forerunner krasi Corning® Gorilla® Glass 3 trpežno steklo in gumbi, ki naredijo uporabo izredno preprosto.

 

Garmin Forerunner 255 Music je v izvedbi v velikosti 46mm in ima opcijo poslušanja glasbe preko bluetooth slušalk.

 

 

Lahka ura Garmin Forerunner 255 Music vam nudi obilico funkcij

 

Garmin ura vam pošlje jutranje poročilo takoj ko se zbudite. Pregled spanja, spremenljivost srčnega utripa in vreme so le nekateri izmed podatkov, ki vam jih omogoča jutranje poročilo.

 

Z Garmin Forerunner športno uro dosezite poglobljeno razumevanje svojega splošnega zdravja, uspešnosti regeneracije in vadbe s podatki o spremenljivosti srčnega utripa med spanjem, na podlagi tehnologije, ki jo je razvila naša ekipa Firstbeat Analytics™.

 

Preizkusite se v več kot 30 vgrajenih športnih dejavnostih, med drugim s profilom za triatlon in plavanje v odprtih vodah – novost v družini Forerunner 255. Tako na tekmovanjih kot pri vadbi z več športi lahko dejavnost zamenjate s samo enim pritiskom gumba.

 

Z Garmin uro se pripravite na naslednje tekmovanje z nasveti za vadbo, osebno prilagojenimi dnevno predlaganimi vadbami in s predvidevanjem časa za dokončanje na podlagi podatkov o progah, vremenu in zmogljivosti.

 

Garmin Foruerunner 255 vam predlaga vadbe glede na vaše sposobnosti. Oglejte si za ves teden dnevno predlaganih vadb, ki se po vsakem teku spremenijo in prilagodijo vaši zmogljivosti in regeneraciji ter prihajajočim tekmovanjem v koledarju programa za pametne telefone Garmin Connect™.

 

Trener Garmin kar na vašem zapestju. Med brezplačnimi prilagodljivimi načrti vadbe Načrti vadb so programi za 5 km, 10 km in polmaraton pod vodstvom strokovnih trenerjev, prilagojenim vam in vašim ciljem.

 

Ob uporabi Running Dynamics Pod oziroma merilnik HRM-Pro™, lahko na zapestju spremljate neprekinjeno merjenje moči, ki jo prenašate na cesto med tekom, in tako uravnavate naprezanje. Polek tega vam HRM senzor srčnega utripa poda natančnejše podatke o stanju vašega srčnega utripa med vadbo.

 

Po končani vadbi odkrijte, kako dolga mora biti regeneracija pred naslednjo intenzivno vadbo, na podlagi zadnje vadbe in skupnega stresa, spanja in dnevnih dejavnosti izven vadbe.

 

Za lažje načrtovanje strategije za tekmovanje vam funkcija PaceProTM omogoča določanje tempa na podlagi GPS-a na izbrani progi ali razdalji, zato boste lahko naprezanje prilagodili temu, kar vas še čaka.

 

Garmin ura vam omogoča pregled stanja vadbe. Z uporabo novih kazalnikov, kot je stanje spremenljivosti srčnega utripa, zgodovino in učinkovitostjo nedavnih vaj boste zlahka imeli vpogled v splošni napor – in ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali preveč obremenjujoča.

 

Oglejte si zgodovino vadb in primerjajte intenzivnost nedavnih vadb z optimalnim razponom za izboljšanje telesne pripravljenosti. Z Garminom spremljajte kratkoročno obremenitev.

 

Oglejte si, kako vadbe vplivajo na vzdržljivost, hitrost in moč, s povratnimi informacijami o aerobnem in anaerobnem učinku vadbe. Garmin učinek vadbe .

 

Garmin Forerunner vam omogoči, da med tekom s pomočjo analize tempa in srčnega utripa sproti ocenite svojo trenutno zmogljivost.

 

Ob uporabi Running Dynamics Pod ali merilnika HRM-Pro ura Forerunner 255 meri ključne parametre teka, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost ter številni drugi podatki – in jih hkrati primerja z drugimi v programu Garmin Connect.

 

Ustvarjajte nove ali poiščite obstoječe proge programu Garmin Connect, da jih boste vedno imeli na zalogi. Ali pa progo načrtujte na drugih platformah, kot sta Strava in Komoot, nato pa uporabite samodejno sinhronizacijo z uro Forerunner.

 

Vizualno napredovanje tekmovanj na podlagi vaše zgodovine teka in splošne telesne pripravljenosti lahko vidite oceno, kakšen bi lahko bil vaš tempo za 5 km, 10 km – ali celo maraton. Poleg tega podatki o trendih prikazujejo, kako vadba postopno vpliva na vas.

 

V svoj trening vključite različne vrste vadb. V uri so predhodno naložene brezplačne vadbe HIIT, vadbe za moč, kardio vadbe, vadbe za jogo in pilates, še več pa jih lahko prenesete iz programa Garmin Connect.

 

 

Poskrbite za svoje počujte s pametno uro Garmin Forerunner 255 Music.

 

Garmin ura stalno meri vaš srčni utrip2 z našim senzorjem najnovejše generacije in vas opozori, če je ta v času počitka previsok ali prenizek. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi – celo med plavanjem.

 

Merilnik energija Boddy BatteryTM meri ravni enrgije v svojem telesu, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek.

 

Ovrednotite kakovost svojega spanja in pridobite vpogled, kako ga izboljšati. Spremljate lahko celo različne faze spanja, kot tudi srčni utrip, stres, podatke pulznega oksimetra in dihanje.

 

Senzor pulznega oksimetra na zapestju spremlja ravni nasičenosti krvi s kisikom za spremljanje naprednih podatkov o spanju in aklimatizacijo na nadmorsko višino.

 

S programom Garmin Connect spremljajte menstrualni cikel ali nosečnost. Beležite simptome, prejemajte poučne nasvete o prehrani in vadbi ter številne druge informacije. Podrobnosti lahko prikažete in zabeležite tudi v uri s programom spremljanja zdravja za ženske.

 

Garmin funkcija za minute intenzivnosti vam pove, kdaj tekom dneva ste si jih prislužili in med katero dejavnostjo.

 

Ugotovite, ali imate miren, uravnotežen ali naporen dan. stresen dan. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam, ko ura zazna, da ste pod stresom.

 

Na Garmin uri izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom, spremenljivostjo srčnega utripa, podatki pulznega oksimetra, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo, ki ga lahko delite prek programa Garmin Connect v združljivem pametnem telefonu.

 

 

 

Garmin ura vas ohranja povezane

 

Večpasovni GNSS vam omogoča dostop do več globalnih navigacijskih satelitskih sistemov in več frekvenc, ki jih pošiljajo navigacijski sateliti, za izboljšano točnost določanja položaja v območjih, kamor signali GNSS običajno ne prodrejo, se odbijajo ali so le šibki. To vam zagotavlja vrhunsko natančnost pri merjenju dolžine in hitrosti teka tudi v zahtevnih okoljih.

 

Šinite mimo blagajn z brezstičnim plačevanjem s funkcijo Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

 

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v Garmin uro, če je ta združena z s pametnim telefonom Apple® ali Android™. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.

 

Če se ne počutite varno ali če Forerunner ura zazna dogodek, funkciji za pomoč in zaznavanje dogodkov pošljeta vašo lokacijo stikom v sili. Zaznavanje dogodkov je privzeto omogočeno samo za izbrane profile dejavnosti.

 

S funkcijo LiveTrack lahko prijateljem in družini omogočite, da spremljajo vašo lokacijo v realnem času in si celo ogledajo vašo celotno vnaprej načrtovano progo. Lahko ste brez skrbi, saj vaši bližnji natančno vedo, kje tečete.

 

V brezplačnem programu Garmin Connect brez naročnine si oglejte podatke o zdravju in telesni pripravljenosti, povežite se in tekmujte s prijatelji, prijavite se na izzive, kjer si lahko prislužite značke in druge nagrade.

 

Prenesite brezplačne videze ure, dodajte podatkovna polja ter si zagotovite programe in pripomočke iz s programom, prenesenim iz trgovine Connect IQ v združljiv pametni telefon

 

 

Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah.

Natančnost merjenja aktivnosti.

3 Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.

4 Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom. Zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje si oglejte na spletnem naslovu Garmin.com/safety.

Apple® je blagovna znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Android je blagovna znamka družbe Google LLC.

FirstBeat Analytics

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Splošno

MATERIAL STEKLA Steklo Corning® Gorilla® Glass 3
MATERIAL OKVIRA Z vlakni ojačan polimer
PAŠČKI ZA HITRO ODSTRANITEV Da (22 mm, Industrijski standard)
MATERIAL PAŠČKA Silikon
VELIKOST OHIŠJA, Š × D × V 45,6 x 45,6 x 12,9 (mm)
Prilega se zapestjem z obsegom 130–205 mm
BARVNI ZASLON
VELIKOST ZASLONA, Š X V Premer 33 mm (1,3 palca)
LOČLJIVOST ZASLONA, Š X V 260 x 260 slikovnih pik
VRSTA ZASLONA Na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
TEŽA 49 g
TRAJANJE BATERIJE Način pametne ure: do 14 dni
Način GNSS samo z GPS: do 30 ur
Način za vse sisteme GNSS z glasbo: do 6,5 ure
Način za vse sisteme GNSS: do 25 ur
Način za vse sisteme GNSS z večpasovno tehnologijo: do 16 ur
Več podrobnosti
NAZIVNA VODOTESNOST Plavanje, 5 ATM
VGRAJEN POMNILNIK 4 GB

 

Funkcije ure

FUNKCIJE URE
SINHRONIZACIJA ČASA Z GPS
SAMODEJNI PREKLOP NA POLETNI ČAS
BUDILKA
ČASOVNIK
ŠTOPARICA
ČASI SONČNEGA VZHODA/ZAHODA

 

Spremljanje zdravja

MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU (NEPREKINJENO, VES ČAS)
DNEVNI SRČNI UTRIP V MIROVANJU
OPOZORILA O NENORMALNEM SRČNEM UTRIPU Da (visoko in nizko)
STOPNJA DIHANJA (24X7)
NASIČENOST KRVI S KISIKOM S PULZNIM OKSIMETROM Da (preverjanje na kraju samem in neobvezna celodnevna aklimatizacija in v spanju)
STAROST TELESA
MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™
CELODNEVNO STRESNO SLEDENJE
OPOMNIKI ZA SPROSTITEV
ČASOVNIK ZA SPROŠČANJE Z DIHALNIMI VAJAMI
SPANJA Da (napredno)
SPREMLJANJE SPANJA (REZULTAT SPANJA IN VPOGLEDI)
HIDRACIJA Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
SPREMLJANJE ZDRAVJA ŽENSK Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
HEALTH SNAPSHOT

 

Senzorji

GPS
GLONASS
GALILEO
VEČFREKVENČNO DOLOČANJE POLOŽAJA
MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU GARMIN ELEVATE
BAROMETRIČNI VIŠINOMER
ELEKTRONSKI KOMPAS
GIROSKOP
MERILNIK POSPEŠKA (IZRAČUNAVA RAZDALJO VADB V ZAPRTIH PROSTORIH, NE DA BI ZA TO RABILI SENZOR KORAKOV)
TERMOMETER
AKLIMATIZACIJA S PULZNIM OKSIMETROM

 

Vsakodnevne pametne funkcije

POVEZLJIVOST Bluetooth®, ANT+®
CONNECT IQ (VIDEZI URE, PODATKOVNA POLJA, PRIPOMOČKI IN PROGRAMI, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI)
TRGOVINA CONNECT IQ™ V NAPRAVI
PAMETNA OBVESTILA
ODGOVARJANJE Z BESEDILNIMI SPOROČILI/ZAVRNITEV TELEFONSKEGA KLICA Z BESEDILNIM SPOROČILOM (SAMO ZA NAPRAVE ANDROID™)
PAMETNI KOLEDAR
PAMETNE VREMENSKE INFORMACIJE
SPROTNA SINHRONIZACIJA NASTAVITEV S PROGRAMOM ZA MOBILNE NAPRAVE GARMIN CONNECT™
VARČEVANJE Z BATERIJO – PRILAGODLJIVA VARČNA URA
UPRAVLJANJE GLASBE
PREDVAJA GLASBO
PROSTOR ZA SHRANJEVANJE GLASBE up to 500 songs
POIŠČI MOJ TELEFON
FUNKCIJA POIŠČI MOJO URO
UPRAVLJANJE KAMERE VIRB®
ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone® in Android™
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMOM GARMIN CONNECT MOBILE
GARMIN PAY™

 

Funkcije za varnost in sledenje

LIVETRACK
DELJENJE DOGODKA V ŽIVO samo za naprave Android™
ZAZNAVANJA DOGODKOV MED IZBRANIMI DEJAVNOSTMI
POMOČ

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

ŠTEVEC KORAKOV
VRSTICA GIBANJA (V NAPRAVI SE PRIKAŽE PO OBDOBJU NEAKTIVNOSTI. ČE JO ŽELITE PONASTAVITI, POJDITE NA NEKAJMINUTNI SPREHOD)
SAMODEJNI CILJ (SPOZNA VAŠO RAVEN DEJAVNOSTI IN VAM DODELI DNEVNI CILJ KORAKOV)
IZRAČUNAVA PORABLJENE KALORIJE
ŠTEVILO NADSTROPIJ, V KATERA SE POVZPNETE
OPRAVLJENA RAZDALJA
MINUTE INTENZIVNOSTI
TRUEUP™
MOVE IQ™
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (izbirni program Connect IQ)

 

Kardio vadbe

SAMODEJNO ŠTETJE PONOVITEV
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TELOVADNIH DEJAVNOSTI Vadba za moč, vadba HIIT, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, vadba na veslaški napravi, pilates, joga
VADBE ZA MOČ
HIIT VADBE
JOGA VADBE
PILATES VADBE
ANIMACIJE ZA VADBO NA ZASLONU
ZASLONSKI ZEMLJEVIDI MIŠIC ZA VADBO

 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

OBMOČJA SRČNEGA UTRIPA
OPOZORILA O SRČNEM UTRIPU
KALORIJE NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPA
% NAJVIŠJEGA SRČNEGA UTRIPA
% REZERVE SRČNEGA UTRIPA
ČAS REGENERACIJE
SAMODEJNI NAJVIŠJI SRČNI UTRIP
JUTRANJE POROČILO
HITRI PREGLED/PRIPOMOČEK ZA TEKMOVANJA
STANJE SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA
HR BROADCAST (ODDAJANJE PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PREK TEHNOLOGIJE ANT+ V ZDRUŽENE NAPRAVE)
HITROST DIHANJA (MED VADBO) da (z združljivo dodatno opremo)
HITROST IN RAZDALJA GPS
PRILAGODLJIVI ZASLONI
PRILAGODLJIVI PROFILI DEJAVNOSTI
AUTO PAUSE® (ZAČASNO USTAVI IN NADALJUJE MERJENJE S ČASOVNIKOM GLEDE NA HITROST)
INTERVALNA VADBA (NASTAVI INTERVALE VADBE IN POČITKA)
IZBOLJŠAN INTERVAL (VKLJUČUJE NEDOLOČENO ŠTEVILO PONOVITEV, STRAN S PODATKI O INTERVALIH, ZASLON POČITKA IN SAMODEJNO ZAZNAVANJE)
NAPREDNE VADBE
NAČRTI VADB, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI
AUTO LAP® (SAMODEJNO ZAČNE NOV KROG)
ROČNO OZNAČEVANJE KROGOV
ČASOVNIKI POSTANKOV
PRILAGODLJIVA OPOZORILA O KROGU
VO2 MAX (ZAGON)
NAJVIŠJI VO2 (GORSKI TEK)
STANJE VADBE izboljšano
OBREMENITEV PRI VADBI
OSREDOTOČENOST OBREMENITVE PRI VADBI
TRAINING EFFECT (AEROBNI)
TRAINING EFFECT (ANAEROBNI)
GLAVNA PREDNOST (OZNAKE UČINKA VADBE)
IZBOLJŠANO SPREMLJANJE ČASA REGENERACIJE
DNEVNE PREDLAGANE VADBE Da (7 zile)
PRILAGODLJIVA OPOZORILA
ZVOČNI POZIVI
KONČNI ČAS
VIRTUAL PARTNER® (TEKMOVANJE Z DIGITALNO OSEBO)
VIRTUAL RACER™
SAMODEJNO PREHAJANJE MED ŠPORTI (MENJAVA NAČINA ŠPORTA S PRITISKOM ENEGA GUMBA)
VEČ ŠPORTOV
VODENJE PO PROGI
ZAKLEPANJE ZASLONA IN/ALI GUMBOV
SAMODEJNO POMIKANJE
ZGODOVINA DEJAVNOSTI V URI
PHYSIO TRUEUP

 

Funkcije za tek

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TEKA Tek, tek na atletski stezi na prostem, tek na tekalni stezi, tek na atletski stezi v zaprtih prostorih, gorski tek, virtualni tek, tek na izjemno dolge razdalje
RAZDALJA, ČAS IN TEMPO NA PODLAGI GPS
DINAMIKA TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
NAVPIČNO NIHANJE IN RAZMERJE da (z združljivo dodatno opremo)
ČAS STIKA S TLEMI IN NJEGOVA URAVNOTEŽENOST da (z združljivo dodatno opremo)
DOLŽINA KORAKA (V REALNEM ČASU) da (z združljivo dodatno opremo)
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU)
MOČ TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
STANJE ZMOGLJIVOSTI
LAKTATNI PRAG da (z združljivo dodatno opremo)
STRATEGIJE ZA DOLOČANJE TEMPA PACEPRO™
VAJE ZA TEK
SAMODEJNO BELEŽENJE VZPONA MED GORSKIM TEKOM
PREDVIDEVANJE TEKEM
NAPOVEDOVANJE TEKMOVANJ ZA POSAMEZNE PROGE IN VREMENSKE RAZMERE
SENZOR ZA HITROST KOLESA/KADENCO

 

Funkcije rekreacije na prostem

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI ZA REKREACIJO NA PROSTEM Pohodništvo, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh v klasični tehniki, veslanje na deski, veslanje
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE
PIKČASTA SLED V REALNEM ČASU
NAZAJ NA ZAČETEK
TRACBACK®
NAČIN ULTRATRAC
PRED VAMI
VIŠINSKI PREREZ
RAZDALJA DO CILJA
INDIKATOR TRENDA BAROMETRSKEGA TLAKA
NAVPIČNA HITROST
SKUPNI VZPON/SPUST
IZRIS VIŠINE NA NADALJNJI POTI
PROJICIRANA TOČKA POTI
INFORMACIJE O SONCU IN LUNI

 

Funkcije za kolesarjenje

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI KOLESARJENJA Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje, kolesarjenje z električnim kolesom, gorsko kolesarjenje z električnim kolesom
OPOZORILO O ČASU/RAZDALJI (SPROŽI ALARM, KO DOSEŽETE CILJ)
PROGE
KROG PRI KOLESARJENJU IN NAJVEČJA MOČ V KROGU (S SENZORJEM MOČI)
TEKMA Z DEJAVNOSTJO
FUNKCIONALNI PRAG MOČI (FTP) da (z združljivo dodatno opremo)
ZDRUŽLJIVO S SENZORJI VECTOR™
ZDRUŽLJIVOST Z MERILNIKOM MOČI (PRIKAZUJE PODATKE O MOČI IZ ZDRUŽLJIVIH MERILNIKOV MOČI DRUGIH PROIZVAJALCEV, KI PODPIRAJO TEHNOLOGIJO ANT+™)
ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVO VARIA VISION™ (ZASLON ZA NAMESTITEV NA GLAVO)
ZDRUŽLJIVOST Z RADARJEM VARIA™ (NAZAJ USMERJENI RADAR)
ZDRUŽLJIVOST Z LUČMI VARIA™
PODPORA SENZORJU HITROSTI IN KADENCE (S SENZORJEM)

 

Funkcije za plavanje

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI PLAVANJA Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah
MERITVE PLAVANJA V ODPRTIH VODAH (RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)
MERITVE PLAVANJA V BAZENU (DOLŽINE, RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLJAJEV (NA PRIMER PROSTI SLOG)
BELEŽENJE VADBE
OSNOVNI ČASOVNIK POČITKA (OD 0 NAVZGOR)
ČASOVNIK POČITKA Z VKLOPLJENIM PONAVLJANJEM
SAMODEJNI POČITEK
OPOZORILA O ČASU IN RAZDALJI
OPOZORILA O DOLOČANJU TEMPA (SAMO ZA PLAVANJE V BAZENU)
ODŠTEVANJE DO ZAČETKA
PLAVALNE VADBE
KRITIČNA HITROST PLAVANJA
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU POD VODO
SRČNI UTRIP (V REALNEM ČASU MED POČITKI, STATISTIČNI PODATKI O INTERVALIH IN SEJAH MED POČITKI TER SAMODEJNI PRENOS PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PO PLAVANJU) Da (z merilnikom HRM-Swim™ ali HRM-Pro™)

 

Funkcije spremljanja otrok

PROGRAM ZA IZZIVE TOE-TO-TOE™ Da (izbirni program za izzive Toe-to-Toe™ iz trgovine Connect IQ)

 

Povezljivost

UPRAVLJANJE PAMETNEGA TRENAŽERJA
 • Forerunner® 255 Music
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Dokumentacija

Sorodni izdelki

  -20%
  GARMIN FORERUNNER 255
  Tekaška ura Garmin Forerunner 255 z naprednimi vadbenimi parametri, odlično avtonomijo baterije je primerna za tekače, ki hočejo svojo tekaško formo postaviti na višji nivo.
  Redna cena z DDV:
  355,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  284,79 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  270,55 €
  -18%
  GARMIN FORERUNNER 955
  Vrhunska tekaška pametna ura Garmin Forerunner 955 je zasnovana za tekače, ki se redno udeležujejo tekmovanj in si želijo še izboljšati svoje rezultate.
  Redna cena z DDV:
  508,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  417,37 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  371,56 €
  -19%
  GARMIN URA INSTINCT 2 SOLAR
  Robustna pametna Garmin ura Instinct 2 Solar se lahko pohvali z izredno vzdržljivo konstrukcijo, dobro anatomijo baterije in možnostjo polnjenja s sončno energijo.
  Redna cena z DDV:
  355,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  288,35 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  329,66 €
  -5%
  GARMIN MERILNIK SRČNEGA UTRIPA HRM-PRO PLUS
  Garmin senzor srčnega utripa HRM-Pro plus za natančno spremljanje utripa, dinamike teka in drugih pomembnih parametrov med vašimi aktivnostmi, zdaj tudi s preprostim načinom menjave baterije.
  Redna cena z DDV:
  132,19 €
  Akcijska cena z DDV:
  125,58 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  132,19 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih