navrh

Uporabi kodo TOUR20 za 20% popust na novo kolekcijo znamke CASTELLI! / Popusti se ne seštevajo! /

 

 

-21%
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin Venu 2.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-02430-11

GARMIN VENU 2

Redna cena z DDV:
406,99 €
Popust:
21 %
Cena s popustom:
321,52 €
Najnižja cena v 30 dneh
284,89 €
Pri posameznem nakupu je možno uporabiti samo 1 kodo
Lean Pay
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 116,57 €
polog0,00 €
6 × 58,94 €
polog0,00 €
12 × 30,13 €
polog0,00 €
24 × 15,74 €
polog0,00 €
36 × 10,96 €
-21%ČRNA
Izbrano
ČRNA
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
3 - 4 dni (predvidoma)

Opozorilo:

V primeru nakupa Garmin artikla prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

Športna ura Garmin Venu 2

 

Pametgna ura Garmin Venu 2 je opremljena z naprednimi funkcijami za spremljanje zdravja in telesno pripravljenost, ki vam pomagajo bolje razumeti, kaj se dogaja v vašem telesu. Garmin Venu 2 vam omogoča spremljanje podatkov o zdravju, da boste bolje razumeli, kaj se dogaja v vašem telesu. S pomočjo Garmin športne ure odkrijte nove načine gibanja z več kot 25 predhodno naloženimi športnimi programi. Za pravilno gibanje sledite animiranim vadbam kar na svojem zapestju. V uro Garmin Venu 2 lahko shranite glasbo in telefon pustite doma. Garmin ura vam omogoča enostavno in brezstično plačevanje. Serijo športnih ur Garmin Venu krasi svetel zaslon AMOLED in napajanje z baterijo do 11 dni. Čudovit zaslon AMOLED razsvetli uro tudi na močni sončni svetlobi. Preskusite način stalne vklopljenosti, da bo zaslon Garmin ure vedno viden. Garmin ura Venu 2 je opremljena od trpežnega stekla Corning® Gorilla® Glass 3 do elegantnega okvirja iz nerjavnega jekla in udobnega silikonskega paščka.

 

 

SPREMLJAJTE VAŠ VSAKDAN

Z Garmin uro izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom2spremenljivost srčnega utripa, podatki pulznega oksimetra3, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo prek programa Garmin Connect™ v združljivim pametnim telefonom in jih delite.

Merite ravni energije v svojem telesu, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek.

Garmin Venu 2 vam domogoča, da s senzorjem pulznega oksimetra3 lahko kadar koli čez dan ali del noči med spanjem merite nasičenost krvi s kisikom, na podlagi česar lahko ugotovite, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

Ugotovite, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. Opomniki na športni Garmin uri vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam, ko ura zazna, da ste pod stresom.

S programom Garmin Connect spremljajte menstrualni cikel ali nosečnost. Beležite simptome, prejemajte poučne nasvete o prehrani in vadbi ter številne druge informacije. Podrobnosti lahko prikažete in zabeležite tudi v uri s programom spremljanja zdravja za ženske.

Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Nastavite lahko tudi samodejni cilj za hidracijo, ki se prilagaja glede na to, koliko se potite med dejavnostmi.

Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo.

Pridobite rezultat kakovosti spanja ter vpoglede, kako ga lahko izboljšate. Spremljate lahko celo različne faze spanja, kot tudi srčni utrip, stres, podatke pulznega oksimetra3 in dihanje.

Ura Garmin Venu 2 stalno meri srčni utrip2 in vas opozori, če je ta v času počitka previsok ali prenizek. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi – celo med plavanjem.

Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko začnete dihalno vajo, med katero ura meri vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.

Funkcija starost telesa na podlagi vaše kronološke starosti, tedenske živahne dejavnosti, srčnega utripa v mirovanju in indeksa telesne teže ali deleža telesne maščobe oceni, ali je vaše telo mlajše ali starejše od vas. Pridobite lahko tudi nasvete, kako znižati starost telesa.

 

 

OSTANITE POVEZANI

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v Garmin pametno uro, če je ta združena z združljivim pametnim telefonom. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android™, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.

Prenesite skladbe in sezname predvajanja iz računov Spotify®, Deezer ali Amazon Music (morda bo potrebna naročnina). Uporabite brezžične slušalke (na prodaj ločeno) za poslušanje brez telefona.

Po združitvi Garmin ure in telefona se lahko vaša trenutna lokacija pošlje stikom ročno, med izbranimi dejavnostmi na prostem pa z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov5 tudi samodejno.

Šinite mimo blagajn in se zapeljite z izbranimi sistemi javnega prevoza z rešitvijo za brezstično plačevanje Garmin Pay1, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

Prenesite brezplačne videze ure, dodajte podatkovna polja in si zagotovite programe iz trgovine Connect IQ.

Oglejte si podatke o svojem zdravju in telesni pripravljenosti na enem mestu. Programa Garmin Connect omogoča sodelovanje v rastoči spletni skupnosti, kjer se lahko uporabniki povežejo, tekmujejo in objavljajo.

Zagotovite si neprekinjeno sliko o svojem zdravju z do 11 dnevi v načinu pametne ure, do 22 urami v načinu GPS in do 8 urami v načinu GPS z glasbo. 10-minutno polnjenje zagotovi do 1 dan napajanja z baterijo v načinu pametne ure ali 1 uro v načinu GPS z glasbo.

Za še več energije lahko prilagodite nastavitve, ki najbolj vplivajo na čas napajanja z baterijo.

Ta ura je vodotesna do 5 ATM zato jo lahko nosite med plavanjem, prhanjem ali sproščanjem v wellness centru.

 

 

ZASNOVANA ZA ŠPORT

V Garmin športni uri so predhodno naložene lahko sledljive animirane kardio vadbe, vadbe za moč, jogo, pilates in HIIT, dodatne vadbe pa lahko prenesete v programu Garmin Connect.

Spremljajte vse načine, na katere se gibate, z več kot 25 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom in številnimi drugimi športi.

Podroben profil naprednih vadb za moč v Garmin uri vam prinaša prilagajanje vadbe, osebne rekorde pri vadbi za moč in grafične prikaze, katere mišične skupine ste uporabljali.

S tem novim profilom dejavnosti z različnimi časovniki lahko spremljate vadbe HIIT, tudi AMRAP, EMOM, Tabato in vadbo po meri. Nastavite število krogov, intervale naprezanja/počitka in druge možnosti.

Izbirate lahko med več kot 1400 vajami, iz katerih lahko ustvarite svoje vadbe v programu Garmin Connect v združljivim pametnim telefonom. Nato pa jih prenesete v Garmin uro.

Uporabljajte svojega osebnega trenerja za tek brezplačno kar na zapestju in se z njim pripravite na svoj naslednji 5- oz. 10-kilometrski tek ali polmaraton.

Posodobili smo funkcijo minut intenzivnosti, da bi vam omogočili boljši vpogled, kdaj tekom dneva ste si jih prislužili in med katero dejavnostjo. Ogledate si jih lahko celo kot podatkovna polja med dejavnostmi z merjenjem časa.

 

 

 1. Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah.
 2. Natančnost merjenja aktivnosti.
 3. Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.
 4. Index™ or Index S2 smart scale (sold separately) required to use body fat percentage metric for fitness age feature
 5. Pri združitvi z združljivim telefonom. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety

​Android™ je blagovna znamka družbe Google LLC. SPOTIFY in logotip Spotify sta registrirani blagovni znamki družbe Spotify AB. Amazon Music in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih povezanih družb.

 

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

 Natančnost merjenja aktivnosti

Pri združitvi z združljivim telefonom. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.

Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks

 

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

#BEATYESTERDAY📸

#DOŽIVINARAVO🌲

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

 • Venu 2
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Dokumentacija

Sorodni izdelki

  -5%
  GARMIN PAS ZA MERJENJE SRČNEGA UTRIPA DUAL
  Novi, dovršeni trak za merjenje srčnega utripa Garmin Dual bo zahvaljujoč povezljivost Bluetooth in tehnologiji ATM omogočil vadbo v zaprtih prostorih, na prostem ali celo prek spletnih portalov.
  Redna cena z DDV:
  71,19 €
  Akcijska cena z DDV:
  67,63 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  71,19 €
  -21%
  GARMIN VENU 2S
  Pametna ura Garmin Venu 2S je opremljena z naprednimi funkcijami za spremljanje zdravja in telesno pripravljenost za lažje razumevanje vašega počutja.
  Redna cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  321,52 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  284,89 €
  -17%
  GARMIN VENU 3
  Garmin Venu 3 je napredna pametna ura z izjemnim dizajnom in funkcijami za zdravje in vadbo, zaslonom na dotik ter možnostjo pogovorov kar preko ure.
  Redna cena z DDV:
  508,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  422,46 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  386,83 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih