Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT

IZPOSOJA ELEKTRIČNEGA KOLESA

 

Izposodite si lahko električna kolesa blagovnih znamk Rock Machine in Fuji, ki so primerena za gorsko kolesarjenje in izlete v okolici.

 

ELEKTRIČNA KOLESA

Na razpolago so vam spodaj napisana električna kolesa:

 

Cena najema in testa električnega kolesa:

 • Test do 1 ure - brezplačen
 • Najem za 5 ur - 15 €
 • Najem za 1 dan - 25 €
 • Vikend najem (petek-nedelja) - 50 €
 • Tedenski najem (po dogovoru) - 70 €

Cene so v EUR in vključujejo 22 % DDV.

Izposojena oprema se plača v naprej.

V primeru zanude, se doplača razlika po ceniku.

Cene so informativne in se lahko spremijajo.

 

Prosimo vas, da se za izposojo električnega kolesa dogovorite v naprej preko telefona 04 51 12 880 ali 031 681 018, ali elektronske pošte na naslov trgovina@bokal-sport.si

SPLOŠNI POGOJI NAJEMA IZPOSOJENE OPREME

 1. V primeru povzročitve škode na opremi, je oseba ki sije sposodila opremo, dolžna poravnati nastalo škodo v višini 60% cene nove opreme.
 2. Oseba, ki si opremo izposodi, prevzema polno odgovornost za opremo.
 3. Izposojena oprema ni zavarovana. Eventuelne poškodbe opreme krije oseba, ki si je opremo izposodila. Eventuelna kraja opreme je odgovornost osebe, ki si je opremo izposodila in ta oseba je ob najemu seznanjena, da bo v tem primeru plačala 100% vrednosti opreme.
 4. V primeru kraje je oseba, ki si je opremo izposodila, dolžna krajo prijaviti lokalni policijski postaji.
 5. V primeru povzročitve škode na opremi, je oseba, ki si je izposodila opremo, dolžna poravnati nastalo škodo v višini 60 % cene nove opreme.
 6. Menjava opreme v najemnem obdobju z opremo enake kvalitete in vrednosti je vedno mogoča. Prav tako je mogoča menjava opreme za drugo višje kvalitete z doplačilom razlike v ceni najema. V primeru, da se menja oprema za opremo nižje kvalitete pa vračilo denarja ni možno.
 7. Najem opreme je potrebno plačati vnaprej, v kolikor ni drugače pisno dogovorjeno z vodstvom podjetja.
 8. V primeru zamude vračila opreme se zaračunava dodaten dan najema po veljavnem ceniku.
 9. V kolikor oprema ni vrnjena najkasneje v 7 dneh po izteku najemnega obdobja bo oprema prijavljena na Policijo kot ukradena.
 10. Oprema se lahko vrne pred iztekom najemnega obdobja. Vračilo denarja ni mogoče. Vračilo denarja je možno samo v primeru poškodb, bolezni in sicer ob predložitvi zdravniškega potrdila.
 11. Ob prevzemu izposojene opreme je potrebno podpisati izjavo o najemu opreme. S podpisom izjave najemnik sprejme splošne pogoje izposoje opreme.
 12. Izjava o najemu je veljavna samo v primeru, ko je plačilo za celoten čas najema izvršeno v celoti in je najemnik predložil veljaven osebni dokument. Najemnik dovoljuje shranjevanje osebnih podatkov izposojevalcu opreme in uporabo le teh za namene statistične obdelave. Izposojevalec pa se obvezuje, da bo prejete podatke hranil in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.