Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno

 

 

Garmin
Garmin
Športna ura Fenix 3 Saphire s senzorjem utripa na zapestju - samo ura.
Športna ura Fenix 3 Saphire s senzorjem utripa na zapestju - samo ura.
Športna ura Fenix 3 Saphire s senzorjem utripa na zapestju  HRM Run pas za srčni utrip - zmogljiv paket.

Garmin športna ura Fenix 3 WHR s Sapphirnim steklom in merjenjem utripa na zapestju

 

Ura Garmin Fenix 3 Sapphire HR je brezkompromisna športna ura z GPS-om za vrhunske športnike in pustolovce na prostem. S tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ pa je ta zmogljiva ura vedno pripravljena za akcijo in tekmovanja. Ura je opremljena s funkcijo za vadbo za več športov, gorski tek in navigacijo. Ponaša se z vzdržljivim športnim ohišjem iz kakovostnih materialov in pametnimi funkcijami. Dostop do platforme Connect IQTM omogoča prilagoditev videzov ure in podatkovnih polj ter prenos pripomočkov in programov.

 

Visoka zmogljivost in izjemna eleganca ure Garmin Fenix 3

 

 • Antena EXO™ iz nerjavnega jekla za sprejemanje signalov GPS in GLONASS.
 • Tehnologija merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ mer srčni utrip na zapestju.
 • 1,2-palčni na sončni svetlobi berljivi barvni zaslon Garmin Chroma Display™ z vzdržljivim kupolastim safirnim steklom.
 • Funkcije vadbe za telesno pripravljenost, kot so napredna dinamika teka, dolžina koraka, navpično razmerje, najvišji VO2, svetovalec za regeneracijo in druge funkcije¹.
 • Funkcije za navigacijo na prostem, kot so 3-osni kompas, višinomer in barometer ter funkcija TracBack®.
 • Pametna obvestila in prenos podatkovnih polj, videzov ure in programov s platforme Connect IQ™.

 

 

Ne glede na izziv, ki si ga zadate – Garmin fenix 3 je vaša ura.

Ura Garmin fenix 3 Sapphire WHR je zasnovana tako, da lastnikom pomaga pri športni vadbi in dejavnostih na prostem. Podpira tekmovalne športe, kot so tek, kolesarjenje, plavanje, gorski tek, veslanje, vadba v zaprtih prostorih, tek na smučeh in triatlon, ter rekreacijske dejavnosti, kot so pohodništvo, veslanje na deski, plezanje, smučanje in še veliko drugih dejavnosti. Med vadbo meri zmogljivost, spremlja dejavnosti, da jih lahko delite z drugimi, in omogoča varno navigacijo nazaj domov na koncu pustolovščine. Vendar pa to še ni vse, saj nova podpora za programe Connect IQ za uro fēnix 3 omogoča razvoj številnih drugih funkcij, namenjenih najrazličnejšim dejavnostim.

 

Izjemna eleganca tudi v najneprijaznejših pogojih

Športna ura Garmin fenix 3 Sapphire HR ima zaščitni obroč in gumbe iz nerjavečega jekla s premazom PVD, na UV-žarke odporen silikonski pašček in izjemno močno ohišje iz steklenih vlaken za večjo trpežnost. Osvetljen barvni zaslon Chroma visoke ločljivosti je berljiv tudi na sončni svetlobi, da si lahko podatke jasno ogledate pri kakršni koli svetlobi. Ura fēnix 3 Sapphire HR je vodotesna do globine 100 metrov , baterija pa zagotavlja napajanje do 50 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac™, 20 ur v načinu GPS in do 3 tedne v načinu pametne ure (odvisno od nastavitev).

 

Elevate – srčni utrip, izmerjen na zapestju

Garmin športna ura Fenix 3 WHR Sapphire

Garmin Elevate™ zapestno merjenje srčnega utripa omogoča spremljanje utripa preko celega dne, udobno in brez nameščanja pasu za merjenje srčnega utripa. Svoj srčni utrip lahko tako spremljate ves dan, ne da bi vam bilo treba nositi prsni pas. Poleg zmogljivosti med vadbo lahko z merjenjem srčnega utripa 24 ur na dan spremljate tudi vsakodnevne dejavnosti ter pridobite natančnejše informacije o porabljenih kalorijah čez dan.

 

 

Garmin Fenix 3 spremlja vašo zmogljivost pri številnih športih in na veliko načinov

 

Ura Garmin fenix 3 je za športnika, ki želi spremljati svojo zmogljivost pri različnih športih. Poleg funkcij za tek ima tudi posebne funkcije, ki podpirajo plavalno vadbo, smučanje, veslaške športe, vključno z veslanjem na deski, in celo igranje golfa. Med plavalnimi vajami ura fēnix 3 spremlja razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke. V načinu smučanja in deskanja na snegu lahko spremljate celoten smučarski dan s hitrostjo, razdaljo, višinsko razliko in samodejnim števcem voženj (s funkcijo samodejnega premora Auto Pause na žičnici) in številnimi drugimi podatki, pri tem pa so podatki na dosegu roke. Za veslanje ura fēnix 3 prikazuje celovite veslaške meritve, vključno s številom zavesljajev, hitrostjo veslanja in celo učinkovitostjo zavesljajev, ki med vadbo uporabljajo funkcijo virtual partner. V načinu za golf so prikazane razdalje za sprednji, zadnji in srednji del zelenice na katerem koli igrišču, ki ga prenesete iz storitve Garmin Connect™. Uro fēnix 3 lahko prek brezžične povezljivosti ANT+® uporabljate celo kot rokavicam prijazen daljinski upravljalnik za športne kamere VIRB®.

 

Garmin fenix 3 - dokaz za vašo zmogljivost

Garmin športna ura Fenix 3 WHR SapphireUra Garmin fenix 3 je opremljena z dodatnimi funkcijami vadbe, ki zagotavljajo podatke o kondiciji in telesni pripravljenosti. Kalkulator za oceno najvišjega VO2 na podlagi podatkov, med drugim o hitrosti teka, številu utripov na minuto in spremenljivosti srčnega utripa, oceni največjo prostornino kisika, ki jo lahko porabite v eni minuti. Sledite spremembam, če želite videti izboljšave svoje pripravljenosti in jih primerjati z drugimi športniki. Druge meritve vadbe vključujejo svetovalca za regeneracijo s časovnikom in preverjanjem regeneracije ter predvidevanje tekem, ki oceni vaš najboljši končni čas glede na trenutni najvišji VO2.

 

Vsi podatki ure Garmin fenix 3, ki so potrebni za merjenje tekača

Ko tek postane resen, ura fēnix 3 Sapphire HR z izbirnim merilnikom srčnega utripa HRM-Run opravlja vse napredne meritve, ki so potrebne za boljše razumevanje in izboljšave:

Napredna dinamika teka analizira vaš tek:  

 • Navpično nihanje in razmerje – stopnja 'poskakovanja' med tekom in razmerje koristi glede na dolžino koraka.
 • Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost – prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka.
 • Kadenca – število korakov na minuto.
 • Dolžina koraka – določa odziven trenutni tempo.

S fiziološkimi meritvami se meri srce:

 • Učinek na telo – ura fēnix 3 meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, da oceni raven učinka na telo. Lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni učinka na telo.
 • Stanje zmogljivosti – po 6–20 minutah teka ura fēnix 3 primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti.
 • Laktatni prag – z analizo tempa in srčnega utripa ura fēnix 3 oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati.

 

Garmin športna ura Fenix 3 WHR Sapphire

 

Veste, kam morate iti

Garmin Fenix 3 omogoča vsestranske funkcije navigacije in sledenja za vodenje po utrtih in neutrtih poteh. Med gibanjem beleži dnevnik sledi GPS in tako ustvarja “pikčasto sled”. Omogoča vam tudi, da označujete lokacije, kot so start in cilj, kontrolne točke poti, mesta za kampiranje, vozila ali druge destinacije. Z uro fēnix 3 lahko ustvarjate proge ali jim sledite ter označite do 1000 lokacij in uporabite navigacijo do njih. Načrtujte izlete in delite pustolovščine s prijatelji in sorodniki z Garminovim brezplačnim orodjem za načrtovanje BaseCamp™ v računalniku.

 

Več kot samo senzorji VBK

Garmin športna ura Fenix 3 WHR SapphireUra Garmin fenix 3 Sapphire HR je opremljena z barometričnim višinomerom in elektronskim 3-osnim kompasom. Naprava samodejno umerja te senzorje s sprejemnikom GPS. Na ta način vam zagotavlja najnatančnejše informacije. Vgrajen višinomer podaja podatke o nadmorski višini, da lahko natančno spremljate vzpone in spuste, barometer pa prikazuje kratkoročne trende zračnega tlaka, s katerimi lahko predvidite vremenske spremembe. 3-osni elektronski kompas prikazuje smer ne glede na to, ali se premikate ali ne. Za natančne meritve temperature združite uro fenix 3 z našim zunanjim senzorjem za merjenje temperature tempe.

 

Garmin športna ura Fenix 3 WHR SapphireNaj bo zares vaša

Uro Garmin fenix 3 Sapphire HR lahko enostavno prilagodite z brezplačnimi prenosi iz strani Connect IQ. Prilagodite lahko videz ure, dodate podatkovna polja in pridobite programe in pripomočke, ki zagotavljajo informacije že na prvi pogled.

 

 

Ostanite povezani

Ura Garmin Fenix 3 WHR Sapphire je resnično pametna in skrbi, da ste povezani s svetom – prek pametnega telefona za prejemanje pametnih obvestil neposredno v uro² in celodnevno samodejno shranjevanje statistike v storitev Garmin Connect™ ali prek brezžične dostopne točke za nemoteno posodabljanje. Če želite, lahko ura fēnix 3 vaše prijatelje in družino prek funkcije LiveTrack² obvešča, kje ste. Ura fēnix 3 vam lahko zagotovi še več informacij, če jo uporabljate z enim od številnih Garminovih senzorjev ANT+, kot so Vector® za moč pri kolesarjenju, tempe™ za temperaturo, HRM-run za dinamiko teka in drugi senzorji.

 

Garmin športna ura Fenix 3 WHR Sapphire

 

Oglejte si popolno sliko vaših dejavnosti. Povezane naprave omogočajo takojšnji prenos v aplikacijo Garmin Connect Mobile, pregledate in delite jih lahko še pred povratkom v civilizacijo.   

 

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti

 

SaveSave

Mere in zmogljivost:

 

Mere naprave, Š x V x G 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
Velikost zaslona, Š x V Premer 30,4 mm
Ločljivost zaslona, Š x V 218 x 218 slikovnih pik; neodbojen barvni zaslon MIP; safirna leča
Barvni zaslon  
Zaslon v načinu negativa  
Teža S silikonskim paščkom: 86 g
Baterija Akumulatorska 300 mAh litij-ionska
Trajanje baterije Do 40 ur v načinu UltraTrac™, do 16 ur v načinu vadbe z GPS-om, do 3 tednov v načinu ure (z merjenjem srčnega utripa 24 ur na dan), Do 2 tedna v načinu pametne ure (z merjenjem srčnega utripa 24 ur na dan).
Nazivna vodotesnost 10 ATM
Podpira GPS, GLONASS da
Občutljiv sprejemnik da
Barometrični višinomer da
Elektronski kompas da
Pametna obvestila (ko je naprava združena z združljivim telefonom, prikazujejo opozorila o e-poštnih, besedilnih in drugih sporočilih) da
Opozorilo z vibriranjem da
Upravljanje glasbe da
Poišči moj telefon da
Upravljanje kamere VIRB® da
Funkcije ure

Ura (12/24 h), koledar (dan/datum), dnevni alarm, štoparica, časovnik, opozorila o sončnem vzhodu/zahodu.

 

Zemljevidi in pomnilnik

Vgrajen pomnilnik 32 MB; razpoložljivih 23 MB
Uporabniške destinacije (možnost dodajanja destinacij)  
Točke poti/priljubljene/lokacije 1000
Načrtovane poti 30
Dnevnik sledi 100 hours of activity data

 

Funkcije, ki jih uporabljate med športno aktivnostjo.

Funkcije za tek:

 • Virtual Pacer™ (primerja trenutni tempo s ciljnim)
 • Ocena najvišjega VO2 max
 • Svetovalec za regeneracijo
 • Predvidevanje tekem
 • Dinamika teka
 • Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)
 • Osebni rekordi - Da (izbirno)

 

Funkcije za kolesarjenje

 • Združljivo s senzorji Vector™
 • Več kolesarskih profilov
 • Senzor za hitrost kolesa/kadenco

 

Funkcije za tek in kolesarjenje

 • Merilnik srčnega utripa - Da (na zapestju)
 • Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo)
 • Virtual Racer™ (tekmujte z drugimi dejavnostmi)
 • Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost)
 • Več športov (spremeni vrsto športa ob pritisku gumba)
 • Samodejno prehajanje med športi (menjava načina športa s pritiskom enega gumba)
 • Napredne vadbe (ustvarjajte vadbe po meri z določenimi cilji)
 • Opozorilu o tempu (sproži alarm, če se preveč oddaljite od prednastavljenega tempa)
 • Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka)
 • Izračun porabe kalorij glede na srčni utrip
 • Izračunava porabljene kalorije
 • Training Effect (meri učinek dejavnosti na vašo telesno pripravljenost)

 

Funkcije za plavanje

 • Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije)
 • Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog)
 • Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije)
 • Plavalne vadbe

 

Funkcije za golf

 • Merjenje dolžine udarca (izračuna natančno dolžino udarcev od kjer koli na igrišču)
 • Določanje oddaljenost od F/M/B (sprednjega dela, sredine in zadnjega dela zelenice)
 • Razdalja do krivulj/zavojev
 • Digitalna kartica z rezultati

 

Funkcije za dejavnosti na prostem

 • Koledar za lov/ribolov
 • Informacije o soncu in luni
 • Izračun območja

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

 • Števec korakov
 • Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov)
 • Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod)
 • Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca)

 

Garmin Connect™

 • Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov):
 • Samodejna sinhronizacija (samodejni prenos podatkov v računalnik)
 

Dodatno:

 • Podpora za programe Connect IQ™: da (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi)
 • Antena EXO™ (GPS/GLONASS): da
 • Wi-Fi®: da
 • ANT+®: da
 • Bluetooth® 4.0 LE: da
 • Vremenska opozorila: da
 • UltraTrac: da
 • Podpora za senzor tempe™: da
 • TracBack: da
 • Funkcije za smučanje: da
 • Fiziološke meritve: da
 • SUP/veslanje: da

 

 • Slovenska navodila 

Fenix 3 Sapphire HR (Samo ura)

 

 • Ura fēnix 3 Sapphire HR s črnim silikonskim paščkom.
 • USB/napajalni kabel.
 • Napajalnik z vtičem.
 • Dokumentacija.
 • Garancija: 2 leti (z računom).

Sorodni izdelki

  -15%
  GARMIN USNEJEN PAŠČEK ZA URO FENIX 3
  S preprosto menjavo lahko prilagodite izgled vaše ure Fenix 3 ter tako izberete pravi slog zase.
  Stara cena z DDV:
  60,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  51,84 €
  -15%
  GARMIN FORERUNNER 735XT® (RUN)
  Tekaška športna ura Forerunner nudi pester nabor podatkov o dinamiki vadbe in vadbenih programih za različne športe. Možnost povezljivosti s pametnim telefonom pa bo popestrila vaše vadbe.
  Stara cena z DDV:
  od 355,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  od 302,59 €
  -7%
  GARMIN Vivofit
  Popestrite si vadbo in izboljšajte svoje dosežke s pomočjo novega merilnika aktivnosti Garmin Vivofit® 4, ki bo presenetil z preprosto uporabo.
  Stara cena z DDV:
  81,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  76,25 €
  -13%
  GARMIN ŠPORTNA URA FORERUNNER 35 GPS
  Tekaška ura Forerunner 35 združuje majhnost, preprostost in pester nabor tekaških funkcij. Vadbo pa bo popestril prikaz vremena, besedilnih sporočil in možnost povezave s predvajalnikom glasbe.
  Stara cena z DDV:
  152,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  133,10 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih