Podrobno

 

 

-5%
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin kolesarski računalnik Edge 130.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-01913-01

GARMIN KOLESARSKI RAČUNALNIK EDGE 130

Redna cena z DDV:
132,99 €
Popust:
5 %
Cena s popustom:
126,34 €
Izbrano
BLACK/Samo naprava
DODAJ V KOŠARICO

Kolesarski računalnik Edge® 130

 

Kompakten in za uporabo preprost kolesarski računalnik s sprejemnikom GPS in funkcijami zavedanja o razmerah med kolesarjenjem

Poenostavljena, a vendar trpežna zasnova z 1,8 paličnim zaslonom, ki je dobro videti tako na soncu kot tudi na šibki svetlobi. 

S sprejemnikom za satelitske sisteme GPS, GLONASS in Galileo ter višinomerom veste, kako daleč, kako hitro in s koliko napora in kako visoko kolesarite na najdaljših vzponih ali na poti skozi mesto.

Garmin Edge® 130 vključuje navigacijo s pozivi za zavoje in in prikaže, kako se vrnete na začetek; prenesite proge iz ustvarjalnika prog v spletni skupnosti Garmin ConncetTM ter v realnem času tekmujete na odsekih Strava Live Segments.

Naprava Edge® 130 je združljiva z opremo za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem VariaTM, vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesaom in pametnimi kolesarskimi lučmi.

Povezane funkcije1 vključujejo pametna obvestila, vremenske informacije in števine druge možnosti, s funkcijami LiveTrack in Assistance pa lahko preprosto delite svojo lokacijo.

 

 

Življenje nam polepšajo drobne stvari, zato boste navdušeni nad napravo Edge® 130. Ta trpežen in kompakten, hkrati pa zelo zmogljiv kolesarski računalnik s sprejemnikom GPS je opremljen z vsem potrebnim, da lahko kolesarite z navigacijo, spremljate statistične podatke, ostanete povezani z najbližjimi in izkoristite številne druge prednosti. Vse to vam omogoča kompaktna naprava, ki vas lahko spremlja povsod, ne da bi vas dodatno obtežila.

 

Majhen, vendar zmogljiv

Kolesarski računalnik Edge® 130 je popoln spremljevalec ne glede na to, ali kolesarite po enoslednicah, podeželskih cestah ali mestnih ulicah. Kompaktna in lahka zasnova ima 1,8-palčni črno-bel zaslon s tehnologijo "Memory in Pixel" (MIP). Zato omogoča popolnoma jasen ogled tudi na neposredni sončni svetlobi, pri kateri bi sicer le s težavo kaj razbrali na zaslonu pametnega telefona. Vmesnik s petimi gumbi omogoča preprosto upravljanje, napravo pa lahko prilagodite tako, da prikazuje do 8 podatkovnih polj na posameznem zaslonu. Naj vas majhnost naprave Garmin Edge® 130 ne zavede, saj je kolesarski računalnik Edge® 130 opremljen s številnimi dodatnimi funkcijami, baterija pa med posameznimi polnjenji zagotavlja do 15 urnapajanja.

 

 

Preprosta navigacija

Kolesarski računalnik Edge® 130 zajame pomembne statistične podatke ne glede na to, kje kolesarite. S sprejemnikom za satelitske sisteme GPS, GLONASS in Galileo, ki omogoča boljšo pokritost pod gostimi drevesnimi krošnjami, ter vgrajenim barometrom beleži, kako daleč, kako hitro in celo kako visoko kolesarite. Načrtujte in prenesite poti z ustvarjalnikom prog v storitvi Garmin Connect. Kolesarski računalnik Edge® 130 vas bo usmerjal s preglednimi pozivi za proge in zavoje. Celo tako pameten je, da vas lahko usmerja nazaj do začetne lokacije.

 

 

 

 

 

Boljše zavedanje o razmerah med kolesarjenjem

Ste si zaželeli spremembe in greste na kolo? Z malce brezskrbnosti bo vsaka vožnja še precej prijetnejša. Zato je kolesarski računalnik Edge® 130 združljiv z družino naprav za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia, vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi. Če te naprave združite s kolesarskim računalnikom Edge®, na zaslonu omogočite opozarjanje na avtomobile, ki se približujejo, vozniki pa vas lažje opazijo. Kolesarski računalnik Edge® 130 omogoča tudi, da prijatelji in družina spremljajo vašo lokacijo v realnem času s funkcijo LiveTrack1. Če pa se med kolesarjenjem znajdete v težavah, lahko funkcija Assistance1 hitro pošlje vašo trenutno lokacijo izbranim stikom, ki bodo tako vedeli, kje ste.

 

Izboljšajte svoje rezultateIzboljšajte svoje rezultate

Kolesarski računalnik Edge® 130 vam pomaga izboljšati rezultate, zato ste lahko iz vožnje v vožnjo hitrejši. Združljiv je z merilniki moči, zato si lahko ogledate, koliko vatov moči ustvarite na ravninskem odseku in koliko na strmem vzponu. Če veste, kje ustvarjate moč, lahko izboljšate vadbo in še bolj vrhunsko odpeljete progo. Poleg tega je lahko vsaka vožnja še malce bolj napeta, saj lahko v realnem času tekmujete na odsekih Garmin in Strava Live Segments, kar vas še dodatno spodbudi, da resnično daste vse od sebe.

 

 

Pametne povezave

Kolesarski računalnik Edge® 130 z zbirko pametnih funkcij1 omogoča, da imate telefon spravljen na varnem, hkrati pa med kolesarjenjem vseeno ostanete povezani. Na zaslonu se prikažejo besedilna sporočila, zato si jih lahko na hitro ogledate, ne da bi se morali ustaviti. Na strani za vreme lahko spremljate trenutne vremenske razmere in napovedi ter ugotovite, ali vam bo načrte prekrižal dež. Kolesarski računalnik Edge 130 lahko združite z združljivim daljinskim upravljalnikom Edge, s katerim lahko vklopite in ustavite časovnik, spremenite stran ali označite krog, ne da bi morali spustiti krmilo. Poleg tega lahko uporabite samodejno nalaganje voženj v spletno skupnost Garmin Connect in celo prilagodite napravo v trgovini Connect IQ™, iz katere lahko prenesete nastavljiva podatkovna polja, denimo GU Fuel Reminder ali Strava Relative Effort (Suffer Score).

  

>> Bokal Sport hitri kredit

   

 

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave Garmin, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga artiklov lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Splošno

Mere naprave, Š x V x G 4,1 × 6,3 × 1,6 cm
Teža 33 g
Nazivna vodotesnost IPX7
Baterija Akumulatorska litij-ionska baterija
Velikost zaslona, Š x V 27,0 x 36,0 mm; diagonala 45 mm (1,8 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V 303 × 230 slikovnih pik
Trajanje baterije Do 15 ur
Občutljiv sprejemnik  

 

 

Zemljevidi in pomnilnik

Točke poti/priljubljene/lokacije 100 lokacij
Načrtovane poti 15 prog
Zgodovina 100 ur

 

 

Senzorji

Podpira GPS  
GLONASS  
Barometrični višinomer  
Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)  

 

 

Vsakodnevne pametne funkcije

Pametna obvestila  

 

 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

Prilagodljivi zasloni  
Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost)  
Auto Lap® (samodejno začne nov krog)  
Ocena najvišjega VO2 max  
Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo) Da (znotraj proge)
Samodejno pomikanje  

 

 

Funkcije za kolesarjenje

Proge  
Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj)

 

Združljivo s senzorji Vector™  
Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™)  

 

 

Garmin Connect™

Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov):  
Samodejna sinhronizacija (samodejni prenos podatkov v storitev Garmin Connect)  

 

 

Dodatno

Dodatno
 • Bluetooth®: da (BLE)
 • Napovedovanje lokacije z efemeridami: da
 • Nadmorska višina: da
 • Zvočni opozorilnik: da
 • Združljivost z opremo za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia: da
 • Natančna nastavitev prek programa
 • Največji VO2/regeneracija: da
 • Združljivost z odseki: Strava in Garmin
 • Povezane možnosti: LiveTrack, vremenske informacije, Assistance, podatkovna polja Connect IQ
 • Možnost uporabe razširjenega zaslona z združljivimi nosljivimi napravami
 • Galileo: da

 

 

Samo naprava

 • Edge 130
 • Standardni nosilec
 • Vrvica
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Priročniki
 •  

Paket za srčni utrip

 • Edge 130
 • Standardni nosilec
 • Premium HRM
 • Vrvica
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Priročniki
 •  

Paket za gorsko kolesarstvo

 • Edge 130
 • Nosilec za gorsko kolo
 • Daljinski upravljalnik Edge
 • Silikonski ovoj
 • Standardni nosilec
 • Vrvica
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Priročniki

Sorodni izdelki

  -10%
  GARMIN KOLESARSKI RAČUNALNIK EDGE 25
  Garmin kolesarski števec Edge 25 je kompakten in preprost kolesarski računalnik GPS s pametnim povezovanjem.
  Redna cena z DDV:
  od 171,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  od 154,79 €
  -15%
  GARMIN NAVIGACIJSKA NAPRAVA OREGON 650t
  Oregon 650t podpira prikaz dovršenih zemljevidov z osenčenim reliefom ter ima prilagodljive gumbe za zajemanje slik in označevanje točk poti. Poleg tega omogoča ima rekreativno topografsko karto Evrope TOPO.
  Redna cena z DDV:
  519,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  441,15 €
  -12%
  GARMIN MERILNIK MOČI VECTOR 3
  Merilnik moči Garmin Vector 3 omogočajo najbolj zanesljivo pridobljene podatke o fizični pripravljenosti in seji vadbe ter se enostavno namestijo v pedala.
  Redna cena z DDV:
  od 508,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  od 447,91 €
  -12%
  GARMIN EDGE 830 & BUNDLE
  Zmogljiv kolesarski računalnik z GPS sprejemnikom, zemljevidi in zaslonom na dotik.
  Redna cena z DDV:
  od 406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  od 358,15 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih