Podrobno

 

 

-15%
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin kolesarski računalnik Edge Explore.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-02029-10

GARMIN KOLESARSKI RAČUNALNIK EDGE EXPLORE

Redna cena z DDV:
254,99 €
Popust:
15 %
Cena s popustom:
216,74 €
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 73,17 €
polog0,00 €
6 × 36,90 €
polog0,00 €
12 × 18,77 €

Izbrano
Samo naprava
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
3 - 4 dni (predvidoma)

Garmin kolesarski računalnik Edge® Explore

 

Odkrij nove poti in ostani povezan s kolesarskim računalnikom Garmin Edge Explore povsod, kjer kolesariš. Edge Explore predstavlja zmogljiv kolesarski računalnik s sprejemnikom GPS, katerega odlikujejo številne funkcije, ki ti olajšajo pot do napredka in ti s prednaloženimi zemljevidi prikaže najbolj priljubljene načrtovane poti kolesarjev. Garmin Edge Explore ti omogoča, da med aktivnostjo ostaneš povezan z drugimi kolesarji ter svojimi najbljižjimi, ki te čakajo doma. Edge Explore bo tvoj popoln kolesarski sopotnik na potovanjih in pustolovščinah. 

 

 

Potovalni kolesarski računlanik z zaslonom na dotik & številnimi funkcijami

 • Povsem preprosta uporaba, GPS sprejemnik in 3-palični zaslon na dotik visoke ločljivosti, ki ga lahko uporabljate z rokavicami in v dežju. Zaslon je jasno berljiv tudi na neposredni sončni svetlobi.
 • Vključuje predhodno naložen kolesarski zemljevid Garmin z navigacijo zavoj za zavojem in načrtovanjem poti po priljubljenosti Trendline, s katerim lahko poiščeš načrtovane poti po cestah in brezpotjih, ki jih kolesarji najpogosteje uporabljajo
 • Vgrajeni sprejemnik GPS beleži, kako daleč, kako hitro, kako visoko in kje kolesariš
 • Združljiv z napravami za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia, vključno s pametnimi kolesarskimi lučmi in radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom, s katerimi lahko zaznaš vozila in opozoriš voznike
 • Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko uporabljaš povezane funkcije, vključno s funkcijama LiveTrack in GroupTrack, pametnimi obvestili, pošiljanjem sporočil med kolesarji in vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov.

 

Bodi pripravljen na podvig

Takoj, ko kolesarski računalnik Garmin Edge Explore vzameš iz embalaže, je le ta pripravljen na podvige. Uporaba je sila preprosta, prav tako pa začetna nastavitev. Zasnovan je s svetlim 3-paličnim zaslonom, ki je jasno berljiv na neposredni sončni svetlobi, na oblačen dan in celo v dežju. Brez težav lahko z zaslonom na dotik uporabljaš tudi rokavice.

 

Pustolovščinam naproti

Zapelji svoji pustolovščini naproti brez strahu, da bi se zgubil. S predhodno naloženim kolesarskim zemljevidom te pot popelje od slikovitih podeželskih poti do gostišč in kolesarskega servisa. Načrtovane poti se ustvarijo s funkcijo Trendline, ki temelji na podlagi kolesarskih podatkov za miljone kilometrov. Tako je doživetje najlepših in najbolj priljubljenih kolesarskih poti zagotovljeno. Kolesarski računalnik Edge Explore te na poti usmerja zavoj za zavojem, seveda pa je tudi dovolj pameten, da te usmerja nazaj do načrtovane poti, če zaviješ z nje, ali nazaj na izhodišče, če se želiš prej vrniti domov.

 

Boljše zavedanje o razmerah med kolesarjenjem

Kolesarski računalnik Edge Explore je združljiv z družino naprav za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia, vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi. Če združiš kolesarski računalnik Edge in radar, na zaslonu omogočiš opozarjanje na vozila, ki se ti približujejo od zadaj, vozniki v bližini pa te lažje opazijo. Kolesarski računalnik Edge Explore ima tudi funkcijo pomoči in vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov1, ki samodejno pošlje tvojo lokacijo stiku v sili, če se znajdete v težavah.

 

Povezano kolesarjenje

Kolesarski računalnik Edge Explore ima vse potrebne povezane funkcije, zato lahko pospraviš telefon in se prepustiš vožnji. S funkcijo LiveTrack lahko prijateljem in družini omogočiš, da spremljajo tvojo lokacijo v realnem času, s funkcijo GroupTrack pa lahko spremljaš do 50 kolesarskih prijateljev. Če kateri od kolesarskih prijateljev odhiti naprej ali zaostane, pošiljanje sporočil med kolesarji (z združljivim pametnim telefonom) omogoča, da pošlješ predhodno napisana sporočila iz svojega v drug kolesarski računalnik Edge. Sporoči prijateljem, ali jih boš dohiteli čez nekaj minut ali pa naj gredo naprej brez tebe. Če ti je spustila pnevmatika ali potrebuješ pomoč, lahko prijateljem, ki so združeni s funkcijo GroupTrack, pošlješ sporočilo, da te lahko najdejo.

 

Prilagodi po svojih željah

Kolesarski računalnik Edge Explore lahko preprosto prilagodiš z brezplačnimi programi, pripomočki in podatkovnimi polji v trgovini Connect IQ. Programi, kot je AccuWeather MinuteCast, ti povedo, kdaj bo prenehalo deževati, da si lahko vzameš čas za kolesarjenje. Če načrtuješ vožnje na spletnih mestih, kot so Strava SummitKomoot ali Wikiloc, prenesi njihove programe, da boš lahko priljubljene načrtovane poti uvozili neposredno v kolesarski računalnik Edge. Če pa želiš najti kavarno ali kolesarski servis v bližini, lahko s programom Yelp preneseš lokacijo in v kolesarskem računalniku Edge ustvariš načrtovano pot naravnost do nje.

  

1 Pri združitvi z združljivim telefonom. V osnovi namenjen cestni vožnji.

ANTFirstbeat app store app store

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

 Natančnost merjenja aktivnosti

Pri združitvi z združljivim telefonom. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.

Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks

 

#BEATYESTERDAY📸

#DOZIVINARAVO🌲

 

Opozorilo:

V primeru nakupa Garmin artikla prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Splošno

 • Mere naprave, Š x V x G: 105,0 × 55,0 × 22,0 mm
 • Zaslon na dotik
 • Velikost zaslona, Š x V: 3,9 x 6,5 cm; diagonala 7,6 cm (3 palci)
 • Ločljivost zaslona, Š x V: 240 x 400 slikovnih pik, barvni zaslon na dotik
 • Teža: 114,5 g
 • Baterija: Akumulatorska litij-ionska baterija
 • Trajanje baterije: Do 15 ur
 • Nazivna vodotesnost: IPX7
 • Barvni zaslon
 • Občutljiv sprejemnik

 

Zemljevidi in pomnilnik

 • Osnovni zemljevid
 • Možnost dodajanja zemljevidov
 • Prostor za shranjevanje in zmogljivost napajanja
 • Točke poti/priljubljene/lokacije
 • Načrtovane poti
 • Zgodovina

 

Senzorji

 • Podpira GPS
 • Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)

 

Vsakodnevne pametne funkcije

 • Pametna obvestila

 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

 • Prilagodljivi zasloni
 • Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost)
 • Auto Lap® (samodejno začne nov krog)
 • Samodejno pomikanje

 

Funkcije za kolesarjenje

 • Proge
 • Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj)
 • Kolesarski zemljevid Garmin (kolesarski zemljevid ulic, ki omogoča načrtovanje poti)

 

Garmin ConnectTM

 • Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov)
 • Samodejna sinhronizacija (samodejni prenos podatkov v storitev Garmin Connect)

 

Dodatno

 • Pametna obvestila
 • Navigacija z napravo, programi, načrtovanjem poti po priljubljenosti in ponovnim izračunom
 • Krožne proge
 • Ustvarjalnik prog
 • Povezane možnosti: nalaganje dejavnosti, funkciji LiveTrack in GroupTrack, pošiljanje sporočil med kolesarji, zaznavanje dogodkov, pomoč
 • Dostop za programe tretjih oseb: da (v trgovini Connect IQ)
 • Združljivost z opremo za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia
 • Edge Explore
 • Pritrdilni elementi
 • Kabel micro USB
 • Dokumentacija

 

Ali potrebuješ zemljevide območij, ki jih nisi dobil v napravi? Oglej si vse zemljevide, ki so združljivi s tvojo napravo.

>>Garmin zemljevidi

Sorodni izdelki

  -15%
  GARMIN KOLESARSKI ŠTEVEC EDGE 1030 PLUS
  Kolesarski števec Edge 1030 Plus je visoko zmogljiv kolesarski računalnik, ki v enem združuje najnovejša navigacijska orodja, kvalitetno napravo za treninge in prave kolesarske užitke.
  Redna cena z DDV:
  609,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  518,49 €
  -15%
  GARMIN KOLESARSKI ŠTEVEC EDGE 530 SENSOR BUNDLE
  Izpopolnjeni kolesarski računalnik Garmin Edge 530 ti omogoča dinamično spremljanje zmogljivosti in vpoglede, ki ti pomagajo izboljšati rezultate.
  Redna cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  345,94 €
  -25%
  GARMIN KOLESARSKI ŠTEVEC EDGE 1030 PLUS SENSOR BUNDLE
  Kolesarski števec Edge 1030 Plus je visoko zmogljiv kolesarski računalnik, ki v enem združuje najnovejša navigacijska orodja, kvalitetno napravo za treninge in prave kolesarske užitke. Komplet z dodatki za izboljšanje meritev in treninga.
  Redna cena z DDV:
  711,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  533,99 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih