navrh

 

 

GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
GARMIN QUATIX 5
Garmin
Garmin
Šifra:

Garmin ura quatix® 5

 

 

 

Ura, zasnovana posebej za uporabo na vodi.

  • Ura Garmin quatix® 5 vzpostavi povezavo z združljivimi Garminovimi navtičnimi ploterji in drugimi napravami, s čimer omogoči upravljanje avtopilota, dalinjsko označevanje točk poti, pomoč za jadralno regato in številne druge možnosti.
  • Vdelani program FUSION-LinkTM Lite upravlja povezane idelke StereoActiveTM ter druge modele glasbenih sistemov, ki podpirajo tehnologijo ANT® (RA70/BB100).
  • Vključuje tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju ElevateTM1.
  • Povezane funkcije2 vključujejo pametna obvestila , samodejno nalaganje v spletno vadbeno skupnost Garmin ConnectTM ter prilagajanje po meri s prenosom brezplačnih videzov ure in programov iz spletne trgovine Connect IQTM.
  • Delovanje baterije: do 2 tedna v načinu pametne ure (seveda odvisno od nastavitev), do 24 ur v načinu GPS in do 60 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTracTM.

 

Na podlagi prodajne uspešnice ure Garmin Fenix 5 je bila razvita ura quatix® 5, ki predstavlja inovativno generacijo navtične pametne ure, primerne za uporabo pri večih športih. Ura Garmin quatix® 5 omogoča tudi povezljivost s plovilom. Navtična ura quatix® 5 vzpostavi povezavo z združljivimi Garminovimi ploterji in drugimi napravami, ki vanjo pretekajo podatke o hitrosti, globini, temperaturi in vetru. Poleg kompaktne in elegantne oblike ure Garmin quatix® 5 ter paščkov za hitro zamenjavo ima ura tudi napredne vadbene funkcije in merilnik srčnega utripa na zapestju. Z vdelanimi profili dejavnosti in merjenjem parametrov zmogljivosti za veslanje na deski, plavanje ali uporabo kanuja ura Garmin quatix® 5 omogoča, da spremljate katerikoli šport.

 

Prevzemite nadzor kjerkoli na plovilu

Z naprednim upravljanjem avtopilota in dalinjskim označevanjem točk poti lahko ohranite nadzor nad plovilom, čeprav niste za krmilom. Ura quatix® 5 omogoča dostop do enote za upravljanje avtopilota GHCTM20, zato lahko spremenite smer ter obrnete in krmarite plovilo. Na voljo je tudi dalinjsko označevanje točk poti, s katerim lahko v uri Garmin quatix® 5 dodate točko poti, ki se nato samodejno sinhronizira s povezanim navtičnim ploterjem. 

 

 

Izkoristite možnosti funkcije Garmin SailAssistTM

Na jadralni regati ne odštevate samo časa od strata, temveč to tudi vizualno prikažite. Oglejte si virtualno startno črto, ki je v uri quatix® 5 prikazana z dvema točkama poti, med katerim poteka startna črta regate. Z možnostjo razdalje do startne črte veste, koliko ste oddaljeni do virtualne startne linije. Na voljo sta tudi odštevalnik časa do začetka regate, ki odšteva čas do začetka regate in čas do strata, če je prisotna virtualna startna črta. Poleg tega ura Garmin quatix® 5 določi, ali se jadrnica obrača stran od cilja ali proti cilju, nato pa s preprostim gumba umeri levi/desni kot prečenja. 

 

Zbirajte podatke o vodnih športih 

Med veslanjem na deski ali kanuju ura Garmin quatix® 5 meri število zavesljajev, razdaljo med zavesljaji ter skupno razdaljo, omogoča pa celo merjenje krogov. Poleg tega lahko med smučanjem na vodi v uri Garmin quatix® 5 na hitro preverite hitrost plovila.

 

Uporabljajte navigacijo na vodi in na kopnem

Ura Garmin quatix® 5 je dovršena z naprednimi funkcijami za navigacijo in sledenje GPS ter senzorji VBK (višinomer, barometer in kompas). Vgrajen višinomer podaja podatke o nadmorski višini, da lahko natančno spremljate vzpone in spuste, barometer pa prikazuje kratkoročne trende zračnega tlaka, s katerimi lahko predvidite vremenske spremembe. Ura Garmin quatix® 5 ima 3-osni elektronski kompas, ki prikazuje smer ne glede na to ali se premikate ali ne. Opremljena je z notranjim giroskopom, ki izboljša natančnost (in avtonomijo baterije) v načinu UltraTrac.

 

Uživajte v razvedrilu

Z uro Garmin quatix® 5 lahko upravljate razvedrilni sistem plovila. Uporabite vdelani program FUSION-Link Lite, ki upravlja povezane izdelke Stereo Active in druge modele glasbenih sistemov, ki uporabljajo tehnologijo ANT (RA70/BB100).

 

Vdelano merjenje aktivnosti

Ura Garmin quatix® 5 lahko meri fizično aktivnost na kopnem in v vodi. Opremljena je s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate, ki omogoča nenehno merjenje brez prsnega pasu. Ura Garmin quatix® 5 ponuja tudi napredne vadbene funkcije, ki vključujejo statistične podatke o vadbi in profile dejavnsoti za več športov/dejavnosti, kot so tek, kolesarjenje, plavanje, pohodništvo in golf.

 

Celovita pametna povezljivost

S pametnimi obvestili v uri Garmin quatix® 5 lahko prejemate e-poštna in besedilna obvestila ter opozorila kar na zapestju ne glede na to, ali ste na vodi, stezi igrišču za golf ali pa samo niste za računalnikom. Druge povezane funkcije vključujejo samodejano nalaganje v spletno vadbeno skupnost Garmin Connect, sledenje v živo in objavljanje na družbenih omrežjih prek brezplačnih programov Garmin Connect in Garmin ConnectTM Mobile.

 

Vedno naredi vtis.

Elegantna in prefinjena oblika ure Garmin quatix® 5naredi vtis na kopnem in na morju. Ura Garmin quatix® 5 je opremljena z Garminovim ekskluzivnim sistemom paščkov QuickFitTM, zato lahko paščke zamenjate hitro in brez orodja. V navtično uro Garmin so predhodno naloženi tudi tematsko oblikovani videzi ure, ki jih lahko enostavno spreminjate. Združljiva je s programi v trgovini Connect IQ, v kateri lahko brezplačno prenesete več videzov ure, katere spremenite v skaldu s svojim razpoloženjem. Ura je združljiva s programi v trgovini Connect IQ, v kateri lahko brezplačno prenesete še več videzov ure in programov za dejavnost.

 

fenix hr

 

1Natančnost merjenja aktivnosti 
2Pri združitvi z združljivim telefonom.
3Za upravljanje avtopilota je potrebna naprava GHC(TM) 20.

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

 

Opozorilo:

V primeru nakupa ure prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga ur lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Splošno

Material stekla steklo
Material okvira nerjavno jeklo
Material ohišja z vlakni ojačan polimer
Paščki za uro QuickFit™ da (22 mm)
Material paščka silikon
Velikost ohišja, Š × D × V 47 x 47 x 15,5 mm
Teža silikonski pašček: 85 g kovinski pašček: 156 g
Nazivna vodotesnost 10 ATM
Vrsta zaslona na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
Velikost zaslona, Š x V Premer 30,4 mm (1,2 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V 240 x 240 slikovnih pik
Barvni zaslon  
Trajanje baterije Pametni način: do 2 tednaNačin GPS/merjenja srčnega utripa: do 24 urNačin UltraTrac: do 60 ur
Vgrajen pomnilnik 64 MB

 

 

Funkcije ure

Funkcije ure da
Sinhronizacija časa z GPS  
Samodejni preklop na poletni čas  
Budilka  
Časovnik  
Štoparica  
Časi sončnega vzhoda/zahoda  

 

 

Senzorji

Podpira GPS  
GLONASS  
Merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™  
Barometrični višinomer  
Elektronski kompas  
Giroskop  
Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)  
Termometer  

 

 

Vsakodnevne pametne funkcije

Povezljivost Bluetooth® Smart, ANT+, Wi-Fi® pri liniji Sapphire
Connect IQ™ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti)  
Pametna obvestila  
Pametni koledar  
Pametne vremenske informacije  
Upravljanje glasbe  
Poišči moj telefon  
Funkcija Poišči mojo uro  
Upravljanje kamere VIRB®  
Združljivost s pametnim telefonom iPhone®, Android®, Windows®
Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile  

Navticne Funkcije

Predhodno naloženi profili plovbe Plovba, jadranje, ribolov
Virtualna startna črta  
Odštevalnik  
Način za pomoč pri upravljanju  
Vgrajen barometer in tabele plimovanja  

Navticne Funkcije

Predhodno naloženi profili plovbe Plovba, jadranje, ribolov
Alarm za sidro  
Pretakanje podatkov o plovilu da (z združljivimi navtičnimi napravami Garmin)
Virtualna startna črta  
Odštevalnik  
Način za pomoč pri upravljanju  
Vgrajen barometer in tabele plimovanja  

 

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

Števec korakov  
Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod)  
Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov)  
Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca)  
Izračunava porabljene kalorije  
Število nadstropij, v katera se povzpnete  
Opravljena razdalja  
Minute intenzivnosti  
TrueUp™  
Move IQ™  
Starost telesa Da (v programu)

Fitness Equipment/Gym

Predhodno naloženi profili telovadnih dejavnosti Indoor Rowing

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

Hitrost in razdalja GPS  
Prilagodljivi zasloni  
Prilagodljivi profili dejavnosti  
Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost)  
Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka)  
Napredne vadbe  
Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti  
Auto Lap® (samodejno začne nov krog)  
Ročno označevanje krogov  
Prilagodljiva opozorila o krogu  
Ocena najvišjega VO2 max  
Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite)  
Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam tako pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja)  
Training Effect (aerobni)  
Training Effect (anaerobni)  
Prilagodljiva opozorila  
Zvočni pozivi  
Končni čas  
Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo)  
Virtual Racer™  
Samodejno prehajanje med športi (menjava načina športa s pritiskom enega gumba)  
Več športov  
Vodenje po progi  
Odseki (v živo, Garmin)  
Funkcije storitve Strava (Beacon, odseki v živo)  
LiveTrack  
Group LiveTrack  
Zaklepanje zaslona in/ali gumbov  
Bližnjične tipke  
Samodejno pomikanje  
Zgodovina dejavnosti v uri  

Funkcije srčnega utripa

Območja srčnega utripa  
Opozorila o srčnem utripu  
Kalorije na podlagi srčnega utripa  
% najvišjega srčnega utripa  
% rezerve srčnega utripa  
Čas regeneracije  
Samodejni najvišji srčni utrip  
Test učinka spremenljivosti srčnega utripa (meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, na podlagi česar oceni raven stresa; lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni stresa) da (z združljivo dodatno opremo)
Beleženje srčnega utripa med plavanjem da (z merilnikom HRM-Tri ali HRM-Swim)
HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+™ v združene naprave)  

Funkcije za tek

Predhodno naloženi profili teka

Tek, tek v zaprtih prostorih, gorski tek

Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS  
Dinamika teka  
Navpično nihanje in razmerje (stopnja "poskakovanja" med tekom ter razmerje med stroški in koristmi glede na dolžino koraka) da (z združljivo dodatno opremo)
Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost (prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka) da (z združljivo dodatno opremo)
Dolžina koraka (v realnem času) da (z združljivo dodatno opremo)
Cadence (provides real-time number of steps per minute)  
Stanje zmogljivosti (po 6–20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti)  
Laktatni prag (z analizo tempa in srčnega utripa oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati) da (z združljivo dodatno opremo)
Vaje za tek  
Predvidevanje tekem  
Senzor za hitrost kolesa/kadenco  

Funkcije za golf

Določanje oddaljenost od F/M/B (sprednjega dela, sredine in zadnjega dela zelenice)  
Razdalja do krivulj/zavojev  
Merjenje dolžine udarca (izračuna natančno dolžino udarcev od kjer koli na igrišču) Samodejno
Digitalna kartica z rezultati da
Sledenje statistiki (udarci na krog, udarci na zelenice in čistine)  
Garmin AutoShot™  
Ročno določanje položaja zastavice  
Ovire in cilji igrišča  
Združljivost s senzorjem TruSwing™  

Funkcije rekreacije na prostem

Predhodno naloženi profili za rekreacijo na prostem Pohodništvo, plezanje, gorsko kolesarjenje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v zaprtih prostorih, padalska funkcija Jumpmaster, taktične dejavnosti
Navigacija od točke do točke  
Pikčasta sled v realnem času  
Nazaj na začetek  
TracBack®  
UltraTrac mode  
Višinski prerez  
Razdalja do cilja  
Indikator trenda barometrskega tlaka  
Samodejno beleženje vzpona med gorskim tekom  
Navpična hitrost  
Skupni vzpon/spust  
Združljivost s programsko opremo BaseCamp™  
Koordinate GPS  
Projicirana točka poti  
Poglej in pojdi  
Izračun območja da (v trgovini Connect IQ™)
Koledar za lov/ribolov da (v trgovini Connect IQ™)
Informacije o soncu in luni da (v trgovini Connect IQ™)
Koordinate dveh mrež  

Funkcije za kolesarjenje

Predhodno naloženi profili kolesarjenja Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje, triatlon
Proge  
Krog pri kolesarjenju in največja moč v krogu (s senzorjem moči)  
Tekma z dejavnostjo  
Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj)  
Funkcionalni prag moči (FTP) da (z združljivo dodatno opremo)
Združljivo s senzorji Vector™  
Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™)  
Združljivost z napravo Varia Vision™ (zaslon za namestitev na glavo)  
Združljivost z radarjem Varia™ (nazaj usmerjeni radar)  
Združljivost z lučmi Varia™  
Kadenca (število korakov na minuto v realnem času) da (ANT+ in Bluetooth® Smart)

Funkcije za plavanje

Predhodno naloženi profili plavanja Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah, plavanje/tek, triatlon
Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije)  
Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog)  
Učinkovitost plavanja (SWOLF)  
Beleženje vadbe  
Plavalne vadbe  
Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije)  
Srčni utrip (v realnem času med počitki, statistični podatki o intervalih in sejah med počitki ter samodejni prenos podatkov o srčnem utripu po plavanju) da (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)
  • quatix 5 z modrim silikonskim paščkom QuickFit 22
  • Napajalni/podatkovni kabel
  • Dokumentacija
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih