Podrobno

 

 

-5%
Garmin navigacijska naprava Montana 610.
Garmin
Garmin
Šifra:
753759151072

GARMIN NAVIGACIJSKA NAPRAVA MONTANA 610

Redna cena z DDV:
538,00 €
Popust:
5 %
Cena s popustom:
511,10 €
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 172,65 €
polog0,00 €
6 × 87,07 €
polog0,00 €
12 × 44,29 €
polog0,00 €
24 × 22,91 €
polog0,00 €
36 × 15,80 €
polog0,00 €
48 × 12,25 €

Izbrano
GREY/Samo naprava
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
3-4 tedne

Garmin ročna navigacijska naprava Montana® 610

 

Montana je popolna navigacijska naprava za resne pustolovce, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli.

 • NOVO GPS in GLONASS – hitrejše in boljše satelitsko določanje položaja.
 • 4-palčni zaslon z dvojno usmerjenostjo, optimiran za uporabo na prostem – odlična vidnost na največjem zaslonu Garminovih ročnih naprav za enostavno berljivost v vseh razmerah.
 • NOVO Z odlično vnaprej nameščeno vsebino – 250.000 zbirk Geocache s spletnega mesta Geocaching.com in brezplačna enoletna naročnina na satelitske posnetke BirdsEye.
 • NOVO Dodan je nov upravitelj sledi za boljšo uporabniško izkušnjo in več nadzora.
 • Najbolj vsestranska navigacijska naprava povsod, kjer ste – najbolj vsestransko uporabne funkcije, zaslon in pritrditev.
 • Barometrični višinomer in 3-osni kompas.

 

Garminova naprava Montana 610 je namenjena uporabi na pohodnih poteh, cesti in vodi ter vas usmerja, kjer koli ste. Z velikim 4-palčnim zaslonom na dotik, berljivim tudi na sončni svetlobi, ki prikazuje kristalno jasne izboljšane barve in omogoča dvojno usmerjenost, ter določanjem položaja GPS in GLONASS za hitrejše in natančnejše sledenje lokaciji tudi v najbolj zahtevnem okolju.  Z novim upraviteljem sledi si lahko vedno preprosto ogledate, kje ste, in enostavno nadzorujete beleženje sledi. Montana 610 ima 3-osni elektronski kompas z barometričnim višinomerom, priložena pa je brezplačna 1-letna naročnina na satelitske posnetke BirdsEye*. Montana 610 je vzdržljiva in vodotesna, zato je odporna na različne vremenske razmere.

 

Oglejte si celo sliko

Montana 610 ima 4-palčni zaslon na dotik z dvojno usmerjenostjo, ki je optimiran za uporabo na prostem in zagotavlja odlično berljivost pri kakršni koli svetlobi. Uporabniški vmesnik z zaslonom na dotik je enostaven za uporabo, zato boste več časa uživali na prostem in manj časa iskali informacije. Pustolovci obožujejo zelo velik zaslon naprave Montana, ki zaradi velikih podatkovnih polj in jasno vidnih funkcij zemljevida zagotavlja odlično berljivost. Montana 610 je vzdržljiva in vodotesna, zato je odporna na različne vremenske razmere. Udarci, prah, umazanija, vlaga in voda tej trpežni navigacijski napravi ne morejo do živega.

 

Ohranite zabeleženo točko

Naprava Montana 610 z novim zelo občutljivim sprejemnikom za signale GPS in GLONASS hitro in natančno določi vaš položaj ter ga ohrani tudi v gostih gozdovih in globokih kanjonih. Prednost je jasna: ne glede na to, ali ste globoko v gozdu ali le blizu visokih stavb in dreves, se lahko zanesete, da vam naprava Montana 610 pomaga poiskati pravo pot, ko to najbolj potrebujete.

 

Pojdite kamorkoli

Z naborom združljivih nosilcev je Montana primerna za uporabo na kolesih, v terenskih vozilih, na čolnih in kot ročna naprava ali kot priročna naprava za vsakodnevno navigacijo v avtomobilu. Uporabite izbirni samodejni nosilec z zemljevidi City Navigator za govorjeno usmerjanje vožnje zavoj za zavojem ali preskusite izbirni robustni nosilec za motocikle ali štirikolesnike.

Napravi Montana 610 je priložena enoletna naročnina na satelitske posnetke BirdsEye, ki zagotavlja odlične zračne posnetke za izboljšanje navigacije; če potrebujete podrobnejše informacije, lahko napravi Montana preprosto dodate še več zemljevidov1. Naložite zemljevide TOPO in se podajte na pot, priklopite predhodno naložene karticeBlueChart® g2 za odličen dan na vodi ali naložite podatke zemljevida City Navigator za usmerjanje vožnje zavoj za zavojem. Ali pa pretvorite papirnate zemljevide v datoteke, ki jih lahko prenesete v napravo Montana z uporabniškimi zemljevidi.

 

Enostavna navigacija

Nova naprava Montana 610 ima program za upravljanje sledi, s katerim lahko zelo preprosto in intuitivno beležite, prikažete in analizirate sledi. Ta ročna naprava ima bistvene funkcije za preživljanje v naravi, kot je na primer 3-osni kompas z izravnavanjem nagiba, ki kaže smer tudi, ko mirujete, čeprav ga ne držite vodoravno. Ima tudi barometrični višinomer, ki spremlja spremembe tlaka, da lahko natančno določi višino. Z njim lahko tudi rišete barometrični tlak skozi čas za lažje spremljanje vremenskih sprememb.

 

Poiščite zabavo

V napravi Montana 610 je že prednaloženih več kot 250.000 izbranih zbirk Geocache s spletnega mesta geocaching.com, naprava pa omogoča iskanje zbirk Geocache brez papirja. Tako lahko naprava Montana 610 shrani in prikaže bistvene informacije zbirk, kot so lokacija, teren, težavnost, namigi in opisi, zato ročno vnašanje koordinat in natisi niso več potrebni. Ko želite dodati več zbirk, preprosto prenesite datoteko GPX v napravo in nadaljujte iskanje.

 

Delite brezžično

Z napravo Montana 610 lahko brezžično delite točke poti, sledi, načrtovane poti in zbirke Geocache z drugimi združljivimi Garminovimi napravami GPS. Za prenos informacij v druge enote samo pritisnite možnost "Pošlji".

 

Podvojite moč

Montana 610 ima Garminov dvojni sistem baterij, ki zagotavlja kar največjo neodvisnost. Uporabite lahko komplet akumulatorskih litij-ionskih baterij ali običajne alkalne baterije AA – kar vam najbolj ustreza.

 

Načrtujte naslednje potovanje

Naslednjo pustolovščino nadzirajte z našo brezplačno programsko opremo BaseCamp™, ki omogoča prikazovanje in organiziranje zemljevidov, točk poti, načrtovanih poti in sledi. S to brezplačno programsko opremo za načrtovanje potovanj lahko ustvarite Garminove pustolovščine, ki jih delite s prijatelji, sorodniki in drugimi raziskovalci. Program BaseCamp na računalniškem zaslonu prikaže podatke topografskih zemljevidov v 2D ali 3D, tudi izohipse in višinske prereze. S priloženo naročnino na satelitske posnetke BirdsEye lahko v napravo tudi prenese skoraj neomejeno količino satelitskih posnetkov. 

 

*Enoletna naročnina na satelitske posnetke BirdsEye (potreben je prenos programske opreme). Priloženo naročnino na satelitske posnetke BirdsEye lahko uporabite s programsko opremo BaseCamp™ in v obdobju 1 leta v ročno napravo prenesete skoraj neomejene količine satelitskih posnetkov visoke ločljivosti. Ko so ti posnetki nameščeni v napravo, lahko do njih dostopate, kadarkoli jih potrebujete – tudi po poteku začetne 1-letne ponudbe. Dodatne naročnine na satelitske posnetke BirdsEye lahko kupite na njihovem spletnem mestu.

 

Funkcije navigacijske naprave Montana 610:

 • Nov upravitelj sledi: Novi upravitelj sledi omogoča preprosto organizacijo in krmarjenje po točkah poti, načrtovanih poteh in dnevnikih sledenja ter zagotavlja odličen nadzor začetka in konca beleženja sledi.
 • Napredne funkcije bližnjic: Če nalagate program, uporabljate navigacijo do točke poti, preklapljate profil ali prilagajte določene nastavitve svojim potrebam, lahko z naprednimi bližnjicami združite te funkcije za prilagojeno, prijaznejšo izkušnjo. V vsaki napravi Montana so za lažji začetek predhodno naložene bližnjice Pojdi domov, Vklop/izklop dnevnika sledi in Prekini navigacijo.
 • Več nadzornih plošč na več mestih: Z enim dotikom gumba za vklop lahko od koder koli (z zemljevida, domačega zaslona, iz kompasa, potovalnega računalnika, s strani stanja itd.) prikažete nadzorno ploščo z več usmeritvami, zato lahko ustvarite več nadzornih plošč na različnih mestih.
 • Popolnoma prilagodljiv domači zaslon: Ne glede na to, ali v določen kraj potujete pogosto, stalno spreminjate nastavitve ali ustvarjate bližnjice, vam popolnoma prilagodljiv domači zaslon naprave Montana omogoča, da prikažete do 16 elementov iz možnosti "Kam?", "Nastavitev" in "Bližnjice" za enostaven dostop brez klikanja med zasloni.
 • Možnosti menijev, ki jih je mogoče preurediti: S to novo funkcijo po želji preuredite kateri koli meni, da se ne boste nenehoma pomikali na dno dolgega seznama.
 • Pametnejši profili: Montanina možnost pametnejših profilov si na podlagi pritrditve zapomni, kateri profil ste uporabljali, zato vam bo pri dejavnostih zunaj cest ali iskanju kolesarske trgovine pomagala, da se boste lahko hitro odpravili na pot.
 • Prilagodljivi kontrolniki: Vam katera od nastavitev ni všeč? Nič hudega. Z dotikom gumba lahko enostavno nastavite svoje programe s prilagodljivimi kontrolniki. Ali je potrebna namestitev na desno stran krmila? Ne skrbite. Montana podpira levo in desno nastavitev glede na usmerjenost zaslona.

  

>> Bokal Sport hitri kredit

   

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Mere in zmogljivosti navigacijske naprave Montana 610:

 • Mere naprave, Š x V x G: 7,48 x 14,42 x 3,64 cm.
 • Velikost zaslona, Š x V: 5,06 x 8,93 cm; diagonala 10,2 cm (4 palci).
 • Ločljivost zaslona, Š x V: 272 x 480 slikovnih pik
 • Vrsta zaslona: svetel neodbojen zaslon TFT na dotik s 65.000 barvami in dvojno usmerjenostjo, ki je berljiv tudi na sončni svetlobi.
 • Zaslon na dotik.
 • Teža: 289 g s priloženim kompletom litij-ionskih baterij; 333 g (11,7 unče) s 3 baterijami AA (niso priložene).
 • Baterija: akumulatorske litij-ionske baterije (priložene) ali 3 baterije AA (niso priložene); priporočamo NiMH ali litijeve.
 • Trajanje baterije: do 16 ur (litij-ionske); do 22 ur (baterije AA).
 • Nazivna vodotesnost: IPX7.
 • Občutljiv sprejemnik.
 • Vmesnik.
 • Barometrični višinomer.
 • Elektronski kompas.
 • Prenos iz naprave v napravo (brezžično deli podatke z drugimi napravami).

 

Zemljevidi in pomnilnik:

 • Osnovni zemljevid.
 • Prednaloženi zemljevidi: Enoletna naročnina na satelitske posnetke BirdsEye je pripravljena za prenos po registraciji naprave.
 • Možnost dodajanja zemljevidov.
 • Vgrajen pomnilnik: 2,7 GB.
 • Sprejema podatkovne kartice: Kartica microSD™ (ni priložena).
 • Uporabniške destinacije (možnost dodajanja destinacij).
 • Točke poti/priljubljene/lokacije: 4000.
 • Načrtovane poti: 200.
 • Dnevnik sledi: 10.000 točk, 200 shranjenih sledi.

 

Funkcije za dejavnosti na prostem:

 • Samodejno usmerjanje (usmerjanje zavoj za zavojem na cestah).
 • Priročen za iskanje zbirk Geocache.    
  Združljivost z uporabniškimi zemljevidi.
 • Koledar za lov / ribolov.
 • informacije o soncu in luni.
 • Preglednice plimovanja.
 • Izračun območja.
 • Pregledovalnik slik.

 

Garmin Connect™: Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov).

 

Dodatno:​

 • Zelo občutljiv sprejemnik GPS za signale GPS in GLONASS.
 • 250.000 prednaloženih zbirk Geocache.
 • Nov in izboljšan upravitelj sledi.​

 

 • Slovenska navodila 
 • Garmin navigacijska naprava Montana 610
 • Komplet litij-ionskih baterij.
 • Kabel USB.
 • Polnilnik.
 • Priročniki.
 • Garancija: 2 leti (z računom).

Sorodni izdelki

  -5%
  GARMIN ROČNA NAVIGACIJSKA NAPRAVA OREGON 700
  Ročna naprava Oregon 700 je podprta z navigacijskim sistemom GPS in GLONASS, ima svetel zaslon na dotik, kompas z merilnikom pospeška in barometrični višinomer ter je povezljiva s pametnim telefonom.
  Redna cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  386,64 €
  -5%
  GARMIN NAVIGACIJSKA NAPRAVA eTREX TOUCH 35
  eTrex Touch 35 je družinska navigacijska naprava za dejavnosti na prostem in gorske pustolovščine, idealna za vse, ki se radi podajo v naravo, od rekreativnih kolesarjev in pohodnikov do novincev v iskanju zbirk Geocache in planincev. Ročna GPS naprava ima zaslon na dotik, višinomer in pred naložene zemljevide TopoActive Europe
  Redna cena z DDV:
  304,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  288,80 €
  -5%
  GARMIN NAVIGACIJSKA NAPRAVA MONTANA 680t
  Navigacijska naprava Montana 680t z zmogljivim GPS in GALONASS sprejemnikom, zaslonom na dotik, fotoaparatom in rekreativnim zemljevidom Evrope. Nudi tudi možnost vključitve satelitskih posnetkov BirdsEye (naročnina).
  Redna cena z DDV:
  640,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  608,00 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih