Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno

 

 

Garmin
Garmin
Garmin inReach Explorer.
Garmin inReach Explorer.
Garmin inReach Explorer.
Garmin inReach Explorer.
Garmin inReach Explorer.
Garmin inReach Explorer.

Garmin inReach Explorer®+

NOVA KOLEKCIJA
NOVA KOLEKCIJA
Jesen/Zima 2018/19
Naprava Garmin inReach Explorer®+ za satelitsko komunikacijo, opremljena z zemljevidi in senzorji.
Izberite opcijo za nakup
Garmin inReach Explorer.
010-01735-11REDSamo napravaZaloga je
508,98 €
483,53 €
 DODAJ V KOŠARICO

Garmin inReach Explorer®+

 

Ročna naprava za satelitsko komunikacijo in navigacijo GPS s 100-odstotno pokritostjo s sateliti Iridium po vsem svetu

 • Pošiljajte in prejemajte besedilna sporočila, ko ste zunaj dosega mobilnega omrežja1
 • Pošljite interaktivno sporočilo SOS družbi GEOS – nadzornemu središču za iskanje in reševanje, ki je v pripravljenosti 24 ur na dan in 7 dni v tednu
 • Beležite in delite lokacijo z družino in prijatelji
 • Z brezplačnim programom Earthmate opravite združitev z mobilnimi napravami2 in dostopajte do zemljevidov3, barvnih posnetkov iz zraka in drugih vsebin za prenos
 • Naprava Garmin inReach Explorer®+ ima predhodno naložene zemljevide OpenStreetMap, ki na zaslonu omogočajo načrtovanje poti z GPS, ter vgrajen digitalni kompas, barometrični višinomer in merilnik pospeškov

 

 

Drzno lahko zakorakate z območja pokritosti mobilnega omrežja, saj z napravo Garmin inReach SE+ ali inReach Explorer+ nikoli ne boste zunaj dosega. Te naprave za satelitsko komunikacijo so namenjene ljubiteljem narave, ki želijo oditi dlje in doživeti več, ne da bi pri tem vznemirjali svoje bližnje. Od doživetij na neobljudenih območjih do mednarodnih pustolovščin – naprava Garmin inReach omogoča komunikacijo, deljenje lokacije, navigacijo in pomembne funkcije SOS vsem uporabnikom, ki radi pobegnejo v naravo po kopnem, vodi ali zraku.

 

Raziskujte kjer koli. Komunicirajte povsod.

Zaradi pokritosti s satelitskim omrežjem Iridium po vsem svetu lahko s temi prenosnimi napravami izmenjate besedilna sporočila s katero koli številko mobilnega telefona ali e-poštnim naslovom kjer koli na svetu, hkrati pa z GPS beležite in delite potek potovanja. Prav tako lahko objavljate na družabnih omrežjih ali celo komunicirate z drugo napravo Garmin inReach Explorer®+ na terenu.

Če ste v nevarnosti, lahko z napravo inReach pošljete tudi sporočilo SOS nadzornemu središču, ki je v pripravljenosti 24 ur na dan in 7 dni v tednu, si z njim izmenjujete besedilna sporočila z opisom nujnega primera ter prejmete potrditev, da je pomoč na poti.

Na potovanjih v tujini je treba misliti na veliko stvari, če želimo doživeti čudovito pustolovščino. Potujte brezskrbno, saj se lahko zanesete, da je na voljo stalna pokritost, da lahko govorite z družino in prijatelji ali pokličete reševalce, hkrati pa vedno natančno veste, kakšni so stroški, saj to omogočajo paketi storitev inReach. Vedno imejte občutek povezanosti in varnosti ter brezskrbno raziskujte neznane kraje.

 

 

Ni mobilnega signala? Ni težav.

Napravi inReach SE+ in Explorer+ sta opremljeni z vsemi orodji, ki omogočajo, da ostanete popolnoma povezani. Ni se vam treba vznemirjati, ker ste zunaj dosega mobilnega signala ali da boste izgubili signal zaradi slabe pokritosti na prehodnih območjih ali območjih brez signala. Naprava za komunikacijo inReach deluje kjer koli in povsod, zato ste vedno v dosegu in vedno dosegljivi.

 

 

Kdo se odzove na vaše sporočilo SOS? Družba GEOS.

GEOS je vodilna družba na svetu na področju rešitev in nadzora ukrepanja v sili. Družba zagotavlja podporo za reševanje v več kot 140 državah, pri tem pa reši številna življenja. Poleg tega je 24 ur na dan, 7 dni na teden in 365 dni v letu v pripravljenosti, da se odzove na vaše sporočilo SOS, sledi vaši napravi Garmin inReach Explorer®+ ter obvesti ustrezne stike in službe za odzivanje v sili na vašem območju. Ko je pomoč na poti, si družba GEOS z vami še naprej izmenjuje besedilna sporočila o novih razmerah in pomembnih informacijah, dokler vaš položaj ni rešen.

 

Katera naprava inReach je prava za vas?

Garmin inReach SE + in Explorer+ kot napravi za satelitsko komunikacijo zagotavljata enake možnosti pošiljanja sporočil. Bistvena razlika med njima je pri navigaciji GPS. Medtem ko naprava inReach SE + uporablja GPS za navigacijo z osnovno mrežo in omogoča določanje točk poti, označevanje ključnih lokacij, spremljanje napredovanja in vračanje po sledi do baznega tabora, gre naprava inReach Explorer+ še dlje, saj zagotavlja celovito navigacijo in sledenje, ki vas vodita po utrtih in neutrtih poteh z vsemi možnostmi, ki jih zagotavlja GPS, predhodno naloženimi zemljevidi OpenStreetMap3 in načrtovanimi potmi s točkami poti, ki si jih lahko ogledate neposredno v napravi. Vgrajeni višinomer prikazuje podatke o nadmorski višini, na podlagi katerih lahko natančno spremljate vzpon in spust, z barometrom lahko spremljate zračni tlak, digitalni kompas pa ohranja smer in vam pomaga najti pravo pot tudi v slabi vidljivosti.

 

Cenovno ugodni in prilagodljivi paketi za satelitske govorne storitve

Za dostop do omrežja Iridium in komunikacijo z napravo inReach SE+ ali Explorer+ je potrebna aktivna naročnina na satelitske storitve. Glede na raven porabe lahko izberete letni pogodbeni paket ali prilagodljivi mesečni paket za govorne storitve.

 

Vključena sta neomejen prostor za shranjevanje v oblaku in načrtovanje potovanj

Vsaki napravi inReach je priložen brezplačen dostop do portala za načrtovanje potovanj z načrtovanimi potmi in točkami poti, ustvarjanje prednastavljenih sporočil in hitrih besedil, sinhronizacijo in upravljanje nastavitev naprave, posodabljanje vdelane programske opreme, prenos dodatnih zemljevidov, povezovanje računov na družabnih omrežjih, shranjevanje vseh podatkov o spremljanju lokacije in številne druge možnosti.

 

Izdelani za divjo pokrajino

Ročni napravi inReach SE+ in Explorer+ sta trpežni, vzdržljivi, odporni na udarce in vodotesni v skladu z IPX7ter tako skrbita, da ste vedno pripravljeni in v gibanju ne glede na vremenske razmere. Obe napravi sta standardno opremljeni z notranjo akumulatorsko litijevo baterijo, zato se lahko zanesete na dolgotrajno napajanje v katerem koli načinu delovanja. Polnjenje poteka prek standardnega napajalnega kabla micro USB ali izbirnega polnilnika za napajanje z napetostjo 12 V v vozilu.

 

  

>> Bokal Sport hitri kredit

   

 

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave Garmin, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga artiklov lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

 

1Na uspešno dostavo sporočil SMS lahko vpliva delovanje operaterjev mobilne telefonije, ki se lahko razlikuje med posameznim operaterji in državami in zaradi katerega so lahko sporočila SMS blokirana ali dostavljena z zamudo. Čeprav to v določenih primerih lahko vpliva na sporočila SMS, pa ne vpliva na sporočila SOS, sledenje in e-poštna sporočila.
2Obiščite Garmin.com/inreachfaq za podatke o združljivosti
3Pogoji in določila za podatke OpenStreetMap ~ Nekateri Garminovi izdelki vključujejo podatke OpenStreetMap. Za izdelke Garmin OpenStreetMap ne velja licenčna pogodba za končnega uporabnika, pač pa pogoji in določila, ki so navedeni spodaj.  Avtorske pravice za podatke OpenStreetMap imajo osebe, ki prispevajo k storitvi OpenStreetMap, za njo pa velja licenca Open Database. Za vse pravice posameznih delov vsebine podatkov OpenStreetMap velja licenca Database Contents License

Brez jamstva ~ Izdelki Garmin OpenStreetMap so vam na voljo "kot so". Strinjate se, da jih uporabljate na lastno odgovornost.  Garmin in njegovi dajalci licenc, vključno z dajalci licenc, ponudniki storitev, partnerji za distribucijo, dobavitelji in družbami, povezanimi z družbo Garmin in njenimi dajalci licenc, ne dajejo nikakršnih garancij, zastopanj ali jamstev, izraženih ali nakazanih, ki izhajajo iz zakonov ali iz drugje in vključujejo, vendar niso omejena na, vsebino, kakovost, natančnost, celovitost, učinkovitost, zanesljivost, trženje in primernost za določen namen, koristnost, uporabo ali rezultate, ki jih dobite iz Garminovih izdelkov OpenStreetMap, ali da bo vsebina ali strežnik deloval nemoteno ali brez napak. Garminovi izdelki OpenStreetMap so namenjeni zgolj kot dodatna pomoč pri potovanju in jih ne uporabljajte za natančno merjenje smeri, razdalje, kraja ali zemeljskega površja. Garmin ne jamči za natančnost ali celovitost podatkov zemljevidov v izdelkih OpenStreetMap.

Besedna oznaka in logotipi Bluetooth® so v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Družba Garmin ima licenco za uporabo teh znamk. Apple® je blagovna znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah.. Android™ je blagovna znamka družbe Google Inc.

Splošno

 • Mere naprave, Š x V x G: 6,8 x 16,4 x 3,8 cm s tipkovnico in zaščito gumba SOS
 • Teža: 213 g
 • Nazivna vodotesnost: IPX7
 • Baterija: Akumulatorska notranja litij ionska
 • Vrsta zaslona: Neodbojen barvni zaslon TFT
 • Velikost zaslona, Š x V: 3,5 x 4,7 cm; diagonala 5,9 cm (2,31 palca)
 • Ločljivost zaslona, Š x V: 200 x 265 slikovnih pik
 • Trajanje baterije: Do 100 ur v načinu z 10-minutnim intervalom sledenja (privzeta nastavitev); in do 3 leta v načinu pripravljenosti
 • Vgrajen pomnilnik: 2GB
 • Občutljiv sprejemnik
 • USB vmesnik

 

Zemljevid in pomnilnik

 • Možnost dodajanja zemljevidov
 • Točke poti/priljubljene/lokacije: 500
 • Načrtovane poti: 20
 • Prednaloženi zemljevidi

 

Senzorji

 • Barometrični višinomer
 • Elektronski kompas - 3 osi z izravnavanjem nagiba

 

Dodatno

 

 • Združljivost z Bluetooth: da
 • Pošiljanje interaktivnih sporočil SOS nadzornemu središču za iskanje in reševanje, ki je v pripravljenosti 24 ur na dan in 7 dni v tednu: da
 • Pošiljanje besedilnih sporočil številkam za sporočila SMS in e-poštnim naslovom ter prejemanje sporočil od njih: da
 • Pošiljanje sporočil drugim uporabnikom naprav inReach in prejemanje sporočil od njih, izmenjava lokacij: da
 • Beleženje in deljenje lokacije s prijatelji in družino na spletnem portalu MapShare®: da
 • Zahtevanje vremenskih napovedi za trenutno lokacijo in načrtovane cilje: da
 • Navidezna tipkovnica za pošiljanje besedilnih sporočil po meri: da
 • Pošiljanje točk poti na portal MapShare med potovanjem: da
 • Pošiljanje izbora načrtovane poti na portal MapShare, na katerem si lahko prijatelji in družina ogledajo napredovanje: da
 • Senzorji VBK: da

Sorodni izdelki

  -5%
  GARMIN IN REACH SE®+
  Ročna naprava Garmin In Reach SE+ omogoča komunikacijo v področjih, ki niso pokrita z mobilnim signalom. Naj se avantura začne!
  Stara cena z DDV:
  449,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  427,49 €
  -5%
  GARMIN inReach® Mini
  Lahka in kompaktna naprava za navigacijo Garmin inReach® Mini.
  Stara cena z DDV:
  356,98 €
  Akcijska cena z DDV:
  339,13 €
  -29%
  GARMIN FENIX 5 PLUS SAPPHIRE
  Kot združitev popolne tehnične dovršenosti in premišljene konstrukcije Garmin predstavi nadgradnjo obstoječega modela Fenix 5.
  Stara cena z DDV:
  813,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  577,93 €
  -5%
  GARMIN SILIKONSKI PAŠČEK ZA URO FENIX 5S
  S paščkom QuickFit lahko v trenutku spremenite izgled vaše ure Garmin Fenix 5S, saj je menjava enostavna brez dodatnega orodja.
  Stara cena z DDV:
  50,89 €
  Akcijska cena z DDV:
  48,35 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih