Facebook
BLAGOVNE ZNAMKE
KONTAKT
Podrobno

 

 

 

GARMIN FORERUNNER 645

Pomlad/Poletje 2018
Izberite opcijo za nakup
Ura Garmin Forerunner 645 2018.
010-01863-11GREYSamo uraZaloga je
406,99 €
293,03 €
 DODAJ V KOŠARICO

Garmin Forerunner 645 

 

Pri teku ne gre le za vadbo, temveč tudi za doseganje rezultatov. Zagotovite si prava orodja, s katerimi boste dosegli boljši nivo vsakič, ko si nadenete tekaške copate. Ura Garmin Forerunner 645 vam poleg hitrejše poti do napredka ponuja tudi brezstično plačevanje1 in tako prihrani čas. S kombinacijo inovacij, napredno dinamiko teka in orodji za spreminjane zmogljivosti je ta tekaška ura popoln GPS instrument, s katero lahko dosežete popolne rezultate.

 

Preprosto plačevanje

Se vam vedno kam mudi? Pametni telefon in denarnico lahko brez težav pustite doma. Tekaška ura Garmin Forerunner 645 vam omogoča brezstično plačevanje s pomočjo sistema Garmin Pay, zato lahko nakupe plačate z uro. Uro Forerunner 645 lahko uporabite skoraj povsod, kjer sicer plačujete s kartico. Poskrbite za hidracijo in prigrizke po in med tekom.

Banke, v sodelovanju z Garmin PayTM

1Kje je omogočeno brezstično plačevanje?

 

Izpopolnite vadbo.

Novost je olajšano zajemanje podatkov, ki so potrebni za izboljšanje načina teka. Ura Forerunner 645 meri pomembne parametre teka, na podlagi katerih lahko analizirate svojo zmogljivost. Podatki o biomehanskih meritvah kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje, so bistvene za razumevanje načina teka, zato lahko daste na tekmovanjih še več od sebe. Ti parametri so na voljo ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas. Uporabite lahko tudi skupine funkcij za vadbo kolesarjenja ali celo plavanja. V bazenu ura Forerunner 645 beleži razdaljo, tempo, število zamahov in mnoge druge podatke.

 

 

Spremljate svojo zmogljivost.

Ali je vaš način vadbe učinkovit? Ura Forerunner 645 vam pomaga spremljati vadbo, rezultate in čas regeneracije, zato boste lažje dosegali več. Ura Garmin Forerunner 645 se ponaša z novim orodjem Stanje vadbe, ki omogoča spremljanje zmogljivosti, ki samodejno spremlja rezultate in ostale dejavnike in vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, najvišja ali čezmerna. Novost je tudi parameter anaerobni učinek vadbe, ki omogoča vpogled v ključno razsežnost vadbe, saj vam pokaže kako vadba izboljšuje vašo sposobnost za premikanje meja. Ura Forerunner 645 omogoča tudi vpogled v obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

 

Več možnosti za prilagoditev

Garmin s svojo trgovino Connect IQTM omogoča prenos programov, pripomočkov, videza ure in drugih možnosti za prilagajanje ure Forerunner 645 po vaših željah. Prilagajanje nastavitev ure Forerunner 645 je preprosto in brezplačno. Vsak dan se dodajo novi programi; tako lahko spremljate kdaj bo prispel vaš prevoz Uber, vklopite luči v stanovanju s programom SmartThings ter si v programu AccuWeather MinuteCast ogledate kdaj bo pričelo deževati. S programom za spreminjanje videza ure Forerunner 645 Face It si lahko izberete in prilagodite katerokoli fotografijo iz svoje galerije.

 

 

Ostanite povezani med tekom.

Z uro Forerunner 645 lahko tečete, ne da bi se odpovedali pomembnim funkcijam. Po združitvi s pametnim telefonom lahko kar na zapestju spremljate besedilna sporočila in celo odgovarjate nanja. Brez težav si s pomočjo ure Forerunner 645 ogledate nove objave na socialnih omrežjih, e-spoštna sporočila, elektronsko pošto in ostale informacije. Ste izgubili telefon? Poiščite ga s Forerunner 645. Omogočite svojim prijateljem, da sledijo vaš napredek preko funkcije LiveTrack.

 

Delite in tekmujte.

Sinhronizacija dejavnosti z Garmin Connect ne pomeni samo shranejvanja podatkov. Garmin Connect je rastoča spletna skupnost, s pomočjo katere se lahko uporabniki povežejo na poti in tekmujejo v izzivih, pohvalijo uspehe drug drugega ter celo delijo svoje uspehe prek družbenih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate po spletu ali prek pametnega telefona s progamom Garmin Connect TM Mobile.

 

 

Vadite po svojih željah.

Vaša vadbena rutina jeveč kot le rutina. Z uro Forerunner 645 zlahka spremenite rutino, saj ima vdelane profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih in na prostem), kolesarjenje (tudi na sobnem trenažerju), plavanje v bazenu, vadbo na eliptičnem trenažerju, veslaške športe, vadbo, moč, in številne druge dejavnosti. Z uro Garmin Forerunner 645 si ustvarite vaje po meri in jih brezplačno prenesite v naši spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect. Preglejte svoje dosežke in jih delite z družino!

 

 

Izjemen slog.

Vsestranska ura Garmin Forerunnr 645 bo navdušila tako kot vsak predhodnik. Dovršen izgled Forerunner 645 omogoča uporabo med vsemi športnimi aktivnostmi, za v službo in elegantne priložnosti. Z uro Garmin se lahko brez težav prhate in plavate, zaslon Garmin Chroma DisplayTM pa omogoča dobro branje zaslona tudi na direktni sončni svetlobi. Zaslon prekriva steklo Corning Gorilla, ki se ponaša z izjmeno trpežnostjo in odpornostjo na praske. Ura Forerunner 645 bo vaša vsakodnevna spremljevalka, saj ima vodotesnost do 5ATM (do 50m). Z avtonomijo baterije do 7 dni v načinu pametne ure in 14 ur v načinu GPS pa vas ura Forerunner 645 brez težav spremlja med tekom, saj zadrži vaš tempo.

 

 

Tekaška ura GPS z brezstičnim plačevanjem in merjenjem srčnega utripa na zapestju.

 • Pripravljena na breztično plačevanje Garmin PayTM, ki omogoča priročno plačevanje z uro, zato lahko kartice in telefon pustite doma.
 • Ura prikazuje napredno dinamiko teka, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri. 
 • WHR- Wrist Heart Rate omogoča merjenje srčnega utripa na zapestju.
 • Avtonomija baterije do 7 dni v stanju pametne ure in 14 ur v načinu GPS.

  

>> Bokal Sport hitri kredit

   

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave Garmin, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga artiklov lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Splošno

Material stekla: Corning® Gorilla® Glass 3

Material okvirja: Nerjaveče jeklo

Quick Release Bands: Yes (20mm, industry standard)

Material paščka: Silikon

Velikost ohišja Š x D x V: 42,5 x 42,5 x 13,5 mm

Teža: 42,2 g.

Nazivna vodotesnost: 5 ATM

Vrsta zaslona: na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo memory-in-pixel (MIP)

Velikost zaslona Š x V: premer 30,4 mm (1,2 palca).

Ločljivost zaslon Š x V: 240 x 240 slikovnih pik

Barvni zaslon: da

Trajanje baterije: Način pametne ure do 7 dni, način GPS do 14 ur.

Vgrajen pomnilnik: 200 ur podatkov o dejavnostih

 

Funkcije ure

Funkcije ure: da

Sinhronizacija časa z GPS: da

Samodejni preklop na poletni čas: da

Budilka: da

Časovnik: da

Štoparica: da

Časi sončnega zahoda/vzhoda: da

Program za ustvarjanje videzov ure Face ItTM: da

 

Senzorji

Podpira GPS: da

Podpira GLONASS: da

Merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin ElevateTM: da

Barometrični višinomer: da

Elektronski kompas: da

Giroskop: da

Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi pri tem potrebovali senzor korakov): da

Termometer: da

 

Vsakodnevne pametne funkcije

Povezljivost: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

Connect IQTM (videz ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti): da

Pametni koledar: da

Pametne vremenske funkcije: da

Upravljanje glasbe: da

Poišči moj telefon: da

Funkcija poišči mojo uro: da

Upravljanje kamere VIRB®: da

Združljivost s pametnih telefonom: iPhone in Android

Združljivost s programom Garmin ConnectTM: da

Garmin PayTM: da

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

Števec korakov: da

Vrstica gibanja (v napravi se pokaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod): da

Samodejni cilj (prepozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov): da

Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobje premikanja ali krepčilnega spanca): da

Izračun porabljenih kalorij: da

Število nadstropij v katera se povzpnete: da

Opravljena razdalja: da

Minute intenzivnosti: da

TrueUpTM: da

Move IQTM: da

Starost telesa: da, v aplikaciji

 

Fitness Equipment/Gym

Predhodno naloženi profil telovadnih dejavnosti: vadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, veslanje v zaprtih prostorih in joga

Prilagodljivi zasloni: da

Prilagodljivi profili dejavnosti: da

Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost): da

Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka): da

Napredne vadbe: da

Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti: da

Auto lap® (samodejno začne nov krog): da

Ročno označevanje krogov: da

Prilagodljiva opozorila o krogu: da

Ocena najvišjega VO2 max: da

Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite): da

Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja): da

Training Effect (aerobni): da

Training Effect (anaerobni): da

Prilagodljiva opozorila: da

Zvočni pozivi: da

Končni čas: da

Virtual Partner®(tekmovanje z digitalno osebo): da

Virtual RacerTM: da

Vodenje po progi: da

Odseki (v živo, Garmin): da

LiveTrack: da

Zaklepanje zaslona in/ali gumbov: da

Samodejno pomikanje: da

Zgodovina dejavnosti v uri: da

 

Funkcije srčnega utripa

Območje srčnega utripa: da

Opozorila o srčnem utripu: da

Kalorije na podlagi srčnega utripa: da

% najvišjega srčnega utripa: da

% rezerve srčnega utripa: da

Čas regeneracije: da

Samodejni najvišji srčni utrip: da

HR Brodcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+TM v združene naprave: da

 

Funkcije za tek

Predhodno naloženi profili teka: da (tek, tek na eliptičnem trenažerju, tek na stezi v zaprtem prostoru)

Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS: da

Dinamika teka: da

Kadenca (resnično stanje števila korakov v eni minuti): da

Stanje zmogljivosti (po 6-20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti): da

Vaje za tek: da

Predvidevanje tekem: da

Senzor za hitrost kolesa/kadenco: da

 

Funkcije rekreacije na prostem

Predhodno naloženi profili za rekreacijo na prostem: smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje

Navigacija od točke do točke: da

Pikčasta sled v realnem času: da

Nazaj na začetek: da

TracBack®: da

UltraTrac mode: da

Višinski prerez: da

Razdalja do cilja: da

Navpična hitrost: da

Skupni vzpon/spust: da

Koordinate GPS: da

 

Funkcije za kolesarjenje

Predhodno naloženi profili kolesarjenja: kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih

Proge: da

Tekma z dejavnostjo: da

Opozorilo o času ali razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj): da

Združljivost z napravo Varia VisionTM (zaslon za namestitev na glavo): da

Združljivost z radarjem VariaTM (nazaj usmerjeni radar): da

Združljivost z lučmi VariaTM: da

Kadenca (število korakov na minuto v realnem času): da (ANT+® in Bluetooth® Smart)

 

Plavanje

Predhodno naloženi profili plavanja: plavanje v bazenu

Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije): da

Prepoznavanje vrste zavesljajev (prosti slog): da

Učinkovitost plavanja (SWOLF): da

Beleženje vadbe: da

Plavalne vadbe: da

 

 

Sorodni izdelki

  -25%
  GARMIN FORERUNNER 735XT RUN
  Tekaška športna ura Forerunner nudi pester nabor podatkov o dinamiki vadbe in vadbenih programih za različne športe. Možnost povezljivosti s pametnim telefonom pa bo popestrila vaše vadbe.
  Stara cena z DDV:
  355,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  266,99 €
  -29%
  GARMIN FORERUNNER 645 Music
  Poslušanje glasbe med tekom ni bilo še nikoli tako enostavno! Z novim Garmin Forerunner 645 Music bo tek postal še zabavnejši.
  Stara cena z DDV:
  457,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  325,17 €
  -25%
  GARMIN FORERUNNER 735XT RUN
  Tekaška športna ura Forerunner nudi pester nabor podatkov o dinamiki vadbe in vadbenih programih za različne športe. Možnost povezljivosti s pametnim telefonom pa bo popestrila vaše vadbe.
  Stara cena z DDV:
  355,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  266,99 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih