Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno

 

 

GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5S

Pomlad/poletje 2017
NOVA KOLEKCIJA
NOVA KOLEKCIJA
Garmin fēnix 5S je vrhunska športna ura in popolna izbira za resne športnike in pustolovce. Fēnix 5S združuje napredne funkcije, osnove navigacijske funkcije in nudi merjenje srčnega utripa na zapestju.
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - bel silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - bel silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - bel silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - bel silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - turkizen silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - turkizen silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - turkizen silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - turkizen silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - čren silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - čren silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - čren silikonski pašček
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - čren silikonski pašček
Izberite opcijo za nakup
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - bel silikonski pašček
010-01685-00WHITESamo uraZaloga je
599,95 €
518,96 €
 DODAJ V KOŠARICO
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - čren silikonski pašček
010-01685-02BLACKSamo uraZaloga je
599,95 €
518,96 €
 DODAJ V KOŠARICO
Vsestranska športno elegantna ura Fenix 5S - turkizen silikonski pašček
010-01685-01TURQUOISESamo uraZaloga je
599,95 €
518,96 €
 DODAJ V KOŠARICO

Nova ura Garmin fēnix 5S

 

 

Ura fēnix 5S ustreza vašim estetskim pogledom in športnim ambicijam, je nezgrešljiva zasnova ter vrhunska zmogljivost, ki ni le modni dodatek ampak mnogo več. Zaradi oblike in barve je ura, ki je primerna za nežnejši spol.

 

NOVOST, ki jo pričakuje že nekaj časa je na razpolago v treh različicah. Klasična multifunkcijska GPS ura Garmin fenix 5S je ura za športnice in avantureistke z novimi zmožnostmi treningov ter zmogljivostne funkcije, vse skupaj pa je zapakirano v enegantno športno obliko.

 • Garmin fēnix 5S - kompaktna ura (42 mm) z GPS-om za več športov s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate1
 • NOVO - Trdna zasnova z okvirjem z anteno EXO iz nerjavnega jekla in hrbtiščem iz kovanega jekla ostane popolna tudi v najbolj zahtevnih pogojih.
 • NOVO - Večja ločljivost izboljšanega Chroma barvnega zaslona za še boljšo berljivost tudi na močni sončni svetlobi 240x240px.
 • NOVO - Napredno beleženje aktivnosti in spanje, saj beleži aktivnosti preko celega dneva vključno s prehojenimi nadstropji in intenzivnimi minutami. Spremlja trajanje in kakovost spanja.
 • NOVO - Quickfit™ paščki v različnih barvah od silikonskih, kovinskih do premuin usnja. Prednost je predvsem v hitri menjavi brez uporabe orogja.
 • NOVO - Integracija Strave, 
 • NOVO - Widget zmogljivosti - Osrednji widget, ki spremlja vaš napredek in najpomembnejše pokazatelje zmogljivosti, kot so Training Status, VO2Max, Training Load, Recovery Advisor, FTP itd.
 • NOVO - Napredni trening - S funkcijami Training Effect 2.0, Training Status in Training Load omogoča športniku učinkovitejši trening in boljše obveščanje o resničnem napredku.
 • NOVO - Sledenje skupin - Omogoča spremljanje vseh članov skupine, tako, da se nihče ne izgubi med skupnimi aktivnostmi.
 • NOVO - Izboljšan Ultratrac vam nudi boljšo natančnost sledi v razširjenem načinu UltraTracTM in izboljšana vzdržljivost baterije do 100h fēnix 5/5x.
 • NOVO - Brezžični senzor za podporo dodatnih zunanjih športnih senzorjev ANT+ , dodatna podpora preko povezave Bluetooth.
 • Naloženi profili za različne športe in avanture, kot so tek, kolesarstvo, plavanje, trail tek in smučanje, trening v telovadnicah...
 • GPS in GLONASS sprejemnik za zanesljivejše delovanje v najzahtevnejših pogojih, vgrajeni navigacijski senzorji 3-osni kompas, barometrični višinomer in žiroskop.
 •  Pametna obvestila2, samodejni prenos v Garmin ConnectTM in prilagajanje z brezplačnimi prenosi prikazov ure in aplikacij s portala Connect IQTM.
 • Vodotesnost do 10 ATM (100 m)3

   

 

Ura fēnix 5S je popolna izbira za resne športnike in pustolovce, ki želijo doseči več ter nositi manj. Ta model je vrhunska ura za več športov, ki nudi polno zmogljivost v lažjem, tanjšem in kompaktnejšem ohišju. Izboljšajte svoj včerajšnji dosežek z naprednimi funkcijami, ki občutno pripomorejo k vašemu napredku pri vadbi, kot so merjenje srčnega utripa na zapestju¹, vdelani profili dejavnosti, osnovne navigacijske funkcije in parametri zmogljivosti, s katerimi boste natančneje spremljali in merili učinkovitost ter napredek pri vadbi. To športno uro lahko sproščeno nosite v pisarni ali v divjini ter ostanete v koraku s svojim aktivnim življenjskim slogom.

 

Nezgrešljiva zasnova, vrhunska zmogljivost

Ker univerzalna velikost ne ustreza vsem, je fēnix 5S z 42-milimetrskim premerom številčnice zasnovana tako, da se popolno prilega športnikom s tanjšim zapestjem, obenem pa jim nudi vse napredne športne funkcije, ki odlikujejo linijo fēnix. Uro fēnix 5S zaznamujeta športno elegantna zasnova in občutek vrhunske kakovosti. Izdelana je iz okvirja z anteno EXO iz nerjavnega jekla in hrbtišča iz kovanega jekla, ki zagotavljata zmogljivost v najzahtevnejših okoljih (vodotesnost do 100 metrov). Ura fēnix 5S ustreza vašim estetskim pogledom in športnim ambicijam.

 

Odlična berljivost med tekom

fenix hrVisokoločljivostni barvni zaslon Garmin Chroma Display, ki je vedno vklopljen, zagotavlja popolno berljivost ob vsakem trenutku. fēnix 5S uporablja transflektivno tehnologijo, ki sočasno odbija in prenaša svetlobo ter tako omogoča, da je številčnica pod intenzivno sončno svetlobo še bolj pregledna. Da se vzdržljivost te športne ure z uporabo ne bi zmanjševala, je na voljo linija fēnix 5S Sapphire, ki vključuje visokokakovostno safirno steklo, odporno na praske.

 

Merjenje srčnega utripa na zapestju1

Da lahko prizadevni športniki uživajo v popolni svobodi, vsi modeli fēnix 5 vključujejo tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate, ki omogoča spremljanje srčnega utripa brez uporabe prsnega pasu. Z novim vgrajenim senzorjem Elevate na zapestju lahko ves čas spremljate intenzivnost svoje vadbe ter sledite dnevnim aktivnostim s 24-urnim merjenjem srčnega utripa, s čimer pridobite točnejše informacije o kalorijah, ki jih porabljate čez dan.Merjenje srčnega utripa na zapestju1

 

Izrazite svoj slog z izmenljivimi paščki

fenix hr

 

Na voljo vam je paleta vrhunskih usnjenih, kovinskih ali silikonskih paščkov QuickFit, ki jih enostavno kombinirate in dosežete videz, primeren za vsak šport ali dejavnost. Za osvežitev videza ne potrebujete pripomočkov. Pašček samo zamenjate, ga zataknete in že ste nared.

 

 

Vse, kar morate vedeti o vadbi

Vaš cilj, da bi bili vsakič boljši, vam daje moč za boj skozi neskončne ure vadbe. Novi zmogljivostni pripomoček ure fēnix 5S združuje vse potrebne podatke na skupnem lahko dostopnem mestu, da bolje sledi ravni vaše telesne pripravljenosti in vam pomaga povečati učinkovitost pri vadbi.

 • Stanje vadbe: prikaže učinkovitost vaše vadbe ter analizira, ali so vaše vadbe produktivne in vam pomagajo napredovati.
 • Kalkulator za oceno najvišjega VO2: izračuna podatke o zmogljivosti pri teku in kolesarjenju, oceni največjo prostornino kisika, ki jo lahko porabite v eni minuti, in prikaže raven vaše telesne pripravljenosti.
 • Obremenitev pri vadbi: prikaže intenzivnost vaše vadbe v določenem časovnem obdobju, ne glede na vrsto dejavnosti.
 • Svetovalec za regeneracijo: funkcija Čas regeneracije prikaže priporočeni čas regeneracije, ki ga odšteva od prejšnje vadbe.

 

Z naprednejšimi kazalniki, kot sta funkcionalni prag moči (FTP) in laktatni prag, lažje ocenite svojo dejansko raven zmogljivosti med kolesarjenjem ali tekom, funkcija za predvidevanje tekem pa oceni vaš najboljši končni čas pri 5-kilometrskih, 10-kilometrskih, polmaratonskih in maratonskih razdaljah glede na trenutni najvišji VO2. Training Effect 2.0 izračuna aerobni in anaerobni izkoristek vsake vadbe, da boste lahko bolje razumeli, ali se visokointenzivni intervalni trening resnično obrestuje.

 

Dodatna stopnička pri teku

Zdaj lahko še povečate obseg podatkov o teku. Garminove funkcije za vadbo vam z razširjenimi fiziološkimi meritvami in napredno dinamiko teka1pomagajo izboljšati telesno in splošno pripravljenost. Meritve vključujejo zmogljivost, ki primerja vašo dejansko zmogljivost s povprečno ravnjo telesne pripravljenosti, kadenco teka in dolžino koraka. Vsak tek vzemite kot osebni izziv, tekmujte z drugimi tekači na odsekih Strava Live, prejemajte opozorila o začetku in koncu odsekov, oglejte si uvrstitev na lestvici najboljših in primerjate trenutni dosežek s svojim osebnim rekordom.

Ob združitvi z združljivim merilnikom srčnega utripa na prsnem pasu, na primer z modelom HRM-Run, lahko izkoristite dodatne meritve3, ki jih nudi fēnix 5S. Te med drugim vključujejo meritev učinka na telo, s katero izmerite dejansko raven obremenitve telesa glede na spremenljivost srčnega utripa, navpično nihanje in razmerje oziroma čas stika s tlemi, s tem pa povečate učinkovitost teka.

 

Tek v hrib

Ura fēnix 5S ima predhodno naložene funkcije, ki korenito izboljšajo izkušnjo na terenu. Funkcija za samodejno preklapljanje med plezanjem in tekom zagotavlja prave meritve v pravem okolju. Dokler tečete po položnem terenu, meri tempo in razdaljo, ob začetku vzpona pa samodejno preklopi na merjenje skupnega vzpona in navpične hitrosti. Ura fēnix 5S ima posebno funkcijo, ki je ustvarjena za tekače na dolge razdalje. V novem giroskopsko ojačanem načinu UltraTrac® lahko podaljšate beleženje na 50 ur.

 

Resnični talent v več športih

Ura fēnix 5S ima predhodno naložene funkcije, ki korenito izboljšajo izkušnjo na terenu. Funkcija za samodejno preklapljanje med plezanjem in tekom zagotavlja prave meritve v pravem okolju. Dokler tečete po položnem terenu, meri tempo in razdaljo, ob začetku vzpona pa samodejno preklopi na merjenje skupnega vzpona in navpične hitrosti. Ura fēnix 5S ima posebno funkcijo, ki je ustvarjena za tekače na dolge razdalje. V novem giroskopsko ojačanem načinu UltraTrac® lahko podaljšate beleženje na 50 ur.

 

Ura za vse vrste športov

Poleg funkcij za tek ure fēnix 5 nudijo tudi posebne skupine funkcij, ki vam pomagajo pri kolesarjenju, plavanju, smučanju, igranju golfa in veslaških športih, vključno z veslanjem v čolnu ali na deski. Pri kolesarjenju fēnix 5S podpira merjenje hitrosti in razdalje ter ob združitvi z merilnikom moči tudi vse dinamike kolesarjenja. Pri plavalcih naprava meri preplavano razdaljo, število zamahov in druge parametre. V načinu smučanja in deskanja so na voljo hitrost, razdalja, višinska razlika ter samodejni števec voženj. Skupina funkcij za veslaške športe vključuje število zavesljajev, tempo veslanja in celo razdaljo na zavesljaj. V načinu za golf je prikazana razdalja do sprednjega, zadnjega in srednjega dela zelenice za vsako posamezno igrišče, ki ga prenesete iz storitve Garmin Connect – na voljo pa so vam tudi izboljšave, kot je sledenje statistiki (udarci na čistine ...), pogled na zelenico, funkcija zaznavanja AutoShot in samodejno merjenje.

 

Navigacija v naravi po vaši meri

Vsi modeli fēnix 5S vas varno vodijo po utrjenih in neutrjenih poteh s kombinacijo tehnologij za določanja položaja GPS/GLONASS, naprednimi senzorji in znanimi Garminovimi navigacijskimi funkcijami, kot je TracBack. Naprava za nudenje najtočnejših informacij samodejno umerja senzorje s tehnologijo GPS. Vgrajen višinomer sporoča podatke o nadmorski višini, da lahko natančno spremljate vzpone in spuste, termometer in barometer pa prikazujeta kratkoročne trende zračnega tlaka, s katerimi lahko predvidite vremenske spremembe. 3-osni elektronski kompas prikazuje smer ne glede na to, ali se premikate ali ne.

 

Toliko načinov, da ostanete povezani

Vsi modeli ur serije fēnix 5 lahko podpirajo pametna obvestila, če jih združite z združljivo napravo. Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro. Z novo funkcijo GroupTrack5, ki jo nudi ura fēnix 5S, lahko združite napravo prek storitve Garmin Connect™ in s kolesarskimi prijatelji spremljate drug drugega, ko se ločite med dejavnostjo. Druge povezane funkcije vključujejo samodejno nalaganje v spletno skupnost Garmin Connect, spremljanje v živo in objavljanje v družabnih omrežjih prek brezplačnih programov za mobilne naprave Garmin Connect™. Vsi modeli fēnix 5 Sapphire imajo omogočeno povezavo Wi-Fi®, da ste lahko z uro povezani z brezžičnim omrežjem in samodejno pošiljate novice o svojih dejavnostih v spletno skupnost Garmin Connect.

 

Programi in videzi ure po meri

face itUro fēnix 5S lahko prilagajate z brezplačnimi prenosi iz naše trgovine Connect IQ. Spreminjate lahko videz ure, dodajate podatkovna polja ter namestite programe in pripomočke, ki pregledno prikazujejo informacije.

Garmin nenehno sodeluje z vodilnimi podjetji in razvijalci ter gradi partnerstva, da boste z urami fēnix za več športov dobili še več. Pod imeni Uber, Strava, AccuWeather in mnogimi drugimi se skrivajo programi in izboljšave, s katerimi uro fēnix 5S še dodatno prilagodite svojemu življenjskemu slogu.

 

Pokažite, kdo ste

Prenesete lahko tudi brezplačni program za videz ure Garmin Face It™ in prilagodite uro fēnix s poljubno fotografijo iz vašega pametnega telefona. Enostavno prenesite program, izberite sliko iz knjižnice fotografij, prilagodite slog časa in nastavite za videz ure. Z Garminom lahko uri vdahnete svojo edinstveno osebnost, saj lahko uporabite katero koli sliko, naj bo slikovita fotografija z nedavnega pohoda ali fotografija vašega novega kužka.

 

DODATNA OPREMA

Enostavno zammenljivi paščki barvni paščki, nosilci za kolesa,...

 

1Natančnost merjenja aktivnosti
2Pri združitvi z združljivim telefonom
3Pri združitvi z merilnikom srčnega utripa. ; Priloženo nekaterim modelom in na prodaj posebej za druge.
4Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko program GroupTrack sledi do 50 osebam.

Mere in zmogljivosti:

Mere naprave, Š x V x G     42,0 x 42,0x 14,5 mm
Velikost zaslona, Š x V Premer  27,94 mm - 1,1"
Ločljivost zaslona, Š x V 218 x 218 slikovnih pik
Zaslon:

barvni, stalno delujoč, berljiv na soncu, neodbojen s tehnlogijo ""memory-in-pixel" (MIP)

Širina paščka: 20 mm
Teža:

fēnix 5S s silikonskim paščkom: 67 g

fēnix 5S s kovinskim paščkom: 125 g

fēnix 5S silikonskim paščkomin Sapphire steklom: 69 g

Baterija Vgrajena polnilna litij-ionska
Trajanje baterije

Do 9 dni v načinu pametne ure z merjenjem aktivnosti in 24/7 zapestnim merjenjem srčnega utripa.

Do 14 ur z GPS. Do 40 ur v GPS načinu UltraTracTM z žiroskopskim beleženjem gibanja (med točkami z GPS).

Nazivna vodotesnost 10 ATM/100m3
Podpira GPS, GLONASS                da, občutljiv sprejemnik
Brezžična povezljivost: Bluetooth Low Energy, ANT+, Wi-Fi (Samo Sapphire)
Vgrajen pomnilnik: 64 MB; razpoložljivih 54 MB

 

Zemljevidi in pomnilnik

Uporabniške destinacije (možnost dodajanja destinacij)    da
Točke poti/priljubljene/lokacije 1000
Načrtovane poti 30
Dnevnik sledi 200  ur

 

Funkcije ure

 • Ura (12/24 h), koledar (dan/datum), dnevni alarm, štoparica, časovnik, opozorila o sončnem vzhodu/zahodu.
 • Sinhronizacija časa z GPS.
 • Samodejni preklop na poletni čas.
 • Budilka - do 10 alarmov.
 • Časovnik.
 • Štoparica.
 • Časi sončnega vzhoda/zahoda.

 

Senzorji

 • Podpira GPS in GLONASS.
 • Merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™
 • Barometrični višinomer.
 • Elektronski kompas.
 • Giroskop.
 • Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov).
 • Termometer.

 

Vsakodnevne pametne funkcije

 • Connect IQ™ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti).
 • Pametna obvestila.
 • Pametni koledar.
 • Pametne vremenske informacije.
 • Upravljanje glasbe.
 • Program za ustvarjanje videzov ure Face It™.
 • Poišči moj telefon.
 • Upravljanje kamere VIRB®
 • Združljivost s pametnim telefonom; iPhone, Android, Windows
 • Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile.
 • Funkcija Poišči mojo uro.

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

 • Števec korakov.
 • Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod).
 • Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov).
 • Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca).
 • Izračunava porabljene kalorije.
 • Število nadstropij, v katera se povzpnete.
 • Opravljena razdalja.
 • Minute intenzivnosti.
 • TrueUp™ in Move IQ™.

 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

 • Hitrost in razdalja GPS
 • Prilagodljivi zasloni.
 • Napredne vadbe.
 • Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti.
 • Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost).
 • Samodejno pomikanje.
 • Auto Lap® (samodejno začne nov krog).
 • Ročno označevanje krogov.
 • Prilagodljiva opozorila o krogu.
 • Prilagodljiva opozorila: opozorilo z vibriranjem, zvočni pozivi.
 • Končni čas.
 • Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo).
 • Virtual Racer™ ter Virtual Pacer™ (primerja trenutni tempo s ciljnim).
 • Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite).
 • Ocena najvišjega VO2 max.
 • Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam tako pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja).
 • Training Effect (aerobni in anaerobni).
 • Vodenje po progi.
 • Zgodovina dejavnosti v uri.
 • Osebni rekordi.
 • Odseki (v živo, Garmin).
 • Samodejno prehajanje med športi (menjava načina športa s pritiskom enega gumba).
 • Prilagodljivi profili dejavnosti.
 • Zaklepanje zaslona in/ali gumbov.
 • Bližnjične tipke.
 • LiveTrack in Group LiveTrack.

 

Funkcije srčnega utripa

 • Območja srčnega utripa.
 • Opozorila o srčnem utripu.
 • Kalorije na podlagi srčnega utripa.
 • % najvišjega srčnega utripa.
 • % rezerve srčnega utripa.
 • Čas regeneracije.
 • Samodejni najvišji srčni utrip.
 • Test učinka spremenljivosti srčnega utripa (meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, na podlagi česar oceni raven stresa; lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni stresa). - da (z združljivo dodatno opremo)
 • Združljivost z merilnikom srčnega utripa na prsnem traku: da (senzorji ANT+™ in BLE).
 • Beleženje srčnega urtripa med plavanjem: da (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™).
 • HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+™ v združene naprave).

 

Funkcije za tek

 • Predhodno naloženi profili teka: Tek, tek c zaprtih prostorih, gorski tek.
 • Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS.
 • Dinamika teka.
 • Navpično nihanje in razmerje (stopnja "poskakovanja" med tekom in razmerje koristi glede na dolžino koraka) - z združljivo dodatno opremo.
 • Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost (prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka) - z združljivo dodatno opremo.
 • Dolžina koraka (v realnem času) - z združljivo dodatno opremo.
 • Cadence (provides real-time number of steps per minute).
 • Fiziološke meritve.
 • Stanje zmogljivosti (po 6–20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti).
 • Laktatni prag (z analizo tempa in srčnega utripa oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati) - z združljivo dodatno opremo.
 • Vaje za tek.
 • Osebni rekordi (tek).
 • Predvidevanje tekem.
 • Senzor za hitrost kolesa/kadenco - da (izbirno).
 • Svetovalec za regeneracijo.

 

Funkcije rekreacije na prostem

 • Predhodno naloženi profili za rekreacijo na prostem - Gorski tek, pohodništvo, plezanje, gorsko kolesarjenje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v zaprtih prostorih, padalska funkcija Jumpmaster, taktične dejavnosti.
 • Navigacija od točke do točke.
 • Pikčasta sled v realnem času.
 • Nazaj na začetek.
 • TracBack® in način UltraTrac™.
 • Višinski prerez.
 • Razdalja do cilja.
 • Indikator trenda barometrskega tlaka.
 • Opozorilo o nevihti.
 • Samodejno beleženje vzpona med gorskim tekom.
 • Navpična hitrost.
 • Skupni vzpon/spust.
 • Združljivost s programsko opremo BaseCamp™-
 • Koordinate GPS-
 • Projicirana točka poti.
 • Poglej in pojdi.
 • Izračun območja.
 • Koledar za lov/ribolov.
 • Informacije o soncu in luni.
 • Koordinate dveh mrež.

 

Funkcije za kolesarjenje

 • Predhodno naloženi profili kolesarjenja - Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje, triatlon.
 • Proge.
 • Krog pri kolesarjenju in največja moč v krogu (s senzorjem moči).
 • Tekma z dejavnostjo.
 • Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj).
 • Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka).
 • Funkcionalni prag moči (FTP) - da (z združljivo dodatno opremo).
 • Funkcije storitve Strava (Group LiveTrack, odseki v živo).
 • Več kolesarskih profilov.
 • Združljivo s senzorji Vector™.
 • Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™).
 • Združljivost z napravo Varia Vision™ (zaslon za namestitev na glavo).
 • Združljivost z radarjem Varia™ (nazaj usmerjeni radar) .
 • Združljivost z lučmi Varia™.
 • Kadenca (število korakov na minuto v realnem času) - da (ANT+™ in Bluetooth® Smart).

 

Funkcije za plavanje

 • Predhodno naloženi profili plavanja - Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah, plavanje/tek, triatlon.
 • Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije).
 • Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog).
 • Prepoznavanje krogov v bazenu.
 • Plavalne vadbe.
 • Učinkovitost zamahov (SWOLF).
 • Samodejni intervali.
 • Napredne funkcije plavanja (časovnika vadbe, počitka).
 • Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije).
 • Način za več športov.

 

Funkcije za golf

 • Določanje oddaljenosti od F/M/B (sprednjega dela, sredine in zadnjega dela zelenice)
 • Razdalja do krivulj/zavojev
 • Merjenje dolžine udarca (izračuna natančno dolžino udarca od kjer koli na igrišču)
 • Digitalna kartica z rezultati
 • Garmin AutoShotTM
 • Ovire in cilji igrišča
 • Združljivost s senzorjem TruSwingTM
 • Časovnik za krog/merilnik opravljene poti.

 

Garmin Connect TM

 • Združljivost s storitvijo Garmin ConnectTM (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov).
 • Samodejna sinhronizacija (samostojni prenos podatkov v storitev Garmin Connect). 

 

Dodatno:

 
 • Podpora za programe Connect IQ: da (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi)
 • Antena EXO (GPS/GLONASS): da
 • Wi-Fi®: da (samo različice Sapphire)
 • ANT+®: da (vse različice)
 • Bluetooth®: z nizko porabo energije (vse različice)
 • Training Effect 2.0 (meri učinek dejavnosti glede na vašo aerobno in anaerobno pripravljenost): da
 • Obremenitev pri vadbi: da
 • Stanje vadbe: da
 • Laktatni prag: da
 • Vremenska opozorila: da
 • UltraTrac: da
 • Podpora za senzor tempe: da
 • TracBack: da
 • Funkcije za smučanje: da
 • Fiziološke meritve: da
 • Stoječe veslanje/navadno veslanje: da
 • Senzor korakov: da (izbirno)

 Garmin fēnix 5S (Samo ura)

 • Uro Garmin fēnix 5S
 • Napajalni/podatkovni kabel.
 • Dokumentacija.
 • Garancija: 2 leti (z računom).
 • Slovenska navodila 

Kdorkoli je pričakoval s prihodom nove ur Garmin Fenix 5 znanstveno fantastiko, se je nekoliko uštel. Pri seriji Fenix 5 ne gre za revolucijo, ampak za evolucijo. Zmogljivosti njegove predhodnice, športne ure Garmin Fenix 3, so bile že tako ali tako na zelo visokem nivoju in od Garmina je bilo v tako kratkem času težko pričakovati večje korake in poteze. Največje spremembe je ura doživela pri velikosti, obliki in boljši povezljivosti preko sistema Garmin Connect IQ.   

Sorodni izdelki
-5%
GARMIN SILIKONSKI PAŠČEK ZA URO FENIX 5S
S paščkom QuickFit lahko v trenutku spremenite izgled vaše ure Garmin Fenix 5S, saj je menjava enostavna brez dodatnega orodja.
Stara cena z DDV:
50,89 €
Akcijska cena z DDV:
48,35 €
-5%
GARMIN SENZOR KADENCE
S pomočjo senzorja kacence, ki ga namestite na gonilko spremljajte kadenco poganjanja na združljivi napravi ali uri Garmin.
Stara cena z DDV:
39,69 €
Akcijska cena z DDV:
37,71 €
-5%
GARMIN SENZOR HITROSTI
Brezžični senzor hitrosti omogoča preprosto namestitev na kolo in povezljivost z napravami Garmin ter spremljanje hitrosti.
Stara cena z DDV:
39,69 €
Akcijska cena z DDV:
37,71 €
-10%
GARMIN CEVNI NOSILEC ZA ROČNE GPS NAPRAVE
Cevni nosilec za ročne GPS Garmin naprave omogoča enostavno namestitev le-teh na krmilo kolesa.
Stara cena z DDV:
12,19 €
Akcijska cena z DDV:
10,97 €
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?