Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno
Blagovne znamke
Garmin
Spol
Ženski
Moški
Športne ure
Vivofit
Vivoactiv
Vivosmart
Garmin dodatki
Zemljevidi
Kolekcija
Jesen/zime 2015/16
Pomlad/poletje 2016
Jesen/zima 2016/17
Cena:

 

 

Pametna ura zapestnica in ura GPS za aktivni življenjski slog

 

Merilnik aktivnosti Vivosmart in Vivofit je tanka, lahka kot zapestnica, ki vam prikazuje korake, kalorije, razdaljo in čas.

Garmin pametna ura GPS za aktivni življenjski slog je izdelek podjetja Garmin, ki že več kot desetletje razvija robustno, namensko prenosno tehnologijo, ki športnikom omogoča izboljšanje meritev pri vadbi. Tokarat predstavlja izredno tanko in lahko pametno uro vívoactive z vdelanimi Garminovimi športnimi programi, ki jo lahko nosite vsak dan, in tako ohranite zdravo ravnovesje med delom in prostim časom.

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

Merilnik aktivnosti

-12%
GARMIN MERILNIK AKTIVNOSTI VIVOSMART HR+
Merilnik dejavnosti Garmin Vivosmart HR+ je vaš vsakdanji spremljevalec, ki zazna vašo stopnjo aktivnosti in določa osebni dnevni cilj dejavnost. Prikazuje in preko GPS beleži razdaljo, tempo, tek ali hojo. Je vodo odporna z elegantnim paščkom, zaslonom na dotik in vam prikazuje tudi v soncu korake razdaljo, kalorije, nadstropja, intenzivnost dogajanja in srčni utrip. Z Garminovo tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ lahko ves dan spremljate srčni utrip, ne da bi potrebovali prsni trak.
Stara cena z DDV:
203,99 €
Akcijska cena z DDV:
179,51 €
-20%
GARMIN ŠPORTNA URA VIVOACTIVE WHR
Garmin bo v drugi polovici leta na trg postavil nov uro oz. merilec aktivnosti Vivoactive WHR, ki vam utrip meri na zapestju. Bodite še bolj s srcem pri vseh športih, ki jih imate radi. Tehnologija merjenja srčnega utripa Elevate™ meri srčni utrip na zapestju ter ocenjuje vaš napor, ne da bi morali nositi prsni trak. Napravo z barvnim zaslonom na dotik poživite in slogovno prilagodite s prenosom brezplačnih prilagojenih videzov ure, programov in drugih možnosti v spletni trgovini Connect IQ™. Naprava Vívoactive® HR zagotavlja dolgo napajanje, in sicer kar 8 dni v načinu ure, naprava je vodo tesna, zato jo lahko nosite kjer koli in kadar koli.
Stara cena z DDV:
274,99 €
Akcijska cena z DDV:
219,99 €
-17%
GARMIN MERILNIK AKTIVNOSTI VIVOSMART® WHR
Merilnik aktivnosti Garmin Vivosmart WHR je vaš vsakdanji spremljevalec, ki zazna vašo stopnjo aktivnosti in določa osebni dnevni cilj aktivnosti. Prikazuje in beleži korake, kalorije in spremlja vaše spanje. Z Garminovo tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ lahko ves dan spremljate srčni utrip, ne da bi potrebovali prsni trak.
Stara cena z DDV:
152,00 €
Akcijska cena z DDV:
126,16 €
-15%
GARMIN MERILNIK AKTIVNOSTI VIVOFIT 3
Ne glede na to, ali hodite po pisarni ali tečete, lahko naprava Vívofit 3 samodejno zazna vašo dejavnost z Garminovim detektorjem Move IQ™ in jo prikaže v storitvi Garmin Connect™. Nosite jo udobno 24 ur na dan ter z njo spremljajte spanje in štejte korake. Z rdečo vrstico gibanja vas po eni uri neaktivnosti celo opozori, da se morate gibati. Baterija, ki zdrži 1 leto omogoča sledenje vsaki aktivnosti skozi cel dan, naprava je vodo tesna in jo z izmenljivimi paščki iz modne kolekcije lahko prilagodite vsakemu trenutku aktivnega življenjskega sloga.
Stara cena z DDV:
od 101,99 €
Akcijska cena z DDV:
od 86,69 €
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče