Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno
Blagovne znamke
Garmin
Spol
Ženski
Moški
Športne ure
Forerunner
Fenix
Garmin dodatki
Zemljevidi
Senzor srčnega utripa
Na zapestju - WHR
Pas za merjenje utripa - HRM-Run™
Pas za merjenje utripa - HRM Tri
Pas za merjenje utripa - HRM4 Run
Kolekcija
Jesen/zime 2015/16
Pomlad/poletje 2016
Jesen/zima 2016/17
Pomlad/poletje 2017
NOVA KOLEKCIJA
Cena:

 

Garmin je športna ura in osebni trener

 

Garmin je za potrebe tekačev razvil dva sklopa tekaških ur Forerunner in Fenix, le ta pa je vse od osebnega trenerja od navigacije in še mnogo več. S pravo tekaško uro Garmin lahko napredujte hitreje in učinkoviteje.

 

Garminove novosti:

Težko pričakovan Fenix 5 je športno elegantna ura z merilnikom srčnega utripa na zapestju. Na voljo je  v treh velikostih (tudi ženska različica Fenix S) in enostavno zamenljivih barvnih paščkih. Vrhunski model Fenix X se ponaša z barvnimi topo zemljevidi. Celotna družina 5 prejema pametna E-poštna ter besedilna obvestila. 

Izjemno lahka multišportna ura Forerunner 935 Vam sledi pri vseh športih. S sprejemanjem signalov GPS in GLONASS spremlja vaš položaj tudi v zahtevnejših razmerah. S težo 49 g in udobnimi paščki je primerna za celodnevno uporabo.

V ponudbi je nova tekaška ura Garmin Forerunner 35, ki je za uporabo preprosta GPS ura, s katero lahko spremljate kako daleč, kako hitro in kako dolgo tečete. Aktivnost Vam samodejno beleži v Garmin Connect, omogoča povezanost s pametnim telefonom ter opravljanje z glasbo.

 

 

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

Tek

-5%
GARMIN URA FORERUNNER 935
NOVA športna ura za tek, za vse, ki potrebujete bogati nabor podatkov od dinamike teka, stalnega nadzora srčnega utripa na zapestju, statusa treninga in ocene VO2 max. To so le nekatere lastnosti, ki vam jih omogoča ter vam pomaga uravnotežiti trening in počitek. Preko Stave lahko vsak trening spremenite v tekmo.
Stara cena z DDV:
559,99 €
Akcijska cena z DDV:
531,99 €
-5%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5S SAPPHIRE
fēnix 5S Sapphire je tudi ženska ura s premerom 42mm in GPS-om, ki je pripravljena na vse izzive na prostem ali v telovadnici. Nudi številne športne funkcije, kot so merjenje srčnega utripa na zapestju in vgrajeni profili dejavnosti za več športov z naprednimi parametri zmogljivosti in navigacijskimi funkcijami. Poleg tega lahko uri fēnix 5S enostavno zamenjate pašček zaradi sistema QuickFit™ in jo prilagajate po svojih željah.
Stara cena z DDV:
711,99 €
Akcijska cena z DDV:
676,39 €
-10%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5S
fēnix 5S je tudi ženska ura s premerom 42 mm in GPS-om, ki je pripravljena na vse izzive na prostem ali v telovadnici. Nudi številne športne funkcije, kot so merjenje srčnega utripa na zapestju in vgrajeni profili dejavnosti za več športov z naprednimi parametri zmogljivosti in navigacijskimi funkcijami. Poleg tega lahko uri fēnix 5S enostavno zamenjate pašček zaradi sistema QuickFit™ in jo prilagajate po svojih željah.
Stara cena z DDV:
609,99 €
Akcijska cena z DDV:
548,99 €
-10%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5 WHR
Dolgo pričakovana novost iz Garmina je športna ura fēnix 5, ki je kompaktna ura za več športov s premerom 47 mm, katero zaznamujejo robustna elegantna zasnova in občutek vrhunske kakovosti. Izdelana je iz okvirja z anteno EXO iz nerjavnega jekla in hrbtišča iz kovanega jekla, ki zagotavljata zmogljivost v najzahtevnejših okoljih in vodotesnostjo do 100 metrov. Ura fēnix 5 ustreza vašim estetskim pogledom in športnim ambicijam z novimi treningi ter zmogljivostnimi funkcijami.
Stara cena z DDV:
609,99 €
Akcijska cena z DDV:
548,99 €
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5 SAPPHIRE
Dolgo pričakovana novost iz Garmina je ura fēnix 5 Sapphire. Kompaktna multišportna ura s premerom 47 mm in Sapphirnim steklom zaznamuje robustna elegantna zasnova in vrhunska kakovost. Izdelana je iz okvirja z anteno EXO iz nerjavnega jekla in hrbtišča iz kovanega jekla, ki zagotavljata zmogljivost v najzahtevnejših okoljih in z vodotesnostjo do 100 metrov. Ura fēnix 5 Sapphite ustreza vašim estetskim pogledom in športnim ambicijam z novimi treningi ter zmogljivostnimi funkcijami.
Stara cena z DDV:
od 711,99 €
Akcijska cena z DDV:
od 647,91 €
-8%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5 WHR HRM-Tri
Športna ura fēnix 5 v kompletu s pasom HRM-Tri je kompaktna ura za več športov s premerom 47 mm, katero zaznamujejo robustna elegantna zasnova in občutek vrhunske kakovosti.
Stara cena z DDV:
681,99 €
Akcijska cena z DDV:
627,43 €
-11%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5X SAPPHIRE WHR
Športna ura Garmin Fenix 5X je vrhunska ura z GPS-om za več športov z zemljevidi TOPO v polnih barvah in s funkcijami za navigacijo na prostem.
Stara cena z DDV:
762,99 €
Akcijska cena z DDV:
674,48 €
-20%
GARMIN ŠPORTNA URA FORERUNNER 35 GPS
Nova Garmin tekaška ura Forerunner 35 bo vaš novi partner z optičnim senzorjem srčnega utripa na zapestju Elevate. Njena prednost je v izgledu, enostavni uporabi, majhnosti, med tem ko vam meri intervale in jo brez težav uporabljate za tek (zunaj/v telovadnici), za kolesarjenje ter kardio vadbe, poleg športnih funkcij imate prikaz vremena in upravljanja glasbe preko telefona. Baterija vam drži do 9 dni kot ura, v povezavi z GPS-op pa do 13 ur.
Stara cena z DDV:
203,99 €
Akcijska cena z DDV:
162,17 €
-18%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 3 WHR SAPPHIRE
Garmin športna ura Fenix 3 WHR Sapphire združuje robusten videz z naprednimi funkcijami za različne športne vadbe in vsebuje novi optični senzor za merjenje srčnega utripa na zapestju Elevate™.
Stara cena:
609,99 €
Cena:
497,14 €
-18%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 3 WHR SAPPHIRE HRM RUN
Športna ura Garmin Fenix 3 WHR Sapphire HRM RUN ima optični senzor za merjenje srčnega utripa na zapestju Elevate™ in tako posodobil športno elegantno uro. V zmogljivem paketu dobite poleg ure še pas za merjene srčnega utripa HRM RUN.
Stara cena z DDV:
660,99 €
Akcijska cena z DDV:
538,71 €
-15%
GARMIN FORERUNNER 235 WHR
Športna ura Garmin Forerunner 235 vam odčita srčni utrip na zapestju in je združljiva s pametnim telefonom, ki vam z zvočni pozivi pomagajo ohranjati tempo. Pametne funkcije vključujejo obvestila in programe Connect IQ™ ter sledenje v živo. Tekaška ura Garmin Forerunner 235 HR beleži razdaljo, tempo, čas, srčni utrip in najvišji VO2.
Stara cena z DDV:
355,00 €
Akcijska cena z DDV:
301,75 €
-15%
GARMIN FORERUNNER 735XT® (RUN)
Postanite boljši športnik s športno uro Forerunner® 735XT. Tekaška GPS ura je za atlete, ki želijo množico podatkov med treningom in manj napetosti med tekmo. Ura je opremljena z Garminovim optičnim senzorjem za merjenje srčnega utripa na zapestju Elevate™.
Stara cena z DDV:
od 457,99 €
Akcijska cena z DDV:
od 389,29 €
-15%
GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 3
Športna oz. tekaška ura Garmin Fenix 3 HRM run je nova nadgradnja ure Fenix 2 in je primerna za najzahtevnejše uporabnike, alpiniste, outdoor navdušence, pustolovce. Odlikujejo jo antena EXO™, 1,2-palčni barvni zaslon Chroma™, VO2 in svetovalec za regeneracijo, 3-osni kompas, višinomer in barometer ter TracBack in Sight’n Go. Vsebuje vse navigacijske funkcije in vodotesnost do 100 m in je združljiva s Connect IQ™. Z jeklom ojačeno ohišje, robustna oblika in zmogljiva Li-ion baterija pa so zagotovilo za visoko zmogljivost te športne ure.
Stara cena z DDV:
od 487,00 €
Akcijska cena z DDV:
od 413,95 €
-15%
GARMIN ŠPORTNA URA FORERUNNER 25 HR
Napredujte kot tekač z Garmin športno uro Forerunner 25, ki je za uporabo preprosta, tekaška ura z GPS-om, s katero lahko spremljate, kako daleč, kako hitro, kako dolgo tečete in srčni utrip. Ostanite povezani na tekih z opozorili o klicih in sporočilih ob povezavi s pametnim telefonom.
Stara cena z DDV:
162,99 €
Akcijska cena z DDV:
138,54 €
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče