Podrobno

 

 

-5%
Garmin Vivosmart 4.
Garmin Vivosmart 4.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-01995-33

GARMIN VIVOSMART 4

Redna cena z DDV:
101,99 €
Popust:
5 %
Cena s popustom:
96,89 €
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 34,02 €
polog0,00 €
6 × 17,16 €

-5%BLACK
Izbrano
BLACK/L-XL
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
3 - 4 dni (predvidoma)

Garmin Vivosmart® 4

 

Spremljate svoje počutje in telesno pripravljenost s slogom 

 • Tanek pametni merilnik aktivnosti1 združuje modno zasnovo ter elegantne kovinske poudarke in svetel, lahko berljiv zasnov.
 • Garmin Vivosmart® 4 omogoča spremljanje naprednih podatkov o spanju, tudi v fazi REM in s senzorjem pulznega oksimetra2 na zapestju lahko meri ravni nasičenosti krvi s kisikom tekom noči.
 • Orodja za spremljanje telesne pripravljenosti in zdravja vključujejo merilnik srčnega utripa a zapestju3, celodnevno spremljanje meritev stresa, časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami, najvišji VO2, merilnik energije Body BatteryTM in še več.
 • Garmin Vivosmart® 4 je opremljen z namenskimi časovniki dejavnosti za hojo, tek, vadbo za moč, jogo, plavanje v bazenu in drugo.
 • Opozorila z vibriranjem za vsa obvestila, vključno s klici, besedilnimi sporočili in drugimi funkcijami (uporabnikom naprav AndroidTM so na voljo besedilni odgovori.
 • Baterija v koraku z vami, saj merilnik napaja do 7 dni (brez merjenja s polznim oksimetrom med spanjem), merilnik pa je varen za uporabo med plavanjem in prhanjem.
 •  

 

Izboljšajte svojo telesno pripravljenost in pri tem poudarite svoj slog z novim merilnikom aktivnosti Garmin Vivosmart® 4. Ta tanka, za plavanje primerna nosilja naprava je opremljena s številnimi funkcijami za telesno pripravljenost in dobro počutje, da boste lahko optimalno izkoristili bolj zdrav in dejavnejši življenski slog. Senzor pulznega oksimetra na zapestju vam omogoča, da ocenite nasičenost krvi s kisikom med spanjem, raven kisika pa lahko preverite tudi kadarkoli tekom dneva. Naprava Garmin Vivosmart® 4 meri srčni utrip na zapestju in vključuje koristna orodja, kot so celodnevno merjenje stresa, časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami in podatki o najvišjem VO2. Z merilnikom energije Body Battery pa boste vedeli, kdaj ste pripravljeni na vadbo in kdaj potrebujete počitek. Merilnik aktivnosti Garmin Vivosmart® 4, ki ga lahko uporabljate v bazenu in med prho, baterija napaja do 7 dni, pametna obvestila z opozorili z vibriranjem pa vam pomagajo, da ostanete povezani na poti (pri povezavi z združljivim pametnim telefonom).

 

Elegantna in pametna zasnova

Ta tanek merilnik na paščku, ki je na voljo v različnih barvah, bo dopolnil vaš slog s svojo prepoznavno zasnovo, kovinskimi poudarki in svetlim, lahko berljivim zaslonom. Zaslon merilnika aktivnosti Garmin Vivosmart® 4 je vklopljen samo, kadar ga potrebujete in takrat prilagaja raven osvetljenosti zaslona. Ta funkcija omogoča, da je zaslon brez težav viden pri močni sončni svetlobi. Bodisi da se odpravljate v telovadnico, pisarno ali bazen, se bo Garmin Vivosmart® 4 podal k vašemu slogu.

 

Pulzni oksimeter na vašem zapestju

Senzor pulznega oksimetra na merilniku aktivnosti Garmin Vivosmart® 4 oceni raven nasičenosti krvi s kisikom v vašem telesu. Meritve pulznega oksimetra so odvisne od različnih dejavnikov, tudi od vašega splošnega zdravja in telesne pripravljenosti. S preverjanjem pulznega oksimetra lahko lažje merite, kako vaše telo absorbira kisik. Vklopite funkcijo, da boste Sp02 merili ponoči, ali pa jo uporabite kadar koli tekom dneva, da izveste več o svojem telesu.

 

 

 

 

 

Spremljanje naprednih podatkov o spanju

Spanje je pomembno za splošno zdravje posameznika, dobro počutje in telesno zmogljivost. Da bi pridobili predstavo o svojem spanju, omogoča Garmin Vivosmart® 4 vpogled v vaše plitvo spanje, globoko spanje ter REM. Naprava Garmin Vivosmart® 4  hrani tudi podatke o vašem premikanju tekom noči. Za kar najbolj natančen in zanesljiv vpogled preprosto vklopite funkcijo pulznega oksimetra in si oglejte, kakšne so bile ravni vašega kisika v krvi, medtem, ko ste spali. Ko se prebudite, lahko statistične podatke o spanju enostavno pregledate in primerjte v programu za mobilne naprave Garmin ConnectTM.

 

 

 

 

Optimizirajte energijo telesa

Merilnik energije Body Battery naprave Garmin Vivosmart® 4 uporablja kombinacijo podatkov o stresu, spremenljivosti srčnega utripa, spanju in dejavnosti, da lahko kadarkoli izmeri zaloge energije v telesu. Tako lahko dan načrtujete na podlagi zanesljivih podatkov. Višja številka na zaslonu Garmin Vivosmart® 4  pomeni, da ste polni energije in pripravljeni na dejavnost.  Merilnik Body Battery vam lahko pomaga prepoznati vzorce tekom tednov, da lažje razumete, kako so pretekli dnevi vplivali na vaše splošno počutje.

 

Celodnevno merjenje stresa

Stresu ste izpostavljeni vsak dan. Toda v kakšni meri? Garmin Vivosmart® 4  prikaže, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. S sledenjem spremenljivosti srčnega utripa (časovnega intervala med srčnimi utripi) Garmin Vivosmart® 4 izračuna in prikaže raven vašega stresa. Na vojo je tudi izbirna funkcija opomnikov za sprostitev, ki jo lahko vklopite v programu Garmin Connect. Če se vam tekom dneva zviša raven stresa vas merilnik aktivnosti Garmin Vivosmart® 4 opozori z vibriranjem na zapestju in prikaže sporočilo ("Ali si želite vzeti trenutek in se nadihati?"), s čimer vas opomni, da je čas za počitek. in sprostitev. Uporabite časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami, ki vas vodi skozi dihalno tehniko s štetjem do štiri, ki dokazano pomirja telo in duha.

 

Spremljajte svoje aktivno življenje

Merilnik Garmin Vivosmart® 4 vas vsak dan pozdravi s prilagojenim ciljem korakov, nato pa naprava spremlja in prikazuje vaš napredek. Poleg štetja korakov zmožnosti merjenja aktivnosti vključujejo tudi nadstropja, v katera se povzpnete, porabljene kalorije, minute intenzivnosti in še več. VIdeli boste vrstico gibanja in z vibriranjem boste opomnjeni, ko bo čas, da vstanete in se gibljete.

 

Dnevno spremljanje telesne pripravljenosti in dobrega počutja

Z obdelavo podatkov o srčnem utripu, pridobljenih s tehnologijo Elevate na zapestju, vam Garmin Vivosmart® 4 – z oceno najvišjega VO2 – pomaga ustvariti boljšo predstavo o svoji trenutni telesni pripravljenosti. Na splošno, ko se zviša vaša aerobna pripravljenost, se zviša tudi najvišji VO2. Na podlagi vašega najvišjega VO2 lahko Garmin Vivosmart® 4 oceni tudi starost vašega telesa, ki jo lahko s trudom in vadbo sčasoma znižate. Za boljši vpogled vas bo vívosmart 4 obvestil, če bo srčni utrip nepričakovano presegel prag, ki ste ga nastavili. Če več kot 10 minut ne boste aktivni, vaš srčni utrip pa bo višji od nastavljenega praga, boste prejeli opozorilo.

 

Spremljajte vadbo

S prednaloženimi časovniki dejavnosti lahko spremljate trajanje vaj in še več. Med uporabo dejavnosti vadbe za moč merilnik Garmin Vivosmart® 4 zajema vaje, ponovitve in serije, hkrati pa tudi čase vadbe in mirovanja, zato lahko beležko pustite doma. In če pozabite vklopiti časovnik, funkcija Move IQ merilnika vívosmart 4 samodejno zazna vaje, kot so hoja, plavanje, kolesarjenje in vadba na eliptičnem trenažerju – in celo začne meriti trajanje izbranih dejavnosti. Ko končate, se dejavnosti potisnejo v Garmin Connect, našo spletno skupnost, kjer jih lahko pregledujete, urejate in delite s svojimi stiki in prijatelji.

 

Ostanite povezani.

Z merilnikom Garmin Vivosmart® 4 na zapestju vam ni treba izbirati med tem, ali boste ostali povezani ali pa dejavnejši. Preverjajte vremenske razmere, upravljajte glasbo, prejemajte pametna obvestila, poiščite svoj telefon, odgovarjajte s prednastavljenimi besedilnimi odgovori (samo Android) in dostopajte do obvestil družabnih omrežij na zaslonu merilnika Garmin Vivosmart® 4 – vse to, medtem ko imate pametni telefon varno shranjen.

 

Delite in tekmujte

Spremljanje dejavnosti in dosežkov je z merilnikom Garmin Vivosmart® 4 povsem preprosto. Merilnik Garmin se samodejno sinhronizira s spletno skupnostjo Garmin Connect, v kateri lahko spremljate svoj napredek, se pridružite izzivom, si prislužite barvite značke in to delite prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali pametnega telefona s programom Garmin Connect.

 

1 Potrebna je začetna nastavitev v programu Garmin Connect ali Garmin Express
2 To ni medicinski pripomoček in ni namenjen uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.
3 Natančnost merjenja aktivnosti

  

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

 

Opozorilo:

V primeru nakupa pametne zapestnice prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga pametnih zapestnic lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Splošno

 

 • Material stekla: plokarbonat
 • Material okvirja: aluminij
 • Material paščka: silikon
 • Velikost ohišja: 

Majhna/srednje velika različica: 15 x 10,5 x 197 mm
Prilega se zapestjem z obsegom 122–188 mm

Velika različica: 15 x 10.5 x 223 mm
Prilega se zapestjem z obsegom 148–215 mm

 • Teža: 

Majhna/srednje velika različica: 20,4 g
Velika različica: 21,5 g

 • Nazivna vodotesnost: da (plavanje)
 • Vrsta zaslona: OLED
 • Velikost zaslona, Š x V: 6,6 x 17,7 mm
 • Ločljivost zaslona, Š x V: 48 x 128 slikovnih pik
 • Trajanje baterije: Do 7 dni (brez merjenja s pulznim oksimetrom med spanjem)
 • Vgrajen pomnilnik: 7 dejavnosti z merjenjem časa, podatki o merjenju aktivnosti za 14 dni

 

 

Funkcije ure

 

 • Samodejni preklop na poletni čas
 • Budilka
 • Časovnik
 • Štoparica

 

Senzorji

 

 • Merilnik srčnega utripa na zapestju ElevateTM
 • Barometrični višinomer
 • Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to potrebovali senzor korakov)
 • Senzor osvetlitve okolice
 • Aklimatizacija s pulznim oksimetrom

 

 

Vsakodnevne pametne funkcije

 

 • Povezljivost: Bluetooth® Smart in ANT+®
 • Pametna obvestila
 • Text Response/reject phone call with text ( samo AndroidTM)
 • Pametne vremenske funkcije
 • Upravljanje glasbe
 • Poišči telefon
 • Funkcija poišči mojo uro
 • Upravljanje kamere VIRB®
 • Združljivost s pameznim telefonom: iPhone®, AndroidTM
 • Združljivost s programom Garmin ConnectTM Mobile

 

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

 

 • Števec korakov
 • Vrstica gibanja (V napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod.)
 • Samodejni cilji (Spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov.)
 • Spremljanje spanja (Spremlja celotno obdobje spanja ter obdobje premikanja ali krepčilnega spanca).
 • Izračunava porabljene kalorije
 • Število nadstropij, v katera se povzpnete
 • Opravljena razdalja
 • Minute intenzivnosti
 • TrueUpTM
 • Move IQTM
 • Starost telesa (Da, v programu)
 • Merilnik energije Body BatteryTM
 • Celodnevno sledenje stresu

 

 

Funkcije za telovadnico

 

 • Razpoložljivi profili telovadnih dejavnosti (vadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadbana vadbenih stopnicah, joga)
 • Samodejno štetje ponovitev

 

 

Funkcija vadbe, načrtovanja in analize

 

 • Prilagodljivi zasloni
 • Prilagodljivi profili dejavnosti
 • Auto Lap® (samodejno začne nov krog)
 • Ocena najvišjega Vo2 max
 • Prilagodljiva opozorila

 

 

Funkcije srčnega utripa

 

 • Območje srčnega utripa
 • Opozorila o srčnem utripu
 • Kalorije na podlagi srčnega utripa
 • % najvišjega srčnega utripa
 • HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+TM v združene naprave)

 

 

Ostale funkcije

 

 • Razpoložljivi profili teka
 • Plavanje v bazenu 
 • Izzivi programa funkcij, za spremljanje otrok Toe-to-ToeTM

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Pametni merilnik aktivnosti vívosmart 4
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Priročniki

Sorodni izdelki

  -2%
  GARMIN VIVOSMART® 5 MAJHNA/SREDNJA
  Garmin Vívosmart® 5 je udobna naprava, ki vas bo spremljala na vsakem koraku.
  Redna cena z DDV:
  152,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  149,93 €
  -2%
  GARMIN VIVOSMART® 5 MAJHNA/SREDNJA
  Garmin Vívosmart® 5 je udobna naprava, ki vas bo spremljala na vsakem koraku.
  Redna cena z DDV:
  152,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  149,93 €
  -2%
  GARMIN VIVOSMART® 5 VELIKA
  Garmin Vívosmart® 5 je udobna naprava, ki vas bo spremljala na vsakem koraku.
  Redna cena z DDV:
  152,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  149,93 €
  -2%
  GARMIN VIVOSMART® 5 MAJHNA/SREDNJA
  Garmin Vívosmart® 5 je udobna naprava, ki vas bo spremljala na vsakem koraku.
  Redna cena z DDV:
  152,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  149,93 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih