Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno
Prilagajanje smučarske obutve.

Udobni smučarski čevlji so ključni del smučarske opreme. V naših prostorih vam nudimo strokovno svetovanje ter prilagajanje smučarskih čevljev oblikam vašega stopala, tehniki smučanja in ravni znanja.

 

Prikupne in uporabne stekleničke Hydro Flask bodo nepogrešljive v vsakdanji uporabi in pri športnih aktivnostih. Atraktiven izgled pa ni vse, kar se skriva za znamko Hydro Flask.

Obutev Sorel združuje brezkompromisno zaščito, udobje ter dovršen izgled.

 

Priznana blagovna znamka oblačil in obutve Sorel je bila ustanovljena leta 1962 v Kanadi. Rdeča nit filozofije podjetja je izdelovanje tople in vodoodbojne obutve, zasnovane iz naravnih materialov.

Save the duck je znamka, ki izvira iz Italije. Zaradi svoje izrazito naravovarstvene filozofije se dvigajo nad povprečje običajnih proizvajalcev oblačil. Pri izdelavi svojih izdelkov namesto gosjega perja in puha uporabljajo zgolj sintetična vlakna, s čimer prispevajo k ohranitvi pernatih živali. 

Potapljaški inštrumenti Suunto

SUUNTO je vodilni oblikovalec in proizvajalec inštrumentov za potapljanje, trening in zunanje športe.

Novost v naši ponudbi pa je vrhunska in predvsem zanesljiva oprema za potaplanje, kamor spadajo predvsem ročni računalniki Suunto Zoop Novo, D4i Novo, D6i Novo, D6i Novo Zulu, Vyper Novo in DX. Vse inštrumente D-serije lahko uporabljate tudi kot klasične ure, saj imajo vse osnovne funkcije in še mnogo več. 

Električno kolo

Na vprašanje kaj je električno kolo, lahko preprosto ugotovimo, da se od klasičnih koles ne razlikuje bistveno, če izvzamemo, da ima elektromotro in baterijo. Prav tako je delovanje električnega kolesa povsem enako klasičnemu kolesu, se pravi elektromotor vam bo pomagal samo takrat, ko tudi vi poganjate kolo in ne deluje brez poganjanja.

 

Kakšno obutev naj izberem? Vprašanje, ki si ga vedno znova postavljamo, predvsem v spomladanskem in jesenskem času, ko poleg vseh ostalih elementov pomembno vlogo odigrajo tudi vremenske razmere. Pri vsem skupaj pa naj cena ne bo odločilnega pomena. Naj ostajata kvaliteta in dobro počutje na prvem mestu.

Kdorkoli je pričakoval s prihodom nove ur Garmin Fenix 5 znanstveno fantastiko, se je nekoliko uštel. Pri seriji Fenix 5 ne gre za revolucijo, ampak za evolucijo. Zmogljivosti njegove predhodnice, športne ure Garmin Fenix 3, so bile že tako ali tako na zelo visokem nivoju in od Garmina je bilo v tako kratkem času težko pričakovati večje korake in poteze. Največje spremembe je ura doživela pri velikosti, obliki in boljši povezljivosti preko sistema Garmin Connect IQ.   

Obstaja veliko vrst športov, znotraj posameznega športa pa še cela kopica različnih panog. Tudi kolesarjenje pri tem ni noben izjema. Različnim željam in potrebam ljudi, ki se ukvarjajo z omenjenim športom in ne nazadnje različnim fizičnim pripravljenostim in starostnim strukturam posameznikov se je prilagodila tudi kolesarska industrija. Danes obstaja na trgu cela kopica različnih vrst koles, vsak z drugačnim namenom in funkcionalnostjo.

Roxy nova kolekcija pomlad/poletje 2017

ROXY® je svetovno znana znamka, ki oblači aktivne, športne ženske in podpira tovrstni način preživljanja prostega časa. Proizvajajo športna oblačila, obutev in dodatke, prav tako pa so znani po tehničnih oblačilih za športe na deskah (boardanje, surfanje). Bila je prva ženska surf blagovna znamka, ki se je zoperstavila skupnosti in kulturi, kjer so dolga leta prevladovali zgolj moški.

Dnevi se daljšajo in postajajo vse toplejši in potrebno bo odvreči čez zimo pridobljeno »toplotno izolacijo«, da nam bodo lanske majice še vedno prav. Spet drugi se boste začeli pripravljati na daljše teke, maratone, kolesarska in druga športna tekmovanja. Za lažjo organizacijo svojih treningov in boljši nadzor nad svojim telesom in doseženimi napredki  so športne ure zelo priporočljiv pripomoček. Razvoj tovrstnih elektronskih naprav je v zadnjih letih močno napredoval, njihovi proizvajalci pa so trgu ponudilo celo paleto najrazličnejših izdelkov, ki se med seboj razlikujejo po svoje osnovnem namenu.

Save the duck je nova italijanska blagovna znamka, ki se zaradi svoje naravovarstvene usmerjenosti zelo hitro uveljavlja na trgu. Pri izdelavi svojih izdelkov namesto gosjega perja in puha uporabljajo zgolj sintetična vlakna, s čimer precej prispevajo k ohranitvi pernatih živali. Posledično so tudi cenejša. Njihove prešite jakne (puhovke) so ultra-tanke, barvite, telirane, udobne in modne, zato so kot nalašč za vsako priložnost.