Facebook
BLAGOVNE ZNAMKE
KONTAKT
Podrobno

 

 

 

-20%
Garmin Forerunner 735XT - tekaški paket.
Garmin Forerunner 735XT - tekaški paket.
Garmin Forerunner 735XT - tekaški paket.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT - tekaški paket.
Garmin Forerunner 735XT - tekaški paket.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin Forerunner 735XT.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-01614-15

GARMIN FORERUNNER 735XT RUN

Redna cena z DDV:
355,99 €
Popust:
20 %
Cena s popustom:
284,79 €
Izbrano
BLACK/Zmogljiv komplet
DODAJ V KOŠARICO

Garmin Forerunner® 735 Run

 

Z uro Garmin Forerunner 735XT ste lahko iz dneva v dan boljši športnik. Ta ura z GPS-om za tek in več športov je opremljena s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™, zato lahko vadite in neovirano tekmujete od trenutka, ko se postavite na startno črto ali usedete na kolo. Za napredno dinamiko teka in kolesarjenja, najvišji VO2 in druge meritve dodajte prsni pas ter si zagotovite podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje včerajšnjega dosežka. Ostanite povezani s pametnimi obvestili in samodejnim nalaganjem ter uporabite videze ure in programe po meri iz trgovine Connect IQ.

 

 

Garmin-ov optični sensor za zapestno merjenje srčnega utripa Elevate™ omogoča sproščen občutek, ko stopate na štartno črto. Z uporabo prsnega monitorja pa omogočite dodatne podatke napredne dinamike teka in ostalih natančnih meritev. V napravi so že nameščeni športni programi za tek, kolesarstvo, plavanje, športe z vesli in druge. Samodejna funkcija multisport omogoča zvezno beleženje različnih športov v eni aktivnosti. Pametna obvestila, samodejni prenosi podatkov in združljivost s Connect IQ™ za posebne prikaze časa in aplikacije spremenijo Forerunner 735XT v celovito pametno uro za tekače in triatlonce.

Bodite uspešnejši pri teku, na kolesu in pri plavanju z GPS multišport in tekaško uro Forerunner® 735XT z vgrajenim optičnim zapestnim senzorjem srčnega utripa Garmin Elevate™. Med treningom uporabite dodatni prsni monitor srčenga utripa z poglobljeno analizo zmogljivosti s podatki napredne dinamike teka, plavanja in kolesarjenja. S pritiskom na gumb samodejna multišport funkcija zabeleži tudi čase menjav med športi triatlona. Izjemno nizka teža ure, okrogla oblika, pametna obvestila, dnevno spremljanje aktivnosti, samodejni prenosi podatkov in združljivost s Connct IQ za posebne prikaze ure naredijo 735XT edinstveno pametno uro, s katero boste boljši kot včeraj.

 

 

Poglavitne karakteristike športne ure GARMIN FORERUNNER 735XT

 

 • OblikaNajlažja multišport ura Garmin v atraktivni tradicionalni okrogli obliki z mehkim, silikonskim paščkom. Manjša velikost ohranja večjo velikost zaslona za boljšo preglednost.
 • Nameščeni programi: Najpopolnejša podpora za tek, kolesarjenje, plavanje, multišport, tek na smučeh, športe z vesli in kardio vadbe.
 • Spremljanje srčnega utripa 24/7: Garmin Elevate™ optični senzor za zapestno merjenje srčnega utripa podnevi in ponoči, idealno za tekmovalni dan - brez dodatnega prsnega pasu za merjenje srčnega utripa.
 • GPS + GLONASS: Hitro in natančno lociranje tudi v gozdu in med visokimi stavbami.
 • Dinamika teka/kolesarjenja: Popolni podatki o dinamiki teka/kolesarjenja: dolžina koraka, uravnoteženost časa dotika tal L/D noga, vertikalno razmerje, faze moči, offset od sredine pedala in še več.
 • Plavalni treningi: Pospešite svoj trening v bazenu s prvo napravo Garmin, ki vas bo vodila skozi vadbo.
 • Fiziološke nastavitve: Zagotovi podatke o stresu, ki ga trening pomeni za telo, zmogljivosti in ocena laktatnega praga.
 • Connect IQ™: Naložite si prikazne ure, widgete, aplikacije in podatkovna polja. Forerunner 735 ima že naloženo aplikacijo Strava Suffer Score.
 • Povezane funkcije: Samodejni prenos podatkov v Garmin Connect™, sledenje v živo, zvočna opozorila, upravljanje glasbe, pametna obvestila in komunikacija v socialna omrežja.
 • Pametna obvestila: Spremljajte pametna obvestila o elektronski pošti, SMS, klicih, opomnikih iz koledarja in še več z vašega pametnega telefona - zvočno ali vibra opozorilo.
 • Povezljivo z opremo Varia™: Popolnoma povezljivo s celotno linijo izdelkov Varia za kolesarjenje.

 

 

Zmorete vse in zdaj zmore vse tudi vaša športna ura

Postanite boljši športnik na stezi in v vodi z uro Forerunner® 735XT. Ta ura z GPS-om za več športov je namenjena športnikom, ki želijo imeti natančne podatke med vadbo in tekmovanji. Ura 735XT je zaradi manjše oblike in udobnega paščka idealna spremljevalka na vadbi in med delavnikom. Deluje tudi kot merilnik aktivnosti, saj šteje korake in kalorije ter spremlja spanje. Zagotovite si podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje včerajšnjega dosežka.

 

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Vaša rutina je vse kaj drugega kot rutina. Z uro Forerunner® 735XT zlahka prestavite v višjo prestavo, saj ima vdelane profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo in vadbo za moč. Pri vadbi z več športi in na tekmah v duatlonu ali triatlonu funkcija samodejnega prehajanja med športi omogoča, da šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba. Ura 735XT je združljiva z naprednimi vajami za tek, kolesarjenje in celo plavanje v bazenu. Ustvarite svoje vaje po meri in jih brezplačno prenesite iz storitve Garmin Connect.

 

Merilnik srčnega utripa na zapestju spremlja delovanje vašega srca

Forerunner® 735XT je naša prva ura za več športov s tehnologijo Elevate™, ki meri srčni utrip na zapestju. Zdaj lahko neovirano tekmujete od trenutka, ko se usedete na kolo ali postavite na startno črto. Ne potrebujete prsnega pasu za ogled pomembnih statističnih podatkov, saj si lahko območje srčnega utripa in število utripov na minuto ogledate na barvnem merilniku v realnem času.

 

Z vadbo si okrepite srce

Merjenje srčnega utripa na zapestju lahko popolnoma ustreza vašim potrebam na dan tekmovanja, za vadbo in regeneracijo pa potrebujete več natančnih podatkov. Z uro Forerunner® 735XT jih imate na pretek.

Tukaj je nekaj naprednih meritev, ki jih omogoča pas za merjenje srčnega utripa:

 • Dinamika teka, denimo uravnoteženost časa stika s tlemi, dolžina koraka, navpično razmerje in številni drugi parametri
 • Ocena najvišjega VO2, laktatni prag, predvidevanje tekem in svetovalec za regeneracijo
 • Merjenje srčnega utripa pod vodo med plavanjem.

 

Dokažite, da zmorete

Z vključitvijo ocene Strava Live Suffer Score si lahko prislužite priznanje za trdo delo. Ocena Strava Suffer Score analizira srčni utrip med vadbo in razvrsti napor dejavnosti. Ob nakupu športne ure Garmin 735XT prejmete 60-dnevni brezplačni preizkus storitve Strava Premium, zato si lahko ogledate oceno Suffer Score in se na podlagi te ocene naprezate bolj kot kdaj koli prej. Vaš trud nekaj šteje, zato ga izkoristite.

 

Povezovanje in prilagajanje

Zaradi pametnih obvestil, samodejnega nalaganja v storitev Garmin Connect in sledenja v živo je 735XT popolna pametna ura za športnike. Na dolgi vožnji ali teku imate lahko telefon varno shranjen, vsa obvestila pa prejemate na zapestju, zato se lahko odločite, ali boste odgovorili ali pa boste šli naprej. Napravo lahko tudi prilagodite z brezplačnimi videzi ure, programi in podatkovnimi polji iz trgovine Connect IQ™.

Shranite svoj napor

Kilometre še dodatno oplemenitite v naši brezplačni spletni skupnosti Garmin Connect, kjer lahko shranjujete, načrtujete in izmenjujete dejavnosti. Izboljšajte včerajšnji dosežek z novim osebnim rekordom – vaše dosežke beležimo, da si jih lahko ogledate na enem mestu. Zagotovite si digitalne zapise storitve Insights5, ki so prilagojeni vaši statistiki in navadam, kot so namigi za gibanje in zdravi nasveti. Povežite se z drugimi uporabniki, da jih boste lahko izzvali in se pomerili z njimi. Na voljo za namizne računalnike ali združljive mobilne naprave.

 

Še nekaj dodatnih prednosti

Tako kot vi se tudi ura Forerunner 735XT nikoli ne ustavi. Ura vas spremlja med regeneracijo s celodnevnim merjenjem aktivnosti, pri čemer spremlja število korakov, kalorije in spanje. Ura Garmin Forerunner 735XT je združljiva tudi z našo družino naprav za večjo vidnost kolesarjev Varia™, med drugim z radarjem za spremljanje dogajanja za vami,pametnimi kolesarskimi lučmi in zaslonom v vidnem polju Varia Vision™.

  

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

 

 

Opozorilo:

V primeru nakupa ure prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga ur lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

Mere in zmogljivost:

 • Dimenzije: 4.5 x 4.5 x 1.2 cm.
 • Teža: 40.2 g.
 • Ločljivost zaslona: 215 x 180 pixlov.
 • Baterija: Akumulatorska litij-ionska baterija.
 • Trajanje baterije: Do 24 ur v načinu UltraTrac brez optičnega merilnika srčnega utripa; do 14 ur v načinu dejavnosti z GPS-om in optičnim merilnikom srčnega utripa; do 11 dni v načinu ure, vključno z merjenjem aktivnosti, pametnimi obvestili in optičnim merilnikom srčnega utripa.
 • Nazivna vodotesnost: 5 ATM.
 • Podpira GPS.    
 • GLONASS.    
 • Občutljiv sprejemnik.    
 • Pametna obvestila (ko je naprava združena z združljivim telefonom, prikazujejo opozorila o e-poštnih, besedilnih in drugih sporočilih).    
 • Opozorilo z vibriranjem.   
 • Upravljanje glasbe.    
 • Poišči moj telefon.    
 • Upravljanje kamere VIRB®.
 • Funkcije ure: vključuje datum in alarm.

 

Funkcije za tek:

 • Ocena najvišjega VO2 max.    
 • Svetovalec za regeneracijo.    
 • Predvidevanje tekem.    
 • Dinamika teka.    
 • Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov).   
 • Osebni rekordi.

 

Funkcije za kolesarjenje:

 • Združljivo s senzorji Vector™.   
 • Senzor za hitrost kolesa/kadenco: izbirno.

 

Funkcije za tek in kolesarjenje:

 • Merilnik srčnega utripa (na zapestju).
 • Senzor korakov (izbirno).
 • Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo).    
 • Virtual Racer™ (tekmujte z drugimi dejavnostmi).   
 • Proge (tekmovanje s prejšnjimi dejavnostmi).    
 • Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost).    
 • Auto Lap® (samodejno začne nov krog).    
 • Samodejno pomikanje (med vadbo se premika po straneh s podatki).    
 • Več športov (spremeni vrsto športa ob pritisku gumba).    
 • Samodejno prehajanje med športi (menjava načina športa s pritiskom enega gumba).    
 • Napredne vadbe (ustvarjajte vadbe po meri z določenimi cilji).    
 • Opozorilu o tempu (sproži alarm, če se preveč oddaljite od prednastavljenega tempa).    
 • Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj).    
 • Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka).    
 • Izračun porabe kalorij glede na srčni utrip.    
 • Izračunava porabljene kalorije.    
 • Training Effect (meri učinek dejavnosti na vašo telesno pripravljenost).    
 • Prilagodljivi zasloni.    
 • Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™).    
 • Odpornost na udarce.

 

Funkcije za plavanje:

 • Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije).    
 • Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog).    
 • Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije).    
 • Plavalne vadbe.

 

Funkcije za sledenje dejavnostim:

 • Števec korakov.    
 • Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov).    
 • Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod).    
 • Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca).
 •  

Garmin Connect™:

 • Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov).  
 • Samodejna sinhronizacija (samodejni prenos podatkov v računalnik).

 

Dodatno:

 • Podpora za programe Connect IQ™.
 • Fiziološke meritve.
 • ANT+.
 • Vmesnik: USB.

Samo ura Garmin Forerunner 735XT - Samo ura   

 
Ura Garmin Forerunner 735XT run - Zmogljiv paket
 • Ura z GPS-om Forerunner 735XT.
 • Zaponka za polnjenje/prenos podatkov.
 • Dokumentacija.
 • Garancija: 2 leti (z računom).

 

 • Ura z GPS-om Forerunner 735XT.
 • Merilnik HRM-Run™.
 • Zaponka za polnjenje/prenos podatkov.
 • Dokumentacija.
 • Garancija: 2 leti (z računom).

Sorodni izdelki

  -20%
  GARMIN FORERUNNER 735XT (TRI)
  Športna ura Forerunner nudi pester nabor podatkov o dinamiki vadbe in vadbenih programih za različne športe. Možnost povezljivosti s pametnim telefonom pa bo popestrila vaše vadbe.
  Redna cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  325,59 €
  -13%
  GARMIN FORERUNNER 645 MUSIC
  Poslušanje glasbe med tekom ni bilo še nikoli tako enostavno! Z novim Garmin Forerunner 645 Music bo tek postal še zabavnejši.
  Redna cena z DDV:
  376,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  327,98 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih