Facebook
BLAGOVNE ZNAMKE
KONTAKT
Podrobno

 

 

 

Garmin
Garmin
Garmin tekaška ura Forerunner 935 - samo ura
Garmin tekaška ura Forerunner 935 - samo ura
Garmin tekaška ura Forerunner 935 - samo ura
Garmin tekaška ura Forerunner 935 - samo ura

Garmin Forerunner 935: Vrhunska GPS ura za tek in triatlon

 

Športna ura iz Garmin-ove serije Forerunner, ki jo lahko nosite ves dan in vas pri tem ne bo ovirala, saj je težka le 49 gramov, je opremljena z naprednimi funkcijami za tek in kolesarjenje, plavanje, smučarski tek, pohodništvo, veslanje in ostale športe. Zaradi izjemnega nabora tehničnih funkcij je ura v prodaji kot samostojna naprava ali v zmogljivem paketu (TRI) s HRM-Tri in HRM-Swim paščkom kot nova triatlon ura. 

 

 

Lastnosti Garmin multišport ure Forerunner 935:

 

 • Forerunner 935 ima vgrajen zapestni senzor srčnega utripa ElevateTM, ki vam omogoča stalno merjenje utripa brez uporabe HRM paščka na prsnem delu.
 • Z vgrajenim barometrom beleži vašo spremembo višine. Višinomer in elektronski kompas pa vam pomagata ohranjati smer.
 • GPS + GALONASS + ABC vam poleg trenutne nadmorske višine in spremembe smeri zagotavljajo še množico drugih podatkov, ne glede na to kam vas zanese.
 • Ura Forerunner 935 je odličen spremljevalec, ki ves čas ocenjuje vaše stanje vadbe in prikazuje ali je vaš obeg vadbe pretiran ali premajhen. Opremljena pa je tudi z dodatnimi funkcijami za spremljanje vaše zmogljivosti.
 • Omogoča prikaz napredne dinamike1 teka, kolesarjenja in plavanja, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri.
 • Z dinamiko teka omogoča spremljanje podatkov kot so w/kg in dinamiko kolesarjenja z merilnikom moči VectorTM.
 • Z naprednimi trening vadbami omogoča preseganje običajnih programov tako pri plavanju, kot kolesarjenju in teku. 
 • Preko Strave live vas bo naprava na začetku in koncu odseka vadbe pravočasno opozorila, po zaključku pa boste obveščeni še o uvrstitvi na lestvico ostalih tekmovalcev.
 • Tako kot se vse novejše naprave lahko tudi ura Forerunner 935 samodejno prenese podatke v Garmin ConnectTM. Poleg tega omogoča sledenje v živo preko LiveTrack in sledenje skupini s pomočjo funkcije Group track. Prav tako omogoča upravljanje preko predvajalnika glasbe, prebiranje besedilnih sporočil in delitev aktivnosti v družabna omrežja. Združljiva je z Connect IQ za nameščanje namenskih programov tretjih strani, widgetov, prikazov ure in polj s podatki.
 • Status treninga se dnevno posodablja in vam tako prikazuje učinkovitost. 
 • Naprava je združljiva tudi z izdelki serije Varia luči in radarji, ki zaznavajo promet približajoči se promet. 
 • Avtonomija baterije: do 2 tedna v načinu ure, do 24 ur v načinu GPS, do 50 ur v načinu UltraTrac™ (z merjenjem srčnega utripa na zapestju) ali do 60 ur v načinu UltraTrac™ (brez merjenja srčnega utripa na zapestju).
 • Ura ima možnost preproste menjave paščkov preko sistema QuickFit™.

 

     

 

 

 

Prilega se vašemu zapestju in vašemu občutju za slog

Ura GPS za tek/triatlon Forerunner 935 je lahka in udobna,QuickFit bands zato jo boste z veseljem nosili ves dan. Ura 935 je združljiva z našo družino paščkov QuickFit™, ki omogočajo preprosto zamenjavo. Paščki so primerni za vse priložnosti, saj lahko izbirate med športnim silikonskim, klasičnim usnjenim ali celo prestižnim kovinskim videzom.

 

Spremljajte zmogljivost, vadbo in regeneracijo

Training StatusKako učinkovit je vaš trenutni načrt vadbe? Ura Forerunner 935 vam pomaga spremljati vadbo in regeneracijo, zato se lahko bolje pripravite na tekmovanje ali vadbeni cikel. Stanje vadbe je novo orodje za spremljanje zmogljivosti, ki samodejno oceni nedavno zgodovino vaj in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, najvišja ali čezmerna. Novi anaerobni Training Effect omogoča vpogled v ključno razsežnost vadbe, saj vam pokaže, kako vadba izboljšuje vašo sposobnost za premikanje meja. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

 

Analizirajte svojo tehniko

Zdaj lažje dobite podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje pripravljenosti. Running Dynamics PodZ uro Forerunner 935 merite ključne parametre teka2, na podlagi katerih lahko analizirate svojo zmogljivost. Biomehanske meritve, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje, so bistveni za razumevanje pripravljenosti. Ti parametri so vam na voljo ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu2 ali kompaktnega senzorja dinamike teka, ki si ga zataknete za pas. Uporabite lahko tudi skupine funkcij za vadbo kolesarjenja in celo plavanja. V vodi ura Forerunner 935 beleži razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke.

 

Naredite več med dvema polnjenjema

Odpravite se na svojo novo najdaljšo vajo z baterijo, na katero se lahko zanesete tudi sredi železnega triatlona ali ultramaratona. Ura Forerunner 935 zagotavlja napajanje z baterijo do 24 ur v načinu GPS in do 60 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac. Kadar jo uporabljate le kot vsakodnevno pametno uro, jo baterija z enim polnjenjem napaja do 2 tedna.

 

 

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Training StatusZ uro Forerunner 935 zlahka spremenite vašo vadbeno rutino, saj ima predpripravljene profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo, vadbo za moč in številne druge dejavnosti.

Pri vadbi z več športi in na tekmah v duatlonu ali triatlonu funkcija samodejnega prehajanja med športi omogoča, da šport zamenjate samo z enim pritiskom na gumb. Ura 935 je združljiva z naprednimi vajami za tek, kolesarjenje in celo plavanje v bazenu, pri čemer si lahko vaje ustvarite in jih brezplačno prenesete v spletno vadbeno skupnosti Garmin Connect

 

Pametnejše povezave

Pametna obvestila, ki si jih lahko ogledate na zapestju, so šele začetek. Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom3 ura Forerunner 935 omogoča samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, zvočne pozive, upravljanje glasbe in številne druge možnosti. Vaši bližnji lahko spremljajo vaše teke in vožnje v realnem času s funkcijo LiveTrack, uporabite pa lahko tudi funkcijo GroupTrack, s katero med kolesarjenjem spremljate svoje kolesarske prijatelje. Za pošiljanje podatkov v oblak in prejemanje iz njega lahko uporabite hitro povezavo Wi-Fi®

 

Sledite svojemu srcuTraining Status

Merjenje srčnega utripa na zapestju je morda priročna izbira, če se želite med tekmovanjem gibati brez omejitev, vendar lahko z uro Forerunner 935 beležite še veliko več podatkov ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa. Merilnik srčnega utripa na prsnem delu (denimo HRM-Run ali HRM-Tri) omogoča uporabo naprednih funkcij, kot sta laktatni prag in test učinka spremenljivosti srčnega utripa.

 

Samozavestno tudi zunaj dosega omrežja

Z uro Forerunner 935 greste lahko kamor koli, saj ima sprejemnik signalov GPS in GLONASS, kar omogoča natančnejše spremljanje vaše lokacije. Poleg tega vam vgrajen barometer zagotavlja informacije o višini. Poleg tega ima ura vgrajene tudi možnosti za podporo pohodništvu, veslanju, golfu, smučanju, veslanju na deski in še veliko drugim dejavnostim.

 

Prilagodite napravo in se povežite

Ura GPS za tek/triatlon Forerunner 935 se samodejno sinhronizira z našo brezplačno spletno vadbeno skupnostjo Garmin Connect, v kateri lahko spremljate svoj napredek in ga delite prek družabnih omrežij. V storitev Garmin Connect se prijavite z namiznim računalnikom ali pa v združljiv pametni telefon prenesite program Garmin Connect™ Mobile. Napravo lahko prilagodite tudi s podatkovnimi polji, brezplačnimi videzi ure družbe NUUN in celo programi, kot sta Uber in Accuweather.

                                    Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile

 

Še nekaj dodatkov

Tako kot vi lahko tudi ura Forerunner 935 zdrži naporen tempo ves dan. Ta ura vas spremlja med regeneracijo s celodnevnim merjenjem aktivnosti¹, pri čemer spremlja število korakov, kalorije in spanje. Poleg tega je naprava združljiva z radarjem Varia za spremljanje dogajanja za kolesom in  pametnimi kolesarskimi lučmi Varia Vision – zaslonom v vidnem polju. Prav tako lahko komplet za kolesarjenje za kolesarjenje dopolnite z merilniki moči na pedalih Vector 2 (z dvojnim zaznavanjem) in 2S (z enojnim zaznavanjem). Merilnik Vector 2 se celovito združi z napravo Forerunner in prikazuje moč, kadenco, ravnovesje na levem/desnem pedalu in dinamiko kolesarjenja, ki prikazujejo, kako in kje ustvarjate moč.

 

Vsak dan lahko tekmujeteStrava Live Segments

Zagotovite si dodatno spodbudo za izboljšanje svojega včerajšnjega dosežka z odseki Strava Live. Naročniki na storitev Strava Premium lahko z napravo 935 sinhronizirajo tekaške in kolesarske odseke, ki jim med dejavnostjo zagotavljajo povratne informacije v živo. Prejemate lahko tudi opozorila o začetku in koncu odsekov, ogledate si lahko uvrstitev na lestvici najboljših in primerjate trenutni dosežek s svojim osebnim rekordom.

 

Od načrtovanja do rezultatov s programom Training Peaks

Nič ni tako izpolnjujoče kot popolno opravljena vadba. S programom TrainingPeaks iz trgovine Connect IQ lahko dnevno vadbo začnete kar v uri Forerunner 935. Dovolite, da vas naprava neposredno v programu TrainingPeaks vodi skozi vadbo v realnem času, vključno s ciljno intenzivnostjo in trajanjem intervalov. Po seji lahko opravljeno vadbo samodejno sinhronizira s programom TrainingPeaks ter prikaže podrobno analizo rezultatov in izmeri napredek pri doseganju ciljev.

 

Ura, ki vam prihrani skrbi

Ura 935 omogoča enostavno namestitev ploščice Road ID na pašček. Na sami ploščici so lahko navedene pomembne zdravstvene informacije in podrobnosti stikov v sili, ki so koristne, če se vam med vadbo kaj zgodi. S tem lahko sebi in svojim bližnjim zagotovite nekoliko več brezskrbnosti, ko odidete od doma.

 

 

1 Dinamika teka - Spremljajte učinkovitost teka preko podatkov, kot so uravnoteženost časa dotika tal L in D, dolžina koraka, vertikalno razmernje in ostalih.

2 Natančnost merjenja aktivnosti.
3 Pri uporabi s senzorjem Running Dynamics Pod (na prodaj posebej), merilnikom HRM-Run ali HRM-Tri; Priloženo nekaterim modelom in na prodaj posebej za druge. 

  

>> Bokal Sport hitri kredit

   

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave Garmin, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga artiklov lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti

SaveSave

Splošno

 • Material stekla: steklo.
 • Material okvira: z vlakni ojačan polimer.
 • Material torbice: z vlakni ojačan polimer.
 • Paščki za uro: QuickFit™ da (22 mm).
 • Material paščka: silikon.
 • Velikost ohišja: 47 x 47 x 13,9 mm.
 • Mere naprave: 46,7 x 53,9 mm; skupna dolžina 254 mm, debelina 13,9 mm.
 • Teža: 49 g.
 • Nazivna vodotesnost: 5 ATM.
 • Baterija: akumulatorska litij-ionska baterija.
 • Vrsta zaslona: na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP).
 • Velikost zaslona: 30,5 mm.
 • Ločljivost zaslona: 240 slikovnih pik po premeru.
 • Barvni zaslon.
 • Trajanje baterije: do 2 tedna v načinu ure, do 24 ur v načinu GPS, do 50 ur v načinu UltraTrac™ (z merjenjem srčnega utripa na zapestju) ali do 60 ur v načinu UltraTrac™ (brez merjenja srčnega utripa na zapestju).
 • Vgrajen pomnilnik: 64 MB.

 

Funkcije ure

 • Funkcije ure: vključuje datum in alarm.
 • Sinhronizacija časa z GPS.
 • Samodejni preklop na poletni čas.
 • Budilka.
 • Časovnik.
 • Štoparica.
 • Časi sončnega vzhoda/zahoda.

 

Senzorji

 • Podpira GPS in GLONASS.
 • Merilnik srčnega utripa na zapestju: Garmin Elevate™.
 • Barometrični višinomer.
 • Elektronski kompas.
 • Giroskop.
 • Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov).
 • Termometer.

 

Vsakodnevne pametne funkcije

 • Povezljivost: Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®.
 • Connect IQ™ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti).
 • Pametna obvestila.
 • Pametni koledar.
 • Pametne vremenske informacije.
 • Upravljanje glasbe.
 • Program za ustvarjanje videzov ure Face It™.
 • Poišči moj telefon.
 • Upravljanje kamere VIRB®.
 • Združljivost s pametnim telefonom: iPhone®, Android™, Windows®.
 • Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile.
 • Funkcija Poišči mojo uro.

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

 • Števec korakov.
 • Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod).
 • Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov).
 • Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca).
 • Izračunava porabljene kalorije.
 • Število nadstropij, v katera se povzpnet.
 • Opravljena razdalja.
 • Minute intenzivnosti.
 • TrueUp™.
 • Move IQ™.

 

Fitness Equipment/Gym

 • Prehodno naloženi profili telovadnih dejavnosti: veslanje v telovadnih prostorih, trening moči, kardio trening.
 • Samodejno štetje ponovitev.

 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

 • Hitrost in razdalja.
 • GPS prilagodljivi zasloni.
 • Napredne vadbe.
 • Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti.
 • Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost).
 • Samodejno pomikanje Auto Lap® (samodejno začne nov krog).
 • Ročno označevanje krogov.
 • Prilagodljiva opozorila o krogu.
 • Prilagodljiva opozorila.
 • Opozorilo z vibriranjem.
 • Zvočni pozivi.
 • Končni čas.
 • Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo).
 • Virtual Racer™ Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite).
 • Ocena najvišjega VO2 max.
 • Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam tako pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja).
 • Training Effect (aerobni).
 • Training Effect (anaerobni).
 • Vodenje po progi.
 • Zgodovina dejavnosti v uri.
 • Odseki (v živo, Garmin).
 • Prilagodljivi profili dejavnosti.
 • Zaklepanje zaslona in/ali gumbov.
 • Bližnjične tipke.
 • LiveTrack.
 • Group LiveTrack.
 • Samodejno pomikanje.

 

Funkcije srčnega utripa

 • Območja srčnega utripa.
 • Opozorila o srčnem utripu.
 • Kalorije na podlagi srčnega utripa.
 • % najvišjega srčnega utripa.
 • % rezerve srčnega utripa.
 • Čas regeneracije.
 • Samodejni najvišji srčni utrip.
 • Test učinka spremenljivosti srčnega utripa (meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, na podlagi česar oceni raven stresa; lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni stresa). Funckija je omogočena z združljivo dodatno opremo.
 • Združljivost z merilnikom srčnega utripa na prsnem traku (senzorji ANT+® in Bluetooth® Smart).
 • Beleženje srčnega utripa med plavanjem (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™).
 • HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+™ v združene naprave).

 

Funkcije za tek

 • Predhodno naloženi profili teka: tek, tek v zaprtih prostorih, gorski tek.
 • Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS.
 • Dinamika teka.
 • Navpično nihanje in razmerje (stopnja "poskakovanja" med tekom ter razmerje med stroški in koristmi glede na dolžino koraka). Funckija je omogočena z združljivo dodatno opremo.
 • Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost (prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka). Funckija je omogočena z združljivo dodatno opremo.
 • Dolžina koraka (v realnem času). Funckija je omogočena z združljivo dodatno opremo.
 • Kadenca (število korakov na minuto v realnem času).
 • Fiziološke meritve.
 • Stanje zmogljivosti (po 6–20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti).
 • Laktatni prag (z analizo tempa in srčnega utripa oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati). Funckija je omogočena z združljivo dodatno opremo.
 • Vaje za tek.
 • Predvidevanje tekem.
 • Senzor za hitrost kolesa/kadenco.

 

Funkcije za golf

 • Določanje oddaljenost od F/M/B (sprednjega dela, sredine in zadnjega dela zelenice).
 • Razdalja do krivulj/zavojev.
 • Merjenje dolžine udarca (izračuna natančno dolžino udarcev od kjer koli na igrišču).
 • Digitalna kartica z rezultati.
 • Sledenje statistiki (udarci na krog, udarci na zelenice in čistine, povprečna razdalja).
 • Garmin AutoShot™.
 • Ročno določanje položaja zastavice.
 • Ovire in cilji igrišča.
 • Združljivost s senzorjem TruSwing™.
 • Časovnik za krog/merilnik opravljene poti.

 

Funkcije rekreacije na prostem

 • Predhodno naloženi profili za rekreacijo na prostem: Pohodništvo, plezanje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v zaprtih prostorih, padalska funkcija Jumpmaster, taktične dejavnosti.
 • Navigacija od točke do točke.
 • Pikčasta sled v realnem času.
 • Nazaj na začetek.
 • TracBack®.
 • Način UltraTrac™.
 • Višinski prerez.
 • Razdalja do cilja.
 • Indikator trenda barometrskega tlaka.
 • Opozorilo o nevihti.
 • Samodejno beleženje vzpona med gorskim tekom.
 • Navpična hitrost.
 • Skupni vzpon/spust.
 • Združljivost s programsko opremo BaseCamp™.
 • Koordinate GPS.
 • Projicirana točka poti.
 • Poglej in pojdi.
 • Izračun območja (v trgovini Connect IQ™).
 • Koledar za lov/ribolov (v trgovini Connect IQ™).
 • Informacije o soncu in luni (v trgovini Connect IQ™).
 • Koordinate dveh mrež.

 

Funkcije za kolesarjenje

 • Predhodno naloženi profili kolesarjenja: kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje.
 • Proge.
 • Krog pri kolesarjenju in največja moč v krogu (s senzorjem moči).
 • Tekma z dejavnostjo.
 • Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj).
 • Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka).
 • Funkcionalni prag moči (FTP). Funckija je omogočena z združljivo dodatno opremo.
 • Funkcije storitve Strava (Beacon, odseki v živo).
 • Združljivo s senzorji Vector™.
 • Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™).
 • Združljivost z napravo Varia Vision™ (zaslon za namestitev na glavo).
 • Združljivost z radarjem Varia™ (nazaj usmerjeni radar).
 • Združljivost z lučmi Varia™.
 • Kadenca (število korakov na minuto v realnem času) (senzorji ANT+® in Bluetooth® Smart).

 

Funkcije za plavanje

 • Predhodno naloženi profili plavanja: plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah.
 • Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije).
 • Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog).
 • Plavalne vadbe.
 • Učinkovitost plavanja (SWOLF).
 • Beleženje vadbe.
 • Napredne funkcije plavanja (opozorila o času/razdalji, osebni rekordi, začetek z odštevanjem, napredni časovniki počitka).
 • Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije).
 • Srčni utrip (v realnem času med počitki, statistični podatki o intervalih in sejah med počitki ter samodejni prenos podatkov o srčnem utripu po plavanju). Funkcija je omogočena s pasom za merjenje srčnega utripa HRM-Tri™ and HRM-Swim™.

 

Dodatno

 • Fiziološke meritve (čas regeneracije, laktatni prag, funkcionalni prag moči (FTP), test učinka spremenljivosti srčnega utripa, najvišji V02 za tek in kolesarjenje, predvidevanje tekem, stanje vadbe, obremenitev pri vadbi, anaerobni Training Effect).
 • Dinamika teka (z optično dodatno opremo).
 • Stanje učinkovitosti.
 • Vmesnik: USB, Wi-Fi® in Bluetooth®.
 • Funkcija teka/hoje.
 • Nastavitev ciljnega/končnega časa.
 • Opozorila po meri.
 • Prilagodljiv zaslon za krog Podpora za izdelke Connect IQ™ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi).
 • Brezžična povezljivost.
 • UltraTrac.

Ura Forerunner 935 (samo ura)

 • Ura GPS Forerunner 935.
 • Napajalni kabel.
 • Priročniki.
 • Garancija: 2 leti (z računom).

 

Triatlonski paket

 • Ura GPS Forerunner 935.
 • 1 dodaten par paščkov (črn).
 • Merilnik HRM-Tri™.
 • Merilnik HRM-Swim™.
 • Komplet za hitro odstranitev.
 • Napajalni kabel.
 • Priročniki.
 • Garancija: 2 leti (z računom).

 

Sorodni izdelki

  -5%
  GARMIN KOMPLET ZA HITRO ODSTRANITEV (Forerunner 935)
  Komplet omogoča prestavitev multifunkcijske ure Garmin Forerunner 935 iz zapestja na kolo v nekaj trenutkih.
  Stara cena z DDV:
  30,49 €
  Akcijska cena z DDV:
  28,97 €
  -29%
  GARMIN FORERUNNER 645 Music
  Poslušanje glasbe med tekom ni bilo še nikoli tako enostavno! Z novim Garmin Forerunner 645 Music bo tek postal še zabavnejši.
  Stara cena z DDV:
  457,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  325,17 €
  -25%
  GARMIN FORERUNNER 735XT RUN
  Tekaška športna ura Forerunner nudi pester nabor podatkov o dinamiki vadbe in vadbenih programih za različne športe. Možnost povezljivosti s pametnim telefonom pa bo popestrila vaše vadbe.
  Stara cena z DDV:
  355,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  266,99 €
  -28%
  GARMIN FORERUNNER 645
  S širokim spektrom inovativnih funkcij ter možnostjo brezstičnega plačevanja bo ura Forerunner 645 tvoj najljubši vsakodnevni spremljevalec!
  Stara cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  293,03 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih