navrh

 

 

-20%
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin Enduro.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-02408-00

GARMIN ENDURO

Redna cena z DDV:
762,99 €
Popust:
20 %
Cena s popustom:
610,39 €
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 214,52 €
polog0,00 €
6 × 108,28 €
polog0,00 €
12 × 55,17 €
polog0,00 €
24 × 28,64 €
polog0,00 €
36 × 19,81 €
polog0,00 €
48 × 15,41 €

-20%GREY
Izbrano
GREY
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
3 - 4 dni (predvidoma)

Garmin Enduro

 

Garmin Enduro je izdelana za najvztranejše športnike, saj omogoča doseganje vrhunskih rezultatov, ne glede na čas aktivnosti. Športna ura Garmin Enduro se pohvali z polnenjem preko sončne energije, kar poskrbi za zelo zmogljivo baterijo, ki zagotavlja napajanje do 80 ur v načinu GPS ali do 300 ur v načinu najdaljšega napajanja z baterijo1. Garmin športna ura bo poskrbela, za vrhunsko telesno pripravljenost z zmogljivejšim časovnikom regeneracije, najvišjim VO2 za gorski tek in številnimi drugimi pripomočki. Garmin Enduro je z svojo lahkotno in trpežno zasnovo, natančnim GPS-om in odlično baterijo pravi spremljevalec na vseh vaših tekmovanjih.

 

 

ZASNOVANA ZA ŠPORT

Ura Garmin Enduro je opremljena s stalno vklopljenim 1,4-palčnim zaslonom, prilagojenim sončni svetlobi, zato omogoča preprost ogled podatkov tudi med premikanjem. Poleg tega je opremljena s številnimi vadbenimi funkcijami in izjemno učinkovitim procesorjem, zato ste lahko povsem osredotočeni na tekmovanje, saj vam ni treba misliti na baterijo.

Najvišji VO2 za gorski tek oceni raven kardiovaskularne pripravljenosti gorskih tekačev s prilagajanjem na podlagi spreminjajočih se razmer na stezi in terenu, ki lahko vplivajo na zmogljivost med tekom.

Uporabite dejavnost ultra teka s časovnikom počitka in beležite čas, ko se zadržujete na okrepčevalnih postajah.

Z načrtovalnikom vzpona ClimbPro si v realnem času oglejte informacije o trenutnem vzponu in prihodnjih vzponih, vključno z naklonom, razdaljo in povečanjem višine. Izboljšave poti funkcije ClimbPro omogočajo tudi prikazovanje informacij o spustih in ravninah za boljše zavedanje o razmerah.

Spremljajte podrobne parametre vsake vožnje z gorskim kolesom ter posebna merjenja napornosti in lahkotnosti, s katerimi se ocenjujeta zahtevnost proge in zveznost vožnje med spustom. S tem dobite rezultat, ki ga lahko naslednjič še izboljšate.

Oglejte si napredne meritve vadbe, ki vključujejo dinamiko teka, najvišji VO2, prilagojen vročini in nadmorski višini, svetovalca za regeneracijo in številne druge možnosti3.

Zelo pomembno je, da telesu omogočite, da si med vadbami opomore. Po vsaki vadbi vas bo Garmin Enduro z vgrajenim svetovalcem za regeneracijo obvestil, koliko časa morate počivati, preden se lotite novega velikega podviga.

Pri vodenju vadbe, pri katerem se upoštevajo vaše potrebe in raven vaše telesne pripravljenosti, prejemate predloge za tek in kolesarjenje na podlagi trenutne obremenitve pri vadbi in stanja vadbe.

Uporabljajte predhodno naložene profile dejavnosti za gorski tek, plavanje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, veslanje, smučanje, golf in številne druge dejavnosti.

Edinstvena funkcija PacePro vam pomaga ohranjati tempo z vodenjem, ki se prilagaja naklonu med tekom po progi.

Bodite oskrbljeni z informacijami, ko ste na snegu. Ta predhodno naložen profil zmore razlikovati med smučanjem in plezanjem. Samodejno prikaže ločene parametre za vzpenjanje in spuščanje.

Pripravite se, da ujamete valove. Ko je športna ura Enduro združena s programom Surfline Sessions™ v združljivem pametnem telefonu, lahko ustvarite videoposnetek vsakega vala, ki ga odpeljete pred kamero Surfline®. Videoposnetke si lahko pozneje ogledate in analizirate, kako ste se odrezali.

Optimizirajte zaloge telesne energije na podlagi spremenljivosti srčnega utripa, stresa, spanja in drugih podatkov, s katerimi lahko ugotovite, kdaj ste pripravljeni na dejavnost in kdaj potrebujete počitek.

 

 

IZDELANA ZA ZAHTEVNE RAZMERE

Trpežna zasnova Garmin Enduro ure, ki je odporna proti vremenskim vplivom, je prilagojena neusmiljenim razmeram na tekmovanjih z okvirom iz nerjavnega jekla ali lahkim okvirom iz titana s premazom DLC, ki je odporen proti praskam. Vključuje tudi izjemno lahko športno zanko, ki je elastična, nastavljiva in trpežna.

Baterija športne ure zagotavlja napajanje do 80 ur v načinu GPS1, do 300 ur v načinu najdaljšega napajanja z baterijo1 in do 65 dni v načinu pametne ure s polnjenjem s sončno energijo2.

Oglejte si, kako različne nastavitve in senzorji vplivajo na trajanje napajanja z baterijo v uri, ki ga lahko podaljšate že z nekaj spremembami.

Dostopajte do več globalnih navigacijskih satelitskih sistemov (GPS, GLONASS in Galileo) ter lažje spremljate svojo lokacijo v zahtevnih razmerah kot samo z omrežjem GPS.

Odpravite se na novo pot s senzorji VBK, ki vključujejo višinomer za podatke o nadmorski višini, barometer za spremljanje vremenskih razmer in 3-osni elektronski kompas.

Če se ne počutite varno ali če Garmin športna ura zazna dogodek, funkciji za pomoč in zaznavanje dogodkov6 pošljeta vašo lokacijo stiku v sili.

Prenesite brezplačne videze Garmin ure, dodajte podatkovna polja in si zagotovite programe ter pripomočke iz trgovine Connect IQ7.

 

 

SPREMLJAJTE VAŠ VSAKDAN

Pripravite se na kakršno koli okolje. Na podlagi aklimatizacije na vročino in nadmorsko višino si oglejte, kako se vaše telo odziva v različnih okoljih.

Tehnologija optičnega merjenja srčnega utripa3 meri intenzivnost vadbenih dejavnosti in spremenljivost srčnega utripa za izračun stopnje obremenitve. Meri tudi pod vodo, zato ne potrebujete merilnika srčnega utripa na pasu.

Senzor pulznega oksimetra4 za aklimatizacijo na nadmorsko višino ali spremljanje spanja s svetlobnimi žarki na zapestju meri, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

Ustvarite si celovito predstavo o tem, kako spite, na podlagi razčlenitve na plitvo in globoko spanje ter spanje REM ter podatkov pulznega oksimetra4 in podatkov o dihanju. Podatke o spanju si oglejte v namenskem pripomočku, ki vključuje tudi rezultat spanja in vpogled v druge podatke.

Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Ko je omogočen samodejni cilj, si po dejavnosti lahko ogledate tudi, koliko tekočine ste predvidoma izgubili s potenjem, cilj pa se ustrezno prilagodi.

Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo.

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v  Garmin Enduro športno uro, če je združena z združljivo napravo.

Šinite mimo blagajn z rešitvijo brezstičnega plačevanja Garmin Pay5, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

 

 

 1. Ob neprekinjeni uporabi v celotnem obdobju pri osvetljenosti 50.000 luksov.
 2. 3 ure na dan pri osvetljenosti 50.000 luksov.
 3. Natančnost merjenja aktivnosti in parametrov telesne pripravljenosti.
 4. Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.
 5. Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah.
 6. Pri združitvi z združljivim telefonom. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.
 7. Pri združitvi z namiznim računalnikom ali združljivim pametnim telefonom ter prenosu s programom Connect IQ.

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

 Natančnost merjenja aktivnosti

Pri združitvi z združljivim telefonom. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.

Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks

 

Opozorilo:

V primeru nakupa senzorja prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga senzorjev lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

 • Enduro™
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Dokumentacija

Sorodni izdelki

  -20%
  GARMIN FORERUNNER 945
  Za vse strastne tekače in elitne triatlonce. Garmin z multisport uro Forerunner 945 postravi nov mejnik v svetu športnih GPS ur. Naslednja zmaga bo zagotovljena prav z njo. 
  Redna cena z DDV:
  508,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  407,19 €
  -5%
  GARMIN MONTANA 700i
  Ročna naprava Garmin Montana 700i omogoča, da pošljete interaktivno sporočilo SOS nadzornemu središču za iskanje in reševanje družbe GEOS, ki je stalno v pripravljenosti.
  Redna cena z DDV:
  762,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  724,84 €
  -20%
  GARMIN ENDURO™ TITAN
  Garmin Enduro™ je izdelana za najvztranejše športnike, saj omogoča doseganje vrhunskih rezultatov, ne glede na čas aktivnosti.
  Redna cena z DDV:
  864,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  691,99 €
  -2%
  GARMIN ENDURO 2
  Garmin Enduro 2. Odlična športna ura Garmin Enduro za gorske tekače.
  Redna cena z DDV:
  1.118,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  1.096,61 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih