navrh

Uporabi kodo POLETJE za 20% popust na novo kolekcijo POLETNIH OBLAČIL! / Popusti se ne seštevajo! Velja ob nakupu kratkih hlač, kratkih majic, majic brez rokavov, oblek, srajc, kril, kopalnih hlač in kopalk!  /

 

 

-18%
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin Forerunner 955 Solar.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-02638-21

GARMIN FORERUNNER 955 SOLAR

Redna cena z DDV:
609,99 €
Popust:
18 %
Cena s popustom:
500,19 €
Najnižja cena v 30 dneh
445,29 €
Pri posameznem nakupu je možno uporabiti samo 1 kodo
Lean Pay
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 181,38 €
polog0,00 €
6 × 91,71 €
polog0,00 €
12 × 46,88 €
polog0,00 €
24 × 24,49 €
polog0,00 €
36 × 17,05 €
polog0,00 €
48 × 13,34 €
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
3 - 4 dni (predvidoma)

Opozorilo:

V primeru nakupa Garmin artikla prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

Tekaška ura Garmin Forerunner 955 Solar

 

Garmin ura Forerunner 955 Solar vas bo ponesla na zmagovalne stopničke. Najboljša Garmin ura iz serije Forerunner do sedaj! Garmin Forerunner športna ura vam ob polnjenju s sončno energijo6,7 omogoča kar do 20 dni trajanja baterije v načinu pametne ure, 49 ur delovanja v načinu GPS  in 110 ur v načinu UltraTracTM. Nova športna ura Garmin je opremljena ima odziven zaslon na dotik, da bo preletavanje zemljevidov in zbranih podatkov kar se da enostavno. Kljub zaslonu na dotik pa pri Garmin-u ohranjajo fizične gumbe. Vgrajen barven zemljevid in večpasovni GPS vas bo usmerjal po vsaki stezi. Garmin ura je dovolj pametna, da bo prepoznala kdaj boste pripravljeni na novo učinkovito vadbo. Športna ura Garmin vas bo z dnevnimi predlogi vadb, podrobnostmi o progah in veliko pripomočki pripravila za tekmovanja. Pametna ura Garmin vam omogoča prejemanje obvestil o premalo ali prekomerno izvedeni vadbi z izboljšano funkcijo za stanje vadbe. Da je ura Garmin Forerunner 955 namenjena res za športnike govori izredno lahkotna izdelava, ki tehta le 52 gramov.

 

 

Športna ura Garmin Forerunner 955 je narejena za športne podvige.

 

Športna ura Garmin vam poda oceno pripravljenosti takoj, ko se zbudite. Ocena temelji na kakovosti spanja, regeneraciji, obremenitvi pri vadbi in drugih dejavnikih. Tako se boste tisti dan lažje odločili za bolj intenzivno ali sproščeno vadbo.

 

Prejmite pregled spanja, takoj ko se zbudite - skupaj s stanjem spremenljivosti srčnega utripa in vremenom. Poročilo lahko prilagodite tako, da prikazuje podatke, ki jih želite videti.

 

Dosezite poglobljeno razumevanje svojega splošnega zdravja, uspešnosti regeneracije in vadbe s pomočjo spremenljivost srčnega utripa med spanjem, na podlagi tehnologije, ki jo je razvila naša ekipa Firstbeat Analytics™.

 

Športna ura Forerunner vas pripravi na naslednje tekmovanje z nasveti za vadbo, osebno prilagojenimi dnevno predlaganimi vadbami in s predvidevanjem časa za dokončanje na podlagi podatkov o progah, vremenu in zmogljivosti.

 

Oglejte si za ves teden dnevno predlaganih vadb, ki se po vsakem teku spremenijo in prilagodijo vaši zmogljivosti in regeneraciji ter prihajajočim tekmovanjem v koledarju programa za pametne telefone Garmin Connect™.

 

Med brezplačnimi Načrti vadb so programi za 5 km, 10 km in polmaraton pod vodstvom strokovnih trenerjev, prilagojenim vam in vašim ciljem.

 

Kadar pri teku uporabljate senzor Running Dynamics Pod ali merilnik HRM-Pro™ lahko spremljate neprekinjeno merjenje moči, ki jo prenašate na cesto med tekom. Z uporabo teh dveh pripomočkov Garmin ura Forerunner 955 meri ključne parametre teka, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost ter številni drugi podatki.

 

Sprotni podatki o vzdržljivosti pomagajo uravnavati naprezanje, da se ne naprezate preveč že na začetku teka ali kolesarjenja.

 

Z uporabo novih kazalnikov, kot je stanje spremenljivosti srčnega utripa, zgodovino in učinkovitostjo nedavnih vaj boste zlahka imeli vpogled v splošni napor – in ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali preveč obremenjujoča.

 

Primerjajte intenzivnost nedavnih vadb z optimalnim razponom za izboljšanje telesne pripravljenosti in si oglejte zgodovino vadb.

 

Garmin ura vam omogoča ogled, kako vadbe vplivajo na vzdržljivost, hitrost in moč, s povratnimi informacijami o aerobnem in anaerobnem UČINEK VADBE .

 

Funkcija PacePro vam pomaga ohranjati tempo z vodenjem, ki se prilagaja naklonu med tekom po progi.

 

Izvedite, kako dolgo regeneracijo potrebujete pred naslednjo intenzivno vadbo, na podlagi zadnje vadbe in skupnega stresa, spanja in dnevnih dejavnosti izven vadbe.

 

Vadite pametneje z Najvišji VO2, ki kaže, kakšne rezultate lahko predvidoma dosežete. Pri tem parametru se upoštevajo celo spremembe zmogljivosti, ki jih lahko povzročita vročina in nadmorska višina.

 

Med tekom s pomočjo analize tempa, srčnega utripa in njegove spremenljivosti sproti ocenite svojo trenutno zmogljivost.

 

Načrte za vadbo v zaprtih prostorih in na prostem si priskrbite v programu Garmin Connect™, ali pa jih v programih, kot sta TrainingPeaks® in TrainerRoad, sinhronizirajte z napravo Forerunner.

 

Popestrite vadbo s profili dejavnosti za kolesarjenje, triatlon, plavanje v bazenu in odprtih vodah, tek na atletski stezi in številne druge športe. Na tekmovanjih in pri vadbi z več športi pa lahko šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba.

 

Na podlagi vaše zgodovine teka in splošne telesne pripravljenosti lahko vidite oceno, kakšen bi lahko bil vaš tempo za 5 km, 10 km – ali celo maraton. Poleg tega podatki o trendih prikazujejo, kako vadba postopno vpliva na vas.

 

 

Garmin ura vam pokaže pot.

 

Dostopajte do več globalnih navigacijskih satelitskih sistemov in več frekvenc, ki jih pošiljajo navigacijski sateliti, za izboljšano točnost določanja položaja v območjih, kamor signali GNSS običajno ne prodrejo, se odbijajo ali so le šibki. To vam zagotavlja vrhunsko natančnost pri merjenju dolžine in hitrosti teka tudi v zahtevnih okoljih.

 

Pametna ura Forerunner 955 zagotavlja barvne vdelane zemljevide, po katerih se lahko orientirate pri teku po mestnih ulicah ali pri prebijanju po bujno poraslih stezah.

 

Sledite progi z usmerjanjem zavoj za zavojem, ki vnaprej prikaže, kdaj boste prišli do naslednjega zavoja.

 

Načrtovanje poti po priljubljenosti s Trendline™ vam pomaga najti najboljše lokalne poti. Vnesite želeno razdaljo in ura Forerunner 955 bo predlagala proge, ki vas pripeljejo nazaj na izhodišče.

 

Pomembne točke na vaši progi so pregledno prikazane. Poleg tega lahko spremljate tudi podatke o zmogljivosti, vmesne čase ter razdaljo/nadmorsko višino, kot tudi ključne točke proge.

 

Z načrtovalnikom vzponov ClimbPro si na prenesenih progah v realnem času oglejte informacije o trenutnem vzponu in prihodnjih vzponih, vključno z naklonom, razdaljo in povečanjem višine.

 

Če se ne počutite varno ali če Garmin ura zazna dogodek, funkciji za pomoč in zaznavanje dogodkov1 pošljeta vašo lokacijo stikom v sili. Zaznavanje dogodkov je privzeto omogočeno samo za izbrane profile dejavnosti.

 

Ustvarjajte nove ali poiščite obstoječe proge v programu Garmin Connect, da jih boste vedno imeli na zalogi. Ali pa progo načrtujte na drugih platformah, kot sta Strava in Komoot, nato pa uporabite samodejno sinhronizacijo s pametno uro Forerunner.

 

 

Pametna ura Garmin vam pomaga spoznati vaše telo.

 

Pametna ura Garmin stalno meri vaš srčni utrip2 z našim senzorjem najnovejše generacije in vas opozori, če je ta v času počitka previsok ali prenizek. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi – celo med plavanjem.

 

Merilnik energije Body BatteryTM meri ravni energije v svojem telesu, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek2.

 

Ovrednotite kakovost svojega spanja in pridobite vpogled, kako ga izboljšati. Spremljate lahko celo različne faze spanja, kot tudi srčni utrip, stres, podatke pulznega oksimetra3 in dihanje.

 

Senzor pulznega oksimetra na zapestju3 spremlja ravni nasičenosti krvi s kisikom za spremljanje naprednih podatkov o spanju in aklimatizacijo na nadmorsko višino.

 

S programom Garmin Connect spremljajte menstrualni cikel ali nosečnost. Beležite simptome, prejemajte poučne nasvete o prehrani in vadbi ter številne druge informacije. Podrobnosti lahko prikažete in zabeležite tudi v Garmin uri.

 

Izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom2spremenljivostjo srčnega utripa, podatki pulznega oksimetra3, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo prek programa Garmin Connect™ v združljivim pametnim telefonom in ga delite.

 

 

Garmin ura vas ohranja povezane na vsakem koraku.

 

Prenesite do 500 skladb in sezname predvajanja iz računov Spotify®, Deezer ali Amazon Music (morda bo potrebna naročnina).

 

Šinite mimo blagajn z brezstičnim plačevanjem Garmin Pay, ki ga omogočajo4 sodelujoči ponudniki.

 

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v Garmin uro, če je ta združena z Apple® or Android™ smartphone. Če imate pametni telefon z operacijskim sistemom Android, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.

 

Ko uporabljate proge ali vadbe v Garmin Forerunner uri, lahko s tehnologijo ANT+® upravljajte trenažer Tacx® Smart za simulacijo proge, samodejno spreminjanje upora in pozive za vadbo.

 

V brezplačnem programu Garmin Connect brez naročnine si oglejte podatke o zdravju in telesni pripravljenosti, povežite se in tekmujte s prijatelji, prijavite se na izzive, kjer si lahko prislužite značke in druge nagrade.

 

S programom Connect IQ Store, ki ga prenesete v združljiv pametni telefon, lahko v Garmin Forerunner 955 uro dodate videze ure, podatkovna polja in programe.

 

 

1 Pri združitvi z združljivim telefonom. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.

Natančnost merjenja aktivnosti.

3 Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.

4 Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks.

Ob celodnevnem nošenju s 3 h/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000 luksov.

Ob neprekinjeni uporabi v celotnem obdobju pri osvetljenosti 50.000 luksov.

Predpostavljena je uporaba pri osvetljenosti 50.000 luksov.

TrainingPeaks® je registrirana blagovna znamka družbe Peaksware, LLC. SPOTIFY in logotip Spotify sta registrirani blagovni znamki družbe Spotify AB. Amazon Music in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih povezanih družb. Apple® je blagovna znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Android je blagovna znamka družbe Google LLC.

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

 

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Splošno

MATERIAL STEKLA Steklo Corning® Gorilla® DX
MATERIAL OKVIRA Z vlakni ojačan polimer
ZDRUŽLJIVOST S PAŠČKI ZA URO QUICKFIT Da (združljivo z 22 mm)
MATERIAL PAŠČKA Silikon
VELIKOST OHIŠJA, Š × D × V 46,5 x 46,5 x 14,4 (mm) Prilega se zapestjem z obsegom 130–220 mm
ZASLON NA DOTIK
BARVNI ZASLON
VELIKOST ZASLONA, Š X V Premer 33 mm (1,3″)
LOČLJIVOST ZASLONA, Š X V 260 x 260 slikovnih pik
VRSTA ZASLONA Na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
TEŽA 53 g
TRAJANJE BATERIJE Način pametne ure: do 15 dni/20 dni s polnjenjem s sončno energijo*
Način samo z GPS brez glasbe: do 42 ur/49 ur s sončno energijo**
Način za vse sisteme GNSS z večpasovno tehnologijo z glasbo: do 8,5 ure
Način za vse sisteme GNSS z večpasovno tehnologijo brez glasbe: do 20 ur/22 ur s sončno energijo**
Način samo z GPS brez glasbe: do 42 ur/49 ur s sončno energijo**
Način Ultratrac: do 80 ur/110 ur s sončno energijo**
*Polnjenje s sončno energijo, ob celodnevnem nošenju s 3 h/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000 luksov
** Polnjenje s sončno energijo, ob uporabi pri osvetljenosti 50.000 luksov.
Več podrobnosti
NAZIVNA VODOTESNOST Plavanje, 5 ATM
VGRAJEN POMNILNIK Bluetooth®, ANT+®

 

Funkcije ure

FUNKCIJE URE
SINHRONIZACIJA ČASA Z GPS
SAMODEJNI PREKLOP NA POLETNI ČAS
BUDILKA
ČASOVNIK
ŠTOPARICA
ČASI SONČNEGA VZHODA/ZAHODA

 

Spremljanje zdravja

MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU (NEPREKINJENO, VES ČAS)
DNEVNI SRČNI UTRIP V MIROVANJU
OPOZORILA O NENORMALNEM SRČNEM UTRIPU Da (visoko in nizko)
STOPNJA DIHANJA (24X7)
NASIČENOST KRVI S KISIKOM S PULZNIM OKSIMETROM Da (preverjanje na kraju samem in neobvezna celodnevna aklimatizacija in v spanju)
STAROST TELESA
MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™
CELODNEVNO STRESNO SLEDENJE
OPOMNIKI ZA SPROSTITEV
ČASOVNIK ZA SPROŠČANJE Z DIHALNIMI VAJAMI
SPANJA Da (napredno)
SPREMLJANJE SPANJA (REZULTAT SPANJA IN VPOGLEDI)
HIDRACIJA Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
SPREMLJANJE ZDRAVJA ŽENSK Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
HEALTH SNAPSHOT

 

Senzorji

PODPIRA GPS
GLONASS
GALILEO
VEČFREKVENČNO DOLOČANJE POLOŽAJA
MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU GARMIN ELEVATE
BAROMETRIČNI VIŠINOMER
ELEKTRONSKI KOMPAS
GIROSKOP
MERILNIK POSPEŠKA (IZRAČUNAVA RAZDALJO VADB V ZAPRTIH PROSTORIH, NE DA BI ZA TO RABILI SENZOR KORAKOV)
TERMOMETER
AKLIMATIZACIJA S PULZNIM OKSIMETROM

 

Vsakodnevne pametne funkcije

POVEZLJIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ (VIDEZI URE, PODATKOVNA POLJA, PRIPOMOČKI IN PROGRAMI, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI)
TRGOVINA CONNECT IQ™ V NAPRAVI
PAMETNA OBVESTILA
ODGOVARJANJE Z BESEDILNIMI SPOROČILI/ZAVRNITEV TELEFONSKEGA KLICA Z BESEDILNIM SPOROČILOM (SAMO ZA NAPRAVE ANDROID™)
PAMETNI KOLEDAR
PAMETNE VREMENSKE INFORMACIJE
SPROTNA SINHRONIZACIJA NASTAVITEV S PROGRAMOM ZA MOBILNE NAPRAVE GARMIN CONNECT™
VARČEVANJE Z BATERIJO – PRILAGODLJIVA VARČNA URA
UPRAVLJANJE GLASBE
PREDVAJA GLASBO
PROSTOR ZA SHRANJEVANJE GLASBE Do 2000 skladb
POIŠČI MOJ TELEFON
FUNKCIJA POIŠČI MOJO URO
UPRAVLJANJE KAMERE VIRB®
ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™
MOŽNOST ZDRUŽITVE S PROGRAMOM GARMIN GOLF
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMOM GARMIN CONNECT MOBILE
GARMIN PAY™

 

Funkcije za varnost in sledenje

LIVETRACK
PREJEMANJE SPOROČIL GLEDALCEV Da (z združljivim pametnim telefonom)
GROUP LIVETRACK
DELJENJE DOGODKA V ŽIVO samo za naprave Android™
ZAZNAVANJA DOGODKOV MED IZBRANIMI DEJAVNOSTMI
POMOČ

 

Funkcije za taktične dejavnosti

KOORDINATE DVEH MREŽ

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

ŠTEVEC KORAKOV
VRSTICA GIBANJA (V NAPRAVI SE PRIKAŽE PO OBDOBJU NEAKTIVNOSTI. ČE JO ŽELITE PONASTAVITI, POJDITE NA NEKAJMINUTNI SPREHOD)
SAMODEJNI CILJ (SPOZNA VAŠO RAVEN DEJAVNOSTI IN VAM DODELI DNEVNI CILJ KORAKOV)
IZRAČUNAVA PORABLJENE KALORIJE
ŠTEVILO NADSTROPIJ, V KATERA SE POVZPNETE
OPRAVLJENA RAZDALJA
MINUTE INTENZIVNOSTI
TRUEUP™
MOVE IQ™
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (izbirni program Connect IQ)

 

Kardio vadbe

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TELOVADNIH DEJAVNOSTI Vadba za moč, vadba HIIT, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, vzpenjanje po nadstropjih, dvoransko plezanje, balvansko plezanje, veslanje v zaprtih prostorih, pilates, joga
KARDIO VAJE
VADBE ZA MOČ
HIIT VADBE
JOGA VADBE
PILATES VADBE
ANIMACIJE ZA VADBO NA ZASLONU
ZASLONSKI ZEMLJEVIDI MIŠIC ZA VADBO
SAMODEJNO ŠTETJE PONOVITEV

 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

OBMOČJA SRČNEGA UTRIPA
OPOZORILA O SRČNEM UTRIPU
KALORIJE NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPA
% NAJVIŠJEGA SRČNEGA UTRIPA
% REZERVE SRČNEGA UTRIPA
ČAS REGENERACIJE
SAMODEJNI NAJVIŠJI SRČNI UTRIP
JUTRANJE POROČILO
HITRI PREGLED/PRIPOMOČEK ZA TEKMOVANJA
STANJE SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA
PRIPRAVLJENOST NA VADBO
HR BROADCAST (ODDAJANJE PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PREK TEHNOLOGIJE ANT+ V ZDRUŽENE NAPRAVE)
HITROST DIHANJA (MED VADBO) da (z združljivo dodatno opremo)
HITROST IN RAZDALJA GPS
PRILAGODLJIVI ZASLONI
PRILAGODLJIVI PROFILI DEJAVNOSTI
AUTO PAUSE® (ZAČASNO USTAVI IN NADALJUJE MERJENJE S ČASOVNIKOM GLEDE NA HITROST)
INTERVALNA VADBA (NASTAVI INTERVALE VADBE IN POČITKA)
IZBOLJŠAN INTERVAL (VKLJUČUJE NEDOLOČENO ŠTEVILO PONOVITEV, STRAN S PODATKI O INTERVALIH, ZASLON POČITKA IN SAMODEJNO ZAZNAVANJE)
NAPREDNE VADBE
NAČRTI VADB, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI
AUTO LAP® (SAMODEJNO ZAČNE NOV KROG)
ROČNO OZNAČEVANJE KROGOV
ČASOVNIKI POSTANKOV
PRILAGODLJIVA OPOZORILA O KROGU
AKLIMATIZACIJA NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINO
VO2 MAX (ZAGON)
NAJVIŠJI VO2 (GORSKI TEK)
SPROTNI PODATKI O VZDRŽLJIVOSTI
STANJE VADBE izboljšano
OBREMENITEV PRI VADBI
OSREDOTOČENOST OBREMENITVE PRI VADBI
TRAINING EFFECT (AEROBNI)
TRAINING EFFECT (ANAEROBNI)
GLAVNA PREDNOST (OZNAKE UČINKA VADBE)
IZBOLJŠANO SPREMLJANJE ČASA REGENERACIJE
DNEVNE PREDLAGANE VADBE Da (7 zile)
PRILAGODLJIVA OPOZORILA
ZVOČNI POZIVI
KONČNI ČAS
VIRTUAL PARTNER® (TEKMOVANJE Z DIGITALNO OSEBO)
VIRTUAL RACER™
SAMODEJNO PREHAJANJE MED ŠPORTI (MENJAVA NAČINA ŠPORTA S PRITISKOM ENEGA GUMBA)
VEČ ŠPORTOV
VODENJE PO PROGI
ODSEKI (V ŽIVO, GARMIN)
FUNKCIJE STORITVE STRAVA (BEACON, ODSEKI V ŽIVO)
PROGRAM ZA USTVARJANJE KROŽNIH PROG (TEK/KOLESARJENJE)
NAČRTOVANJE POTI PO PRILJUBLJENOSTI TRENDLINE™
ZAKLEPANJE ZASLONA IN/ALI GUMBOV
BLIŽNJIČNE TIPKE
SAMODEJNO POMIKANJE
ZGODOVINA DEJAVNOSTI V URI
PHYSIO TRUEUP

 

Funkcije za tek

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TEKA Tek, tek na atletski stezi na prostem, tek na tekalni stezi, tek na atletski stezi v zaprtih prostorih, gorski tek, virtualni tek, tek na izjemno dolge razdalje
RAZDALJA, ČAS IN TEMPO NA PODLAGI GPS
DINAMIKA TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
NAVPIČNO NIHANJE IN RAZMERJE da (z združljivo dodatno opremo)
ČAS STIKA S TLEMI IN NJEGOVA URAVNOTEŽENOST da (z združljivo dodatno opremo)
DOLŽINA KORAKA (V REALNEM ČASU) da (z združljivo dodatno opremo)
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU)
MOČ TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
STANJE ZMOGLJIVOSTI
LAKTATNI PRAG da (z združljivo dodatno opremo)
STRATEGIJE ZA DOLOČANJE TEMPA PACEPRO™
VAJE ZA TEK
PREDVIDEVANJE TEKEM
NAPOVEDOVANJE TEKMOVANJ ZA POSAMEZNE PROGE IN VREMENSKE RAZMERE
SENZOR ZA HITROST KOLESA/KADENCO

 

Funkcije za golf

PREDHODNO NALOŽENIH 42.000 IGRIŠČ PO VSEM SVETU
DOLOČANJE ODDALJENOST OD F/M/B (SPREDNJEGA DELA, SREDINE IN ZADNJEGA DELA ZELENICE)
RAZDALJA DO KRIVULJ/ZAVOJEV
MERJENJE DOLŽINE UDARCA (IZRAČUNA NATANČNO DOLŽINO UDARCEV OD KJER KOLI NA IGRIŠČU) Samodejno
DIGITALNA KARTICA Z REZULTATI
SLEDENJE STATISTIKI (UDARCI NA KROG, UDARCI NA ZELENICE IN ČISTINE)
GARMIN AUTOSHOT™
SAMODEJNO POSODABLJANJE FUNKCIJE COURSEVIEW
ROČNO DOLOČANJE POLOŽAJA ZASTAVICE
OVIRE IN CILJI IGRIŠČA
SMER PROTI ZASTAVICI
TOČKOVANJE HENDIKEPA
ZDRUŽLJIVOST S SENZORJEM TRUSWING™
ČASOVNIK ZA KROG/MERILNIK OPRAVLJENE POTI
DOVOLJENO NA TEKMOVANJIH

 

Funkcije rekreacije na prostem

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI ZA REKREACIJO NA PROSTEM Pohodništvo, plezanje, smučanje, deskanje na snegu, turno smučanje, tek na smučeh v klasični tehniki, tek na smučeh v drsalni tehniki, veslanje na deski, veslanje, kajakaštvo, krpljanje, zemljevidi, navigacija, tenis, pickleball, Padel, Spremljajte me, Projekcija točke poti
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE
PIKČASTA SLED V REALNEM ČASU
NAZAJ NA ZAČETEK
TRACBACK®
NAČIN ULTRATRAC
NAČIN BLIŽNJE OKOLICE
PRED VAMI
VIŠINSKI PREREZ
RAZDALJA DO CILJA
INDIKATOR TRENDA BAROMETRSKEGA TLAKA
NAČRTOVALNIK VZPONOV CLIMBPRO™
SAMODEJNO BELEŽENJE VZPONA MED GORSKIM TEKOM
NAVPIČNA HITROST
SKUPNI VZPON/SPUST
IZRIS VIŠINE NA NADALJNJI POTI
PREDNALOŽENI TOPOGRAFSKI ZEMLJEVIDI
PREDHODNO NALOŽENI ZEMLJEVIDI CEST IN STEZ
PODPORA ZA KARTOGRAFIJO, KI JO JE MOGOČE PRENESTI
KOORDINATE GPS
POGLEJ IN POJDI
IZRAČUN OBMOČJA da (v trgovini Connect IQ™)
KOLEDAR ZA LOV/RIBOLOV da (v trgovini Connect IQ™)
PROJICIRANA TOČKA POTI
INFORMACIJE O SONCU IN LUNI
LOKACIJE XERO

 

Funkcije za kolesarjenje

KOLESARSKI ZEMLJEVID GARMIN (KOLESARSKI ZEMLJEVID ULIC, KI OMOGOČA NAČRTOVANJE POTI)
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI KOLESARJENJA Kolesarjenje, cestno kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, kolesarjenje po makadamu, kolesarjenje na delo, kolesarska potovanja, kolesarjenj z električnim kolesom, gorsko kolesarjenje z električnim kolesom, kolesarjenje v zaprtih prostorih, ciklokros
OPOZORILO O ČASU/RAZDALJI (SPROŽI ALARM, KO DOSEŽETE CILJ)
PROGE
NAPORNOST IN LAHKOTNOST ZA GORSKO KOLESARJENJE
KROG PRI KOLESARJENJU IN NAJVEČJA MOČ V KROGU (S SENZORJEM MOČI)
TEKMA Z DEJAVNOSTJO
FUNKCIONALNI PRAG MOČI (FTP) da (z združljivo dodatno opremo)
ZDRUŽLJIVO S SENZORJI VECTOR™
ZDRUŽLJIVOST Z MERILNIKOM MOČI (PRIKAZUJE PODATKE O MOČI IZ ZDRUŽLJIVIH MERILNIKOV MOČI DRUGIH PROIZVAJALCEV, KI PODPIRAJO TEHNOLOGIJO ANT+™)
NAPREDNA DINAMIKA KOLESARJENJA
ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVO VARIA VISION™ (ZASLON ZA NAMESTITEV NA GLAVO)
ZDRUŽLJIVOST Z RADARJEM VARIA™ (NAZAJ USMERJENI RADAR)
ZDRUŽLJIVOST Z LUČMI VARIA™
PODPORA SENZORJU HITROSTI IN KADENCE (S SENZORJEM)

 

Funkcije za plavanje

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI PLAVANJA Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah, plavanje/tek
MERITVE PLAVANJA V ODPRTIH VODAH (RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)
MERITVE PLAVANJA V BAZENU (DOLŽINE, RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLJAJEV (NA PRIMER PROSTI SLOG)
BELEŽENJE VADBE
OSNOVNI ČASOVNIK POČITKA (OD 0 NAVZGOR)
ČASOVNIK POČITKA Z VKLOPLJENIM PONAVLJANJEM
SAMODEJNI POČITEK
OPOZORILA O ČASU IN RAZDALJI
OPOZORILA O DOLOČANJU TEMPA (SAMO ZA PLAVANJE V BAZENU)
ODŠTEVANJE DO ZAČETKA
PLAVALNE VADBE
KRITIČNA HITROST PLAVANJA
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU POD VODO
SRČNI UTRIP (V REALNEM ČASU MED POČITKI, STATISTIČNI PODATKI O INTERVALIH IN SEJAH MED POČITKI TER SAMODEJNI PRENOS PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PO PLAVANJU) Da (z merilnikom HRM-Swim™ ali HRM-Pro™)

 

Funkcije spremljanja otrok

PROGRAM ZA IZZIVE TOE-TO-TOE™ Da (izbirni program za izzive Toe-to-Toe™ iz trgovine Connect IQ)

 

Povezljivost

UPRAVLJANJE PAMETNEGA TRENAŽERJA

Sorodni izdelki

  -18%
  GARMIN FORERUNNER 955 SOLAR
  Vrhunska tekaška pametna ura Garmin Forerunner 955 Solar je zasnovana za napredne tekače in s steklom Power Glass™ omogoča podaljšanje trajanja baterije.
  Redna cena z DDV:
  609,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  500,19 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  445,29 €
  -19%
  GARMIN VARIA™ RCT715
  Garmin VariaTM RCT715 gleda nazaj, ko boste vi imeli pogled uprt naprej.
  Redna cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  329,66 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  313,38 €
  -15%
  GARMIN PAMETNI ŽAROMET VARIA UT800
  Žaromet Garmin Varia UT 800 samodejno prilagaja moč svetilnosti in snopa glede na hitrost vožnje ter nudi možnost brezžičnega upravljanja in povezljivosti s kolesarskim računalnikom Edge.
  Redna cena z DDV:
  172,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  147,04 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  129,74 €
  -20%
  GARMIN FORERUNNER 255 MUSIC
  Garmin Forerunner 255 je pametna tekaška ura z odlično avtonomijo baterije, raznovrstnimi vadbenimi programi in možnostjo poslušanja glasbe.
  Redna cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  325,59 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  309,31 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih