navrh

Uporabi promo kodo PUREMOUNTAIN in izkoristi 25% popust na NOVO KOLEKCIJO SALEWA!  / Popusti se ne seštevajo. /

 

 

-5%
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin Montana 750i.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-02347-01

GARMIN MONTANA 750i

Redna cena z DDV:
864,99 €
Popust:
5 %
Cena s popustom:
821,74 €
Najnižja cena v 30 dneh
864,99 €
Pri posameznem nakupu je možno uporabiti samo 1 kodo
Lean Pay
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 297,59 €
polog0,00 €
6 × 150,46 €
polog0,00 €
12 × 76,92 €
polog0,00 €
24 × 40,18 €
polog0,00 €
36 × 27,97 €
polog0,00 €
48 × 21,89 €
-5%BLACK
Izbrano
BLACK
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
po naročilu

 

Opozorilo:

V primeru nakupa Garmin artikla prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com.

 ARTIKEL NAROČAMO SAMO PO PREDHODNEM NAROČILU!

 

Garmin Montana 750i

 

Ročna naprava Garmin Montana 750i z zemljevidi za načrtovanje poti po cestah in stezah združuje napredne funkcije za dejavnosti na prostem v trpežnem 5-palčnem formatu, ki je popoln za navigacijo med hojo, kolesarjenjem, veslanjem v kajaku in drugim športnimi aktivnostmi. Za izredno preglednost in enostavnost uporabe Garmin Montana 750i ročne naprave skrbi velik zaslon na dotik. Za odlično navigacijo na cesti, na terenu ali na prostem skrbi TopoActive Europe zemljevid, ki omogoča načrtovanje na poti. Trpežno izdelavo Garmin Montana 750i naprave potrjuje izdelava v skladu z vojaškimi standardi za odpornost na toploto, udarce in tresljaje ter vodotesnost (MIL-STD 810). Zagotovite si jasno perspektivo neposredno v Garmin napravi s satelitskimi posnetki BirdsEye. Senzorji VBK in omrežja za več sistemov GNSS poskrbijo za vašo varnost. Da vas bo ročna naprava Garmin spremljala preko celotne pustolovščine skrbi odlična baterija, ki premore avtonomija 18 ur z prižganim GPS-om in 330 ur v načinu odprave. Garmin Montana 750i omogoča ustvarjanje fotografij s potovanja, katere lahko označite z geografskimi oznakami in jih dodajate na zemljevid.

 

Garmin Montana 750i ima za razliko od ročne naprave Garmin Montana 700i  vgrajen fotoaparat z 8 milijoni slikovnih pik in samodejnim ostrenjem

 

 

DVOSMERNO POŠILJANJE SPOROČIL

Izmenjujte si besedilna sporočila z bližnjimi, objavljajte na družabnih omrežjih ali komunicirajte z drugimi napravami inReach na terenu (potrebna je aktivna naročnina na satelitske storitve).

 

INTERAKTIVNA SPOROČILA SOS

V nujnem primeru pošljite interaktivno sporočilo SOS strokovnemu globalnemu nadzornemu središču GEOS, ki je stalno v pripravljenosti (potrebna je aktivna naročnina na satelitske storitve).

 

POVEZLJIVOST PO VSEM SVETU

Ni se vam treba več zanašati na pokritost s signalom mobilnega omrežja. Zdaj lahko svoja sporočila, klice v sili in sledenje prenašate prek satelitskega omrežja Iridium® s 100-odstotno pokritostjo po vsem svetu (potrebna je aktivna naročnina na satelitske storitve).

 

PODATKI O VREMENU INREACH

Izbirna storitev vremenske napovedi inReach posreduje podrobne posodobitve neposredno v ročno napravo Montana ali združljive naprave, zato veste, kakšne razmere lahko pričakujete na poti.

 

ZASNOVANA ZA TRPEŽNOST

Ta trpežna, vodotesna ročna naprava je preizkušena po ameriškem vojaškem standardu, odlikuje pa jo 5-palčni zaslon na dotik, ki je 50 % večji kot pri prejšnjih modelih Montana.

 

VGRAJENA KAMERA

Fotografirajte svoje podvige z digitalnim fotoaparatom naprave Montana z 8 milijoni slikovnih pik. Fotografije geografsko označi, da se lahko v prihodnosti vrnete na priljubljena mesta.

 

ZEMLJEVIDI CITY NAVIGATOR

Zagotovite si gladek prehod z navigacije na stezi na navigacijo na cesti s prednaloženimi uličnimi zemljevidi City Navigator, ki med vožnjo omogočajo preprosto razumljivo usmerjanje zavoj za zavojem.

 

ZEMLJEVIDI TOPOACTIVE EUROPE

Za navigacijo na pustolovščinah uporabite zemljevide TopoActive Europe. Oglejte si nadmorske višine, obalne črte, reke, znamenitosti in številne druge posebnosti.

 

SATELITSKI POGLED

Uporabite neposredno prenašanje satelitskih posnetkov BirdsEye (ni potrebna letna naročnina) za ogled fotorealističnih prikazov in ustvarjanje točk poti na podlagi znamenitosti.

 

 

SENZORJI VBK

Odpravite se na novo pot s senzorji VBK, ki vključujejo višinomer za podatke o nadmorski višini, barometer za spremljanje vremenskih razmer in 3-osni elektronski kompas.

 

AKTIVNI PODATKI O VREMENU

Povezljivost z mobilnim omrežjem omogoča dostop do napovedi z aktivnimi podatki o vremenu s programom Garmin Connect™.

 

SLEDENJE PSOM

Ta naprava Montana se sinhronizira z združljivimi ročnimi napravami družine Astro® ali Alpha® (na prodaj ločeno), kar lovcem in trenerjem pomaga pri sledenju športnim psom na terenu.

 

PODPORA ZA VEČ SISTEMOV GNSS

Dostop do satelitskih omrežij GPS, GLONASS in GALILEO napravi Montana® 750i omogoča lažje spremljanje lokacije v zahtevnih razmerah kot zgolj s sistemom GPS.

 

SLEDENJE

Spremljajte svojo lokacijo in jo delite z domačimi ali drugimi na terenu. Ti lahko vidijo vaš napredek ali pošljejo signal vaši napravi ter prejmejo vašo lokacijo GPS in druge podatke prek spletne strani MapShare™, kjer delite podatke o svojem potovanju (na voljo le pri modelih Montana 700i, 750i – potrebna je naročnina na satelitske storitve).

 

NAČIN ODPRAVE

Raziščite širni svet zunaj dosega mobilnega omrežja. Uporabite način odprave, ki omogoča beleženje položaja GPS z izjemno nizko porabo energije, saj tako lahko naprava Montana med posameznimi polnjenji deluje najmanj teden dni.

 

DALJŠE TRAJANJE NAPAJANJA Z BATERIJO

Notranji baterijski sklop akumulatorskih liitij-ionskih baterij omogoča napajanje več kot 18 ur v načinu GPS.

 

NOSILEC ZA VOZILA

Z naborom združljivih nosilcev Montana (na prodaj posamično) lahko napravo namestite na štirikolesnike, čolne, avtomobile, motorje, avtodome in druga vozila.

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

 Natančnost merjenja aktivnosti

Pri združitvi z združljivim telefonom. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.

Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks

 

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

#BEATYESTERDAY📸

#DOŽIVINARAVO🌲

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Sorodni izdelki

  -5%
  GARMIN MONTANA 700i
  Ročna naprava Garmin Montana 700i omogoča, da pošljete interaktivno sporočilo SOS nadzornemu središču za iskanje in reševanje družbe GEOS, ki je stalno v pripravljenosti.
  Redna cena z DDV:
  762,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  724,84 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  762,99 €
  -5%
  GARMIN MONTANA 700
  Ročna naprava Garmin Montana 700 z zemljevidi za načrtovanje poti po cestah in stezah združuje napredne funkcije za dejavnosti na prostem.
  Redna cena z DDV:
  660,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  627,94 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  660,99 €
  -5%
  GARMIN GPSMAP 66s
  Vrhunska in trpežna navigacijska ročna naprava GPSMAP 66s, primerna za vse vaše pustolovščine v naravi.
  Redna cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  386,64 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  406,99 €
  -5%
  GARMIN MONTANA 700
  Ročna naprava Garmin Montana 700 z zemljevidi za načrtovanje poti po cestah in stezah združuje napredne funkcije za dejavnosti na prostem.
  Redna cena z DDV:
  660,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  627,94 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  660,99 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih