Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno

 

 

Garmin
Garmin
Garmin naprava za sledenje psov Alpha 50
Garmin naprava za sledenje psov vratnica T5.
Garmin naprava za sledenje psov Alpha 50 in vratnica T5.

GARMIN SLEDILNA NAPRAVA ZA PSE ALPHA 50 T5

Z ročno navigacijsko napravo Garmin Alpha 50 z vratnico za pse T5 lahko sledite do 20 psom naenkrat. Ovratnica pošilja signale na vsak 2,5 s in tako mogoča hitrejše in natančnejše spremljanje lokacije psa.
Izberite opcijo za nakup
Garmin naprava za sledenje psov Alpha 50 in vratnica T5.
010-01635-21ORANGEKOMPLET 1Zaloga je
813,98 €
691,88 €
 DODAJ V KOŠARICO

Za uporabo naprav Astro, Alpha, T 5, T 5 mini, in DC 50 veljajo licenčne zahteve za frekvence, ki se razlikujejo glede na državo, v kateri se izdelek uporablja. Za dodatne informacije obiščite www.garmin.com/tracking-legal, se obrnite na lokalno Garminovo pisarno ali prodajalca naprav Garmin Astro in Alpha.

Frekvenca radijske komunikacije, ki se uporablja za ameriške modele izdelkov Astro, Alpha, T 5, T 5 mini, in DC 50 ni odobrena za uporabo v Evropi. Zaradi zagotavljanja skladnosti z lokalnimi zakoni radijska funkcija, ki omogoča komunikacijo ameriških izdelkov pasje ovratnice z dlančno napravo, ne bo delovala v Evropi.

 

Ročna GPS naprava Alpha 50 je sledilna naprava za lovske pse nove generacije

 

 • Sledite do 20 psom¹ hkrati z dosegom do 14,5 km pri uporabi naprave na ovratnici Garmin T 5 ali do 6,4 km pri uporabi naprave na ovratnici T 5 mini.
 • Pogostost posodabljanja na 2,5 sekunde omogoča hitrejše spremljanje lokacije, ko psi tečejo.
 • S sprejemom signalov GPS/GLONASS za boljše sledenje satelitom v zahtevnem okolju ter dvojnim sistemom baterij.
 • Z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot so geografska območja in reševalni način.
 • Podatki o parametrih lova olajšajo analizo vzorcev in vedenja psov med lovom; oglejte si opravljeno razdaljo, čas na prostem in številne druge podatke.

 

S pogostejšim posodabljanjem lokacije na 2,5 sekunde in zmožnostjo sledenja do 20 psom1 je Alpha 50 sledilna ročna naprava za lovske pse nove generacije. Ročna naprava Alpha 50 je intuitivna in preprosta za uporabo ter opremljena z živobarvnim 2,6-palčnim barvnim zaslonom, izbirno akumulatorsko baterijo za polnjenje v napravi, geografskimi območji in podatki o parametrih lova za lažjo analizo lovskih vzorcev in vedenja psa na terenu, na podlagi česar lahko povečate učinkovitost šolanja psa. Napravo Alpha 50 lahko uporabljate skupaj z drugimi napravami Alpha 50 in Alpha 100 za hkratno spremljanje pasjih ovratnic.

Opomba: ko so pasje ovratnice nastavljene na podpiranje naprav Alpha, jih hkrati ni mogoče spremljati z napravo Astro 320.

 

Spremljajte vsak premik psa

Naprava Alpha 50 ob uporabi naprav na ovratnici Garmin T 5 ali T 5 mini2 (na voljo v paketu klasična vratnica T5 ali posebej T5 in T5 mini), ki oddajo lokacijo posameznega psa tudi na 2,5 sekunde pogosto, hitro določi sled, ki ji psi sledijo, čeprav pri tem tečejo. Na svetlem in jasnem zaslonu naprave Alpha si lahko ogledate trenutno lokacijo psa in pot, po kateri je hodil. Preklopite lahko tudi na stran Sled psa in si ogledate kompas, ki kaže proti lokaciji psa. Pri spremljanju več psov je za boljši pregled nad celoto na voljo samodejno povečanje strani zemljevida, s katerim lahko na zaslonu kadar koli prikažete vse pse. Pse, ki so predaleč, da bi jih lahko opazovali v trenutnem merilu povečave zemljevida, je mogoče zabeležiti na robu zaslona v smeri njihovega lokacije. Za večjo preglednost na zemljevidu lahko izbirate med možnostmi “prikaži vse”, “prikaži nekatere” in “ne prikaži nobenega”, pri čemer lahko izberete, kako dolgo je sled posameznega psa prikazana na zaslonu. Prav tako lahko delite kodo za sledenje psu z drugo osebo, ki si lahko ogleda lokacijo psa na svojem zemljevidu ter kompas za sledenje psu. Poleg tega lahko delite tudi kodo za upravljanje psa, s čimer drugi osebi omogočite, da konfigurira in upravlja napravo na ovratnici psa.

 

 

Sledite s podatki o parametrih lova

Napredni parametri lova vam pomagajo spremljati vzorce in vedenje psa med lovom, na podlagi katerih lahko optimirate priložnosti za šolanje. Ogledate si lahko čase, opravljeno pot in skupne rezultate psa. Poleg tega naprava Alpha 50 zajame tudi to, kolikokrat med lovom je bilo zabeleženo, da je pes “v stoji” ali “pognal divjad na drevo”.

 

Oglejte si še več podrobnosti z dodatnimi zemljevidi

Naprava Alpha 50 ima režo za kartico microSD™, zato lahko naložite še več možnosti zemljevidov, kot so zemljevidi TOPO ali BirdsEye Select (na prodaj posebej). Odločite se lahko tudi za podatke zemljevida City Navigator® NT, ki omogočajo usmerjanje vožnje zavoj za zavojem na cestah. Poleg tega naprava Alpha 50 podpira satelitske posnetke BirdsEye (vključena je brezplačna 1-letna naročnina), zato lahko prenesete satelitske posnetke v napravo in jih združite z zemljevidi. Zemljevidi v napravi Alpha prikazujejo pomembne geografske značilnosti v bližini, na njih pa si lahko ogledate, ali je pes prečkal reko ali pa se približuje nevarni cesti. Naprava Alpha 50 je združljiva tudi z uporabniškimi zemljevidi Garmin, brezplačno programsko opremo, ki pretvori papirnate in elektronske zemljevide v zemljevide, ki jih lahko prenesete v napravo.

 

Delite brezžično

Z razširjenim ekosistemom možnosti za brezžično povezljivost lahko naprava Alpha 50 podpira prenos podatkov med enotami pri številnih združljivih napravah Garmin. Denimo, navigacijska naprava z GPS-om Garmin DriveTrack 70LM lahko sprejema in prikaže položaje psa na svojem premikajočem se zemljevidu – v pogledu zemljevida TOPO ali satelitskih posnetkov – ter prikaže navigacijske namige do trenutne lokacije psa. Podobno lahko ure z GPS-om fēnix® 3 sprejemajo posodobitve stanja psa in opozorila, ki si jih lahko takoj ogledate na zapestju. Na terenu lahko z napravo Alpha 50 vzpostavite povezavo z združljivimi napravami prijateljev, ki podpirajo tehnologijo ANT+®, ter z njimi brezžično delite podatke o psih, kar olajša sprotno usklajevanje logistike med lovom.

 

Preštejte jate

Ko izsledite divjad, označite točno mesto s funkcijo za štetje jat Covey Counter™ v napravi Alpha, tj. posebno točko poti, ki prikaže natančno lokacijo, uro in višino, na kateri ste našli plen, ter število ptic, ki ste jih preplašili in odnesli od tam. Z napravo Alpha lahko shranite tudi druge posebne točke poti, kot sta “Tovornjak” in “Koča,”, da lahko po koncu lova preprosto najdete pot nazaj do njih. V napravi Alpha so na voljo tudi posebne ikone točk poti za parcele s poljščinami za divje živali, opazovalnice in druge točke, povezane z lovom.

 

Naj vsak izlet šteje

Načrtujte produktivnejši lov s programsko opremo BaseCamp™, ki vam omogoča ogled in razvrščanje zemljevidov, točk poti, načrtovanih poti in sledi. S to brezplačno programsko opremo za načrtovanje potovanj lahko ustvarite Garminove pustolovščine, ki jih lahko delite s prijatelji, družino ali drugimi osebami, ki sledijo psom. Program BaseCamp na računalniškem zaslonu prikaže podatke topografskih zemljevidov v 2D ali 3D, tudi izohipse in višinske prereze. Če je združen z brezplačno 1-letno naročnino na satelitske posnetke BirdsEye, ki je priložena napravi Alpha, lahko v napravo prenese tudi veliko količino satelitskih posnetkov.

 

Računalnik spremenite v bazno postajo za sledenje psom

V prenosni računalnik prenesite programsko opremo BaseStation in ga spremenitev v terensko nadzorno središče za sledenje več psom (ki so opremljeni z napravami za pse T 5 ali T 5 mini2). Informacije GPS si lahko v realnem času ogledate na velikem računalniškem zaslonu, kar je idealno za reševalne ekipe s psi. Poleg tega je omogočen sprejem signalov GPS/GLONASS, zato lahko sledite tudi tam, kjer internet in mobilne telefonske storitve niso na voljo.

 

 

Robustna, vodotesna in trajna

Tako kot vsi Garminovi izdelki za uporabo na prostem je tudi Alpha 50 zasnovana kot učinkovita, za uporabo preprosta in zanesljiva naprava, ki je dovolj vzdržljiva, da prenese vse udarce, tresljaje in blatne razmere pri šolanju psov in med lovom. Ročna enota je vodotesna do stopnje zaščite IPX7; napajajo jo lahko standardne baterije velikosti AA, izbirno pa je na voljo tudi akumulatorski komplet baterij NiMH, ki ga je mogoče polniti v napravi. Poleg tega lahko napravo Alpha 50 zaradi dobro vidnega oranžnega ohišja zlahka najdete, če vam pade ali jo izgubite na terenu.

 

1Potrebne so dodatne naprave za pse (na prodaj posebej)
2Za napravo DC 50 je potrebna posodobitev programske opreme.

 

  

>> Bokal Sport hitri kredit

   

   

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave Garmin, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga artiklov lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

  

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Mere in zmogljivosti sledilne naprave za pse Alpha 50 in vratnice T5:

 • Mere naprave - Š x V x G: 6,1 x 16,0 x 3,6 cm
 • Velikost zaslona - Š x V: 3,6 x 5,5 cm; diagonala 6,6 cm (2,6 palca)
 • Ločljivost zaslona - Š x V: 160 x 240 slikovnih pik
 • Vrsta zaslona: neodbojen barvni zaslon TFT s 65.000 slikovnimi pikami
 • Teža: 260,1 g z baterijami.
 • Baterija: Izbirni komplet baterij NiMH ali 2 standardni bateriji velikosti AA (nista priloženi).
 • Trajanje baterije: do 20 ur.
 • NAzivna vodotesnost: IPX7
 • Občutljiv sprejemnik: da
 • Vmesnik: USB
 • Barometrični višinomer: da
 • Elektronski kompas: da (3 osi z izravnavanjem nagiba).
 • Prenos iz naprave v napravo (brezžično deli podatke z drugimi napravami): da
 • Doseg (v ravni črti): T 5 - 14,5 km; T 5 mini - 6,4 km
 • Sledi do 20 psom hkrati.
 • Združljivost: napravi T 5 in T 5 mini ki sta namenjeni samo sledenju) sta združljivi z napravami Alpha 50, Alpha 100 in Astro 320. Naprave T 5, T 5 mini je mogoče konfigurirati za hkratno uporabo z napravama Alpha 50 in Alpha 100. Vendar ko so te ovratnice konfigurirane za uporabo z napravami Alpha, jih hkrati ni mogoče spremljati z napravo Astro 320.

 

Zemljevidi in pomnilnik

 • Osnovni zemljevid: da
 • Prednaloženi zemljevidi: ne
 • Možnost dodajanja zemljevidov: da
 • Vgrajen pomnilnik: 4 Gb
 • Sprejema podatkovne kartice: Kartica microSD™ (ni priložena).
 • Uporabniške destinacije (možnost dodajanja destinacij): da
 • Točke poti/priljubljene/lokacije: 2000
 • Načrtovane poti: 200
 • Dnevnik sledi: 10.000 točk, 200 shranjenih sledi.

 

Funkcije za dejavnost na prostem

 • Samodejno usmerjanje (usmerjanje zavoj za zavojem na cestah): da (z izbirno kartografijo za podrobne ceste).
 • Priročen za iskanje zbirk Geocache: da 
 • Koledar za lov/ribolov: da
 • Informacije o soncu in luni: da
 • Izračun območja: da
 • Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov): da

Alpha 50 + T 5 ( 010-01635-21

 • Sledilna naprava Alpha 50
 • Vratnica T 5 z akumulatorskim litij-ionskim kompletom baterij in oranžnim paščkom ovratnice.
 • Standardna antena dolžine 12,7 cm
 • Antena z daljšim dosegom dolžine 33 cm
 • Standardna antena za napravo T5 dolžine 47 cm
 • Antena z daljšim dosegom za napravo T5 dolžine 57 cm
 • Polnilnik
 • Napajalni kabel za vozila
 • Zaponka za polnjenje naprave T 5
 • Kabel USB
 • Sponka za pas
 • Dokumentacija
 • Garancija: 2 leti (z računom)

Sorodni izdelki

  -15%
  GARMIN OVRATNICA ZA PSE T5 in T5 MINI
  Garmin ovratnica za pse je združljiva z ročno navigacijsko napravo Alpha 50. Naprava ima vgrajen sprejemnik signalov GPS in GLONASS, je vodotesna do globine 10 m ter omogoča spremljanje psa vse do oddaljenosti 6,5 km ali 14,5 km.
  Stara cena z DDV:
  335,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  285,59 €
  -15%
  GARMIN AVTO KOMPLET
  Avto komplet za: Alpha® 100, Astro®, Dakota® 10, Dakota® 20, eTrex® 10, eTrex® 20, eTrex® 20x, eTrex® 30, eTrex® 30x, eTrex® Touch 25, eTrex® Touch 35, GPSMAP® 64s, GPSMAP® 62s, GPSMAP® 62sc, GPSMAP® 62st, GPSMAP® 62stc, GPSMAP® 64s, Oregon® 600, Oregon® 600t, Oregon® 650, Oregon® 650t.
  Stara cena z DDV:
  50,89 €
  Akcijska cena z DDV:
  43,26 €
  -15%
  GARMIN OVRATNICA ZA PSE T5 in T5 MINI
  Garmin ovratnica za pse je združljiva z ročno navigacijsko napravo Alpha 50. Naprava ima vgrajen sprejemnik signalov GPS in GLONASS, je vodotesna do globine 10 m ter omogoča spremljanje psa vse do oddaljenosti 6,5 km ali 14,5 km.
  Stara cena z DDV:
  335,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  285,59 €
  -20%
  GARMIN Delta Smart™
  Naprava Garmin Delta Smart bo vam in vašemu kosmatincu skrajšala pot do napredka pri urjenju.
  Stara cena z DDV:
  152,98 €
  Akcijska cena z DDV:
  122,38 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih