navrh

 

 

-20%
Garmin Forerunner 745.
Garmin Forerunner 745.
Garmin Forerunner 745.
Garmin Forerunner 745.
Garmin Forerunner 745.
Garmin Forerunner 745.
Garmin Forerunner 745.
Garmin Forerunner 745.
Garmin Forerunner 745.
Garmin Forerunner 745.
Garmin
Garmin
Šifra:

Redna cena z DDV:
426,99 €
Popust:
20 %
Cena s popustom:
341,59 €
Najnižja cena v 30 dneh
426,99 €
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 120,19 €
polog0,00 €
6 × 60,71 €
polog0,00 €
12 × 30,98 €
polog0,00 €
24 × 16,13 €
polog0,00 €
36 × 11,19 €

Garmin Forerunner 745

 

Ura Garmin Forerunner 745 je s predhodno naloženimi profili dejavnosti namenjena predvsem plavanju, kolesarjenju, teku in triatlonu. Forerunner ura vam bo s pomočjo senzorjev ponudila obilico statističnih podatkov, kot so na primer najvišji VO2, obremenitev pri vadbi in obilico drugih parametrov. Na podalgi vašega profila uporabnika in vaših preteklih športnih aktivnosti, vam bo športna ura Garmin Forerunner 745 predlagala primerne dnevne vadbe. Z baterijo, ki bo ob vključenem GPS-u ponudila do 16 ur delovanja (Pametna ura do 7 dni, GPS z glasbo do 6 ur, GPS brez glasbe do 16 ur in način UltraTrac do 21 ur.) bo ura Forerunner 745 kos vsem vašim športnim izzivom. Garmin ura Forerunner 745, ki je udobna pri vadbi, na tekmovanjih in med vsakodnevno uporabo, je najmanjša in najlažja pametna ura za tek in triatlon s celotnim naborom Garmin funkcij.

 

 

DNEVNI PREDLOGI ZA VADBO

Pri vodenju vadbe, pri katerem se upoštevajo vaše potrebe in raven vaše telesne pripravljenosti, prejemate dnevna priporočila za tek in kolesarjenje na podlagi trenutne obremenitve pri vadbi in stanja vadbe.

 

UČINEK VADBE

Prikaz učinka vadbe na razvoj vzdržljivosti, hitrosti in moči, s povratnimi informacijami o aerobnem in anaerobnem  učinku vadbe.

 

ČAS REGENERACIJE

Po vsaki vadbi lahko na podlagi časa ugotovite, kdaj boste pripravljeni za naslednjo naporno vadbo. Upoštevajo se celo intenzivnost vadbe in dejavniki, kot so stres, dnevna aktivnost in spanje.

 

VDELANI ŠPORTNI PROGRAMI

Uporabljajte vdelane profile za tek, kolesarjenje, triatlon, plavanje v bazenu in v odprtih vodah, tek na atletski stezi ter številne druge dejavnosti. Na tekmovanjih in pri vadbi z več športi pa lahko šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba.

 

NAJVIŠJI VO2

Vadite pametneje z najvišjim VO2, ki prikaže, kakšne rezultate lahko predvidoma dosežete. Pri tem parametru se upoštevajo celo spremembe zmogljivosti, ki jih lahko povzročita vročina in nadmorska višina.

 

NAPOVEDOVANJE TEKMOVANJ

To specializirano orodje vam na podlagi vaše ravni telesne pripravljenosti in zgodovine vadbe pomaga doseči cilj za tekmovanje in ugotoviti, kako vadba vpliva na predvideni končni čas.

 

STANJE ZMOGLJIVOSTI

Med tekom ura Forerunner 745 analizira tempo, srčni utrip in spremenljivost srčnega utripa, na podlagi česar v realnem času oceni vašo trenutno zmogljivost.

 

OBREMENITVE PRI VADBI

S tem statističnim podatkom se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

 

 

STANJE VADBE

Ta parameter oceni nedavno zgodovino vadb in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali čezmerna.

 

MOČ KOLESARJENJA

Vzpostavite povezavo z združljivim Garminovim merilnikom moči (na prodaj ločeno), ki vam pomaga izboljšati učinkovitost vožnje z dinamiko kolesarjenja, funkcionalnim pragom moči (FTP) in naprednimi načini vadbe.

 

MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU

Na preprost način zajemajte podatke o srčnem utripu, vključno z naprednimi opozorili o srčnem utripu in drugimi funkcijami, ki vam pomagajo, da v največji možni meri izkoristite vadbe.

 

DINAMIKA TEKA

Pri uporabi z združljivo dodatno opremo ura Forerunner 745 meri pomembne parametre teka, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost ter številni drugi podatki.

 

VEČ SISTEMOV GNSS

Uporabljajte več globalnih navigacijskih satelitskih sistemov (GPS, GLONASS in Galileo) za boljše spremljanje lokacije v zahtevnih razmerah kot samo s sistemom GPS.

 

TRENER GARMIN

Brezplačni prilagodljivi načrti vadbe vključujejo nasvete strokovnih trenerjev, ki se prilagajajo vam in vašim ciljem. Vadbe se sinhronizirajo z uro.

 

USTVARITE NOVE PROGE

Ustvarjajte proge v programu Garmin Connect™, da jih boste vedno imeli na zalogi. Ali pa progo načrtujte na drugih platformah, kot sta Strava in Komoot, nato pa uporabite samodejno sinhronizacijo z uro Forerunner 745.

 

NAČRTOVANJE POTI PO PRILJUBLJENOSTI TRENDLINE™

Na podlagi podatkov o dejavnostih za več milijonov kilometrov poti, ki so jih naložili tekači in kolesarji, program Garmin Connect najde najprimernejšo pot, saj izbira med najpogosteje uporabljanimi cestami (in stezami).

 

 

SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA

Ta senzor na zapestju spremlja ravni nasičenosti krvi s kisikom, na podlagi česar natančneje ugotovite, kako spite in kako se prilagajate na nadmorsko višino.

 

MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™

Merite ravni energije v svojem telesu, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek.

 

SPREMLJANJE MENSTRUACIJE

S spremljanjem podrobnosti menstruacijskega cikla lahko prilagodite vadbo tako, da imate čim več možnosti za izboljšanje, in načrtujete prihodnja tekmovanja na podlagi trenutne faze cikla.

 

GLASBA NA ZAPESTJU

Sinhronizirajte sezname predvajanja izbranih storitev pretakanja glasbe z uro. Ura Forerunner 745 lahko shrani do 500 skladb.

 

BREZSTIČNO PLAČEVANJE GARMIN PAY™

Šinite mimo blagajn in se zapeljite z izbranimi sistemi javnega prevoza z rešitvijo za brezstično plačevanje Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

 

PAMETNA OBVESTILA

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v uro, če je ta združena z združljivim pametnim telefonom.

 

FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE

Če se ne počutite varno ali če ura zazna dogodek, funkciji za pomoč in zaznavanje dogodkov pošljeta vašo lokacijo stikom v sili.

 

TRGOVINA CONNECT IQ™

Prenesite brezplačne videze ure, dodajte podatkovna polja ter si zagotovite programe in pripomočke iz trgovine Connect IQ.

 

SINHRONIZACIJA S PROGRAMOM GARMIN CONNECT

Naložite dejavnosti v program Garmin Connect, ki omogoča sodelovanje v rastoči spletni skupnosti, kjer se lahko uporabniki povežejo in tekmujejo ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij.

 

TRAJANJE NAPAJANJA Z BATERIJO

Baterija zagotavlja napajanje do 1 tedna v načinu pametne ure in 6 ur v načinu GPS z glasbo. Z načinom UltraTrac™ pa boste zagotovo imeli dovolj energije tudi za najdaljša tekmovanja.

 

 

Opozorilo:

V primeru nakupa senzorja prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga senzorjev lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Splošno

MATERIAL STEKLA Steklo Corning® Gorilla® DX
MATERIAL OKVIRA Z vlakni ojačan polimer
MATERIAL PAŠČKA Silikon
VELIKOST OHIŠJA, Š × D × V 43,8 × 43,8 × 13,3 mm
BARVNI ZASLON
VELIKOST ZASLONA, Š X V Premer 30,4 mm (1,2 palca)
LOČLJIVOST ZASLONA, Š X V 240 × 240 slikovnih pik
VRSTA ZASLONA Na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
TEŽA 47 g
TRAJANJE BATERIJE Način pametne ure: do 7 dni
Način GPS z glasbo: do 6 ur
Način GPS brez glasbe: do 16 ur
Način UltraTrac™: do 21 ur
NAZIVNA VODOTESNOST Plavanje, 5 ATM
VGRAJEN POMNILNIK 200 ur podatkov o dejavnostih

 

Funkcije ure

FUNKCIJE URE Da
SINHRONIZACIJA ČASA Z GPS
SAMODEJNI PREKLOP NA POLETNI ČAS
BUDILKA
ČASOVNIK
ŠTOPARICA
ČASI SONČNEGA VZHODA/ZAHODA

 

Spremljanje zdravja

MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU (NEPREKINJENO, VES ČAS)
 
DNEVNI SRČNI UTRIP V MIROVANJU
 
OPOZORILA O NENORMALNEM SRČNEM UTRIPU Da (visoko in nizko)
STOPNJA DIHANJA (24X7)
 
NASIČENOST KRVI S KISIKOM S PULZNIM OKSIMETROM Da (preverjanje na kraju samem in neobvezna celodnevna aklimatizacija in v spanju)
STAROST TELESA Da (v programu)
MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™
 
CELODNEVNO STRESNO SLEDENJE
 
ČASOVNIK ZA SPROŠČANJE Z DIHALNIMI VAJAMI
 
SPANJA
 
NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA (REZULTAT SPANJA IN VPOGLEDI)
 
HIDRACIJA Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
MENSTRUALNI CIKEL Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)

 

Senzorji

PODPIRA GPS ✔  
GLONASS ✔  
GALILEO ✔  
MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU GARMIN ELEVATE™   
BAROMETRIČNI VIŠINOMER ✔  
ELEKTRONSKI KOMPAS ✔  
GIROSKOP ✔  
MERILNIK POSPEŠKA (IZRAČUNAVA RAZDALJO VADB V ZAPRTIH PROSTORIH, NE DA BI ZA TO RABILI SENZOR KORAKOV) ✔  
TERMOMETER ✔  
AKLIMATIZACIJA S PULZNIM OKSIMETROM ✔

 

Vsakodnevne pametne funkcije

POVEZLJIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ (VIDEZI URE, PODATKOVNA POLJA, PRIPOMOČKI IN PROGRAMI, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI)
PAMETNA OBVESTILA
ODGOVARJANJE Z BESEDILNIMI SPOROČILI/ZAVRNITEV TELEFONSKEGA KLICA Z BESEDILNIM SPOROČILOM (SAMO ZA NAPRAVE ANDROID™)
PAMETNI KOLEDAR
PAMETNE VREMENSKE INFORMACIJE
UPRAVLJANJE GLASBE
PREDVAJA GLASBO
PROSTOR ZA SHRANJEVANJE GLASBE Do 500 skladb
POIŠČI MOJ TELEFON
FUNKCIJA POIŠČI MOJO URO
UPRAVLJANJE KAMERE VIRB®
ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone® & Android™
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMOM GARMIN CONNECT MOBILE
GARMIN PAY™

 

Funkcije za varnost in sledenje

LIVETRACK
GROUP LIVETRACK
DELJENJE DOGODKA V ŽIVO samo za naprave Android™
ZAZNAVANJA DOGODKOV MED IZBRANIMI DEJAVNOSTMI
POMOČ

 

 

Funkcije za taktične dejavnosti

KOORDINATE DVEH MREŽ ✔  

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

ŠTEVEC KORAKOV ✔  
VRSTICA GIBANJA (V NAPRAVI SE PRIKAŽE PO OBDOBJU NEAKTIVNOSTI. ČE JO ŽELITE PONASTAVITI, POJDITE NA NEKAJMINUTNI SPREHOD) ✔  
SAMODEJNI CILJ (SPOZNA VAŠO RAVEN DEJAVNOSTI IN VAM DODELI DNEVNI CILJ KORAKOV) ✔  
IZRAČUNAVA PORABLJENE KALORIJE ✔  
ŠTEVILO NADSTROPIJ, V KATERA SE POVZPNETE ✔  
OPRAVLJENA RAZDALJA ✔  
MINUTE INTENZIVNOSTI ✔  
TRUEUP™ ✔  
MOVE IQ™ ✔  

 

Kardio vadbe

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TELOVADNIH DEJAVNOSTI Vadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, vadba na veslaški napravi, pilates in joga
KARDIO VAJE
VADBE ZA MOČ
JOGA VADBE
PILATES VADBE
SAMODEJNO ŠTETJE PONOVITEV

 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

OBMOČJA SRČNEGA UTRIPA
OPOZORILA O SRČNEM UTRIPU
KALORIJE NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPA
% NAJVIŠJEGA SRČNEGA UTRIPA
% REZERVE SRČNEGA UTRIPA
ČAS REGENERACIJE
SAMODEJNI NAJVIŠJI SRČNI UTRIP
TEST UČINKA SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA (MERI SPREMENLJIVOST SRČNEGA UTRIPA, MEDTEM KO 3 MINUTE STOJITE PRI MIRU, NA PODLAGI ČESAR OCENI RAVEN STRESA; LESTVICA ZA TO VREDNOST JE OD 1 DO 100, PRI ČEMER NIŽJE VREDNOSTI POMENIJO NIŽJE RAVNI STRESA) da (z združljivo dodatno opremo)
HR BROADCAST (ODDAJANJE PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PREK TEHNOLOGIJE ANT+ V ZDRUŽENE NAPRAVE)
HITROST IN RAZDALJA GPS
PRILAGODLJIVI ZASLONI
PRILAGODLJIVI PROFILI DEJAVNOSTI
AUTO PAUSE® (ZAČASNO USTAVI IN NADALJUJE MERJENJE S ČASOVNIKOM GLEDE NA HITROST)
INTERVALNA VADBA (NASTAVI INTERVALE VADBE IN POČITKA)
NAPREDNE VADBE
NAČRTI VADB, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI
AUTO LAP® (SAMODEJNO ZAČNE NOV KROG)
ROČNO OZNAČEVANJE KROGOV
PRILAGODLJIVA OPOZORILA O KROGU
AKLIMATIZACIJA NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINO
OCENA NAJVIŠJEGA VO2 MAX
STANJE VADBE (NA PODLAGI SPREMLJANJA PODATKOV O VADBI, KOT STA NAJVIŠJI VO2 IN ANAEROBNI PRAG, IN PRIMERJAVE Z NEDAVNIMI PODATKI PRIKAŽE, ALI UČINKOVITO VADITE)
OBREMENITEV PRI VADBI (Z ZDRUŽITVIJO SRČNEGA UTRIPA IN NAJVIŠJEGA VO2 OCENI INTENZIVNOST V OBDOBJU 28 DNI IN VAM TAKO POMAGA OSTATI ZNOTRAJ OPTIMALNEGA OBMOČJA ZA DOSEGANJE CILJA)
OSREDOTOČENOST OBREMENITVE PRI VADBI
TRAINING EFFECT (AEROBNI)
TRAINING EFFECT (ANAEROBNI)
GLAVNA PREDNOST (OZNAKE UČINKA VADBE)
PRILAGODLJIVA OPOZORILA
ZVOČNI POZIVI
KONČNI ČAS
VIRTUAL PARTNER® (TEKMOVANJE Z DIGITALNO OSEBO)
VIRTUAL RACER™
SAMODEJNO PREHAJANJE MED ŠPORTI (MENJAVA NAČINA ŠPORTA S PRITISKOM ENEGA GUMBA)
VEČ ŠPORTOV
VODENJE PO PROGI
ODSEKI (V ŽIVO, GARMIN)
FUNKCIJE STORITVE STRAVA (BEACON, ODSEKI V ŽIVO)
PROGRAM ZA USTVARJANJE KROŽNIH PROG (TEK/KOLESARJENJE)
NAČRTOVANJE POTI PO PRILJUBLJENOSTI TRENDLINE™
ZAKLEPANJE ZASLONA IN/ALI GUMBOV
BLIŽNJIČNE TIPKE
SAMODEJNO POMIKANJE
ZGODOVINA DEJAVNOSTI V URI
PHYSIO TRUEUP

 

Funkcije za tek

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TEKA Tek, tek na tekalni stezi, tek na atletski stezi v zaprtih prostorih in na prostem, virtualni tek, gorski tek
RAZDALJA, ČAS IN TEMPO NA PODLAGI GPS
DINAMIKA TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
NAVPIČNO NIHANJE IN RAZMERJE (STOPNJA "POSKAKOVANJA" MED TEKOM TER RAZMERJE MED STROŠKI IN KORISTMI GLEDE NA DOLŽINO KORAKA) da (z združljivo dodatno opremo)
ČAS STIKA S TLEMI IN NJEGOVA URAVNOTEŽENOST (PRIKAZUJE, KOLIKO ČASA SE STOPALO MED TEKOM DOTIKA TAL IN NI V ZRAKU, NA PODLAGI ČESAR LAHKO PREVERITE SIMETRIJO TEKA) da (z združljivo dodatno opremo)
DOLŽINA KORAKA (V REALNEM ČASU) da (z združljivo dodatno opremo)
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU)
STANJE ZMOGLJIVOSTI (PO 6–20 MINUTAH TEKA PRIMERJA VAŠE STANJE V REALNEM ČASU Z VAŠIMI POVPREČNIMI RAVNMI TELESNE PRIPRAVLJENOSTI)
LAKTATNI PRAG (Z ANALIZO TEMPA IN SRČNEGA UTRIPA OCENI, NA KATERI TOČKI SE ZAČNEJO MIŠICE HITRO IZČRPAVATI) da (z združljivo dodatno opremo)
STRATEGIJE ZA DOLOČANJE TEMPA PACEPRO™
VAJE ZA TEK
PREDVIDEVANJE TEKEM
SENZOR ZA HITROST KOLESA/KADENCO

 

Funkcije rekreacije na prostem

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI ZA REKREACIJO NA PROSTEM Pohodništvo, smučanje, deskanje na snegu, turno smučanje, tek na smučeh v klasični in drsalni tehniki, veslanje na deski, veslanje v kajaku, veslanje
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE
PIKČASTA SLED V REALNEM ČASU
NAZAJ NA ZAČETEK
TRACBACK®
ULTRATRAC MODE
VIŠINSKI PREREZ
RAZDALJA DO CILJA
INDIKATOR TRENDA BAROMETRSKEGA TLAKA
NAČRTOVALNIK VZPONOV CLIMBPRO™
SAMODEJNO BELEŽENJE VZPONA MED GORSKIM TEKOM
NAVPIČNA HITROST
SKUPNI VZPON/SPUST
IZRIS VIŠINE NA NADALJNJI POTI
KOORDINATE GPS
IZRAČUN OBMOČJA da (v trgovini Connect IQ™)
KOLEDAR ZA LOV/RIBOLOV da (v trgovini Connect IQ™)
INFORMACIJE O SONCU IN LUNI da (v trgovini Connect IQ™)

 

Funkcije za kolesarjenje

OPOZORILO O ČASU/RAZDALJI (SPROŽI ALARM, KO DOSEŽETE CILJ)
PROGE
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI KOLESARJENJA Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje
KROG PRI KOLESARJENJU IN NAJVEČJA MOČ V KROGU (S SENZORJEM MOČI)
TEKMA Z DEJAVNOSTJO
FUNKCIONALNI PRAG MOČI (FTP) da (z združljivo dodatno opremo)
ZDRUŽLJIVO S SENZORJI VECTOR™
ZDRUŽLJIVOST Z MERILNIKOM MOČI (PRIKAZUJE PODATKE O MOČI IZ ZDRUŽLJIVIH MERILNIKOV MOČI DRUGIH PROIZVAJALCEV, KI PODPIRAJO TEHNOLOGIJO ANT+™)
NAPREDNA PODPORA ZA SENZOR VECTOR
ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVO VARIA VISION™ (ZASLON ZA NAMESTITEV NA GLAVO)
ZDRUŽLJIVOST Z RADARJEM VARIA™ (NAZAJ USMERJENI RADAR)
ZDRUŽLJIVOST Z LUČMI VARIA™
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU) Da

 

Funkcije za plavanje

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI PLAVANJA Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah, plavanje/tek
MERITVE PLAVANJA V ODPRTIH VODAH (RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)
MERITVE PLAVANJA V BAZENU (DOLŽINE, RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLJAJEV (NA PRIMER PROSTI SLOG)
BELEŽENJE VADBE
OSNOVNI ČASOVNIK POČITKA (OD 0 NAVZGOR)
ČASOVNIK POČITKA Z VKLOPLJENIM PONAVLJANJEM
SAMODEJNI POČITEK
OPOZORILA O ČASU IN RAZDALJI
OPOZORILA O DOLOČANJU TEMPA (SAMO ZA PLAVANJE V BAZENU)
ODŠTEVANJE DO ZAČETKA
PLAVALNE VADBE
KRITIČNA HITROST PLAVANJA
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU POD VODO
SRČNI UTRIP (V REALNEM ČASU MED POČITKI, STATISTIČNI PODATKI O INTERVALIH IN SEJAH MED POČITKI TER SAMODEJNI PRENOS PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PO PLAVANJU) Da (s HRM-Tri ™, HRM-Swim ™ in HRM-Pro ™)

 

Funkcije spremljanja otrok

IZZIVI PROGRAMA TOE-TO-TOE™ Da (izbirni program Connect IQ)
 • Forerunner® 745
 • Kabel USB
 • Dokumentacija

Sorodni izdelki

  -20%
  GARMIN FORERUNNER 945 BUNDLE/TRI
  Za vse strastne tekače in elitne triatlonce. Garmin z multisport uro Forerunner 945 postravi nov mejnik v svetu športnih GPS ur. Naslednja zmaga bo zagotovljena prav z njo.
  Redna cena z DDV:
  660,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  528,79 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  660,99 €
  -18%
  GARMIN FORERUNNER 955 SOLAR
  Garmin športna ura Forerunner 955 Solar. Odlična športna ura za vse vrste športnikov.
  Redna cena z DDV:
  660,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  542,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  660,99 €
  -18%
  GARMIN FORERUNNER 255S MUSIC
  Tečite na visoki ravni z Garmin uro Forerunner 255s Music. Garmin ura Forerunner 255s Music vam omogoča poslušanje glasbe.
  Redna cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  333,73 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  313,38 €
  -18%
  GARMIN FORERUNNER 955
  Garmin športna ura Forerunner 955. Odlična športna ura za vse vrste športnikov.
  Redna cena z DDV:
  559,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  459,19 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  559,99 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih