navrh

Bokal Sport adventni koledar: vse smučarske bunde le danes -25%! Uporabi kodo: ADVENT25 / Popusti se ne seštevajo! /

Zimska nagradna igra Elan

 

Uradna pravila nagradne igre “Vrednost nakupa Elank nazaj v tvoj žep”

 

1. Upravičenost: 

V nagradni igri sodelujejo tisti, ki v poslovalnici Bokal Sport opravijo fizičen nakup smuči Elan, izpolnijo kartonček za sodelovanje v nagradni igri ter imajo na dan nakupa 18 let ali več. Nagradna igra je odprta za prebivalce Slovenije in je nična, kjer je prepovedana z zakonom. Do sodelovanja v nagradni igri niso upravičeni zaposleni v podjetju Bokal d.o.o. in Elan, d.o.o., njegovih podružnicah, distributerjih, trgovcih na drobno, hčerinskih družbah, agencijah za oglaševanje in promocijo ter dobaviteljih (skupaj »zaposleni«) ter njihovi bližnji družinski člani in/ali tisti, ki živijo v istem gospodinjstvu kot zaposleni. Za nagradno igro veljajo vsi veljavni mednarodni, državni in lokalni zakoni in predpisi. Kampanja ne velja, kjer je prepovedana. 

 

2. Strinjanje s pravili: 

S sodelovanjem se udeleženec (vi) strinjate, da vas ta pravila v celoti in brezpogojno zavezujejo in da izjavljate ter jamčite, da izpolnjujete pogoje za sodelovanje. Poleg tega se strinjate, da sprejemate odločitve podjetja Bokal d.o.o. in družbe Elan, d.o.o. v povezavi z vsebino te nagradne igre kot dokončne in zavezujoče. 

 

3. Trajanje nagradne igre: 

Prijave bomo sprejemali v poslovalnici Bokal Sport od 20. 11. 2023 od 9.00 do 30. 12. 2023 do 13.00.

 

4. Kako sodelujete:

 V nagradno igro vstopite, ko ob fizičnem nakupu smuči Elan v poslovalnici Bokal Sport izpolnete kartonček za sodelovanje v nagradni igri. Prijava mora izpolnjevati vse zahteve nagradne igre, ki so določene, da lahko pripeljejo do nagrade. Prijave, ki so nepopolne ali niso v skladu s pravili ali specifikacijami, so lahko zavržene po lastni presoji podjetja BOKAL d.o.o., Škofja Loka. Če uporabljate goljufive metode ali se kako drugače poskušate izogniti pravilom, se vaša prijava lahko izključi iz nagradne igre po lastni presoji podjetja BOKAL d.o.o., Škofja Loka.

 

5. Nagrada: 

Podelili bomo Bokal Sport darilni bon, v vrednosti kupnine smuči Elan, ki so bile kupljene v zgoraj navedenem roku v poslovalnici Bokal Sport. Darilni bon je unovčljiv izključno za nakup izdelkov blagovne znamke Elan, v poslovalnici Bokal Sport. Podrobnosti nagrade določa izključno BOKAL d.o.o., Škofja Loka. Dovoljena ni nobena denarna ali druga nadomestna nagrada. Nagrada ni prenosljiva. Za vse stroške, povezane z nagrado, vključno z vsemi mednarodnimi, državnimi in/ali lokalnimi davki, je izključno odgovoren zmagovalec. Dovoljena ni nobena zamenjava nagrade, prenos/dodelitev nagrade na drugo osebo, ali zahtevek za denarno enakovredno nadomestilo nagrade. S sprejemom nagrade dovoljujete BOKAL d.o.o., Škofja Loka neomejeno uporabo imena, podatkov in prijave zmagovalca za namene oglaševanja in trgovanja brez nadaljnjega plačila, razen če je to prepovedano z zakonom.

 

6. Verjetnost za osvojitev nagrade je odvisna od števila prejetih upravičenih prijav.

 

7. Izbira in obveščanje prejemnikov nagrad: 

Prejemnika nagrade bo izbral naključni žreb pod nadzorom podjetja BOKAL d.o.o., Škofja Loka. Prejemnik bo obveščen preko kontaktnega podatka, ki ga bo podal ob prijavi, v največ enem dnevu po izboru. BOKAL d.o.o., Škofja Loka ne prevzema nobene odgovornosti, če izžrebanec ne prejme obvestila zaradi nastavitev neželene elektronske pošte ali drugih varnostnih nastavitev, ali zaradi navedbe napačnih ali kako drugače neprimernih kontaktnih informacij izžrebanca. Če z izžrebancem ni mogoče vzpostaviti stika, če se izkaže za neupravičenega ali če ne prevzame nagrade v roku sedmih (7) dni od datuma pošiljanja obvestila, lahko izgubi nagrado in v tem primeru bo izbran nadomestni prejemnik. Pogoj za izročitev nagrade v tej nagradni igri je skladnost z vsemi predpisi. VSAKA KRŠITEV TEH URADNIH PRAVIL (PO LASTNI PRESOJI PODJETJA BOKAL D.O.O., ŠKOFJA LOKA) BO POVZROČILA DISKVALIFIKACIJO UDELEŽENCA NAGRADNE IGRE, S ČIMER TAKOJ PRENEHAJO VSA NJEGOVA UPRAVIČENJA.  

 

8. Pravice, ki jih prepuščate: 

Z vstopom v to nagradno igro (ob nakupu smuči Elan izpolnitev kartončka nagradne igre s kontaktnimi podatki) potrjujete in se strinjate, da ima BOKAL d.o.o., Škofja Loka oziroma vsakdo, ki deluje v imenu podjetja BOKAL d.o.o., Škofja Loka, njegovi imetniki licence, nasledniki in pooblaščenci, v okviru veljavnih predpisov trajno in geografsko neomejeno pravico uporabljati, razširjati, oddajati, objavljati in/ali tiskati v/na kateremkoli mediju vašo prijavo, ime, odgovore, izjave o nagradni igri in vaše osebne podatke za namene obveščanja, informiranja, trgovanja, oglaševanja, odnosov z javnostjo in promocijske namene brez kakršnega koli dodatnega nadomestila, obvestila, pregleda ali privolitve. Z vnosom teh vsebin izjavljate in jamčite, da je vaš vnos izvirno avtorsko delo in ne krši nobenih lastniških upravičenj ali pravic intelektualne lastnine tretjih oseb. Če vaša prijava krši pravico intelektualne lastnine druge osebe, boste diskvalificirani po lastni presoji podjetja BOKAL d.o.o., Škofja Loka. Če vsebina vaše prijave pomeni kršitev lastniških upravičenj ali pravic intelektualne lastnine katerekoli tretje osebe, se na svoje stroške branite pred temi zahtevki ali jih poravnavate. Podjetje BOKAL d.o.o., Škofja Loka boste varovali pred kakršnokoli tožbo, postopkom, zahtevkom, odgovornostjo, izgubo ali škodo ter mu na prvi poziv brezpogojno poravnali vse stroške, ki bi podjetju BOKAL d.o.o., Škofja Loka lahko nastali zaradi takšne kršitve ali domnevne kršitve katerekoli pravice tretje stranke.

 

9. Splošni pogoji nagradne igre: 

BOKAL d.o.o., Škofja Loka si pridržuje pravico po lastni presoji kadarkoli preklicati, prekiniti, spremeniti ali zaustaviti nagradno igro, če pride do kakršnih koli virusov, hroščev, neodobrenih človeških posegov, goljufij ali drugih vzrokov, ki so izven nadzora podjetja BOKAL d.o.o., Škofja Loka in vplivajo na administracijo, zaščito, pravičnost ali pravilno vodenje kampanje. V takem primeru lahko BOKAL d.o.o., Škofja Loka izbere zmagovalca izmed vseh upravičenih vnosov, prejetih pred in/ali po (po potrebi) ukrepu, ki ga je izvedel BOKAL d.o.o., Škofja Loka. BOKAL d.o.o., Škofja Loka si pridržuje pravico, da po lastni presoji diskvalificira vsakega posameznika, ki posega ali poskuša posegati v postopek prijavljanja ali v delovanje nagradne igre ali spletne strani, oziroma krši te pogoje. Vsak poskus udeleženca, da namerno poškoduje katerokoli spletno stran ali ogrozi legitimno delovanje nagradne igre, je lahko kršitev kazenskega in civilnega prava. Če pride do takšnega poskusa, si BOKAL d.o.o., Škofja Loka pridržuje pravico zahtevati odškodnino v največjem možnem obsegu, ki ga dopušča zakon. 

 

10. Omejitev odgovornosti: 

Z vpisom se strinjate, da zoper podjetje BOKAL d.o.o, Škofja Loka in Elan, d.o.o. in/ali njegove hčerinske družbe, distributerje, podružnice, oglaševalske in promocijske agencije, partnerje, predstavnike, zastopnike, naslednike, pooblaščence, zaposlene in/ali direktorje ne boste uveljavljali nobenih zahtevkov iz naslova kakršnekoli bolezni, poškodbe, smrti, izgube, spora, zahtevka ali škode, ki se lahko zgodijo, neposredno ali posredno, bodisi zaradi malomarnosti ali ne, zaradi: (i) udeležbe takega udeleženca v nagradni igri in/ali njegovega sprejemanja, posedovanja, uporabe ali zlorabe katerekoli nagrade ali dela nagrade; (ii) kakršnekoli tehnične napake, vključno, vendar ne omejeno na okvare kateregakoli računalnika, kabla, omrežja, strojne opreme ali programske opreme ali druge strojne opreme; (iii) nedostopnosti ali nedelovanja prenosov, telefonskih ali internetnih storitev; (iv) nedovoljenega človeškega poseganja v kateri koli del vstopnega postopka ali v promocijo; (v) elektronskih ali človeških napak pri vodenju promocije ali pri obdelavi vnosov.

 

11. Razbremenitev: 

Udeleženec vstopi v nagradno igro na lastno odgovornost.

 

12. Spori: 

Za to nagradno igro veljajo predpisi Republike Slovenije ob izključitvi kolizijskih pravil. Kot pogoj za sodelovanje v tej nagradni igri se udeleženec strinja, da se vsi morebitni s to nagradno igro povezani spori, ki jih stranke ne morejo same razrešiti, rešujejo posamično, brez zatekanja k skupinskim tožbam, izključno pred pristojnim sodiščem v Sloveniji. V vsakem primeru odškodnina pri takšnem sporu ne more presegati dejanskih stroškov, ki jih je udeleženec imel s sodelovanjem v tej nagradni igri (tj. razumni stroški, običajno povezani z vstopom v to nagradno igro). S tem se udeleženec odpoveduje vsakršnih posrednim, naključnim in posledičnim stroškom ter globam, vključno z odvetniškimi stroški. Udeleženec se tudi odpoveduje vsaki morebitni pravici do povečanja odškodnine. 

 

13. Politika zasebnosti: 

Podatki, posredovani s prijavo, so obravnavani skladno s politiko zasebnosti, objavljeno na spletni strani: link

 

14. Pokrovitelj: 

Pokrovitelj nagradne igre je Elan, d.o.o., Begunje 1, 4275 Begunje na Gorenjskem, Slovenija. 

 

15. Nagradna igra, ki jo vodi BOKAL d.o.o., Škofja Loka, na noben način ni sponzorirana, odobrena, upravljana ali povezana s Facebookom in Instagramom.

S sodelovanjem v nagradni igri razumete, da svoje podatke posredujete podjetju BOKAL d.o.o., Škofja Loka in ne podjetju Facebook ali Instagram. S sodelovanjem v tej nagradni igri se odpovedujete vsem zahtevkom proti podjetju Facebook in Instagram. 

 

16. Z vstopom v nagradno igro “Vrednost nakupa Elank nazaj v tvoj žep”, potrjujete, da ste pregledali in sprejeli uradna pravila ter se z njimi strinjate.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih