navrh

Uporabi kodo CASTELLI20 za 20% popust na redne cene nove kolekcije oblačil in dodatkov Castelli! / Popusti se ne seštevajo. /

Termo stekleničke Hydro Flask.

Hydro Flask

 

Prikupne in uporabne stekleničke Hydro Flask bodo nepogrešljive v vsakdanji uporabi in pri športnih aktivnostih. Atraktiven izgled pa ni vse, kar se skriva za znamko Hydro Flask.

 

 

Pot s stekleničkami Hydro Flask

 

Skrbijo za osvežitev na plaži. Pogrejejo v zimskih dneh, med vožnjo na sedežnici. Spremljajo med dih jemajočimi razgledi v hribih. V meglenem jutru poskrbijo za pravo temperaturo kave. Spremljajo otroke pri igri na snegu. So pri roki na ozkih skalnih policah, tudi na plezalnem pasu. Ponudijo požirek čaja pri popoldanski jogi in osvežijo s hladnim pivom ob ognju. Ne gre le za pot. Hydro Flask poskrbijo za nepozabno doživetje.

 

Zgodba stekleničk Hydro Flask se je začela leta 2009 v Oregonu, ko so tržišču predstavili inovativno dvojno izolacijo stekleničk. In hitro se je pot od skromnih začetkov povzpela v višave! Danes ponuja podjetje več kot 100 različnih izdelkov, številni med njimi pa so tudi prejemniki prestižne nagrade Red Dot Design Award, ki temelji na uporabnosti in vizualni izpopolnjenosti. Stekleničke Hydro Flask poleg dovršenosti navdušujejo tudi z živahnimi barvami in popolnim izgledom.

 

      

 

Inovativnost.

Colder. Hotter.

Longer. Happier.

 

Vsak izdelek Hydro Flask je dovršen s TempShieldTM dvojno steno. TempShieldTM je vakuumska izolativna tehnologija, ki ohranja željeno temperaturo vaše najljubše pijače. V vročih poletnih dneh bo vaša steklenička Hydro Flask skrbela za hladno osvežitev vse do poznega popoldneva. Skoraj vsakemu med nami zjutraj primanjkuje dragocenih minutk. Hydro Flask zagotavlja, da bo vaša kava ostala vroča ne glede na to koliko časa zapravite zjutraj.

 

Hladni napitki ohranijo svojo temperaturo kar 24 ur.

Vroč čaj pa bo grel z enako temperaturo 12 ur.

 

Okus.

Posebnost stekleničk Hydro Flask pa je tudi njihova sestava. Pro - Grade 18/8 nerjaveče jeklo se ponaša z izjemno vzdržljivostjo in s tem zagotavlja dolgo življensko dobo stekleničke. Hydro Flask stekleničke se zahvaljujoč dovršenemu materialu ne navzamejo okusa in vonja in ne vsebujejo Bisfenola A

 

Uporabnost.

Stekleničke Hydro Flask imajo posebno zasnovano zunanjost, imenovano Powder Coat. Omenjena površina stekleničk omogoča oprijem in enostavno rokovanje. Vse stekleničke Hydro Flask se zapirajo z različnimi pokrovčki, ki zahvaljujoč gumijastemu sloju preprečujejo neželjeno polivanje. "Piko na i" pa dodajo še priročni ročaji, ki omogočajo praktično uporabo stekleničk. 

 

Katera bo tvoja?

 

  

  

   

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih