Facebook
BLAGOVNE ZNAMKE
KONTAKT
Podrobno

 

 

-5%
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Ročna naprava Garmin In Reach.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-01735-00

GARMIN IN REACH SE+

Pomlad/Poletje 2018
Redna cena z DDV:
449,99 €
Popust:
5 %
Cena s popustom:
427,49 €
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
3 - 4 dni (predvidoma)

Garmin In Reach SE®+ naprava za satelitsko komunikacijo

 

Garmin predstavi v letu 2018 revolucionarno novost. Ročna naprava In Reach SE®+ omogoča satelitsko komunikacijo in navigacijo GPS s 100% pokritostjo s sateliti Irudium po celem svetu. 

Drzno zakorakajte v svet brez pokritosti mobilnega omrežja! Z ročno naparavo InReach SE®+ ne boste nikoli zunaj dosega. Naprava za satelitsko komunikacijo je namenjena vsem ljubiteljem narave, ki želijo oditi dlje in doživeti več, ne da bi pri tem svoje bližnje spravljali v skrbi. Brezskrbno se podajte na doživetja od neobljudenih območij pa vse do mednarodnih pustolovščin. Naprava Garmin In Reach SE®+ omogoča komunikacijo, deljenje lokacije, navigacijo in pomembne funkcije SOS vsem uporabnikom, ki radi pobegnejo v naravo po kopnem, vodi ali zraku.

 

 

 

Raziskujte kjerkoli. Komunicirajte povsod.

Zaradi pokritosti satelitskega omrežja Iridium po vsem svetu lahko s prenosno napravo Garmin In Reach SE®+ izmenjate besedilna sporočila s katerokoli številko mobilnega telefona ali e-poštnim naslovom kjerkoli na svetu, obenem pa z GPS-om beležite in delite potek potovanja. Naprava Garmin In Reach SE®+ omogoča tudi uporabo socialnih omrežij in komunikacijo z drugo napravo In Reach na terenu.

Če vam preži nevarnost lahko z napravo Garmin In Reach SE®+ brez težav pošljete SOS sporočilo nadzornemu centru, ki je v pripravljenosti 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Nadzorno središče omogoča izmenjavo besedilnih sporočil z opisom nujnega primera ter povratne informacije z nasvetom ali potrditvijo, da je pomoč že na poti.

Na potovanjih v tujini je treba pomisliti na marsikatero stvar, če želite doživeti izvrstno pustolovščino. Potujte brezskrbno, saj se lahko zanesete, da je na voljo stalna pokritost, ki vam omogoča komunikacijo s prijatelji in družino ali reševalci, hkrati pa vedno natančno veste kakšni so stroški, saj to zagotavljajo paketi storitev In Reach. Bodite povezani tudi v najbolj odročnih krajih.

 

 

Ni mobilnega signala? Ni težav!

Naparava Garmin In Reach SE®+ je opremljena z vsemi orodji, ki omogočajo, da ostanete povezani kjerkoli in kadarkoli. Slaba pokritost z mobilnim omrežjem tako ne bo predstavljala težav, saj ste z napravo Garmin vedno na dosegu in vedno dosegljivi.

 

 

Kdo se odzove na vaše sporočilo SOS? Družba GEOS.

Geos je vodilna družba na svetu na področju rešitev in nadzora ukrepanja v sili. Družba zagotavlja podporo za reševanje v  več kot 140 državah po svetu, pri tem pa reši številna življenja. Služba je aktivna 24 ur na dan in 7 dni na teden ter vse dni v letu. Odzovejo se na vsa vaša SOS sporočila, sledijo vaši napravi ter obvestijo ustrezne stike in službe za odzivanje sili na vašem območju. Ko pomoč že prihaja k vam, si služba GEOS z vami še vedno izmenjuje sporočila o novem stanju in razmerah, dokler vaš položaj ni rešen.

 

 

Beležite in delite svojo lokacijo.

V svoji napravi Garmin In Reach SE+ vklopite funkcijo sledenja in omogočite svojim prijateljem in družini, da vas preko mobilnih telefonov ali računalnika spremljajo na portalu MapShare. Naprava Garmin In Reach SE+ pošilja točke poti v naprej izbranih interavlih, zato lahko vaši sledilci spremljajo lokacijo na spletu. Družino in prijatelje lahko povabite, da na omenjenemu portalu s pingom preverijo vašo napravo Garmin In Reach SE+, spremljajo vašo lokacijo in premikanje ter si izmenjujejo sporočila z vami. Svoj profil na portalu MapShare lahko vdelate v spletni dnevnik, spletno mesto ali družabno omrežje.

 

 

Opravite združitev z mobilno napravo.

Brezplačni program Earthmate® omogoča malo morje dodatnih možnosti in povečuje priročnost vaše naprave Garmin In Reach SE+. Preko povezave Bluetooth® poveže napravo In Reach SE+ z napravo Apple® ali Android® in vam tako omogoči neomejen dostop do vseh zemljevidov in kart ter posnetkov iz zraka. Na združeni mobilni napravi lahko preko programa Earthmate® uporabljate vse funkcije naprave Garmin In Reach SE+. Za lažjo komunikacijo z najbližjimi lahko In Reach SE sinhronizirate s seznamom stikov na vašem mobilniku in s tem zmanjšate tipkanje.

 

 

Kakšna bo vremenska napoved?

Izbirna storitev vremenske napovedi In Reach posreduje podrobne posodobitve neposredno v napravo Garmin In Reach SE+, združljiv pametni telefon ali tablični računalnik, združen s programom Earthmate. Tako vedno veste kakšno vreme in kakšne vremenske razmere vas čakajo. Na voljo so osnovni, plačljivi in navtični paket. Prejmete lahko vremenske podatke za trenutno lokacijo, katerokoli drugo točko poti ali cilj načrtovanega potovanja.

 

 

Cenovno ugodni.

Uporabniški paketi za dostop do omrežja Iridium in brezhibno uporabo Garmin In Reach SE+ se razlikujejo glede na raven porabe in čas uporabe, saj lahko izbirate med letnim pogodbenim paketom ali prilagodljivim mesečnim paketom za govorne storitve.

 

 

Neomejene možnosti.

Garmin In Reach ponuja brezplačen dostop do portala za načrtovanje potovanj z načrti poti, točkami, prednastavljenimi sporočili, hitrimi besedili in sinhronizacijo. Omogoča tudi upravljanje nastavitev naprave, posodabljanje vdelane programske opreme, povezovanje računov na družbenih omrežjih, shranjevanje vseh podatkov o spreminjanju lokacije in številne druge možnosti. Izkoristite neomejene možnosti shranjevanja v oblaku.

 

 

Izdelani za divjino.

 

Ročna naprava Garmin In Reach SE+ je izdelana za gibanje kjerkoli in v vseh vremenskih pogojih. Zunanjost naprave Garmin je trpežna, vzdržljiva in odporna na udarce. Vodotesnost In Reach SE naprave je dokazana z dosegom standarda IPX7. Opremljena je z notranjo akumulatorsko litijevo baterijo, zato se lahko zanesete na dolgotrajno napajanje v vseh načinih delovanja. Polnjenje poteka prek standardnega napajalnega kabla micro USB ali izbirnega polnilnika za napajanje z napetostjo 12V v vozilu.

 

 

Lastnosti naprave Garmin In Reach SE+

 • Trpežna, vzdržljiva in vodotesna naprava.
 • Pošiljajte in prejemajte sporočila, ko boste zunaj dosega mobilnega omrežja.
 • Ste v nevarnosti? Pošljite SOS sporočilo družbi GEOS. V pripravljenosti so 24 ur na dan in 7 dni na teden.
 • Beležite in pošiljajte svojo lokacijo družini in prijateljem.
 • Earthmate app: Opravite združitev z mobilnim telefonom in dostopajte do zemljevidov, barvnih posnetkov iz zraka in drugih vsebin.
 • Teža: 213g.
 • Vgrajen pomnilnik: 2GB.
 • Priložen USB kabel, karabin in potrebna dokumentacija.

 

 

  

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

 

 

Opozorilo:

V primeru nakupa navigacijske naprave prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga navigacijskih naprav lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

Sorodni izdelki

  -15%
  GARMIN NAVIGACIJSKA NAPRAVA OREGON 650t
  Oregon 650t podpira prikaz dovršenih zemljevidov z osenčenim reliefom ter ima prilagodljive gumbe za zajemanje slik in označevanje točk poti. Poleg tega omogoča ima rekreativno topografsko karto Evrope TOPO.
  Redna cena z DDV:
  519,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  441,15 €
  -10%
  GARMIN ROČNA NAVIGACIJSKA NAPRAVA OREGON 750
  Garmin Oregon 750 je ročna navigacijska naprava z zmogljivim GPS in GALONASS sprejemnikom, zaslonom na dotik in fotoaparatom z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik.
  Redna cena z DDV:
  508,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  458,09 €
  -10%
  GARMIN NAVIGACIJSKA NAPRAVA MONTANA 680
  Navigacijska naprava Montana 680 je opremljena z osupljivim 4-palčnim barvnim zaslonom na dotik, z zmogljivim GPS in GALONASS sprejemnikom, fotoaparatom in z možnostjo načrtovanja vaših poti.
  Redna cena z DDV:
  589,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  530,10 €
  -10%
  GARMIN ROČNA NAVIGACIJSKA NAPRAVA OREGON 750t
  Ročna navigacijska naprava Oregon 750t ima zmogljiv GPS in GALONASS sprejemnik, zaslon na dotik, fotoaparat z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik ter zemljevid Evrope TopoActive.
  Redna cena z DDV:
  559,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  503,99 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih