Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno

 

 

Garmin
Garmin
Garmin kolesarski računalnik Edge 520 Plus Paket.
Garmin kolesarski računalnik Edge 520 Plus Paket.

GARMIN KOLESARSKI RAČUNALNIK EDGE® 520 Plus Paket

NOVA KOLEKCIJA
NOVA KOLEKCIJA
Pomlad/Poletje 2019
Garmin Edge 520 Plus je napreden kolesarski računalnik s sprejemnikom GPS za tekmovanja in navigacijo, opremljen z navigacijskim sistemom, in prednaloženimi zemljevidi. V paketu tudi senzorji hitrosti, kadence in merilnik srčnega utripa.
Izberite opcijo za nakup
Garmin kolesarski računalnik Edge 520 Plus Paket.
010-02083-11Zmogljiv kompletZaloga je
406,99 €
299,94 €
 DODAJ V KOŠARICO

Garmin Edge 520 Plus Paket

 

Garmin Edge 520 Plus je napreden kolesarski računalnik s sprejemnikom GPS za tekmovanja in navigacijo. Edge 520 Plus je opremljen z navigacijskim sistemom, ki vključno z novimi opozorili za kolesarja in predhodno naloženim zemljevidom Garmin omogoča usmerjanje zavoj za zavojem po cestah in brezpotjih. Predhodno naložena funkcija Strava Live Segments omogoča, da iz sekunde v sekundo tekmujete s svojim prejšnim najboljšim rezultatom in najboljšim rezultatom drugega kolesarja, kar lahko enostavno spremljate na zaslonu Garmin Edge 520 Plus. Napredni kolesarski računalnik omogoča povezanost1 s funkcijama LiveTrack in GroupTrack2, pametnimi obvestili, pošiljanjem sporočil med kolesarji in vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov. Pri uporabi Garmin Edge 520 Plus skupaj s senzorjem moči in srčnega utripa, dobite točne podatke o VO2 Max in času regeneracije. Če napravo Edge 520 Plus združite z merilnikom moči VectorTM, vam le ta beleži funkcionalni prag moči in dinamiko kolesarjenja. 

 

S kolesarskim računalnikom Edge 520 Plus lahko vedno znova odkrivate nove poti in vadite pametneje kot prej. Kolesarski računalnik je opremljen z napredno navigacijo in izzivi, poleg tega pa ima svetel barvni zaslon, predhodno naloženo funkcijo Strava Live Segments in kolesarski zemljevid Garmin, ki omogoča usmerjanje ter vodenje zavoj za zavojem. Kolesarski računalnik Garmin Edge 520 Plus je opremljen z vsem potrebnim ne glede na to, ali raziskujete nove poti ali pa želite prekositi samega sebi in napredovati.

 

 

Napredna navigacija s kolesarskim računalnikom Garmin

 

V kolesarskem računalniku Garmin Edge Plus 520 je predhodno naložen zemljevid Garmin, vključeni pa so tudi navigacija zavoj za zavojem in navigacijska opozorila, ki vas obvestijo na ostre zavoje, ki so pred vami. Seveda pa je Garmin Edge 520 Plus tudi dovolj pameten, da vas usmeri nazaj do načrtovane poti, če zavijete z nje ali nazaj na začetek, če se želite vrniti domov.

 

 

 

Sporočila med kolesarji

 

Ko kateri od prijateljev odkolesari naprej ali zaostane, vam ni več treba prijeti telefona v roke in si povzročati skrbi. Pošiljanje sporočil med kolesarji omogoča, da pošljete predhodno napisana sporočila na drugo napravo Garmin Edge 520 Plus1. Enostavno lahko sporočite prijateljem, ali jih boste dohiteli čez nekaj minut ali pa naj gredo naprej brez vas. Funkcija GroupTrack na Garmin Edge 520 Plus omogoča, da lahko sporočite tudi vašo lokacijo, če vam je spustila pnevmatika ali potrebujete pomoč.

 

 

Napredno spremljanje zmogljivosti

 

Kolesarski računalnik Edge 520 Plus je združljiv s senzorji s tehnologijo ANT+®, vključno s senzorji hitrosti, kadence in srčnega utripa. Za še več podatkov o zmogljivosti je naprava Garmin Edge 520 Plus združljiva z merilniki moči ANT®+, vključno z merilnikom Vector 3 (ki je na voljo posebej). Edinstveni merilnik moči na pedalih meri skupno moč, uravnoteženost med levo in desno nogo ter kadenco. Beležite lahko tudi dinamiko kolesarjenja in si zagotovite boljši pregled nad svojo pripravljenostjo, vključno s tem, na kateri del pedala prenašate moč in kako je moč razporejena po celotnem obratu pedala.

 

 

Ob uporabi merilnika srčnega utripa na pasu (na prodaj so posebej) so vam na voljo tudi fiziološki podatki. Na napravi Garmin Edge 520 Plus si lahko ogledate navišji kolesarski VO2 max in svetovalca za regeneracijo, ki analizira podatke in vam pove, koliko časa mora miniti, preden se lotite naslednje vožnje. S tem povezanim sistemom senzorjev, dodatne opreme, kolesarskega računalnika in analize po kolesarjenju v spletni skupnosti Garmin ConnectTM lahko spremljate zmogljivost svojega telesa na posameznih vožnjah.

 

Prilagodite napravo

 

Kolesarski računalnik Garmin Edge 520 Plus lahko preprosto prilagodite z brezplačnimi programi, pripomočki in podatkovnimi polji v trgovini Connect IQTM. Programi, kot je AccuWeather Minute Cast vam povedo kdaj bo prenehalo deževati, da si lahko vzamete čas za kolesarjenje. Takoj prikažite povratne informacije s programom MPA in Power v storitvi Xert, na podlagi katerih lahko ugotovite ali presegate svojo največjo razpoložljivo moč. Priljubljene statistične podatke si lahko ogledate v različnih nastavljivih podatkovnih poljih na enem preglednem zaslonu naprave Garmin Edge 520 Plus.

 

 

Kolesarite brezskrbno.

 

Edge 520 Plus je združljiv z družino naprav za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem VariaTM, vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi. Če naprave združite s kolesarskim računalnikom Garmin Edge 520 Plus na zaslonu pridobite podatke o avtomobilih, ki se vam približujejo, vozniki pa vas lažje opazijo. S funkcijo LiveTrack lahko prijateljem omogočite, da spremljajo vašo lokacijo v realnem času, s funkcijo GroupTrack2 pa lahko s kolesarskim računalnikom spremljate drug drugega, če se ločite. Kolesarski računalnik Edge 520 Plus je opremljen tudi z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov, ki samodejno pošlje vašo lokacijo stiku v sili, če se znajdete v težavah. 

 

 

Funkcija Strava Live Segments vam pomaga presegati meje zmogljivosti

 

Garmin vam skupaj s Stravo omogoča še več načinov za preizkušanje mej zmogljivosti. Še vedno lahko sprejemate opozorila o začetku in koncu odsekov ter virtualno tekmujete s svojim najboljšim rezultatom ali prijatelji v storitvi Strava s preoblikovano sekundarno primerjavo, ki prikazuje koliko zmorete. Vendar zdaj lahko tudi vidite, kakšen je vaš trenutni dosežek v primerjavi z vašim osebnim rekordom, vašimi najnovejšimi dosežki ali osebnimi rekordi prijateljev. Za piko na i pa Garmin Edge 520 Plus s predhodno naloženimi programom Strava Routes iz trgovine Connect IQ omogoča pošiljanje označenih načrtovanih poti v napravo, tako lahko na priljubljenih kolesarskih odsekih Strava uporaljate navigacijo in hkrati tekmujete. 

Ob nakupu kolesarskega računalnika Edge 520 Plus prejmete brezplačni 60-dnevni preizkus storitve Strava Premium, zato lahko preizkusite najboljša orodja, ki vam pomagajo presegati meje zmogljivosti. 

 

 

Prilagojen načrt razporeditve moči na tekmovanju v programu Best Bike Split

 

V predhodno naloženemu programu Best Bike Split si lahko ogledate kako spremembe teže, moči in upora vplivajo na zastavljeni čas na tekmovanju in tako ustvarite popoln načrt razporeditve moči za tekmovanje. S programom Race Sync v storitvi Best Bike Split vas načrt razporeditve moči na tekmovanju vodi do najboljšega kolesarskega vmesnega časa do sedaj. Preprosto povežite račun Best Bike Split z napravo Edge 520 Plus in vse trenutne načrte tekmovanj boste imeli na dosegu roke. 

 

 

Od načrtovanja do rezultatov s programom Training Peaks 

 

S programom Training Peaks iz trgovine Connect IQ je uporaba načrtovane vadbe na vsaki vožnji tako preprosta, kot sam vklop kolesarskega računalnika Edge 520 Plus. Predhodno naloženi program prenese dnevno vadbo v kolesarski računalnik Garmin Edge 520 Plus in vas vodi skozi vadbo v realnem času, vključno s ciljno intenzivnostjo in trajanjem intervalov. Po vadbi opravite sinhronizacijo s programom Training Peaks, da si ogledate podrobno analizo rezultatov in napredek pri doseganju ciljev.

 

 

Program Trailforks

S programom Trailforks lahko prenesete zemljevide stez, ki jih lahko na vožnji uporabljate brez povezave. Zemljevide programa, ki zajemajo steze v več kot 80 državah, vključujejo topografske informacije, destinacije, toplotne zemljevide, razmere na poti, fotografije, videoposnetke in številne druge podatke. Ne glede na to kje kolesarite, so vam na voljo najboljše in najnovejše informacije, da lahko načrtujete vožnjo, odkirvate nove steze in izboljšate izkušnjo kolesarjenja. Po združitvi s kolesarskim računalnikom Garmin Edge lahko do vseh najbojših prog programa Trailfolks dostopate kar na krmilu.

 

 

1 Pri združitvi z združljivim telefonom.
2 Pri združitvi z združljivim telefonom; GroupTrack lahko sledi do 50 kolesarjem.
3 Pri običajni uporabi; avtonomija baterije je odvisna od uporabe.

  

>> Bokal Sport hitri kredit

   

 

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave Garmin, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga artiklov lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Paket s senzorjem

 • Edge 520 Plus
 • Sprednji nosilec za poravnano namestitev
 • Standardni nosilec
 • Senzor hitrosti
 • Senzor kadence
 • Merilnik srčnega utripa
 • Vrvica
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Priročniki

Sorodni izdelki

  -15%
  GARMIN PAMETNI ŽAROMET VARIA UT800 Trail
  Pametni žaromet Garmin Varia UT800 Trail bo z 800 lumni svetilnosti osvetlil poti vseh nočnih kolesarskih pobegov.
  Stara cena z DDV:
  172,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  147,04 €
  -5%
  GARMIN PAMETNI ŽAROMET VARIA UT 800
  Žaromet Garmin Varia UT 800 samodejno prilagaja moč svetilnosti in snopa glede na hitrost vožnje ter nudi možnost brezžičnega upravljanja in povezljivosti s kolesarskim računalnikom Edge.
  Stara cena z DDV:
  172,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  164,34 €
  -5%
  GARMIN EDGE 830 & BUNDLE
  Zmogljiv kolesarski računalnik z GPS sprejemnikom, zemljevidi in zaslonom na dotik.
  Stara cena z DDV:
  od 406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  od 386,64 €
  -7%
  GARMIN EDGE 530 & Bundle
  Izpopolnjeni kolesarski računalnik Garmin Edge 530 ti omogoča dinamično spremljanje zmogljivosti in vpoglede, ki ti pomagajo izboljšati rezultate.
  Stara cena z DDV:
  od 304,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  od 283,64 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih