navrh

 

 

-15%
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin Forerunner 245.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-02120-11

GARMIN FORERUNNER 245

Redna cena z DDV:
254,99 €
Popust:
15 %
Cena s popustom:
216,74 €
Najnižja cena v 30 dneh
254,99 €

DODAJ V KOŠARICO

Garmin Forerunner 245

 

Koliko pozornosti namenite teku? Verjetno veliko. Veliko več pa nameni Forerunner 245 analizi tega. Garmin predstavi novo multisport uro Forerunner 245, ki ne le beleži podatke, statistiko natančno obdela in te v celoti seznani z zmogljivostjo, načinom teka, zgodovino vadbe in tvojimi cilji. Ti pa se lahko medtem posvetiš zgolj teku.

 

 

Napredna analiza zmogljivosti

Koliko vadbe je primerne zate? Ura Garmin Forerunner 245 omogoča prilagojen vpogled v vadbo in čas regeneracije, potreben za napredek. Spremlja tvoj najvišji VO2 ter ve, kako vročina in nadmorska višina vplivata na tvojo zmogljivost. Kaj pomeni višji VO2? Višja kot je vrednost, boljše rezultate lahko pričakuješ. Ura Forerunner 245 s stanjem vadbe samodejno oceni nedavno zgodovino vadb in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar te obesti ali je tvoja aktivnost produktivna, optimalna ali čezmerna. Ogledaš si lahko kako vadbe vplivajo na razvoj vzdržljivosti, hitrosti in moči. Ura Forerunner 245 ti postreže tudi z natančnimi podatki o aerobnem in anaerobnem učinku vadbe. S časom regeneracije si lahko lažje povečaš napor vadbe in načrtuješ, kdaj si pripravljen na nov, zahteven izziv. Ogledaš si lahko celotno obremenitev med vadbo s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z oprtimalnim območjem za tvojo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

Številne možnosti

Vadbena skupnost Garmin Connect nudi dodatno opremljanje ure Forerunner 245 s številnimi vadbenimi orodji, ki omogočajo ustvarjanje vadbe po meri ali brezplačne predustvarjene programe treninga. Brez težav si zadaš določen cilj in treniraš po planu, pri čemer ti nudi pomoč Garmin Trener. S Forerunnerjem 245 tako dostopiš do strokovnih nasvetov trenerjev in brezplačnih načrtov vadbe, ki se prilagajajo tebi in tvojim ciljem in ti tako pomagajo do hitrega napredka. V okviru načrta vadbe vam lahko funkcija celo pomaga predvideti čas tekmovanja. Kaj pa, ko želite popestriti vadbo? Ura Forerunner 245 je opremljena tudi s profili aktivnosti za kolesarjenje, plavanje v bazenu, vadbo na veslaški napravi in celo vadbo na eliptičnem trenažerju ali vadbenih stopnicah.

 

Analiziraj svoj tek

Pametna ura Garmin Forerunner 245 je opremljena tudi z orodji, ki jih potrebujete za izboljšanje načina teka. Ura meri pomembne parametre teka, kot so kadencadolžina korakačas stika s tlemi in njegova uravnoteženostnavpično nihanje in navpično razmerje. Te meritve so bistvene za razumevanje načina teka, na podlagi katerega lahko na vsakem teku in tekmovanju daš vse od sebe. Ura Forerunner 245 lahko beleži te parametre ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga enostavno zatakneš na pas.

 

Številne možnosti za prilagoditev

Trgovini Connect IQ store omogoča prenos programov, pripomočkov, videzov ure in drugih, številnih možnosti za prilagoditev ure Garmin Forerunner 245 svojim potrebam. Connect IQ Store ponuja dnevno nove aplikacije in širok spekter njihove uporabe. U uro Forerunner 245 tako spremljaš kdaj pride tvoj Uber, si postaviš izziv s programom Strava Relative Effort in si v programu Accu Weather Minute Cast ogledaš kdaj se bo poslabšalo vreme.

 

Ostani online

Z uro Garmin Forerunner 245 lahko tečeš, brez da bi se odpovedal pametnim funkcijam. Uro preprosto združiš s svojim pametnim telefonom in tako na zapestju prejemaš besedilna sporočila in si ogledaš zadnje objave na socialnih omrežjih, email ter zadnja sms sporočila. Nove funkcije ure Garmin Forerunner 245 omogočajo deljenje tvoje lokacije z izbranimi kontakti, tako ura posreduje informacije v primeru nujne pomoči. Zaznavanje dogodkov ure Forerunner 245 posreduje informacije ročno ali samodejno. Tek bo tako še bolj sproščujoč.

Deli in tekmuj.

Sinhronizacija dejavnosti s storitvijo Garmin Connect ne pomeni samo shranjevanja podatkov. Garmin Connect je rastoča spletna skupnost, s pomočjo katere se lahko uporabniki povežejo na poti in tekmujejo v izzivih, pohvalijo uspeh drug drugega ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali pametnega telefona. 

 

How was your sleep?

Pametna ura Forerunner 245 je opremljena z orodji, ki omogočajo spremljanje splošnega počutja in spanja3 ponoči. S temi orodji dobiš pomemben vpogled, na podlagi katerega lahko izboljšaš vadbo. Forerunner 245 je prva tekaška ura, ki vključuje senzor pulznega oksimetra4 - senzor na zapestju oceni nasičenost krvi s kisikom, s čimer lahko izmeriš kako tvoje telo absoribira kisik - zlati med spanjem. Za lažjo optimizacijo telesne energije pa merilnik energije Body Batteryna podlagi zbranih podatkov kadar koli izmeri zaloge energije v vašem telesu, zato lahko dan načrtujete tako, da optimizirate čas za dejavnost in počitek.

 

Kaj vse ponuja Forerunner 245?

 • Oceni stanje vadbe in prikaže ali je priporočljiva še ena aktivnost ali si pretiraval in potrbuješ dan počitka.
 • Dodatne funkcije za spremljanje zmogljivosti.
 • Prejemanje brezplačnih prilagodljivih načrtov vadbe iz funkcije Trener Garmin ali pa ustvarjanje vadbe po meri v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect
 • Prikaže napredno dinamiko teka1, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri
 • S funkcijami za varnost in sledenje2, kot je vdelana funkcija zaznavanja dogodkov, lahko preprosto deliš svojo lokacijo
 • Možnost prilagoditve z brezplačnimi videzi ure, programi in drugimi pripomočki iz trgovine Connect IQ
 • Avtonomija baterije: do 7 dni v načinu pametne ure; do 24 ur v načinu GPS

  

1Pri uporabi s senzorjem Running Dynamics Pod oziroma merilnikom HRM-Run™ ali HRM-Tri™ (na prodaj ločeno)
2Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom
3Natančnost merjenja aktivnosti
4Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

FirstbeatANT+

 

 

Opozorilo:

V primeru nakupa ure prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga ur lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Splošno

 • Material stekla: Steklo Corning® Gorilla® 3
 • Material okvirja: Z vlakni ojačan polimer
 • Quick Release Bands: Da (20 mm, standardna širina)
 • Material paščka: Silikon
 • Velikost ohišja, Š × D × V: 42,3 × 42,3 × 12,2 mm; prilega se zapestjem z obsegom 127–204 mm
 • Velikost zaslona, Š x V: Premer 30,4 mm (1,2 palca)
 • Ločljivost zaslona, Š x V: 240 × 240 slikovnih pik
 • Vrsta zaslona: Na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
 • Teža: 38,5 g.
 • Trajanje baterije: Način pametne ure: do 7 dni; način GPS: do 24 ur
 • Nazivna vodotesnost: Swim, 5 ATM
 • Barvni zaslon
 • Vgrajen pomnilnik: 200 ur podatkov o dejavnostih

 

Funkcije ure:

 • Sinhronizacija časa z GPS
 • Samodejni preklop na poletni čas
 • Budilka
 • Časovnik
 • Štoparica
 • Časi sončnega vzhoda/zahoda

 

Senzorji

 • Podpira GPS
 • GLONASS
 • Galileo
 • Merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate
 • Elektronski kompas
 • Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)
 • Aklimatizacija s pulznim oksimetrom

 

Vsakodnevne pametne funkcije

 • Povezljivost: Bluetooth®, ANT+®
 • Connect IQ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti)
 • Pametna obvestila
 • Odgovarjanje z besedilnimi sporočili/zavrnitev telefonskega klica z besedilnim sporočilom (samo za naprave Android)
 • Pametni koledar
 • Pametne vremenske informacije
 • Upravljanje glasbe
 • Poišči moj telefon
 • Funkcija Poišči mojo uro
 • Upravljanje kamere VIRB®
 • Združljivost s pametnim telefonom
 • Združljivost s programom Garmin Connect Mobile

 

Funkcije za varnost in sledenje

 • Zaznavanje dogodkov med izbranimi dejavnostmi
 • LiveTrack
 • Pomoč
 • Deljenje dogodka v živo (samo za AndroidTM)

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

 • Števec korakov
 • Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod)
 • Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov)
 • Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca)
 • Izračunava porabljene kalorije
 • Opravljena razdalja
 • Minute intenzivnosti
 • TrueUp
 • Move IQ
 • Starost telesa
 • Merilnik energije Body Battery™
 • Celodnevno stresno sledenje

 

Kardio vadbe

 • Razpoložljivi profili telovadnih dejavnosti: Vadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vadba na veslaški napravi in joga
 • Kardio vadbe
 • Vadbe za moč
 • Samodejno štetje ponovitev

 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

 • Hitrost in razdalja GPS
 • Prilagodljivi zasloni
 • Prilagodljivi profili dejavnosti
 • Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost)
 • Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka)
 • Napredne vadbe
 • Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti
 • Auto Lap® (samodejno začne nov krog)
 • Ročno označevanje krogov
 • Prilagodljiva opozorila o krogu
 • Ocena najvišjega VO2 max
 • Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite)
 • Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam tako pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja)
 • Training Effect (aerobni)
 • Training Effect (anaerobni)
 • Prilagodljiva opozorila
 • Zvočni pozivi
 • Končni čas
 • Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo)
 • Virtual Racer™
 • Vodenje po progi
 • Zaklepanje zaslona in/ali gumbov
 • Samodejno pomikanje
 • Zgodovina dejavnosti v uri
 • Physio TrueUp

 

Funkcije srčnega utripa

 • Območja srčnega utripa
 • Opozorila o srčnem utripu
 • Kalorije na podlagi srčnega utripa
 • % najvišjega srčnega utripa
 • % rezerve srčnega utripa
 • Čas regeneracije
 • Samodejni najvišji srčni utrip
 • HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+ v združene naprave)

 

Funkcije za tek

 • Razpoložljivi profili teka: Tek, tek na tekalni stezi, tek v zaprtem prostoru, gorski tek
 • Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS
 • Dinamika teka: da (z združljivo dodatno opremo)
 • Navpično nihanje in razmerje (stopnja "poskakovanja" med tekom ter razmerje med stroški in koristmi glede na dolžino koraka)
 • Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost (prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka)
 • Dolžina koraka (v realnem času)
 • Kadenca (število korakov na minuto v realnem času)
 • Stanje zmogljivosti (po 6–20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti)
 • Vaje za tek
 • Predvidevanje tekem
 • Senzor za hitrost kolesa/kadenco

 

Funkcije rekreacije na prostem

 • Navigacija od točke do točke
 • Pikčasta sled v realnem času
 • Nazaj na začetek
 • TracBack®
 • UltraTrac mode
 • Koordinate GPS

 

Funkcije za kolesarjenje

 • Razpoložljivi profili kolesarjenja: kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih
 • Proge
 • Tekma z dejavnostjo
 • Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj)
 • Združljivost z napravo Varia Vision™ (zaslon za namestitev na glavo)
 • Združljivost z radarjem Varia™ (nazaj usmerjeni radar)
 • Združljivost z lučmi Varia™
 • Kadenca (število korakov na minuto v realnem času)

 

Funkcije za plavanje

 • Razpložljivi profili plavanja: plavanje v bazenu
 • Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije)
 • Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog)
 • Učinkovitost plavanja (SWOLF)
 • Beleženje vadbe
 • Plavalne vadbe

 

Povezljivost

 • iPhone® in Android
 • Forerunner 245
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Dokumenti

Sorodni izdelki

  -18%
  GARMIN FORERUNNER 255S MUSIC
  Tečite na visoki ravni z Garmin uro Forerunner 255s Music. Garmin ura Forerunner 255s Music vam omogoča poslušanje glasbe.
  Redna cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  333,73 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  313,38 €
  -18%
  GARMIN FORERUNNER 255S
  Tečite na visoki ravni z Garmin uro Forerunner 255s. Garmin ura Forerunner 255s je odlična ura za zahtevne tekače v manjši velikosti.
  Redna cena z DDV:
  355,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  291,91 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  274,11 €
  -18%
  GARMIN FORERUNNER 255 MUSIC
  Tečite na visoki ravni z Garmin uro Forerunner 255. Garmin ura Forerunner 255 Music vam omogoča poslušanje glasbe.
  Redna cena z DDV:
  406,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  333,73 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  313,38 €
  -18%
  GARMIN FORERUNNER 255S
  Tečite na visoki ravni z Garmin uro Forerunner 255s. Garmin ura Forerunner 255s je odlična ura za zahtevne tekače v manjši velikosti.
  Redna cena z DDV:
  355,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  291,91 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  274,11 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih