Facebook
BLAGOVNE ZNAMKE
KONTAKT
Podrobno

 

 

 

Garmin
Garmin
Garmin multifunkcijska ura Forerunner 935
Garmin multifunkcijska ura Forerunner 935
Garmin multifunkcijska ura Forerunner 935
Garmin multifunkcijska ura Forerunner 935
Garmin multifunkcijska ura Forerunner 935

Garmin Forerunner 935: Vrhunska GPS ura za triatlon

 

S pičlimi 49 grami, bo ura Garmin Forerunner 935 zagotovila hitrejšo pot do napredka in udobje tekom nošenja. Opremljena je z naprednimi funkcijami za tekkolesarjenje, plavanje, smučarski tek, pohodništvo, veslanje in več ostalih športov. Zaradi dobrega nabora športnih funkcij je ura v prodaji kot zmogljiv paket v setu s HRM-Tri in HRM-Swim paščkom kot nova triatlon ura

 • Forerunner 935 ima že vgrajen zapestni senzor srčnega utripa ElevateTM, ki vam omogoča stalno merjenje utripa brez uporabe HRM paščka na prsnem pasu.
 • Z vgrajenim barometrom beleži spremembo višine; višinomer in elektronski kompas pa vam pomagata ohranjati smer.
 • GPS + GALONASS + ABC vam poleg trenutne nadmorske višine in spremembe smeri zagotavljajo še množico drugih podatkov, ne glede na to, kam vas zanese.
 • Ura Forerunner 935 je odličen spremljevalec, ki ves čas ocenjuje stanje vadbe in prikaže, ali premalo vadite ali pretiravate, opremljena pa je tudi z dodatnimi funkcijami za spremljanje zmogljivosti.
 • Prikaže napredno dinamiko1 teka, kolesarjenja in plavanja, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri.
 • Z dinamiko kolesarjenja spremljajte podatke, kot so w/kg in dinamiko kolesarjenja z merilnikom moči VectorTM.
 • Svoje treninge lahko popestrite z naprednimi trening vadbami v bazenu, na kolesu ali na teku, ki omogočajo preseganje običajnih programov.
 • Preko Strave live vas bo na začetku in koncu odseka naprava pravočasno opozorila, po zaključku pa boste obveščeni še o uvrstitvi na lestvico ostalih tekmovalcev.
 • Tako kot se vse novejše naprave lahko tudi ura Forerunner 935 samodejno prenese podatke v Garmin ConnectTM, sledenje v živo LiveTrack, sledenje skupini Group track, ima zvočna opozorila, lahko upravljate glasbo, prebirate pametna obvestila in delite v družabna omrežja. Združljiva je z Connect IQ za nameščanje namenskih programov tretjih strani, widgetov, prikazov ure in polj s podatki.
 • Status treninga se dnevno posodablja in vam tako prikazuje učinkovitost. 
 • Naprava je združljiva tudi z izdelki serije Varia luči in radarji, ki zaznavajo promet, ki se vam približujejo od zadaj.
 • Avtonomija baterije: do 2 tedna v načinu ure, do 24 ur v načinu GPS, do 50 ur v načinu UltraTrac™ (z merjenjem srčnega utripa na zapestju) ali do 60 ur v načinu UltraTrac™ (brez merjenja srčnega utripa na zapestju).
 • Ura ima možnost preproste menjave paščkov preko sistema QuickFit™.

Komu je pomembno, da ura Forerunner 935 prikazuje bogate podatke, kot so dinamika teka, srčni utrip na zapestju, stanje vadbe, funkcionalni prag moči (FTP) in najvišji VO2? Predanemu športniku, ki si želi izboljšati včerajšnji dosežek. S to vrhunsko uro GPS za tek/triatlon lahko izpopolnite vadbo in regeneracijo ter postanete boljši športnik.

 

Prilega se vašemu zapestju in vašemu občutju za slog

Ura GPS za tek/triatlon Forerunner 935 je lahka in udobna,QuickFit bands zato jo boste z veseljem nosili ves dan. Ura 935 je združljiva z našo družino paščkov QuickFit™, ki omogočajo preprosto zamenjavo. Paščki, ki so primerni za vse priložnosti, omogočajo preprosto menjavanje športnega silikonskega, klasičnega usnjenega in celo prestižnega kovinskega videza.

 

Spremljajte zmogljivost, vadbo in regeneracijo

Kako učinkovit je vaš trenutni načrt vadbe? Ura Forerunner 935 vam pomaga spremljati vadbo in Training Statusregeneracijo, zato se lahko bolje pripravite na tekmovanje ali vadbeni cikel. Stanje vadbe je novo orodje za spremljanje zmogljivosti, ki samodejno oceni nedavno zgodovino vaj in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, najvišja ali čezmerna. Novi anaerobni Training Effect omogoča vpogled v ključno razsežnost vadbe, saj vam pokaže, kako vadba izboljšuje vašo sposobnost za premikanje meja. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

 

Analizirajte svojo tehnikoRunning Dynamics Pod

Zdaj lažje dobite podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje pripravljenosti. Z uro Forerunner 935 merite ključne parametre teka2, na podlagi katerih lahko analizirate svojo zmogljivost. Biomehanske meritve, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje, so bistveni za razumevanje pripravljenosti, zato lahko na tekmovanjih daste vse od sebe. Ti parametri so na voljo ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu2 ali kompaktnega senzorja dinamike teka, ki si ga zataknete za pas. Uporabite lahko tudi skupine funkcij za vadbo kolesarjenja in celo plavanja. V vodi ura Forerunner 935 beleži razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke.

 

Naredite več med dvema polnjenjema

Odpravite se na svojo novo najdaljšo vajo z baterijo, na katero se lahko zanesete tudi sredi železnega triatlona ali ultramaratona. Ura Forerunner 935 zagotavlja napajanje z baterijo do 24 ur v načinu GPS in do 60 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac. Kadar jo uporabljate le kot vsakodnevno pametno uro, jo baterija z enim polnjenjem napaja do 2 tedna.

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Training StatusVaša rutina je vse kaj drugega kot to. Z uro Forerunner 935 zlahka spremenite rutino, saj ima vdelane profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo, vadbo za moč in številne druge dejavnosti.

Pri vadbi z več športi in na tekmah v duatlonu ali triatlonu funkcija samodejnega prehajanja med športi omogoča, da šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba. Ura 935 je združljiva z naprednimi vajami za tek, kolesarjenje in celo plavanje v bazenu. Ustvarite vaje po meri in jih brezplačno prenesite v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect. Nato preglejte pretekle dosežke v programu ali jih za dodatno spodbudo delite z družino in prijatelji.

 

Pametnejše povezave

Pametna obvestila, ki si jih lahko ogledate na zapestju, so šele začetek. Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom3 ura Forerunner 935 omogoča samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, zvočne pozive, upravljanje glasbe in številne druge možnosti. Vaši bližnji lahko spremljajo vaše teke in vožnje v realnem času s funkcijo LiveTrack, uporabite pa lahko tudi funkcijo GroupTrack, s katero med kolesarjenjem spremljate svoje kolesarske prijatelje.  Za pošiljanje podatkov v oblak in prejemanje iz njega lahko uporabite hitro povezavo Wi-Fi®, saj ura 935 omogoča tudi to.

 

Sledite svojemu srcuTraining Status

Merjenje srčnega utripa na zapestju je morda priročna izbira, če se želite med tekmovanjem gibati brez omejitev, vendar lahko z uro Forerunner 935 beležite še veliko več podatkov ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu. Merilnik srčnega utripa na prsnem pasu (denimo HRM-Run ali HRM-Tri) omogoča uporabo naprednih funkcij, kot sta laktatni prag in test učinka spremenljivosti srčnega utripa.

 

Samozavestno tudi zunaj dosega omrežja

Z uro Forerunner 935 greste lahko kamor koli, saj ima sprejemnik signalov GPS in GLONASS, zato lahko v zahtevnejših razmerah bolje spremlja vaš položaj kot samo s sprejemnikom signalov GPS. Poleg tega vam vgrajen barometer zagotavlja informacije o višini v realnem času. Katere dejavnosti lahko meri ura 935? Meri lahko več dejavnosti, kot se vam je kadar koli zdelo možno! Triatlonski športi so šele začetek, saj je na voljo tudi vdelana podpora za pohodništvo, veslanje, golf, smučanje, veslanje na deski in še veliko drugih dejavnosti.

 

Prilagodite napravo in se povežite

Ura GPS za tek/triatlon Forerunner 935 se samodejno sinhronizira z našo brezplačno spletno vadbeno skupnostjo Garmin Connect, v kateri lahko spremljate svoj napredek in ga delite prek družabnih omrežij. V storitev Garmin Connect se prijavite z namiznim računalnikom ali pa v združljiv pametni telefon prenesite program Garmin Connect™ Mobile. Napravo lahko prilagodite tudi s podatkovnimi polji, brezplačnimi videzi ure družbe NUUN in celo programi, kot sta Uber in Accuweather.

Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile       Garmin Connect Mobile

 

Še nekaj dodatkov

Tako kot vi lahko tudi ura Forerunner 935 zdrži naporen tempo ves dan. Ta ura vas spremlja med regeneracijo s celodnevnim merjenjem aktivnosti¹, pri čemer spremlja število korakov, kalorije in spanje. Združljiva je tudi z našo družino naprav za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia, vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom, pametnimi kolesarskimi lučmi in Varia Vision – zaslonom v vidnem polju. Dopolnite komplet za kolesarjenje z našimi merilniki moči na pedalih Vector 2 (z dvojnim zaznavanjem) in 2S (z enojnim zaznavanjem). Merilnik Vector 2 se celovito združi z napravo Forerunner in prikazuje moč, kadenco, ravnovesje na levem/desnem pedalu in dinamiko kolesarjenja, ki prikazujejo, kako in kje ustvarjate moč.

 

Vsak dan lahko tekmujeteStrava Live Segments

Zagotovite si dodatno spodbudo za izboljšanje svojega včerajšnjega dosežka z odseki Strava Live. Naročniki na storitev Strava Premium lahko z napravo 935 sinhronizirajo tekaške in kolesarske odseke, ki jim med dejavnostjo zagotavljajo povratne informacije v živo. Prejemate lahko tudi opozorila o začetku in koncu odsekov, ogledate si lahko uvrstitev na lestvici najboljših in primerjate trenutni dosežek s svojim osebnim rekordom.

 

Od načrtovanja do rezultatov s programom Training Peaks

Nič ni tako izpolnjujoče kot popolno opravljena vadba. S programom TrainingPeaks iz trgovine Connect IQ lahko dnevno vadbo začnete kar v uri Forerunner 935. Dovolite, da vas naprava neposredno v programu TrainingPeaks vodi skozi vadbo v realnem času, vključno s ciljno intenzivnostjo in trajanjem intervalov. Po seji lahko opravljeno vadbo samodejno sinhronizira s programom TrainingPeaks ter prikaže podrobno analizo rezultatov in izmeri napredek pri doseganju ciljev.

 

Ura, ki vam prihrani skrbi

Brez strahu zapeljite na cesto ali zakorakajte na stezo, saj lahko uro 935 opremite s ploščico Road ID (na prodaj posebej). Ploščico enostavno namestite na pašček, na njej pa so lahko navedene pomembne zdravstvene informacije in podrobnosti stikov v sili, ki so koristne, če se vam med vadbo kaj zgodi. Zlahka lahko sebi in svojim bližnjim zagotovite nekoliko več brezskrbnosti, ko odidete od doma.

1 Dinamika teka - Spremljajte učinkovitost teka preko podatkov, kot so uravnoteženost časa dotika tal L in D, dolžina koraka, vertikalno razmernje in ostalih.

2Natančnost merjenja aktivnosti
3Pri uporabi s senzorjem Running Dynamics Pod (na prodaj posebej), merilnikom HRM-Run ali HRM-Tri; Priloženo nekaterim modelom in na prodaj posebej za druge.

  

>> Bokal Sport hitri kredit

   

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave Garmin, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga artiklov lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

 • Material stekla: steklo
 • Material okvira: z vlakni ojačan polimer
 • Material torbice_ z vlakni ojačan polimer
 • Paščki za uro: QuickFit™ da (22 mm)
 • Material paščka: silikon
 • Velikost ohišja, Š × D × V: 47 x 47 x 13,9 mm
 • Mere naprave, Š x V x G: 46,7 x 53,9 mm; skupna dolžina 254 mm, debelina 13,9 mm
 • Teža: 49 g
 • Nazivna vodotesnost: 5 ATM
 • Baterija: Akumulatorska litij-ionska baterija
 • Vrsta zaslona: na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP).
 • Velikost zaslona, Š x V: 30,5 mm
 • Ločljivost zaslona, Š x V: 240 slikovnih pik po premeru
 • Barvni zaslon.
 • Trajanje baterije: Do 2 tedna v načinu ure, do 24 ur v načinu GPS, do 50 ur v načinu UltraTrac™ (z merjenjem srčnega utripa na zapestju) ali do 60 ur v načinu UltraTrac™ (brez merjenja srčnega utripa na zapestju).
 • Vgrajen pomnilnik: 64 MB
 • Funkcije ure: Funkcije ure Vključuje datum in alarm
 • Sinhronizacija časa z GPS: da
 • Samodejni preklop na poletni čas: da
 • Budilka: da
 • Časovnik: da
 • Štoparica: da
 • Časi sončnega vzhoda/zahoda: da

 

Senzorji

 • Podpira GPS: da
 • GLONASS: da
 • Merilnik srčnega utripa na zapestju: Garmin Elevate™
 • Barometrični višinomer: da
 • Elektronski kompas: da
 • Giroskop: da
 • Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov): da
 • Termometer: da

 

Vsakodnevne pametne funkcije

 • Povezljivost: Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
 • Connect IQ™ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti).
 • Pametna obvestila: da
 • Pametni koledar: da
 • Pametne vremenske informacije: da
 • Upravljanje glasbe: da
 • Program za ustvarjanje videzov ure Face It™: da
 • Poišči moj telefon: da
 • Upravljanje kamere VIRB®: da
 • Združljivost s pametnim telefonom: iPhone®, Android™, Windows®
 • Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile: da
 • Funkcija Poišči mojo uro: da

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

 • Števec korakov: da
 • Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod): da
 • Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov): da
 • Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca): da
 • Izračunava porabljene kalorije: da
 • Število nadstropij, v katera se povzpnet.
 • Opravljena razdalja:
 • Minute intenzivnosti:
 • TrueUp™
 • Move IQ™

 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

 • Hitrost in razdalja
 • GPS Prilagodljivi zasloni.
 • Napredne vadbe.
 • Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti.
 • Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost).
 • Samodejno pomikanje Auto Lap® (samodejno začne nov krog).
 • Ročno označevanje krogov.
 • Prilagodljiva opozorila o krogu.
 • Prilagodljiva opozorila.
 • Opozorilo z vibriranjem.
 • Zvočni pozivi.
 • Končni čas.
 • Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo).
 • Virtual Racer™ Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite).
 • Ocena najvišjega VO2 max.
 • Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam tako pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja).
 • Training Effect (aerobni): da
 • Training Effect (anaerobni): da
 • Vodenje po progi: da
 • Zgodovina dejavnosti v uri: da
 • Odseki (v živo, Garmin): da
 • Prilagodljivi profili dejavnosti: da
 • Zaklepanje zaslona in/ali gumbov.
 • Bližnjične tipke.
 • LiveTrack:
 • Group LiveTrack:
 • Starost telesa: da

 

Funkcije srčnega utripa

 • Območja srčnega utripa: da
 • Opozorila o srčnem utripu: da
 • Kalorije na podlagi srčnega utripa: da
 • % najvišjega srčnega utripa: da
 • % rezerve srčnega utripa: da
 • Čas regeneracije: da
 • Samodejni najvišji srčni utrip: da
 • Test učinka spremenljivosti srčnega utripa (meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, na podlagi česar oceni raven stresa; lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni stresa): da (z združljivo dodatno opremo)
 • Združljivost z merilnikom srčnega utripa na prsnem traku: da (senzorji ANT+® in Bluetooth® Smart)
 • Beleženje srčnega utripa med plavanjem: da (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)
 • HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+™ v združene naprave)

 

Funkcije za tek

 • Predhodno naloženi profili teka: Tek, tek v zaprtih prostorih, gorski tek
 • Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS: da
 • Dinamika teka: da
 • Navpično nihanje in razmerje (stopnja "poskakovanja" med tekom ter razmerje med stroški in koristmi glede na dolžino koraka): da (z združljivo dodatno opremo)
 • Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost (prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka): da (z združljivo dodatno opremo)
 • Dolžina koraka (v realnem času): da (z združljivo dodatno opremo)
 • Kadenca (število korakov na minuto v realnem času): da
 • Fiziološke meritve: da
 • Stanje zmogljivosti (po 6–20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti). da
 • Laktatni prag (z analizo tempa in srčnega utripa oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati): da (z združljivo dodatno opremo).
 • Vaje za tek: da
 • Predvidevanje tekem: da
 • Senzor za hitrost kolesa/kadenco: da

 

Funkcije za golf

 • Določanje oddaljenost od F/M/B (sprednjega dela, sredine in zadnjega dela zelenice): da
 • Razdalja do krivulj/zavojev: da
 • Merjenje dolžine udarca (izračuna natančno dolžino udarcev od kjer koli na igrišču): da
 • Digitalna kartica z rezultati: da
 • Sledenje statistiki (udarci na krog, udarci na zelenice in čistine, povprečna razdalja). da
 • Garmin AutoShot™: da
 • Ročno določanje položaja zastavice: da
 • Ovire in cilji igrišča: da
 • Združljivost s senzorjem TruSwing™: da
 • Časovnik za krog/merilnik opravljene poti: da

 

Funkcije rekreacije na prostem

 • Predhodno naloženi profili za rekreacijo na prostem: Pohodništvo, plezanje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v zaprtih prostorih, padalska funkcija Jumpmaster, taktične dejavnosti.
 • Navigacija od točke do točke: da
 • Pikčasta sled v realnem času: da
 • Nazaj na začetek: da
 • TracBack®: da
 • Način UltraTrac™: da
 • Višinski prerez: da
 • Razdalja do cilja: da
 • Indikator trenda barometrskega tlaka: da
 • Opozorilo o nevihti: da
 • Samodejno beleženje vzpona med gorskim tekom: da 
 • Navpična hitrost: da
 • Skupni vzpon/spust: da
 • Združljivost s programsko opremo BaseCamp™: da
 • Koordinate GPS: da
 • Projicirana točka poti: da
 • Poglej in pojdi: da
 • Izračun območja: da (v trgovini Connect IQ™).
 • Koledar za lov/ribolov: da (v trgovini Connect IQ™).
 • Informacije o soncu in luni: da (v trgovini Connect IQ™).
 • Koordinate dveh mrež.

 

Funkcije za kolesarjenje

 • Predhodno naloženi profili kolesarjenja: Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje.
 • Proge: da
 • Krog pri kolesarjenju in največja moč v krogu (s senzorjem moči): da
 • Tekma z dejavnostjo: da
 • Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj): da
 • Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka): da
 • Funkcionalni prag moči (FTP): da (z združljivo dodatno opremo): da
 • Funkcije storitve Strava (Beacon, odseki v živo): da
 • Združljivo s senzorji Vector™: da
 • Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™): da
 • Združljivost z napravo Varia Vision™ (zaslon za namestitev na glavo): da
 • Združljivost z radarjem Varia™ (nazaj usmerjeni radar): da
 • Združljivost z lučmi Varia™: da
 • Kadenca (število korakov na minuto v realnem času):da (senzorji ANT+® in Bluetooth® Smart).

 

Funkcije za plavanje

 • Predhodno naloženi profili plavanja: Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah.
 • Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije): da
 • Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog): da
 • Plavalne vadbe: da
 • Učinkovitost plavanja (SWOLF): da
 • Beleženje vadbe : da
 • Napredne funkcije plavanja (opozorila o času/razdalji, osebni rekordi, začetek z odštevanjem, napredni časovniki počitka): da
 • Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije): da
 • Srčni utrip (v realnem času med počitki, statistični podatki o intervalih in sejah med počitki ter samodejni prenos podatkov o srčnem utripu po plavanju): da (z pasom za merjenje stčnega utripa HRM-Tri™ and HRM-Swim™).

 

Dodatno

 • Fiziološke meritve: da (čas regeneracije, laktatni prag, funkcionalni prag moči (FTP), test učinka spremenljivosti srčnega utripa, najvišji V02 za tek in kolesarjenje, predvidevanje tekem, stanje vadbe, obremenitev pri vadbi, anaerobni Training Effect).
 • Dinamika teka (z optično dodatno opremo).
 • Stanje učinkovitosti.
 • Vmesnik: USB, Wi-Fi® in Bluetooth®.
 • Funkcija teka/hoje: da.
 • Nastavitev ciljnega/končnega časa: da
 • Opozorila po meri: da
 • Prilagodljiv zaslon za krog Podpora za izdelke Connect IQ™: da (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi)
 • Brezžična povezljivost: da
 • UltraTrac: da

Zmogljiv paket ura Garmin Forerunner 935 (triatlon)

 • Ura GPS Forerunner 935.
 • 1 dodaten par paščkov (črn).
 • Merilnik HRM-Tri™.
 • Merilnik HRM-Swim™.
 • Komplet za hitro odstranitev.
 • Napajalni kabel.
 • Priročniki.
 • Garancija: 2 leti (z računom)

Sorodni izdelki

  -5%
  GARMIN ŠPORTNA URA SWIM 2 SIVA
  Z GPS Garmin Swim 2 uro plavajte in vadite povsod, v bazenu in odprtih vodah ter tudi zunaj vode. Športna ura Garmin Swim 2 ima tudi druge funkcije, zato jo lahko nosite ves dan.
  Stara cena z DDV:
  253,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  241,29 €
  -5%
  GARMIN ŠPORTNA URA SWIM 2 BELA
  Z GPS Garmin Swim 2 uro plavajte in vadite povsod, v bazenu in odprtih vodah ter tudi zunaj vode. Športna ura Garmin Swim 2 ima tudi druge funkcije, zato jo lahko nosite ves dan.
  Stara cena z DDV:
  253,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  241,29 €
  -5%
  GARMIN quatix® 5
  Elegantna, robustna in izpopolnjena navtična ura Garmin quatix® 5 bo postregla s točnimi podatki, potrebnimi pri jadralni regati ter meritvami pri raznovrstnih aktivnostih.
  Stara cena z DDV:
  508,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  482,60 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih