Podrobno

 

 

-5%
Ročna navigacijska naprava Oregon 700.
Ročna navigacijska naprava Oregon 700.
Ročna navigacijska naprava Oregon 700.
Ročna navigacijska naprava Oregon 700.
Ročna navigacijska naprava Oregon 700.
Ročna navigacijska naprava Oregon 700.
Ročna navigacijska naprava Oregon 700.
Ročna navigacijska naprava Oregon 700.
Ročna navigacijska naprava Oregon 700.
Ročna navigacijska naprava Oregon 700.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-01672-02

GARMIN ROČNA NAVIGACIJSKA NAPRAVA OREGON 700

Redna cena z DDV:
406,99 €
Popust:
5 %
Cena s popustom:
386,64 €
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 130,50 €
polog0,00 €
6 × 65,81 €
polog0,00 €
12 × 33,48 €
polog0,00 €
24 × 17,32 €
polog0,00 €
36 × 11,94 €

-5%BLACK
Izbrano
BLACK
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
po naročilu

Trpežna ročna navigacijska naprava Garmin Oregon 700

 

Oregon 700 je robustna, večnamenska ročna navigacijska naprava z občutljivim GPS in GALONASS sprejemnikom in svetlim ravno prav velikim barvnim zaslonom na dotik. Naprava Oregon 700 ima podporo Connect IQ1 za dodatna polja s podatki in Geocaching Live ter razširjeno brezžično povezljivost (WIFI, Bluetooth, ANT+), 3-osni elektronski kompas, barometrični višinomerpametna obvestila1 in samodejno nalaganje v spletno skupnost Garmin Connect prek povezave Bluetooth®.

 

 

Ročna naprava Oregon 700 vam približa še več narave, saj ima izboljšano in preoblikovano anteno za boljši sprejem satelitskih signalov GPS in GLONASS. Ta trpežna navigacijska naprava  je pripravljena na vse ne glede na to, ali hodite, kolesarite, iščete zbirke Geocache, plezate, veslate v kajaku, jahate ali se ukvarjate s kakšno drugo dejavnostjo. Omogoča brezžično povezljivost prek več povezav (Wi-Fi, Bluetooth in ANT+) in aktivne podatke o vremenu z animiranimi radarskimi prekrivnimi plastmi ter vključuje 1-letno naročnino na  satelitske posnetke BirdsEyein ima vgrajen 3-osni kompas z barometričnim višinomerom.

 

 

Poiščite zabavo s spletnim mestom Geocaching.com

Z brezžično povezljivostjo s spletnim mestom Geocaching.com v napravi Oregon boste lažje kot kdaj koli prej uživali v vrhunski izkušnji pri iskanju zbirk Geocache. Napravo lahko nastavite tako, da se samodejno posodablja z vsemi najnovejšimi zbirkami. Ni vam več treba ročno vnesti koordinat ali natisniti podrobnosti zbirke na papir.

 

Več povezljivosti, manj zapletenosti1

Z razširjenimi brezžičnimi možnostmi naprave Oregon 700 je lažje kot kdaj koli prej posodobiti programsko opremo, preveriti radarske podatke o vremenu2 in naložiti pustolovščine v našo spletno skupnost Garmin Connect. Prek omrežja Wi-Fi ali pametnega telefona lahko delite tudi podatke o lokaciji LiveTrack ali najdene zbirke Geocache. S pametnimi obvestili, ki se posredujejo prek povezave Bluetooth z združljivim pametnim telefonom, lahko e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila prejemate kar v napravi. Tako lahko spremljate dogajanje, čeprav ste se umaknili pred njim na lepše.

 

 

Navigacija na vaš način

Ročna naprava Oregon 700 omogoča vsestransko navigacijo in sledenje, ki vas vodita po utrtih in neutrtih poteh s signali GPS in GLONASS ter senzorji VBK (višinomer, barometer in kompas). Vgrajen višinomer podaja podatke o nadmorski višini, da lahko natančno spremljate vzpone in spuste, barometer pa prikazuje kratkoročne trende zračnega tlaka, s katerimi lahko predvidite vremenske spremembe. 3-osni elektronski kompas prikazuje smer ne glede na to, ali se premikate ali ne. Naprava Oregon 700 je opremljena tudi s funkcijo TracBack®, ki vam pomaga pri navigaciji nazaj do začetne točke po isti poti, po kateri ste prišli. Označite lahko tudi lokacije, kot so tabor, vozilo ali druge destinacije, do katerih se želite vrniti z uporabo navigacije.

 

Uživajte v pogledu na živobarven zaslon

Ročna naprava Oregon 700 je opremljena s svetlim, na soncu berljivim 3-palčnim barvnim zaslonom na dotik, ki omogoča dvojno usmerjenost za ležeči ali pokončni pogled. Zlahka podpira možnosti več zemljevidov, kot so karte BlueChart® g2 HD za navigacijo na vodi ali zemljevidi City Navigator® za usmerjanje vožnje zavoj za zavojem. Trpežne naprave iz družine Oregon z nazivno vodotesnostjo IPX7 so izdelane tako, da prikazujejo ključne zemljevide in podatke o sledenju v vseh vremenskih razmerah. Poleg tega lahko zaslon naprave Oregon prilagodite z brezplačnimi prenosi iz spletne trgovine Garmin Connect IQ.

 

 

Načrtujte naslednje potovanje

Naslednjo pustolovščino nadzirajte s programsko opremo BaseCamp, ki omogoča prikazovanje in organiziranje zemljevidov, točk poti, načrtovanih poti in sledi. S to brezplačno programsko opremo za načrtovanje potovanj lahko celo ustvarite pustolovščine v storitvi Garmin Adventures, ki jih lahko delite s prijatelji, družino ali drugimi spletnimi raziskovalci. Program BaseCamp na zaslonu računalnika prikaže vse podatke topografskih zemljevidov, ki so shranjeni v napravi, vključno z izohipsami in višinskimi prerezi. S priloženo naročnino na satelitske posnetke BirdsEye lahko v napravo tudi prenese skoraj neomejeno količino satelitskih posnetkov.

 

1 Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom. Za podatke o združljivosti si oglejte garmin.com/ble.
2 Opomba: aktivni podatki o vremenu so na voljo v Združenem kraljestvu, na Irskem, Portugalskem, v Španiji, Franciji, Nemčiji, Belgiji, na Nizozemskem, v Luksemburgu, Švici, na Danskem, Norveškem, Švedskem, Finskem, v Avstriji in Sloveniji ter z delno pokritostjo v severni Italiji.

  

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

 Natančnost merjenja aktivnosti

Pri združitvi z združljivim telefonom. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.

Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks

 

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

#BEATYESTERDAY📸

#DOŽIVINARAVO🌲

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

Mere in zmogljivosti ročne navigacijske naprave Oregon 700:

 • Mere naprave: Š x V x G 6,1 x 11,4 x 3,3 cm.
 • Velikost zaslona: Š x V Š 3,8 x V 6,3 cm; diagonala 7,6 cm (3 palci).
 • Ločljivost zaslona: Š x V 240 x 400 slikovnih pik.
 • Vrsta zaslona: neodbojen barvni zaslon TFT na dotik.
 • Teža: 209,8 g z baterijama.
 • Baterija: 2 bateriji AA (nista priloženi); priporočamo NiMH ali litijeve.
 • Trajanje baterije: 16 ur.
 • Nazivna vodotesnost: IPX7.
 • Občutljiv visokoodziven sprejemnik.
 • Vmesnik Združljivo s standardoma high-speed USB in NMEA 0183.
 • Elektronski kompas (3 os izravnavanje nagiba).
 • Prenost podatkov preko Wi-Fi ja: Da (s slikami in uporabniškimi zemljevidi).

 

Zemljevidi in pomnilnik:

 • Možnost dodajanja zemljevidov.
 • Vgrajen pomnilnik: 1,7 GB.
 • Sprejema podatkovne kartice: Kartica microSD™ do 32 GB (ni priložena).
 • Točke poti/priljubljene/lokacije: 10
 • Načrtovane poti: 250.
 • Dnevnik sledi: 20.000 točk, 250 shranjenih sledi.

 

Funkcije za dejavnost na prostem:

 • Samodejno usmerjanje (usmerjanje zavoj za zavojem na cestah) z izbirno kartografijo za podrobne ceste.
 • Priročen za iskanje zbirk Geocache (brez papirja).
 • Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov).

 

Dodatno:

 • Združljivost z brezžičnimi tehnologijami: da (Wi-Fi, Bluetooth in ANT+)
 • Odseki zemljevida: 15.000
 • Aktivni podatki o vremenu: da
 • Združljivost z izdelki Connect IQ: da (pripomočki, programi in podatkovna polja)

Ročna naprava Oregon 700 vsebuje:

 • Garmin ročna navigacijska naprava Oregon 700.
 • Kabel USB.
 • Karabin.
 • Dokumentacija.
 • Garancija: 2 leti (z računom).

Sorodni izdelki

  -5%
  GARMIN NAVIGACIJSKA NAPRAVA eTREX TOUCH 35
  eTrex Touch 35 je družinska navigacijska naprava za dejavnosti na prostem in gorske pustolovščine, idealna za vse, ki se radi podajo v naravo, od rekreativnih kolesarjev in pohodnikov do novincev v iskanju zbirk Geocache in planincev. Ročna GPS naprava ima zaslon na dotik, višinomer in pred naložene zemljevide TopoActive Europe
  Redna cena z DDV:
  304,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  288,80 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih