Podrobno

 

 

-5%
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-01879-00

GARMIN INREACH MINI

Redna cena z DDV:
356,00 €
Popust:
5 %
Cena s popustom:
338,20 €
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 114,31 €
polog0,00 €
6 × 57,65 €
polog0,00 €
12 × 29,32 €
polog0,00 €
24 × 15,17 €
polog0,00 €
36 × 10,46 €

-5%RED
Izbrano
RED
DODAJ V KOŠARICO
Pripravljeno za pošiljanje:
po naročilu

Garmin inReach® Mini navigacijska naprava

 

Povezljivost po svetu na vaši dlani

 

 • Majhna, trpežna in lahka naprava za satelitsko komunikacijo Garmin inReach® Mini omogoča dvosmerno pošiljanje sporočil s 100-odstotno pokritostjo s satelitskim omrežjem Iridium® po vsem svetu (potrebna je naročnina na satelitske storitve)
 • Pošiljanje interaktivnih sporočil SOS nadzornemu središču za iskanje in reševanje, ki je stalno v pripravljenosti (potrebna je naročnina na satelitske storitve)
 • Dostop do prenosljivih zemljevidov, barvnih posnetkov iz zraka in številnih drugih možnosti z brezplačnim programom Garmin Earthmate® in združljivimi napravami1
 • Izbirna storitev vremenske napovedi inReach posreduje podrobne posodobitve neposredno v napravo Garmin inReach® Mini ali združeno napravo; na voljo sta osnovni in plačljivi paket vremenskih informacij
 • Pošiljanje in prejemanje sporočil inReach prek združljivih naprav Garmin, vključno s povezanimi nosljivimi in ročnimi napravami
 • Notranja akumulatorska litijeva baterija zagotavlja napajanje do 50 ur v načinu 10-minutnega intervala sledenja2

 

 

 

Naprava Garmin inReach® Mini je prava izbira za povezavo, če želite ohraniti stik zunaj mobilnega omrežja. Garminova žepna naprava Garmin inReach® Mini omogoča satelitsko komunikacijo in je nameenjena pustolovščinam, kjer šteje vsak gram in milimeter. Z napravo Garmin inReach® Mini lahko brez težav pošiljate in prejemate besedilna sporočila, uporabite spremljanje in deljenje potovanja ter po potrebi pošljete sporočilo SOS ekipi za odzivanje v sili GEOS, ki je v stalni pripravljenosti. Zaradi povezljivosti tehnologije inReach bodo vaša družina in prijatelji vedeli, da lahko ostanejo v stiku z vami ne glede na to, kam vas bodo odpeljale dejavnosti.

 

 

Pozujte z manj prtljage in komunicirajte pametneje.

Naprava Garmin inReach® Mini meri malo manj kot 9,9 cm v višino in 5,2 cm v širino, tehta pa zgolj 100g, zato jo preprosto pospravite v žep ali nahrbtnik. Za pošiljanje sporočil naprava Garmin inReach® Mini uporabi povezavo s satelitskim omrežjem Iridium, ki omogoča neprekinjeno 100% pokritost po vsem svetu. Ni se vam treba vznemirjati glede tega, ali ste v dosegu mobilnega signala ali na območju slabe pokritosti. 

 

 

 

 

Kdo se odzove na vaše sporočilo SOS? Družba GEOS.

GEOS je vodilna družba na svetu na področju rešitev in nadzora ukrepanja v sili. Družba zagotavlja podporo za reševanje v več kot 140 državah, pri tem pa reši številna življenja. Poleg tega je stalno v pripravljenosti, da se odzove na vaše sporočilo SOS, sledi vaši napravi Garmin inReach® Mini ter obvesti ustrezne stike in službe za odzivanje v sili na vašem območju. Ko pošljete signal v sili, prejmete potrdilo o dostavi in potrditev, da je pomoč na poti, poleg tega pa stalno prejemate obvestila o stanju ekipe za odzivanje v sili.

 

 

Vzpostavljanje povezave na več načinov.

Brezžična povezljivost med enotami omogoča, da z daljinskim upravljanjem v združljivih ročnih in nosljivih napravah Garmin ter drugih mobilnih napravah1 prek naprave inReach® Mini pošiljate in prejemate sporočila. Spremljanje lokacije na podlagi sistema GPS omogoča, da delite svojo lokacijo z osebami, ki so doma ali na terenu. Prav tako lahko objavljate svoje pustolovščine na družabnih omrežjih. Za osnovno navigacijo je na voljo kompas, ki prikazuje smer in razdaljo po načrtovani poti ali do točke poti.

 

 

Opravite združitev z mobilno napravo

Brezplačni program  Earthmate omogoča dodatne možnosti in povečuje priročnost, saj sinhronizira ročno napravo inReach® Mini prek brezžične tehnologije Bluetooth® z združljivo napravo Apple® ali Android, zato lahko dostopate do neomejene količine zemljevidov in posnetkov iz zraka. Poleg tega lahko s programom Earthmate uporabljate vse funkcije naprave Garmin inReach® Mini na združeni mobilni napravi. Za lažje pošiljanje sporočil lahko v programu Earthmate dostopate tudi do seznama stikov v svojem telefonu in se povežete z njim kjer koli na svetu – z manj pritiskanja tipk.

 

 

Opravite združitev s programom Garmin PilotTM

 

V svetu letalstva je naprava Garmin inReach® Mini dragocena povezava za sporazumevanje v zraku. Če napravo Garmin inReach® Mini združite prek tehnologije Bluetooth z združljivim tabličnim računalnikom ali pametnim teelfonom, v katerem je nameščen program Garmin Pilot lahko z njo preprosto pošiljate in sprejemate besedilna sporočila v kabini, in sicer tudi na območjih zunaj dosega mobilnega omrežja. Program prenese sezname stikov iz vaše pametne naprave, zato je dostop preprost in nemoten. Naprava Garmin inReach® Mini velja tudi kot ročna naprava GPS, zato lahko program Garmin Pilot uporabi kot vir položaja za prikazovanje simbola za položaj zrakoplova na premikajočem se zemljevidu v tabličnem računalniku. Poleg tega naprava inReach Mini omogoča, da osebe na tleh spremljajo vaš let na spletni strani MapShare™, ki je ustvarjena za vaš račun inReach. Povežete se lahko tudi prek Facebooka® ali Twitterja®.

 

 

Dodatne letalske storitve

Naprava Garmin inReach® Mini podpira tudi naslednje storitve: Leidos Flight Services (LFS), Adverse Condition Alerting Service (ACAS), Surveillance-Enhanced Search and Rescue (SE-SAR) in Enhanced Special Reporting Services (eSRS). Če se registrirate za informacije storitve ACAS, vas opozorila prek storitev LFS pozovejo, da pokličite za kratko poročilo in preverite, ali lahko kakšne neugodne razmere vplivajo na načrtovanje leta. Prav tako samodejno spremljanje s storitvijo SE-SAR omogoča, da sistem prepozna nujne primere in/ali signale med letom ter takoj sproži postopke za iskanje in reševanje zrakoplova.

 

Podatki o vremenu so na voljo povsod

 

Izbirna storitev vremenske napovedi Garmin inReach® Mini posreduje podrobne posodobitve neposredno v napravo Garmin inReach® Mini ali združljivo napravo, združeno s programom Earthmate, zato veste, kakšne razmere lahko pričakujete na poti. Na voljo sta osnovni in plačljivi paket vremenskih informacij. Poleg tega lahko zahtevate vremenske napovedi za trenutno lokacijo ali katero koli drugo točko poti ali cilj načrtovanega potovanja.

 

 

Trpežna in zanesljiva kot vse inReach

 

Trpežna, vzdržljiva, na udarce odporna (v skladu s standardom MIL-STD-810F) in vodotesna (v skladu z IPX7), naprava Garmin inReach® Mini skrbi, da ste vedno pripravljeni in v gibanju. Opremljena je z notranjo akumulatorsko litijevo baterijo, ki zagotavlja napajanje do 50 ur v privzetem načinu z 10-minutnim intervalom sledenja in do 20 dni v načinu varčevanja z energijo2. Polnjenje poteka prek napajalnega kabla micro USB ali izbirnega polnilnika za napajanje z napetostjo 12 V v vozilu.

 

 

Prilagodljivi paketi za satelitske storitve prenosa

 

Za dostop do omrežja Iridium in komunikacijo z napravo inReach Mini je potrebna aktivna naročnina na satelitske storitve. Glede na raven porabe lahko izberete letni pogodbeni paket ali prilagodljivi mesečni paket za storitve prenosa.

 

 

Vključuje neomejen prostor za shranjevanje v oblaku in načrtovanje potovanj

 

Vsaki napravi Garmin inReach® Mini je priložen brezplačen dostop do portala za načrtovanje potovanj z načrtovanimi potmi in točkami poti, ustvarjanje prednastavljenih sporočil in hitrih besedil, sinhronizacijo in upravljanje nastavitev naprave, posodabljanje vdelane programske opreme, povezovanje računov na družabnih omrežjih, shranjevanje vseh podatkov o spremljanju lokacije in številne druge možnosti.

 

 

 

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

 Natančnost merjenja aktivnosti

Pri združitvi z združljivim telefonom. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.

Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks

 

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

#BEATYESTERDAY📸

#DOŽIVINARAVO🌲

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

 

Za uveljavljanje garancije se obrnite na:

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Tel. 04/27 92 500

Servis e-mail: slovenia.servis@garmin.com

Splošno

 • Mere naprave. Š x V X G: 5,17 × 9,9 × 2,61 cm
 • Teža: 100g
 • Nazivna vodotesnost: IPX7
 • Baterija: akumulatorska litij-ionska baterija
 • Vrsta zaslona: Na sončni svetlobi berljiv, črno-bel, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
 • Velikost zaslona, Š x V: 0.9" x 0.9" (23 x 23 mm)
 • Ločljivost zaslona, Š x V: 128 × 128 slikovnih pik
 • Trajanje baterije: 
 • Do 50 ur v načinu z 10-minutnim intervalom sledenja in 5-minutnim intervalom beleženja (privzeta nastavitev); do 30 ur v načinu z 10-minutnim intervalom sledenja in 1-sekundnim intervalom beleženja; do 20 dni v načinu varčevanja z energijo s 30-minutnim intervalom; in do 1 leta v izklopljenem stanju
 • Občutljiv sprejemnik
 • USB vmesnik

 

Zemljevid in pomnilnik

 • Zmogljivost shranjevanja in napajanja
 • Priljubljene točke/poti/destinacje: 500
 • Načrtovane poti: 20

 

Dodatno

 • Združljivost z brezžičnimi tehnologijami: da (Bluetooth®)
 • Pošiljanje interaktivnih sporočil SOS nadzornemu središču za iskanje in reševanje, ki je v pripravljenosti 24 ur na dan in 7 dni v tednu: da
 • Pošiljanje besedilnih sporočil številkam za sporočila SMS in e-poštnim naslovom ter prejemanje sporočil od njih: da
 • Pošiljanje sporočil drugim uporabnikom naprav inReach in prejemanje sporočil od njih, izmenjava lokacij: da
 • Beleženje in deljenje lokacije s prijatelji in družino na spletnem portalu MapShare®: da
 • Zahtevanje vremenskih napovedi za trenutno lokacijo in načrtovane cilje: da
 • Navidezna tipkovnica za pošiljanje besedilnih sporočil po meri: da
 • Pošiljanje točk poti na portal MapShare med potovanjem: da
 • Pošiljanje izbora načrtovane poti na portal MapShare, na katerem si lahko prijatelji in družina ogledajo napredovanje: da

 

 • inReach Mini
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Karabin
 • Vmesnik za hrbtno namestitev
 • Documentation

Sorodni izdelki

  -5%
  GARMIN SILIKONSKI PAŠČEK QUICKFIT 26
  S paščkom QuickFit 26 lahko v trenutku spremenite izgled vaše ure Garmin, saj je menjava enostavna brez dodatnega orodja.
  Redna cena z DDV:
  50,89 €
  Akcijska cena z DDV:
  48,35 €
  -15%
  GARMIN SLEDILNA NAPRAVA ZA PSE ALPHA 50 T5
  Z ročno navigacijsko napravo Garmin Alpha 50 z vratnico za pse T5 lahko sledite do 20 psom naenkrat. Ovratnica pošilja signale na vsak 2,5 s in tako mogoča hitrejše in natančnejše spremljanje lokacije psa.
  Redna cena z DDV:
  813,98 €
  Akcijska cena z DDV:
  691,88 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih