Facebook
Blagovne znamke
KONTAKT
Podrobno

 

 

Garmin
Garmin
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.
Garmin In-Reach Mini.

GARMIN inReach® Mini

NOVA KOLEKCIJA
NOVA KOLEKCIJA
Jesen/Zima 2018/19
Lahka in kompaktna naprava za navigacijo Garmin inReach® Mini.
Izberite opcijo za nakup
Garmin In-Reach Mini.
010-01879-00REDZaloga je
356,98 €
339,13 €
 DODAJ V KOŠARICO

Garmin inReach® Mini navigacijska naprava

 

Povezljivost po svetu na vaši dlani

 

 • Majhna, trpežna in lahka naprava za satelitsko komunikacijo Garmin inReach® Mini omogoča dvosmerno pošiljanje sporočil s 100-odstotno pokritostjo s satelitskim omrežjem Iridium® po vsem svetu (potrebna je naročnina na satelitske storitve)
 • Pošiljanje interaktivnih sporočil SOS nadzornemu središču za iskanje in reševanje, ki je stalno v pripravljenosti (potrebna je naročnina na satelitske storitve)
 • Dostop do prenosljivih zemljevidov, barvnih posnetkov iz zraka in številnih drugih možnosti z brezplačnim programom Garmin Earthmate® in združljivimi napravami1
 • Izbirna storitev vremenske napovedi inReach posreduje podrobne posodobitve neposredno v napravo Garmin inReach® Mini ali združeno napravo; na voljo sta osnovni in plačljivi paket vremenskih informacij
 • Pošiljanje in prejemanje sporočil inReach prek združljivih naprav Garmin, vključno s povezanimi nosljivimi in ročnimi napravami
 • Notranja akumulatorska litijeva baterija zagotavlja napajanje do 50 ur v načinu 10-minutnega intervala sledenja2

 

 

 

Naprava Garmin inReach® Mini je prava izbira za povezavo, če želite ohraniti stik zunaj mobilnega omrežja. Garminova žepna naprava Garmin inReach® Mini omogoča satelitsko komunikacijo in je nameenjena pustolovščinam, kjer šteje vsak gram in milimeter. Z napravo Garmin inReach® Mini lahko brez težav pošiljate in prejemate besedilna sporočila, uporabite spremljanje in deljenje potovanja ter po potrebi pošljete sporočilo SOS ekipi za odzivanje v sili GEOS, ki je v stalni pripravljenosti. Zaradi povezljivosti tehnologije inReach bodo vaša družina in prijatelji vedeli, da lahko ostanejo v stiku z vami ne glede na to, kam vas bodo odpeljale dejavnosti.

 

 

Pozujte z manj prtljage in komunicirajte pametneje.

Naprava Garmin inReach® Mini meri malo manj kot 9,9 cm v višino in 5,2 cm v širino, tehta pa zgolj 100g, zato jo preprosto pospravite v žep ali nahrbtnik. Za pošiljanje sporočil naprava Garmin inReach® Mini uporabi povezavo s satelitskim omrežjem Iridium, ki omogoča neprekinjeno 100% pokritost po vsem svetu. Ni se vam treba vznemirjati glede tega, ali ste v dosegu mobilnega signala ali na območju slabe pokritosti. 

 

 

 

 

Kdo se odzove na vaše sporočilo SOS? Družba GEOS.

GEOS je vodilna družba na svetu na področju rešitev in nadzora ukrepanja v sili. Družba zagotavlja podporo za reševanje v več kot 140 državah, pri tem pa reši številna življenja. Poleg tega je stalno v pripravljenosti, da se odzove na vaše sporočilo SOS, sledi vaši napravi Garmin inReach® Mini ter obvesti ustrezne stike in službe za odzivanje v sili na vašem območju. Ko pošljete signal v sili, prejmete potrdilo o dostavi in potrditev, da je pomoč na poti, poleg tega pa stalno prejemate obvestila o stanju ekipe za odzivanje v sili.

 

 

Vzpostavljanje povezave na več načinov.

Brezžična povezljivost med enotami omogoča, da z daljinskim upravljanjem v združljivih ročnih in nosljivih napravah Garmin ter drugih mobilnih napravah1 prek naprave inReach® Mini pošiljate in prejemate sporočila. Spremljanje lokacije na podlagi sistema GPS omogoča, da delite svojo lokacijo z osebami, ki so doma ali na terenu. Prav tako lahko objavljate svoje pustolovščine na družabnih omrežjih. Za osnovno navigacijo je na voljo kompas, ki prikazuje smer in razdaljo po načrtovani poti ali do točke poti.

 

 

Opravite združitev z mobilno napravo

Brezplačni program  Earthmate omogoča dodatne možnosti in povečuje priročnost, saj sinhronizira ročno napravo inReach® Mini prek brezžične tehnologije Bluetooth® z združljivo napravo Apple® ali Android, zato lahko dostopate do neomejene količine zemljevidov in posnetkov iz zraka. Poleg tega lahko s programom Earthmate uporabljate vse funkcije naprave Garmin inReach® Mini na združeni mobilni napravi. Za lažje pošiljanje sporočil lahko v programu Earthmate dostopate tudi do seznama stikov v svojem telefonu in se povežete z njim kjer koli na svetu – z manj pritiskanja tipk.

 

 

Opravite združitev s programom Garmin PilotTM

 

V svetu letalstva je naprava Garmin inReach® Mini dragocena povezava za sporazumevanje v zraku. Če napravo Garmin inReach® Mini združite prek tehnologije Bluetooth z združljivim tabličnim računalnikom ali pametnim teelfonom, v katerem je nameščen program Garmin Pilot lahko z njo preprosto pošiljate in sprejemate besedilna sporočila v kabini, in sicer tudi na območjih zunaj dosega mobilnega omrežja. Program prenese sezname stikov iz vaše pametne naprave, zato je dostop preprost in nemoten. Naprava Garmin inReach® Mini velja tudi kot ročna naprava GPS, zato lahko program Garmin Pilot uporabi kot vir položaja za prikazovanje simbola za položaj zrakoplova na premikajočem se zemljevidu v tabličnem računalniku. Poleg tega naprava inReach Mini omogoča, da osebe na tleh spremljajo vaš let na spletni strani MapShare™, ki je ustvarjena za vaš račun inReach. Povežete se lahko tudi prek Facebooka® ali Twitterja®.

 

 

Dodatne letalske storitve

Naprava Garmin inReach® Mini podpira tudi naslednje storitve: Leidos Flight Services (LFS), Adverse Condition Alerting Service (ACAS), Surveillance-Enhanced Search and Rescue (SE-SAR) in Enhanced Special Reporting Services (eSRS). Če se registrirate za informacije storitve ACAS, vas opozorila prek storitev LFS pozovejo, da pokličite za kratko poročilo in preverite, ali lahko kakšne neugodne razmere vplivajo na načrtovanje leta. Prav tako samodejno spremljanje s storitvijo SE-SAR omogoča, da sistem prepozna nujne primere in/ali signale med letom ter takoj sproži postopke za iskanje in reševanje zrakoplova.

 

Podatki o vremenu so na voljo povsod

 

Izbirna storitev vremenske napovedi Garmin inReach® Mini posreduje podrobne posodobitve neposredno v napravo Garmin inReach® Mini ali združljivo napravo, združeno s programom Earthmate, zato veste, kakšne razmere lahko pričakujete na poti. Na voljo sta osnovni in plačljivi paket vremenskih informacij. Poleg tega lahko zahtevate vremenske napovedi za trenutno lokacijo ali katero koli drugo točko poti ali cilj načrtovanega potovanja.

 

 

Trpežna in zanesljiva kot vse inReach

 

Trpežna, vzdržljiva, na udarce odporna (v skladu s standardom MIL-STD-810F) in vodotesna (v skladu z IPX7), naprava Garmin inReach® Mini skrbi, da ste vedno pripravljeni in v gibanju. Opremljena je z notranjo akumulatorsko litijevo baterijo, ki zagotavlja napajanje do 50 ur v privzetem načinu z 10-minutnim intervalom sledenja in do 20 dni v načinu varčevanja z energijo2. Polnjenje poteka prek napajalnega kabla micro USB ali izbirnega polnilnika za napajanje z napetostjo 12 V v vozilu.

 

 

Prilagodljivi paketi za satelitske storitve prenosa

 

Za dostop do omrežja Iridium in komunikacijo z napravo inReach Mini je potrebna aktivna naročnina na satelitske storitve. Glede na raven porabe lahko izberete letni pogodbeni paket ali prilagodljivi mesečni paket za storitve prenosa.

 

 

Vključuje neomejen prostor za shranjevanje v oblaku in načrtovanje potovanj

 

Vsaki napravi Garmin inReach® Mini je priložen brezplačen dostop do portala za načrtovanje potovanj z načrtovanimi potmi in točkami poti, ustvarjanje prednastavljenih sporočil in hitrih besedil, sinhronizacijo in upravljanje nastavitev naprave, posodabljanje vdelane programske opreme, povezovanje računov na družabnih omrežjih, shranjevanje vseh podatkov o spremljanju lokacije in številne druge možnosti.

 

 

 

>> Bokal Sport hitri kredit

   

 

Opozorilo:

V primeru nakupa naprave Garmin, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga artiklov lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Splošno

 • Mere naprave. Š x V X G: 5,17 × 9,9 × 2,61 cm
 • Teža: 100g
 • Nazivna vodotesnost: IPX7
 • Baterija: akumulatorska litij-ionska baterija
 • Vrsta zaslona: Na sončni svetlobi berljiv, črno-bel, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
 • Velikost zaslona, Š x V: 0.9" x 0.9" (23 x 23 mm)
 • Ločljivost zaslona, Š x V: 128 × 128 slikovnih pik
 • Trajanje baterije: 
 • Do 50 ur v načinu z 10-minutnim intervalom sledenja in 5-minutnim intervalom beleženja (privzeta nastavitev); do 30 ur v načinu z 10-minutnim intervalom sledenja in 1-sekundnim intervalom beleženja; do 20 dni v načinu varčevanja z energijo s 30-minutnim intervalom; in do 1 leta v izklopljenem stanju
 • Občutljiv sprejemnik
 • USB vmesnik

 

Zemljevid in pomnilnik

 • Zmogljivost shranjevanja in napajanja
 • Priljubljene točke/poti/destinacje: 500
 • Načrtovane poti: 20

 

Dodatno

 • Združljivost z brezžičnimi tehnologijami: da (Bluetooth®)
 • Pošiljanje interaktivnih sporočil SOS nadzornemu središču za iskanje in reševanje, ki je v pripravljenosti 24 ur na dan in 7 dni v tednu: da
 • Pošiljanje besedilnih sporočil številkam za sporočila SMS in e-poštnim naslovom ter prejemanje sporočil od njih: da
 • Pošiljanje sporočil drugim uporabnikom naprav inReach in prejemanje sporočil od njih, izmenjava lokacij: da
 • Beleženje in deljenje lokacije s prijatelji in družino na spletnem portalu MapShare®: da
 • Zahtevanje vremenskih napovedi za trenutno lokacijo in načrtovane cilje: da
 • Navidezna tipkovnica za pošiljanje besedilnih sporočil po meri: da
 • Pošiljanje točk poti na portal MapShare med potovanjem: da
 • Pošiljanje izbora načrtovane poti na portal MapShare, na katerem si lahko prijatelji in družina ogledajo napredovanje: da

 

 • inReach Mini
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Karabin
 • Vmesnik za hrbtno namestitev
 • Documentation

Sorodni izdelki

  -5%
  GARMIN SILIKONSKI PAŠČEK ZA URO FENIX 5X
  S paščkom QuickFit 26 lahko v trenutku spremenite izgled vaše ure Garmin Fenix 5X, saj je menjava enostavna brez dodatnega orodja.
  Stara cena z DDV:
  50,89 €
  Akcijska cena z DDV:
  48,35 €
  -29%
  GARMIN FENIX 5 PLUS SAPPHIRE
  Kot združitev popolne tehnične dovršenosti in premišljene konstrukcije Garmin predstavi nadgradnjo obstoječega modela Fenix 5.
  Stara cena z DDV:
  813,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  577,93 €
  -26%
  GARMIN ŠPORTNA URA FENIX 5X SAPPHIRE
  Vrhunska multišport ura s topografskimi zemljevidi v polnih barvah in s funkcijami za navigacijo na prostem.
  Stara cena z DDV:
  660,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  489,13 €
  -15%
  GARMIN SLEDILNA NAPRAVA ZA PSE ALPHA 50 T5
  Z ročno navigacijsko napravo Garmin Alpha 50 z vratnico za pse T5 lahko sledite do 20 psom naenkrat. Ovratnica pošilja signale na vsak 2,5 s in tako mogoča hitrejše in natančnejše spremljanje lokacije psa.
  Stara cena z DDV:
  813,98 €
  Akcijska cena z DDV:
  691,88 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih