Podrobno

 

 

-10%
Akcijska športna kamera Garmin Virb Ultra 30.
Akcijska športna kamera Garmin Virb Ultra 30.
Akcijska športna kamera Garmin Virb Ultra 30 - z vodotesnim ohišjem.
Akcijska športna kamera Garmin Virb Ultra 30.
Akcijska športna kamera Garmin Virb Ultra 30.
Akcijska športna kamera Garmin Virb Ultra 30 - z vodotesnim ohišjem.
Garmin
Garmin
Šifra:
010-01529-04

GARMIN ŠPORTNA KAMERA VIRB ULTRA 30

Redna cena z DDV:
437,99 €
Popust:
10 %
Cena s popustom:
394,19 €
-10%BLACK
Izbrano
BLACK
DODAJ V KOŠARICO

Garmin športna kamera Virb® Ultra 30

 

 

Pridobite spektakularne posnetke s športno kamero v ločljivosti ultra HD za aktiven življenjski slog. Kamera VIRB Ultra 30 je kompaktna, lahka, vodotesna1 in enostavna za uporabo.

Ključne funkcije in novosti

 

 • Posnetki z ločljivostjo ultra HD 4K in hitrostjo 30 sličic na sekundo ali 108p/120fps in slow motion zmogljivost pri 720p/240fps.
 • 1,75-palčnim zaslonom na dotik, na katerem si lahko ogledate, kaj snemate.
 • Zajema gladke, mirne videoposnetke, ne glede na teren3.
 • Voice Control - Kamero lahko uporabljate prostoročno z glasovnimi ukazi za začetek/konec snemanja, zajem fotografije ali pomnjenje specifičnih trenutkov.
 • Vgrajeni senzorji in 10Hz GPS sprejemnik, ki beležijo podatke funkcije G-Metrix™ – kako daleč, visoko in hitro ste se premikali.
 • 3-osna stabilizacija slike - Zajame umirjene posnetke do 1440p/60 fps.
 • Zelo občutljiv mikrofon posname jasen zvok, ne glede na to, ali ga uporabljate v vodotesnem² ohišju ali zunaj njega.
 • Avto-Create video vam umogoča enostavno ustvarjanje video posnetkov, ki samodejno pokažejo najboljše trenutke vaše aktivnosti.
 • Live-streaming z enim dotikom - enostavno v živo delite HD video posnetek s prijatelji na YouTube® (z združljivimi napravami Apple®).
 • Foto način vam zajame fotografij v velikosti 12MP, burst do 60 fps v širokokotnem načinu (8MP), nočni posnetek, time lapse posnetki, posnetki s podaljšanimi intervali time lapse in zajem posnetkov travel laps.
 • Povezljiva z Garmin napravami - ANT+® brezžična tehnologija omogoča daljinsko upravljanje kamere z drugimi združljivimi naoravami Garmin (fenix 3, nekateri modeli Edge,...).
 • Wi-Fi® povezljivost vam omogoča zanesljivo povezljivost med kamero in združljivimi telefoni ter tabličnimi računalniki.
 • Virb® APP - s pomočjo aplikacije spremenite vašo mobilno napravo v daljinski upravljalnik kamere. Več na Garmin.com/virbapp
 • Virb® Edit - Ustvarjate, urejate in delite video online. Več na Garmin.com/virbedit

 

 

Stabilizirani videoposnetki ločljivosti ultra HD

Najboljša kamera v razredu posname videoposnetek dogajanja v ločljivosti 4K s hitrostjo 30 sličic na sekundo in prikaže vse vaše dogodivščine v čudovitih, ostrih podrobnostih. VIRB Ultra 30 omogoča tudi 3-osno stabilizacijo slike3, zato slike, posnete med deskanjem na snegu, kolesarjenjem ali dejavnostmi zunaj cest, ne bodo videti tresoče.

 

Dokažite

Vaš aktivni življenjski slog je več kot le videoposnetek in zvok. S tehnologijo G-Metrix zajemajte pomembne podatke o zmogljivosti, vključno s hitrostjo, višino, silo pospeška in celo srčnim utripom4. Garminov vgrajeni GPS (10 Hz) in drugi senzorji samodejno beležijo podatke, zato lahko preprosto dodajate merilnike in grafikone v posnetke in dokažete, kako daleč, visoko in hitro ste se premikali. Druge združljive Garminove senzorje in naprave lahko združite s kamero VIRB ter tako razširite upravljanje kamere in zagotovite podrobne in izmerljive podatke, prilagojene svoji aktivnosti. Seznam združljivih izdelkov in senzorjev si oglejte na zavihkih "Združljive naprave" in "Dodatna oprema".

 

 

Delite izkušnje s pretakanjem v živo z visoko ločljivostjo

Z brezplačnim programom za mobilne naprave VIRB® lahko s pretakanjem v živo v YouTube®

z enim dotikom delite posnetke visoke ločljivosti. Ko boste naslednjič osvojili goro s kolesom

ali v prvi vrsti uživali na izjemnem koncertu, vam ne bo treba počakati, da bi delili izkušnjo.

 

Naša najbolj povezana kamera doslej

Tudi kadar ne delite posnetkov s svetom, lahko izkoristite brezžično zmogljivost, tako da kamero VIRB Ultra 30 povežete s programom za mobilne naprave VIRB. S tem brezplačnim programom v združljivem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku5 lahko pripravite popoln posnetek, upravljate več kamer ter urejate in celo delite posnetke. Brezžično oddajanje je na voljo tudi za naprave, omogočene za Miracast, kot so Roku® in druge.

 

Preprosto upravljanje

S športno kamero VIRB Ultra 30 zajemanje nepozabnih življenjskih dogodkov še nikoli

ni bilo tako preprosto. Na svetlem barvnem zaslonu LCD na dotik lahko natančno vidite,

kaj snemate. Intuitivni zaslon deluje tako v priloženem vodotesnem ohišju kot zunaj

njega, preprosti meniji pa vam po potrebi omogočajo enostavno prilagajanje nastavitev.

Z enim dotikom gumba lahko hitro vklopite in izklopite kamero, ali pa naredite hiter posnetek med dogajanjem.

   

 

Glasovno upravljanje

Kamero morate upravljati tudi, kadar ni v vašem dosegu, ko je nameščena na vaši čeladi ali imate polne roke drugega dela. Športna kamera VIRB Ultra 30 zato s tehnologijo TrulyHandsfree™ podjetja Sensory omogoča funkcijo glasovnega nadzora. Za prostoročno upravljanje kamere uporabite preproste ukaze, kot sta "start recording" (Zaženi snemanje) in "take a picture" (Fotografiraj). Kameri VIRB Ultra 30 lahko celo naročite "remember that" (Zapomni si) in tako označite posnetek, da ga lahko pozneje lažje prikličete.1

 

Ustvarjajte in delite videoposnetke

Z brezplačnim programom za mobilne naprave VIRB lahko v živo pretakate videoposnetke, program pa lahko uporabite tudi za ogled, urejanje in objavljanje videoposnetkov, v katerih so samodejno poudarjeni vaši najboljši trenutki. Uporabite prekrivne plasti podatkov funkcije G-Metrix in posnetke delite s prijatelji na družabnih omrežjih. Programska oprema za namizne računalnike VIRB® Edit ponuja program za urejanje, ki je preprost za uporabo in ima veliko funkcij, s katerim lahko samodejno ustvarjate videoposnetke, dodajate glasbo, obrezujete videoposnetke, vključite prehode in izpopolnite videoposnetek.

 

VIRB EDIT

Enostavno združevanje, urejanje in deljenje posnetkov iz športne kamere VIRB s programsko opremo za namizne računalnike VIRB Edit.

PROGRAM VIRB

Spremenite svojo združljivo mobilno napravo v daljinski upravljalnik za športno kamero VIRB.

DODATNA OPREMA

Kupite ohišja, kable, nosilce in več združljive dodatne opreme za kamero VIRB.

 

 

1 Glasovni nadzor deluje samo v angleščini
2 Do 40 metrov v priloženem vodotesnem ohišju; oglejte si Garmin.com/waterrating Garmin.com/waterrating
3 Stabilizacija slik je uporabljena samo do 1080p/60 sličic na sekundo
4 Pri združitvi z združljivimi Garminovimi senzorji ali Garminovimi napravami, ki omogočajo merjenje srčnega utripa
5 Potrebna je mobilna naprava, združljiva s tehnologijo Bluetooth®; za več o združljivosti si oglejte Garmin.com/virbapp.

 

© Garmin Ltd in njene podružnice. Mogoče so napake in pomankljivosti.

Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

 Natančnost merjenja aktivnosti

Pri združitvi z združljivim telefonom. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.

Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks

 

#BEATYESTERDAY📸

#DOZIVINARAVO🌲

 

Opozorilo:

V primeru nakupa Garmin artikla prek spletne trgovine, se obrnite na nas 04/51 12 880 ali 031 681 018 oz nam pišite na bokal.sport@gmail.com, kajti dejanska zaloga lahko odstopa od stanja v spletni trgovini.

 

GARANCIJA ZA GARMIN

Garmin International Inc, jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje blaga v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Garancija velja na geografskem območju Republike Slovenije. Izjava o skladnosti je objavljena na www.garmin.com.

Proizvajalec se obvezuje, da bo v garancijskem roku, v svojem pooblaščenem servisu strokovno odpravili napake ali tehnične pomankljivosti, ki bi nastale ob pravilni uporabi naprave. Proizvajalec jamči, da rok popravila ne bo daljši od 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni, bo servis zamenjal z novim brezhibnim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec se obvezuje, da bo zagotavljal vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še 6 let po pretečenem garancijskem roku. V stroške upravičenega garancijskega popravila so všteti tudi stroški poštnine za pošiljke poslane izključno s Pošto Slovenije in označene kot PPN.

GARANCIJA VELJA 24 MESECEV OD DATUMA IZROČITVE BLAGA!

Pri oddaji aparata na servisno popravilo mora kupec priložiti pravilno izpolnjen garancijski listek ali dodano ustrezno dokazilo o nakupu ter kode dodatno nameščenih kart.

Garancija ne pokriva napak, ki so nastale:

- pri nestrokovni ali malomarni uporabi, ki ni v skladu s priloženimi navodili

- pri uporabi neustrezne (neoriginalne) dodatne opreme – pri nestrokovni montaži

- pri nepooblaščenem posegu v napravo ( fizično sli programsko)

- z mehanskimi poškodbami

- zaradi visokonapetostnih sunkov, izpostavitve kemikalijam- zaradi drugih višjih sil

Garancija prav tako ne pokriva normalne izrabe potrošnega materiala ( baterije, zunanje antene, priložene dodatne opreme…)

Dimenzije

 • Velikost enote (Š x V x G): 57,5 Š x 45,9 V x 31,3 G mm; 79,0 Š x 75,5 V x 39,9 G mm z vodotesnim ohišjem
 • Velikost zaslona: diagonala 44,5 mm
 • Teža naprave: 87,9 grama z baterijo, 65,2 grama brez baterije
 • Vodotesno: da, do 40 metrov s priloženim vodotesnim ohišjem
 • Pomnilnik (potrebna je kartica microSD™ UHS-1 razreda 10): kartica microSD velikosti do 128 GB (ni priložena – za več o združljivosti obiščite Garmin.com/VIRBcards)
 • Baterija: akumulatorska litij-ionska (1250 mAh)
 • Življenjska doba baterije: do 2 uri in 15 minut pri 1080p/30 sličic na sekundo; do 1 ure in 15 minut pri 4K/30 sličic na sekundo

Videoposnetek

 • Zmogljivost: 4K/30 sličic na sekundo; 2,7K/60 sličic na sekundo; 1080p/120 sličic na sekundo; 720p/240 sličic na sekundo in 480p/300 sličic na sekundo
 • Zelo občutljiv mikrofon: da, odlično deluje tudi v vodotesnem ohišju
 • Stabilizacija slik: 3-osna
 • Ročno upravljanje kamere: da, s predogledom v živo
 • Največja bitna hitrost: 60 Mb/s
 • Razširjen pogled (zelo široko polje pogleda): da
 • Najzanimivejši trenutki videoposnetka: samodejno in ročno
 • Samodejno ustvarjanje videoposnetka: da, s programom za namizne naprave

Fotografije

 • Ločljivost: 12 MP, 8 MP
 • Neprekinjeni zajem sličic na sekundo: do 60 sličic na sekundo
 • Ročno upravljanje kamere: da, s predogledom v živo
 • Nočni posnetki: da

Priporočene pomnilniške kartice

 • VIRB Ultra 30 uporablja eno zamenljivo pomnilniško kartico microSDHC (ni priložena).
 • Naprava deluje z različnimi pomnilniškimi karticami microSDHC (priporočene so napisane spodaj).
 • Pomnilniško kartico redno formatirajte, da zagotovite optimalno delovanje.

Preden pomnilniško kartico formatirate, z nje kopirajte vse podatke.

 • Lexar 633x UHS-I U1 16GB (LSDMI16GBB1NL633R)
 • Lexar 633x UHS-I U1 32GB (LSDMI32GBB1NL633R)
 • Lexar 633x UHS-I U1 64GB (LSDMI64GBB1NL633R)
 • Lexar 1000x UHS-II U3 128GB (LSDMI128CBNL1000R)
 • Samsung Pro UHS-I 16GB (MB-MG16EA/AM)
 • Samsung Pro UHS-I 32GB (MB-MG32EA/AM)
 • Samsung Pro UHS-I 64GB (MB-MG64EA/AM)
 • Samsung Pro Plus UHS-I 32GB (MB-MD32DA/AM)
 • Samsung Pro Plus UHS-I 64GB (MB-MD64DA/EU)
 • Samsung Pro Plus UHS-I 128GB (MB-MD128DA/AM)
 • SanDisk Extreme UHS-I 16GB (SDSQXNE-016G-GN6MA)
 • SanDisk Extreme UHS-I 32GB (SDSQXNE-032G-GN6MA)
 • SanDisk Extreme Plus UHS-I 64GB (SDSQXSG-064G-GN6MA)
 • Kingston 128GB (SDCA3/128GBSP)
 • Transcend Ultimate 633x 64GB (TS64GUSDU3)
 • Toshiba Exceria 64GB
 • Toshiba Exceria Pro 64GB

Pomnilniško kartico lahko formatirate v svoji napravi; izberite meni Nastavitev Sistem Formatiraj kartico.
 

Povezljivost

 • Zunanji senzorji: ANT+, Bluetooth®, Wi-Fi®
 • Zvočna naprava Bluetooth: da
 • Program za mobilne naprave (upravljanje, urejanje, deljenje): da
 • Pretakanje v živo v YouTube® v visoki ločljivosti (s programom): da
 • S športno kamero Garmin VIRB Ultra 30 lahko pretakate v živo v visoki ločljivosti 720p pri 30 sličic na sekundo. Napravo VIRB morate povezati z omrežjem Wi-Fi z internetnim dostopom.

Preprostost

 • Upravljanje z enim dotikom: da
 • Daljinsko upravljanje: naprave Garmin, program za mobilne naprave
 • Sinhronizacija več kamer: samodejna
 • Najzanimivejši trenutki videoposnetka: samodejno in ročno
 • Glasovni nadzor: da
 • Barvni zaslon na dotik: da
 • Iskalo (oglejte si, kaj snemate): da
 • Predvajanje (oglejte si, kaj ste posneli): da, z zvokom

G-Metrix™

 • Izjemno občutljiv GPS: 10 Hz
 • Merilnik pospeškov: da
 • Giroskop: da
 • Višinomer: da
 • Kompas: da
 • Športna kamera VIRB Ultra 30
 • Vodotesno ohišje
 • Litij-ionska baterija
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Samolepilna nosilca za ravne in zaobljene površine
 • Standardni in navpični vmesnik za nosilec
 • Kratki in dolgi vijaki
 • Kratka in dolga raztegljiva roka
 • Ključ
 • Komplet proti rošenju
 • Nalepka Garmin VIRB
 • Dokumentacija
 • Kartica Micro SD ni priložena:oglejte si Garmin.com/VIRBcards (http://garmin.com/virbcards)za podatke o združljivosti

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih