navrh

Uporabi kodo TRAIL20 za 20% popust na redne cene pohodne in trail obutve! / Popusti se ne seštevajo. /

 

 

-20%
Treksta moški čevlji Evolution 3.0 GTX
Treksta
Treksta
Šifra:
8806430910399

TREKSTA MOŠKI POHODNI ČEVLJI EVOLUTION 3.0 GTX

Pomlad/Poletje 2023
Redna cena z DDV:
154,99 €
Popust:
20 %
Cena s popustom:
123,99 €
Najnižja cena v 30 dneh
154,99 €
Pri posameznem nakupu je možno uporabiti samo 1 kodo
Lean Pay
LeanPay razdeljena cena
polog0,00 €
3 × 44,89 €
polog0,00 €
6 × 22,70 €
polog0,00 €
12 × 11,60 €
Izbrano
BLACK | 44
DODAJ V KOŠARICO

Treksta moški čevlji Evolution 3.0 GTX

 

Treksta Evolution 3.0 GTX so vrhunski čevlji, namenjeni aktivnostim na prostem, ki združujejo napredne tehnologije in vrhunske materiale za zagotavljanje udobja, zaščite in stabilnosti. Ti čevlji so zasnovani za različne outdoor dejavnosti, kot so pohodništvo, treking, tek po zahtevnem terenu in druge aktivnosti na prostem. Čevlji Evolution 3.0 so opremljeni s tehnologijo nestFIT, ki zagotavlja prileganje kot rokavica in udobno nošenje. S pomočjo tehnologije nestFIT se čevlji prilagajajo naravnim konturam stopala, kar zmanjšuje pritisk in povečuje stabilnost ter ravnotežje med hojo.

 

Vodotesna membrana GORE-TEX je integrirana v čevlje, kar zagotavlja popolno vodotesnost. Ta visoko napredna membrana preprečuje vdor vode, hkrati pa omogoča izhajanje vlage, da stopala ostanejo suha in udobna tudi v vlažnih pogojih. Za zaščito in stabilnost na neenakomernih terenih so čevlji opremljeni s tehnologijo I.S.T (Independent Suspension Technology). Ta tehnologija uporablja oblazinjene elemente, ki se prilagajajo terenu in zmanjšujejo tveganje za poškodbe. S tem se zagotavlja optimalno ravnotežje in zaščita med hojo.

 

Dodatno podporo peti zagotavlja Treksta DNA peta podpora, ki preprečuje pretirano gibanje pete in izboljšuje nadzor nad stopalom. To prispeva k večji stabilnosti, zmanjšuje tveganje za poškodbe gležnjev in povečuje udobje pri aktivnostih na zahtevnem terenu. Čevlji Treksta Evolution 3.0 GTX imajo tudi trpežen zgornji material, ki je odporen na obrabo. Podplat s tehnologijo Hypergrip zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah, kar povečuje stabilnost in zagotavlja varno hojo.

 

V celoti gre za visoko zmogljive čevlje, ki so zasnovani za aktivnosti na prostem in ki zagotavljajo udobje, zaščito, stabilnost ter zanesljiv oprijem na različnih terenih. Ne glede na vašo dejavnost na prostem, Treksta Evolution 3.0 GTX čevlji so namenjeni, da vas podpirajo in omogočajo uživanje v naravi.

 

 

Lastnosti Treksta moških čevljev Evolution 3.0 Gore-tex

 

  • Moški čevlji Treksta.
  • Prileganje nestFIT: Trekstova tehnologija nestFIT zagotavlja izjemno prileganje in udobje. 

  • Vodotesnost in dihanje GORE-TEX.

  • Zaščita in stabilnost na neenakomernih površinah I.S.T: Tehnologija I.S.T zagotavlja optimalno ravnotežje in stabilnost na neenakomernih terenih. Prilagodljivi oblazinjeni elementi zagotavljajo zaščito stopala in zmanjšujejo tveganje za poškodbe.

  • Treksta DNA peta podpora: Posebna peta podpora Treksta DNA zagotavlja dodatno stabilnost in podporo peti. Preprečuje pretirano gibanje, izboljšuje nadzor nad stopalom in zmanjšuje tveganje za poškodbe gležnjev.

  • Vodotesni materiali: Čevlji uporabljajo vodotesne EXP-sintetične materiale in vodoodporno mrežico, ki ščitijo pred vdorom vode in ohranjajo stopala suha tudi v mokrih pogojih.

  • Oblazinjenje in podpora: Srednji podplat iz kaljenega EVA in TPU petni del zagotavljata odlično oblazinjenje, stabilnost in podporo stopalu. To omogoča udobno nošenje in zmanjšuje obremenitve stopala.

  • Odličen oprijem: Podplat s tehnologijo Hypergrip® zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah, kar povečuje stabilnost in zagotavlja varno hojo.

  • Nizka teža: Čevlji so lahki, kar omogoča udobno nošenje in manj obremenjuje stopala med aktivnostmi na prostem.

 

#DoživiNaravo

 

Sorodni izdelki

    SALEWA MOŠKI POHODNI ČEVLJI WILDFIRE EDGE
    Salewa Wildfire Edge poskrbijo za popolno oporo in stabilnost na tehnično zahtevnih poteh ter za udobje med daljšimi pohodi.
    Cena z DDV:
    180,00 €
    SCARPA ŽENSKI ČEVLJI MOJITO AIR BLUE
    Scarpa Mojito se zahvaljujoč dovršenemu izgledu in tehnični izpopolnjenosti odlično obnese v prostem času, na krajših pohodniških izletih in potovanjih.
    Cena z DDV:
    160,00 €
    -40%
    SALEWA MOŠKI POHODNI ČEVLJI WILDFIRE 2
    Salewa predstavlja Wildfire 2, ki z odličnim oprijemom podplata POMOCA in udobjem poskrbi za vaše plezalne, tehnične in hitre alpske vzpone.
    Redna cena z DDV:
    160,00 €
    Akcijska cena z DDV:
    96,00 €
    Najnižja cena v 30 dneh
    128,00 €
    KEEN MOŠKI POHODNI ČEVLJI NXIS EVO WP
    Nizki pohodni čevlji Keen združujejo zaščito pohodnih čevljev in udobje tekaških superg ter nepremočljivo in zračno membrano KEEN.DRY.
    Cena z DDV:
    150,00 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih